RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-28 03:43:12

Moa Nyberg

moanyberg blogg på Nouw

Stockholm

2019-07-27 17:15
Från moanyberg

Efter 3 veckor hemma i Skåne är vi nu i Stockholm igen. Gud så skönt väder Södertälje leverera när vi kom tillbaka 30 grader och inte ett moln så långt ögat kunde nå.

Det har redan hunnit gått 4 dagar sedan vi kom hit. Här kommer en liten sammanfattning för dessa dagarna.

Onsdag: i onsdags så anlände vi med tåg till Södertälje klockan 14, efter det så var det bara att ta en snabbdusch och sedan vidare ner till hamnen i Södertälje för att äta en bit god mat och dricka lite vin.

Torsdag: i torsdags var jag o David ute med båten och bara tog det lugnt. Vi badade och solade den mesta delen av dagen. På kvällen åkte vi o träffa några vänner för att sedan nattbada i långsjön.

Fredag: igår så bjöd Södertälje på lika vackert väder och vi bestämde oss för att åka o bada igen då det verkligen inte gick att bara sitta i solen. Vi mötte upp några kompisar, åt en burgare på hamburgareprinsen - vi åkte sedan tillbaka till hem till David och åkt båt bort till Ekerö. Så denna dagen var exakt som de andra. Sol och bad.

Idag har vi också suttit ute i solen och bara tagit det lugnt, badat lite i Mälaren och druckit rosé. Exakt så en sommardag ska vara - enligt mig
Vi har inte riktigt bestäm vad vi ska göra ikväll men vi får väl se vad den har att erbjuda!

Hoppas ni har en fantastisk sommar.
Puss på er







Varför jag valde att göra mina läppar

2019-07-19 14:24
Från moanyberg

Något jag alltid haft komplex över är mina läppar. Jag har alltid tyckt dem har varit snea och för små i mina ögon. Jag älskar mig själv och jag älskar självklart min kropp men ibland vill man prova på att göra lite förändringar. Jag vann en valfri behandling på instagram och valde därför att prova på att fylla läpparna.

Nora arrangerade denna giveaway på hennes instagramkonto @blossom_n_bloom och lyckligtvis vann jag!! Vilket jag är så himla glad över.

När vi var påväg till Malmö så var jag så nervös att jag helt seriöst hade kunnat kissa ner mig.
Men efter det fina och lugnande bemötandet jag fick av Nora när jag kom in i salongen gjorde att jag kände mig trygg och avslappnad inför ingreppet. Jag hade iheller aldrig gjort något sånt här förut och var mycket rädd att jag skulle hamna i fel händer vilket man har hört att många gjort. Men jag kände direkt att jag hamnat i rätt.

Nora inledde med att fråga hur jag själv tänkt om mina läppar - hur jag ville att de skulle se ut osv och var noga med att berätta vad fillers innebär och hur ingreppet skulle gå till.

När hon gjorde mina läppar så pratade hon hela tiden med mig så att det kändes tryggt och inte skrämmande vilket gjorde de hela så mycket bättre.

Jag är så glad att jag fick chansen till att prova på detta och att jag dessutom hamnade i rätt händer! Många kan tycka att det är fult med fillers och andra ingrepp på kroppen men jag tycker - att så länge det är något som gör dig själv glad och det är något som känns rätt. Så gör det. Det är din kropp.


Älskade Österlen

2019-07-18 20:30
Från moanyberg

Jag o David har varit nere i Skåne i någon vecka nu och bara tagit det lugnt. Idag var vi hela dagen på stranden och äntligen fick jag lite bränna som jag längtar efter.
Den svenska sommaren är ju upp o ner, man vet ju inte vad morgondagen har o erbjuda för väder så man får ju passa på när solen väl tittar fram.
Igår så cyklade vi en runda genom Simrishamn och vidare genom Baskemölla.
Super mysigt!


Den bästa dagen i mitt liv

2019-07-17 00:53
Från moanyberg

14 juni 2019.
En månad och 3 dagar sedan.
Och det känns fortfarande lika overkligt, inte bara studenten men också hela studentveckan och allt vad den hade att erbjuda.
Men nu har jag också tagit studenten och blivit utslungad i vuxenlivet.
Är det bara jag? Eller är det någon som känner exakt likadant som mig - jag känner mig inte vuxen. Jag känner mig som en liten skit jämfört med alla andra hahah
Men det kanske är något man börjar inse mer o mer allt eftersom.

Här kommer iaf en bildbomb med lite bilder från studentveckan o studenten. 





Bilder från balen ^

Snake Printed Cropped PU Pants Flerfärgad / One Shoulder Crop Top Vit

3 dagars..^^

OCH ÄNTLIGEN DEN STORA DAGEN!!!
MIN STUDENTDAG!!!

Studenten var fantastiskt, om jag hade fått möjligheten hade jag gjort om denna dagen om & om igen. Jag är så tacksam för mina vänner och de tre åren jag fick spendera med dem o min klass.

Och jag är också extrem tacksam för alla presenter och gratulationer! TACK!!

Så avundsjuk på er som har denna dagen o se framemot. Ta vara på den dagen in i varenda sekund när den väl kommer. Det är den största o bästa dagen i era liv.

Stockholm i mitt hjärta

2019-02-07 20:14
Från moanyberg

Äntligen här igen!

Som jag längtat att få åka upp hit igen, älskade Stockholm <33. Har saknat det såå mycket, dock åker jag ju hem till Skåne igen på söndag. Men det ska bli mysigt att spendera helgen här.

Davids syster skjutsade in oss till fruängen klockan 10 imorse, därifrån tog vi t-banan in till Stockholm då David skulle på ett möte. Vi mötte upp några kompisar, åt lite gott & chilla lite.

Vi kom hem för än liten stund sedan. Ligger just nu i sängen & har precis skrivit lite på mitt gymnasiearbete som ska vara klart nästa vecka. Tiden har gått så snabbt, det är nästan så att man inte hinner med längre.

I helgen ska jag filma till två projekt i skolan, sen blir det massor av mer skrivande på gymnasiearbetet. Ska försöka få det färdigt så snabbt så möjligt så jag kan slappna av och spendera all tid jag kan med David.

Känner verkligen ingen motivation till något just nu, men det är bara att kämpa på.

Inte långt kvar till studenten, 126 dagar.

Puss




Och hallå kolla på denna snygga tavlan?! äääälskar. 

lillebror

2019-02-02 15:58
Från moanyberg

och nu sitter den där. min tredje tatuering. som är tillägnad till min lillebror Max.

gud vad ont det gjorde, men nu o efterhand var det så himla värt. jag är så himla nöjd!!!


Att åka tåg med en stor nalle

2018-11-19 08:15
Från moanyberg

Måndag morgon.. igen.

Har precis kommit till skolan och ska ha min första lektion digital design. Jag kan tycka att media lektionerna är ganska lätta då jag tycker bättre om att arbeta praktiskt och det blir ju säkert enklare och roligare om det är något man tycker om att göra. Vi håller just nu på med GIF:ar till våra hemsidor som vi "bygger", ganska så intressant. Men, jag hade dock hellre legat i sängen just nu.

Under helgens gång har vi hunnit träffa några kompisar, vi gick på bio i lördags på mall of Scandinavia och såg " Fantastiska vidunder: Grindelwalds Brott". 2 h 14 minuter lång. Helt ärligt tyckte jag att den var långtråkig. Den hade bra innehåll och den var spännande men tyckte att den var för lång. Men det var kanske också för att vi gick och såg bion klockan 23:30 och jag var så himla trött.

Helt slut sedan igår, Jag och David tog tåget från Stockholm vid fem tiden och var sedan framme i Lund vid 21.30 ca. Usch, jag hatar att åka tåg. det är så himla långtråkigt. Dock var det ju mycket mysigare när jag fick med mig pojkvännen hem. så jag är ju lagom avundsjuk på honom när han för ligga kvar i sängen o sova medans jag måste gå upp klockan 6 för att göra mig klar för skola.

det var dessutom en hektisk resa då vi hade en gigantisk nalle med på tåget + min stora resväska med alla mina kläder i. David överraskade ju mig med en gigantisk hund / nalle när jag kom till honom i fredags. så himla fint och gulligt gjort.




Vem är Moa Nyberg

2018-11-13 13:23
Från moanyberg

Mitt namn är Moa Nyberg, jag är 18 år gammal och kommer från Skåne. Just nu går jag mitt sista år på gymnasiet, vilket är ganska stressigt så min fritid går för det mesta ut på att plugga för tillfället. Men utöver det så älskar jag att umgås med mina närmsta vänner. Jag är en glad och sprallig tjej som älskar att vara spontan & mitt största intresse i livet är skönhet och mode.

jag har sedan tidigare haft blogg men då jag har haft väldigt mycket i skolan så har jag inte hunnit eller kunnat blogga så mycket som jag egentligen hade velat. Men har nu för typ 100:de gången, bestämt mig för att börja blogga igen då det är något jag verkligen tycker är kul.

Här kommer du få följa med på allt möjligt - mitt liv helt enkelt! Allt från mode, vänner, fester och outfits men du kommer också få en djupare inblick i mitt privata liv.

Varmt välkommen till min blogg.