RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-15 01:47:15

Moa Nyberg

moanyberg blogg på Nouw

Stockholm i mitt hjärta

2019-02-07 20:14
Från moanyberg

Äntligen här igen!

Som jag längtat att få åka upp hit igen, älskade Stockholm <33. Har saknat det såå mycket, dock åker jag ju hem till Skåne igen på söndag. Men det ska bli mysigt att spendera helgen här.

Davids syster skjutsade in oss till fruängen klockan 10 imorse, därifrån tog vi t-banan in till Stockholm då David skulle på ett möte. Vi mötte upp några kompisar, åt lite gott & chilla lite.

Vi kom hem för än liten stund sedan. Ligger just nu i sängen & har precis skrivit lite på mitt gymnasiearbete som ska vara klart nästa vecka. Tiden har gått så snabbt, det är nästan så att man inte hinner med längre.

I helgen ska jag filma till två projekt i skolan, sen blir det massor av mer skrivande på gymnasiearbetet. Ska försöka få det färdigt så snabbt så möjligt så jag kan slappna av och spendera all tid jag kan med David.

Känner verkligen ingen motivation till något just nu, men det är bara att kämpa på.

Inte långt kvar till studenten, 126 dagar.

Puss
Och hallå kolla på denna snygga tavlan?! äääälskar. 

lillebror

2019-02-02 15:58
Från moanyberg

och nu sitter den där. min tredje tatuering. som är tillägnad till min lillebror Max.

gud vad ont det gjorde, men nu o efterhand var det så himla värt. jag är så himla nöjd!!!


Att åka tåg med en stor nalle

2018-11-19 08:15
Från moanyberg

Måndag morgon.. igen.

Har precis kommit till skolan och ska ha min första lektion digital design. Jag kan tycka att media lektionerna är ganska lätta då jag tycker bättre om att arbeta praktiskt och det blir ju säkert enklare och roligare om det är något man tycker om att göra. Vi håller just nu på med GIF:ar till våra hemsidor som vi "bygger", ganska så intressant. Men, jag hade dock hellre legat i sängen just nu.

Under helgens gång har vi hunnit träffa några kompisar, vi gick på bio i lördags på mall of Scandinavia och såg " Fantastiska vidunder: Grindelwalds Brott". 2 h 14 minuter lång. Helt ärligt tyckte jag att den var långtråkig. Den hade bra innehåll och den var spännande men tyckte att den var för lång. Men det var kanske också för att vi gick och såg bion klockan 23:30 och jag var så himla trött.

Helt slut sedan igår, Jag och David tog tåget från Stockholm vid fem tiden och var sedan framme i Lund vid 21.30 ca. Usch, jag hatar att åka tåg. det är så himla långtråkigt. Dock var det ju mycket mysigare när jag fick med mig pojkvännen hem. så jag är ju lagom avundsjuk på honom när han för ligga kvar i sängen o sova medans jag måste gå upp klockan 6 för att göra mig klar för skola.

det var dessutom en hektisk resa då vi hade en gigantisk nalle med på tåget + min stora resväska med alla mina kläder i. David överraskade ju mig med en gigantisk hund / nalle när jag kom till honom i fredags. så himla fint och gulligt gjort.
Stockholm

2018-11-16 15:19
Från moanyberg

Sitter just nu på Malmö airport och väntar på att jag ska få gå på planet. Det blev en spontan flygresa upp till Stockholm, saknade min älskling så mycket så kunde inte bärga mig. Landar i huvudstaden ca 17:00 och sedan vet jag inte vad vi har planerat men vi är ganska så spontana utav oss så vi hittar säkert på något mysigt. 

Måste ju också inflika att jag är så himla nojig, har aldrig flugit ensam innan. Men får väl hoppas på att det går bra. jag kom ju trots allt igenom säkerhetskontrollerna utan problem och att checka in bagaget fixa jag också galant. 

Vad jag kan säga om Långdistansförhållande är att det är både negativt och positivt. Det jobbigaste som finns är när det är dags att säga hejdå och att man inte riktigt vet när man ska träffas igen, sitter nästan redan och tänker på hur jobbigt det kommer bli på måndag när jag ska åka hem igen.  Men något jag ändå kan tycka är positivt är att det är så fint att längta och när man väl träffas igen så känner man riktigt hur känslorna bara växer mer och mer man får också sin egen tid som man behöver och tilliten till varandra stärks så himla mycket. 

Men just nu saknar jag min pojkvän så mycket att det gör ont och jag längtar sååå tills planet har landat så jag äntligen kan få pussa på honom igen. 

Förresten - köpte ett par riktigt feta trådlösa hörlurar på en av taxfree butikerna. De är från JBL och kostade 399kr tror jag. sitter med dom i öronen just nu och ljudet är så jädrans bra. Har letat efter trådlösa hörlurar så länge som jag kan ha på gymmet när jag gymmar men tycker att exakt alla trådlösa hörlurar är riktigt dyra. Men dessa är verkligen recommend, recommend!! 

Nu ska jag göra mig klar för boarding. 

vi hörs!!

Puss&Kram

Vem är Moa Nyberg

2018-11-13 13:23
Från moanyberg

Mitt namn är Moa Nyberg, jag är 18 år gammal och kommer från Skåne. Just nu går jag mitt sista år på gymnasiet, vilket är ganska stressigt så min fritid går för det mesta ut på att plugga för tillfället. Men utöver det så älskar jag att umgås med mina närmsta vänner. Jag är en glad och sprallig tjej som älskar att vara spontan & mitt största intresse i livet är skönhet och mode.

jag har sedan tidigare haft blogg men då jag har haft väldigt mycket i skolan så har jag inte hunnit eller kunnat blogga så mycket som jag egentligen hade velat. Men har nu för typ 100:de gången, bestämt mig för att börja blogga igen då det är något jag verkligen tycker är kul.

Här kommer du få följa med på allt möjligt - mitt liv helt enkelt! Allt från mode, vänner, fester och outfits men du kommer också få en djupare inblick i mitt privata liv.

Varmt välkommen till min blogg.