RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 19:42:44

sandramariahagegard - blogg

sandrahagegard blogg på Nouw

Komma igång

2019-05-29 20:16
Från sandrahagegard

Gokväll

Nu ska jag ta och träna vid stångån med en vän. Ska bli så himla roligt. Vi är verkligen så bra på att peppa varandra på ett riktigt bra sätt och då blir man ju automatiskt taggad själv. Har ni någon som peppar er till ert bästa? Om ni inte har det, försök att hitta en för det är så värt, jag lovar er alla!

Nytt

2019-05-29 08:37
Från sandrahagegard

Hej hallå - hoppas ni mår bra!

ÄNTLIGEN har jag köpt ett par mom jeans. Jag är helt kär!!! Har inte riktigt vågat innan pga anledningar som är det min stil? eller är jag inte för smal?

Jag tycker det är så tråkigt om man tänker så om sin kropp, men tyvärr gör jag det vissa tillfällen. Man ska inte trycka ner sig själv för man är fin som man är, hur man än ser ut!! ❤️

Helgens festligheter

2019-05-21 18:29
Från sandrahagegard

Tågresa

2019-05-11 13:17
Från sandrahagegard

Hej hallå - hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra :)

Idag är jag och min fina kille påväg till Västerås faktiskt och ska bo där till imorgon, en liten get away resa. Känns väldigt skönt att komma bort från Linköping och bara vara vi två. Planen är väl bara att ta vara på tid tillsammans, äta på något mysigt ställe och uppskatta varandra helt enkelt.
Vi har i denna stund en timme kvar av tågresan och sen är det bara att hitta hotellet, men det ska nog inte vara några konstigheter, haha.

Hoppas ni får en mysig helg!!

Min fredagkväll

2019-05-10 20:22
Från sandrahagegard

Äntligen är våren här

2019-05-09 09:00
Från sandrahagegard

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra ändå! Skönt faktiskt, har inte haft en bra vecka förra veckan, därför dålig uppdatering. SORRY

Men att våren är här, det är så skönt. Att blommarna börjar blomstra ut och solen lyser.
Dock i måndags var det nästintill alla årstider på en och samma dag, men så brukar de va på våren, iallafall i början. Men nu är jag hur taggad som helst på dessa månader som kommer! Är ni det också?

Kursen dödar mig

2019-05-08 16:45
Från sandrahagegard

Hej hönni

Jag visste att matten jag nu pluggar skulle vara svårt, MEN INTE SÅHÄR SVÅRT. Många säger att matte är logiskt. Att man tror att det är svårt, men egentligen är det väldigt enkelt. Men detta jag pluggar nu vet jag inte vad jag ska säga om. Jag har inga ord. Har bara kommit 1”% av hela kursen och är redan utmattad efter 2 timmar. Jag har en inlämning imorgon och ja, vi får väl se hur de får. Man ska väl tro på sig själv. Då klarar man väl allt?

Vägen till plugg i höst

2019-05-06 16:29
Från sandrahagegard

Hejsan!

Förra veckan började min matematikkurs på distans för att jag ska kunna söka till program till hösten. Och jag ska säga er. Det är väldigt svårt, men också ganska roligt. Väldigt konstigt att jag säger de för att jag alltid har hatat matte, men nu har jag en annan motivation och något att se fram emot efter denna kurs och inte bara ett betyg.
Så nu har jag faktiskt plugga i 2 timmar och kommit en bra bit iallafall. Längre än vad jag trodde. Nu ska jag bara vänta tills mamma kommer hem så ska vi ut och träna i de fina vädret!!!

Gårdagens foto

2019-04-23 08:00
Från sandrahagegard

När är självkänslan på topp?

2019-04-18 15:54
Från sandrahagegard

Hej hallå

Jag har nu ett tag inte mått jättebra pga olika anledningar. Främst för att jag inte mår bra i mig själv. Och det tänker jag, för mig iallafall, kommer i omgångar. Nu är det aktuellt för mig, återigen. Och jag tycker det är så otroligt jobbigt, och ansträngande. Det jag känner just nu är bara när kommer jag må bra igen. Nu blev det väldigt djupt, väldigt snabbt. Är kommer jag bli lycklig igen? Det jag menar med lycklig är inte med mina vänner, min pojkvän eller familj utan med mig själv. Jag går konstant med en klimp i min mage, tår i ögat eller att min hand rör sig allmänt mycket. Och ni som inte vet är det att pga min skada brukar min högra hand röra sig mer än vanligt. Och jag är så osäker på mig själv och framförallt min prestation, både för mig själv men även mot andra. Gör jag rätt nu? Borde jag göra såhär istället? Borde jag bara vara tyst nu? Lite sånt tänker jag dagligen, men ändå blir allt jag gör fel. Mot mig själv, mot andra. Jag orkar verkligen inte detta mer.

Det känns skönt att ha skrivit av mig, och tack ifall ni läste allt❤️ (fast de inte var jättemycket)