RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-21 00:30:20

Isabelle Thalén

Isabellethalen blogg på Nouw

HÖST

2018-10-22 16:05
Från Isabellethalen

Galdhøpiggen

2018-10-21 18:05
Från Isabellethalen


I början av september besteg jag, min pappa & lillasyster Galdhöpiggen, Norges och norra Europas högsta berg. Det var en väldigt spontan resa då vi bestämde oss för att åka några dagar innan avfärd. Vi bilade till Norge och det tog ca 10 timmar innan vi kom fram, men med tanke på Norges fina vyer så gjorde det inte så värst mycket. Djupa dalgångar och fjordar, hur fint som helst. Dagen det var toppbestigning var det sjuukt fint väder, vilket är ovanligt för oss när vi ska vandra då vi ca alltid haft spöregn:) Som ni ser på bilderna var det såpass varmt så jag gick utan tröja haha, inte ofta man kan göra det i fjällen i september. Generellt är fjällmiljön så mycket finare i Norge jämfört med Sverige, rekommenderar verkligen att åka dit!!

FÖRRA HELGEN

2018-10-14 14:26
Från Isabellethalen

LEOPARD

2018-10-10 18:13
Från Isabellethalen

Skal från Ideal of Sweden LÄNK

2 weeks ago

2018-10-09 17:58
Från Isabellethalen

TILLBAKA

2018-10-08 15:05
Från Isabellethalen

Hej och välkommen! Jag har haft den här bloggen i ca tre år och bloggat lite till och från. Jag har funderat över om jag ska starta upp min blogg igen då jag tror att det skulle vara kul. Främst för att publicera mina bilder någon annanstans än instagram men också för att vara kunna mer personlig med text till. Under det senaste året har jag inte haft speciellt mycket tid över till att göra något annat än att plugga. Men nu känner jag att jag har mer tid och därav är tanken att börja blogga igen, dock kan det ändras snabbt eftersom jag fortfarande går i skolan. Vi får se hur det blir!!

Hoppas iallafall att ni vill kika in här framöver <3

JEANS

2018-05-19 09:43
Från Isabellethalen

PHIL´s

2017-09-30 14:15
Från Isabellethalen

Några bilder från i tisdags när jag och Evelina åt på Phil´s efter att vi varit på ett möte i korkarna. Maten är inte jätte god där men den funkar.

Le tigre blanco

2017-09-24 21:01
Från Isabellethalen

Jeans - Levis // T-shirt - HÄR

DENIM SKIRT

2017-09-21 09:04
Från Isabellethalen

LILLASYSTER

2017-09-18 17:27
Från Isabellethalen

MOM JEANS

2017-09-11 18:07
Från Isabellethalen


Jag har under en längre tid, eller rättare sagt flera år, endast använt bootcut och flare jeans men på senare tid har jag verkligen börjat tycka om mom jeans, för visst är det så det kallas? Jag äger just nu ett par mörkt gråa och ett par ljusblå som jag faktiskt använder, tidigare har det alltid blivit att jeans som inte är bootcut eller flare bara ligger i garderoben utan att bli använda men nu har det blivit en ändring på det. Här nedan hittar ni några av mina favoriter från NA-KD.


SLUT PÅ SOMMAREN?

2017-09-06 19:36
Från Isabellethalen

GUCCI?

2017-09-05 18:58
Från Isabellethalen

jeans - H&M / skärp -HÄR / blus - HÄR /

KAPPOR TILL HÖSTEN

2017-09-04 16:15
Från Isabellethalen

1. BLÅ-HÄR / 2. BEIGE-HÄR / 3. SVART-HÄR

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och snart är det höst, ser inte jätte mycket fram emot mörker och kyla. Kappor är enligt mig en snygg jacka att ha på hösten, har själv två stycken, en svart och en grå som jag tycker om jätte mycket. Modellerna på dessa kappor ovan och under är mina favoriter då de går att matcha med typ allt, t.ex. jeans och sneakers eller klackar och en klänning.


4. GRÅ-HÄR / 5.ROSA- HÄR / 6. GRÅ - HÄR

SYSTERP

2017-09-03 18:00
Från Isabellethalen

tröja - HÄR 


Postade den här bilden på min instagram förra veckan i samarbete med SysterP och har en rabattkod till er även idag! Tycker verkligen att de har jätte fina smycken så ni borde kika in på deras hemsida. Rabattkoden är "ISABELLE" och räcker i 48 h

,puss

TAXINGE SLOTT

2017-09-02 17:55
Från Isabellethalen

DAGEN

2017-09-01 19:30
Från Isabellethalen


Hej hörni! Idag var jag in till stan med Josefine, Hanna och Amanda (ovanligt haha). Vi åt på Vau De Ville och vi tog deras köttbullar, supergoda! Jag och Josefine var inne i stan igår eter skolan också då jag var på ännu ett möte som jag nämnt i tidigare inlägg, ni lär får vänta ett tag till innan ni får veta vad det handlar om;)


FRAMME I KALMAR

2017-08-17 19:06
Från Isabellethalen


Vi kom fram till Kalmar vid lunch och då har vi som tradition att äta sushi, dock hade stället stängt igen så vi fick äta på Pinchos istället, funkade det med;) Efter lunchen och hämtning av nummerlapp ocu andra grejer åkte vi till huset som vi hyrt tidigare år. Anledningen till att vi är här är för att min (galna) pappa ska göra Ironman IGEN (5e gången) och då åker vi med hela familjen. Imorgon ska han lämna in cykeln och sedan kanske vi åker över till Öland, nu ska vi laga tacoooos!!!


EL STOCKHOLMO

2017-08-16 20:47
Från Isabellethalen

tröja - HÄR // jeans - liknande HÄR

Idag var jag in till stan med Amanda, vi fikade och var på mötet jag nämnde igår. Mötet gick bra tycker jag och vad som kommer härnäst återstår att se och därav vill jag inte skriva här än vadå det handlar om;) beroende på hur det går lär ni få reda på det soon enough. Precis efter mötet åkte jag på migrän, det var ett tag sedan jag hade det sist så det var väl dags igen. Nu ska jag försöka packa och sedan sova tidigt då det bär av till Kalmar imorgon!!!


15 AUGUSTI

2017-08-15 16:21
Från Isabellethalen


Hej hörni! Hur har eran sommar varit hittills? Min har varit jätte bra men den börjar (tyvärr) lida mot sitt slut då skolan börjar på måndag. Det känns rätt välbehövligt att få tillbaka rutiner och "återgå till verkligheten", även om sommarlov också är verklighet;). Sedan jag uppdaterade här sist har jag jobbat två veckor, varit på en utbildning i två veckor och bestigit Kebnekaise, däremellan har jag umgåtts med familj och vänner. Imorgon ska jag in till stan på ett möte och på torsdag bär det av till Kalmar.


KVÄLLSDOPP

2017-07-17 20:21
Från Isabellethalen

1 JUNI

2017-06-01 20:13
Från Isabellethalen


Hur fina är inte rapsåkrarna just nu? Jag och Josefine var och fotade nu ikväll men det blåste och var kallt vilket gjorde det ganska svårt att ta fina bilder men vi lyckades nog ta några stycken iallafall. Har inte redigerat alla än så ni lär få se fler här framöver.

,godnatt

SAMMA VILLKOR SOM MÄN

2016-10-16 20:58
Från Isabellethalen


Jag skriver det här inlägget nu för att jag har tröttnat. Jag har tröttnat på att bröst ses som sexuella objekt. Självklart är det tjejers bröst jag pratar om. Bröst som bröst. Alla har vi bröst och varför ska just tjejers bröst vara sexuellt laddade?

Jag är trött på allt snack om bröst. Så fort en tjej lägger upp en bild på instagram där hennes bröst syns så blir det stora rubriker och folk börjar snacka, "hon la endast upp den där för att få uppmärksamhet", "hora", "slampa", folk screenar även bilden och lägger upp på deras privata konton och skickar till sina vänner. Vet ni vad? JA tjejer har bröst. Varför får vi inte visa dom? Nej det handlar inte om uppmärksamhet eller om att tillfredställa män utan det handlar om att vi har bröst precis som vi har en arm. Bröst som bröst. Varför ska tjejers vara sexuellt laddade och inte killars? Varför är det en regel, en norm, att tjejer inte får gå topless på stan medan det är helt okej för killar? Med det menar jag inte att jag tycker att alla tjejer ska gå topless på stan eller att jag själv vill det, utan att de som vill ska kunna och få göra det.

Det handlar om att flytta den sexuella synen från brösten, de ska inte behöva ses som något sexuellt. Vi måste bara tänka på varför vi vill detta, är det för att det är nice eller för att tillfredställa någon annan. Vi har rätt över vår egen kropp. Vill du visa brösten, så gör det om DU vill det. Inte för att män vill det.

I den perfekta världen ska man kunna gå naken utan att väcka reaktioner. Men vi vet alla att det är en lång väg kvar och att det är många som gärna har kläder på sig för att dölja. Man ska inte behöva visa om man inte vill. Det är just det feminism handlar om, man ska få vara som man vill.

Tjejer, var stolta över era bröst. Ni behöver inte visa dom om ni inte vill. Men ni får göra det. Det handlar om att ha rätten över sin egen kropp, att få göra vad man själv vill och inte vad någon annan vill, och absolut inte vad samhället vill. För det samhälle vi lever i är vrickat.

Vi ska ha samma villkor som män. Varken mer eller mindre.