RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-02 17:11:24

Julia Sager

Juliasager blogg på Nouw

Giveaway

2019-11-02 16:59
Från Juliasager

Har en liten giveaway på min Instagram just nu där man kan vinna denna tavla som jag målat. Är ni sugna på att gå in och tävla så hittar ni inlägget på min instagram @madebyelsaa

Vinnaren avslöjas nu på måndag!

Jag har börjat att sälja konst

2019-11-01 16:02
Från Juliasager

Hej gänget! Long time no see. Jag har länge jobbat i motvind eller säger man uppförsbacke? Det senaste året har varit tufft för mig. Min sjukskrivning började när jag kände att kroppen inte orkade mer. Jag har alltid haft en väldigt bra inställning till jobb, jag älskar att jobba men att aldrig vila och inte lyssna på sin kropp var det som jag ångrar mest idag.

För att komma till saken så kom något bra från det dåliga. Dagarna hemma började kännas långa. Mor var snäll och köpte hem ett startkit med akrylfärger. Och jag tänkte väl inte mer än så att jag endast skulle sätta mig och kladda lite för att komma på andra tankar. Mitt intresse blev allt större och nu var det dags att måla på canvas, jag började dela lite bilder på instagram och fick snabbt en fin respons vilket gjorde mig mer motiverad. För första gången någonsin känner jag att jag äntligen hittat min grej. Något jag brinner för.

Förfrågningar började komma in där folk ville köpa min tavlor. Helt snurrigt tänkte jag, jag har länge haft svårt med att se mina egna prestationer, varför skulle någon vilja ha mina målade tavlor hemma hos sig? Så gick verkligen tankarna i mitt huvud till en början och jag blir besviken på mig själv att jag inte kan ha en mer positiv inställning till mig själv.

Jag valde till slut att inse att nu är det dags att satsa och jag ångrar mig verkligen inte, tänk vad underbart att få jobba med något man älskar? Det är det jag har strävat efter så himla länge. Häromdagen sålde jag min 20:e tavla.

På något vis så känner jag mig ändå stolt över mig själv, att jag vågade satsa

Instagram: Madebyelsaa

Wow!

2019-01-16 20:02
Från Juliasager

Kolla vilken magi Melinda gjorde igår! Blev så himla bra med en uppfräschning i håret

Hos frissan

2019-01-15 15:37
Från Juliasager

Hej! Den här dagen har jag behövt länge nu. Har varit missnöjd med min hårfärg ett bra tag nu då den senaste färgen jag la i botten har gått ur och sedan gått mot det varma hållet. Bokade in en tid häromdagen hos Melinda på VITA, så härlig tjej! Tiden går så snabbt när man får håret fixat av henne!

Fick sippa på en chailatte medan jag var där

Söndagsmiddag

2019-01-13 22:56
Från Juliasager

Fuskade med lite mat från Ät ikväll. Har suttit och käkat framför filmer hela kvällen med Felix. Tänk att man har en så go sambo!

Cosy set

2019-01-11 16:04
Från Juliasager

Set - Here <3

En liten sneak peak på kläderna jag fick hem från Chiquelle. Beställde detta set som jag tänkte flyga i när vi ska till Kap verde. I princip det skönaste jag har haft på mig, älskar färgen också! Missa inte min rabattkod jag kommer dela på måndag. Min instagram hittar ni under namnet @juliaelsaa <3

In med det nya

2019-01-11 11:23
Från Juliasager

God eftermiddag! Dagen började med sovmorgon då både jag och killen är lediga, på en fredag? Hur underbart är inte det. Fick leverans av nya soffan idag också som pappa hjälpte mig med. Den blev sååååå bra i vardagsrummet, skönaste soffan jag suttit i. Måste införskaffa mig en ny matta bara då den blev lite fjuttig till soffan hehe!

Ska fortsätta dagen med lite plock hemma och hämta paket från Chiquelle. Sen ikväll ska jag hem till Sanna för taco-kväll! <3

Köpt ny soffa!!!

2019-01-11 00:47
Från Juliasager

Lite bilder från min lägenhet. Har målat några väggar här hemma för att få en mer mysig och hemtrevlig känsla! Förut var det mesta av lägenheten vitt och jag vill gärna ha lite mer färg! Igår när jag var ledig så åkte jag och Felix och kollade på möbler till oss, hittade en superfin soffa som vi ska byta upp oss till. Den vi har i nuläget får vi knappt plats i så nu är det dags för en större!

Bild från förra lägenheten. Där har ni soffan som ska bytas ut, tror faktiskt att vi kanske får den redan imorgon!

Jag har blivit...?

2019-01-10 00:54
Från Juliasager
Häng gänget! Hoppas ni vill hitta tillbaka hit. Jag har saknat att få använda min kreativa sida och då passar bloggen perfekt! Jag har gått och blivit kär och hade världens mysigaste helg förra lördagen. Killen bjöd med mig på hotell där vi spendera natten. Innan vi gick ut för middag var vi på fiskspa och bubblade lite! Himla skönt med mite avkoppling när vi båda jobbat mycket i december. Skulle ni förresten vara sugna på att se en liten årsresume? Har hänt en del saker under förra året!

PS idag har jag blivit moster!!! Är så glad <3

Fav color is red

2018-06-24 18:44
Från Juliasager

Skal från Richmond & finch / Skal från Ideal of Sweden

Hej!! Har haft en trevlig midsommarhelg och självklart spenderades gårdagen på tovastugan där Sverigematchen sändes. Så himla surt att vi inte vann men stämningen var bra ändå, alla var så fina i sina svergietröjor! Idag är jag dock lite småseg, det har gått alldeles för lång tid sen jag jobbade så har i princip inga rutiner kvar vilket stör mig :-(

Är lite nere idag också.. tror de är alkoholen som gör det men men. Många faktorer till att jag inte mår på topp. Oftast finns det 3 olika anledningar till att man får dippar och det är kärlek, familj & vänner. Jag mår inte bra när mina nära och kära inte mår bra liksom. Nog om det, hoppas ni får en fin kväll <3