RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-02-12 10:43:11

Jennasofiia blogg

Jennasofiia blogg på Nouw

Numera två barns mamma

2020-02-12 10:34
Från Jennasofiia

Hej kära ni.
Kan inte fatta att jag nästintill glömt bort att denna bloggen ens fanns. Men så blev jag påmind i ett mail med statistik. Tänk att ni faktiskt är ett par styckna som läser mina gamla inlägg. Haha. Livet flyter verkligen på och för tre och en halv vecka sedan kom vår lilla Theo till världen. Allt gick så bra och vi alla mår toppen. Livet som tvåbarnsmamma är minst sagt en omställning och att räcka till är ibland helt omöjligt. Men man gör så gott man kan, som alltid!

Vintern verkar aldrig komma och helt ärligt gör det inte så mycket längre. Snön kunde varit här över jul och nyår men verkade som det enda vår familj fick var magsjukan. Idag lyser solen äntligen efter flera dagar med regn och rusk. Tänkte ta mig en promenad med sambo och barn o få lite frisk luft.

Dennis är ledig hela veckan ihop med oss innan allvaret drar igång på riktigt och jag ska var ensam med båda barnen. I mars börjar Olle förskolan igen vilket han längtar så mycket till. Men det går alldeles för mycket virus och kräksjuka just nu som vi inte vill att någon utav oss ska få.

Vad gör ni? Vad händer i era liv? Hoppas ni får en fantastisk dag så hörs vi! Kram

Här har ni dem. Livets guldklimpar ♥️

Sommar sommar sommar

2019-05-19 16:24
Från Jennasofiia

Hej på er alla.
Känns som tiden blåser bort och vår har blivit till sommar. Medans alla går och längtar efter semester så försöker jag njuta av mina två sista veckor som mammaledig (för denna gången).
Tänk att Olle i sommar redan blir 1,5 år. Känns som vi kom hem från BB i förra veckan. Har trots det mycket att se fram emot i sommar. Vi flyttar om 6 veckor, äntligen. Bara där kommer det kännas lättare. Vantrivs i vår tvåa just nu. Det är bara alldeles alldeles för litet och trångt.


Idag är solens strålar extremt varma och sätter sig ända in i benmärgen. Typ. Trots det varma vädret åt vi köttfärssoppa, cravings är ju till för att dämpas. Nu ska vi snart ner i tvättstugan (tippad dag o boka den jävla stugan på) innan vi ska gå ner på stan för en mysig fika. Vad gör ni? Finns ni kvar? Kika in o säg hej!

Kommer väl bli allt annat än lätt att byta ut denna pärla mot chark och grillad kyckling i sommar...☀️

Time flies

2019-02-13 13:28
Från Jennasofiia

Godförmiddag.
Fick extremt blogg sug idag. Kommer ärligt inte ihåg sist jag var här inne och skrev. Men det är så skönt att bara skriva av sig ibland. Little O har redan blivit över ett år. Ja ni hör ju hur fort tiden går.
Förmiddagen har spenderats ute. Med kaffe, promenad och lekparkshäng. Sedan tog vi en svängom in i centrum och hämtade ut ett paket.
Nu sover lilleman och jag försöker koppla av lite i soffan. Senare ska jag till gymmet!

Vad gör ni idag?

En trött mamma atm

2018-11-12 23:18
Från Jennasofiia

Hello.
Eka tomt på bloggen är tydligen det nya i min värld. Men jag orkar inte. Känns inte som att någon läser. Men så får man mail från nouw och ser sin statistik, så är det inte så illa ändå. Men blir inte mer aktivt än tidigare just nu ändå. Olle är gnällig, bråkig och trotsig. Inte jämt såklart (fortfarande världens snällaste bebis). Men tänderna kliar och bråkar och han har haft lite problem med magen. Att natta honom är allt annat än stillsamt och harmoniskt. Det känns mer som vi brottas och lyssnar på hårdrock...
Nu somnade han iallafall om igen. Blev lite dumt idag oxå, vi var på vattenpalatset och badade och efter det var vi verkligen tvugna att handla för ALLT var slut hemma. Vilket resulterade i att Olle däckade i bilen och vaknade när vi hade handlat klart.. sen när vi skulle flytta över från vagn till bilstol var det kört..
Dumt av oss. Men utan mat fungerar man inte
Badet var iallafall godkänt av Olle och han plaskade som aldrig förr! Mysig dag!✨
Sov gott fina!❤️

Igår på farsdag var vi såhär stiliga!

had an amazing date

2018-11-03 11:43
Från Jennasofiia

I onsdags hade vi vår veckodate. Denna gången var det min tur att stå för kalaset och jag gick all in på halloween tema. Det är inte alltid vi gör det med en middag utan det kan vara olika aktiviteter oxå. Vi karvade iallafall varsin pumpa och hade tävling om vem som gjort snyggaste på min insta. Jag vann, såklart! Sedan åt vi god middag som var tacofyllda paprikapumpor med svarta tortilla chips och blodig salsa, haha. Efter det hade jag även gjort läskiga cupcakes! Blev en väldigt mysig dag mitt i veckan. Vi var även och skrev på kontraktet för vår nya lägenhet. BARA 7 månader kvar tills den blir färdigbyggd<3

Frukoststund har guld i mun

2018-10-29 08:27
Från Jennasofiia

Little O, nio månader

2018-10-29 08:02
Från Jennasofiia

Alltså fatta hur fort tiden går och hur stor min lilleman redan blivit? Vart tog tiden egentligen vägen? Födde jag inte för ett par veckor sedan? Han växer mer och mer till ett litet barn och bebis dragen försvinner mer och mer. Han är uppe och klättrar på ALLT och kryper och pratar (gojja) hela dagarna. Underbara unge vad din mamma och pappa älskar dig<3

livet <3

2018-09-30 11:25
Från Jennasofiia

åHej fina!
Här har det väl mer eller mindre ekat tomt sedan länge. Finner inte riktigt tiden till att skriva långa inlägg. Trots det känner jag att bloggen fattas mig. Men med en 8 månaders sprallig bebis blir det mest bus och lek hela dagarna. Livet rullar på i en otrolig fart och jag känner att jag försöker sätta ner foten och bromsa. Men ikke, så fungerar inte livet. Det går ej att bromsa, bara att leva fullt ut varje dag. Allt vad hörsel heter känns nu lättare att leva med. Har fått otroliga hjälpmedel så jag kan tom prata i telefon nu. Hur fantastiskt?! Nu ska bara det psykiska ordnas upp så jag kan må helt bra. Men idag är en riktigt bra dag än sålänge. Massvis tända ljus, Olle vilar sig och jag bara myser runt hemma. Dennis jobbar men ikväll ska vi åka iväg hela familjen för veckohandling. Jag har idag på pricken inte ätit godis på tre veckor. Weho hejja mig!
Jag och Dennis har en utmaning - inget småätande, inget onyttigt så som kakor, chips, läsk och godis. Vi får heller inte springa och småhandla utan gör middagschema varje söndag och handlingslista som täcker upp middag, lunch och frukost för hela veckan. Vi sparar förmodligen sjukt mycket pengar på detta och kan göra något roligare istället. Hur mår ni? Är ni kvar?

Sen frukost

2018-09-04 13:35
Från Jennasofiia

Idag blev det minst sagt en sen frukost. Vaknade sent och döv. Hade panik för att jag skulle till kuratorn. Hur lätt är det att gå till en kurator när man inte hör?!
Lite skrattretande.. nu ska jag försöka ta tag i hemmet lite. Ikväll väntas bostadsmöte med eidar. Hoppas på lite bra nyheter nu, det behövs inför hösten

Lilla barn🧡

2018-08-30 22:53
Från Jennasofiia

Hur fick jag världens finaste unge? Han är helt perfekt och jag älskar älskar älskar honom så oändligt mycket. Så mycket att det gör ont. Lillen håller på och få sina första tänder, två på samma gång. Inte är dem snabba upp heller och han har så ont verkligen. J*vla skit tänder, ploppa bara uuuut.

Idag har vi varit hos olles farfar och fikat, städat lite och nu ikväll fikade jag med min syster. Mys. Imorgon kommer mina fantastiska vänner med barn hit! Sååå kul✨ sov gott fina ni!