RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-07 08:41:47

elinaolssons blogg

elinaolssons blogg på Nouw

FREDAGKVÄLL & OMSTART

2019-09-06 21:03
Från elinaolssons

Godkväll på er!

Ni har inte hört något från mig här sen greklandinlägget... Tog mig nog lite för mycket vatten över huvudet att jag tänkte att jag skulle kunna komma tillbaka så snabbt från ingenstans. Men tänker inte i detta inlägget förklara mig utan tycker bara vi kör igång som om jag aldrig slutat. Tycker personligen inte det är så roligt att läsa när andra skriver om sina uppehåll så därför väljer jag att inte göra det denna gången.

KUL! Fredagkväll som jag faktiskt bara tänkt att mysa. Haft en lång spakväll och ligger nu i sängen och väntar på att J ska komma, då han är i Oskarshamn ikväll och kollar fotboll. Morgondagen kommer bestå av jobb för min del eller snarare jobbhelg då jag även jobbar söndag. Har haft lyxen att vara ledig i två veckor så klaga borde jag inte göra.

Tycker att detta ska bli jätteroligt, har samlat på mig lite inspiration och känner att jag är mer än redo för denna hösten nu. Som jag hoppas ni vill följa med mig på. <3

TILLBAKA HOS NOUW

2019-07-01 14:11
Från elinaolssons

Heej från Grekland!! Kommer ni ens ihåg mig? haha, så sjukt länge sen senast. Kommer knappt ihåg hur man gör. ;) Ni skulle bara veta hur mycket som hänt i mitt liv sen sist ni hörde något från mig här. Som att jag har gått och blivit superduper kär, därav "Hej från Grekland" då vi är här på semester tillsammans. Jag njuter här borta vill jag tillägga, vi har det så bra!!

Känns sjukt speciellt att vara tillbaka men samtidigt så kul. Saknat att ha något att komma tillbaka till och minnas allt roligt. Vi får helt enkelt se vart detta tar oss!! PUSS