RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-18 09:05:03

L3nny blogg

L3nny blogg på Nouw

Testpilot - köttbullar

2019-09-04 17:48
Från L3nny


Då var det dags igen! Lilleman blev testpilot för det han älskar mest, nämnligen köttbullar!

Det är jätte smidigt att ansöka om att få vara en testpilot, bara att gå in på smartson och skriva in.
Jag är inte den som gillar färdiga köttbullar men dom är helt okej. Är snabbt och enkelt att fixa iordning om man har ont om tid. Frågar man min son så får dessa ett högt betyg! Aldrig vart med om att en unge älskar nåt så mycke som han gör, så smidigt att kunna köpa dessa.

#smartson #felix_sverige #köttbullar



H Ö S T

2018-10-14 13:49
Från L3nny


Hej på er!

Idag fick det bli en promenad med kameran igen! Ville försöka få några bra bilder på lilleman nu innan han fyller år så jag har någon bild jag kan lägga ut! Det är inte det lättaste kan jag säga... Så fort kameran åker upp så ska han göra någon min... Men fick tillslut några som man kan välja mellan.

Alltså, vilket väder det är idag! Känns som sommar igen!



Testpilot - Pucko Coconut

2018-08-16 20:12
Från L3nny


Hej på er!

Har fått vara testpilot för Pucko coconut!
Var så himla taggad på att testa denna men blev riktigt besviken... Den smakade exakt som en vanlig pucko, kände ingen kokos smak över huvudtaget. Hade med den till jobbet en morgon så en kollega skulle få smaka ock men hon kände inget heller.. Så en besvikelse i sig när man var inställd på en annan smak.

#smartson #puckosverige #puckococonut


Djäknesundet

2018-07-06 18:25
Från L3nny

Tjenare!

Äntligen helg! Veckan har vart helt okej, men alltid skönt när helgen kommer!

I tisdags så var det fotboll så jag tog med mig Tommy ner till kanalen för att kika på matchen där då dom satt upp en stor skärm för att visa Vm matcherna. Vilken jäkla stämning asså! Och att sverige vann dessutom . Efter matchen så gick vi ner för att bada och svalka oss.

I onsdags så kom Jacob hit efter jobbet och vi drog ner och bada i stort sett direkt. Efter ett tag så gick vi upp och beställde pizza och gick hem och käkade och kollade på serier. Mys.

Igår så drog jag och Tommy iväg ut till djäknesundet och hoppade från klipporna. Inte vart där sedan jag var liten så var kul att äntligen komma dit igen! De är så sjukt fint där ute!


Ute på sjön!

2018-07-01 19:44
Från L3nny


Hej på er!

Det var längesedan man kikade in här... Dåligt utav mig och ska verkligen försöka bli bättre. Har haft rätt mycket och göra och vart väldigt upptagen.

Men i alla fall! I helgen som var så fick jag besök utav Jacob och på lördagen så åkte vi ut med deras båt på vättern. Så himla underbart! Hoppade till och med i och badade! Uppfriskande kan man lugnt säga! Haha. Var ute ett bra tag och bara hade det gött innan vi drog tillbaka till land för att käka lite mat.

Kvällen avslutades lugnt med en film!


Nationaldagsfirande

2018-06-07 13:00
Från L3nny


Skönt med en ledig dag såhär mitt i veckan! Igår firades nationaldagen hemma i underbara Karlsborg uppe på fästningen med marknad och musik! En dag med bra folk och härligt väder. Träffade Emma som jag inte sett på jag vet inte hur länge..! Så var riktigt kul att ses igen!
Kom inte hem med något men älskar att bara gå omkring på marknader av någon anledning..
Men nu är det två dagar kvar på jobbet och sen helg!

Skomakarn’s | 2 blyga läppar

2018-06-06 20:09
Från L3nny


Hej på er allihop!
I helgen som var så var det full fart hela tiden! Efter jobbet i fredags åkte jag hem gjorde mig iordning lite och stack iväg till en kompis på förfest. Lite senare var det äntligen dags att dra ner till Idas brygga. Skulle gå på Sandön (båt), träffade en massa kollegor och gamla vänner och blev en sen och lyckad kväll!
På lördags morgonen åkte jag hem till mamma och pappa för att hjälpa dom med att klippa häcken på framsidan av deras hus.
Sen hämtade jag upp en kompis och åkte ut till Brevik för att bada och sola lite! Årets första dopp i vättern! När skuggan väl tog över våran del av stranden drog vi vidare till Karlsborg för att käka på Skomakarns som har öppnat rätt nyligen. Hur gott som helst och verkligen inte sista gången man käkat där! Sen körde jag hem honom och drog hem och fixade mig lite och drog vidare till förfest! Var dags för Olstorp premiär för mig iår och 2 blyga läppar spelade! En helt magisk kväll med mycket gott och dricka och mycket skratt!
Kommer dröja innan jag glömmer denna helgen!

Underbara lördag!

2018-05-27 10:34
Från L3nny


God morgon på er!

Igår började vi dagen med att packa ner våran frukost i väskan och åkte iväg till vanäs för att käka där. Härligt att kunna sitta på gräset och bara höra fåglarna kvittra medans man äter frukost, underbart! Efter det tog vi svängen runt udden och bara myste.

När vi kom hem ringde Tommy direkt och ville hänga med oss så vi åkte och hämtade honom och Bosse. Satt och spela, snacka en massa skit och bara va. På kvällen så drog vi iväg till pizzerian, som jag längtat efter pizza...! Haha. Sen gick vi lite med Bosse så han skulle få springa av sig (Tommys hund). Efter det hände det som jag inte trodde skulle hända på ett bra tag... Vi drog ner till sjön och skulle bada..! Blev förvånad att det inte var kallare än vad det faktiskt var.. Grabbarna sprang i direkt, medan jag satt uppe på stranden med Bosse en stund. Men efter en stund gick även jag i.

Väl hemma så satt vi bara och chillade och lyssnade på musik och kikade lite klipp på youtube!


Guldet fortsätter va vårt!

2018-05-21 20:01
Från L3nny


Igår kväll var det dags för årets vm final!
Var riktigt jämt under hela matchen, vilket resulterade i att man satt helt spänd under hela kvällen! Matchen avgjordes i straffar och var så otroligt spännande! Självklart så klarade grabbarna det galant och vi tog hem segern i år igen! Andra raka vinsten, så jäkla glad!

Bättre start kan man inte få!

2018-05-20 12:49
Från L3nny


Hej på er!

Denna dagen började riktigt bra! Redan vid tio var jag ute, ville starta dagen innan alla andra började gå ut. Blev en sväng ut till vanäs udde. Var ett tag sedan jag var där så kände att det var dags. Satte mig nere vid vattnet och bara njöt av solen och dom små vågorna som kom upp. Efter närmare en timme så gick jag vidare runt udden, så skönt när man har allt de för en själv! Det enda man hörde var fåglarna och vågorna, bättre start på dagen kan man nog inte få!