RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-06 00:22:51

Carrok.se

Carrok blogg på Nouw

Bytt adress

2019-07-10 07:48
Från Carrok

Länge sen man var här.


Men tänkte bara slänga in ett litet inlägg ifall om någon saknar carrok.se..


Har nämligen bytt adress till Poijsan.se om någon vill fortsätta följa mitt bloggande :)





Kära bloggläsare jag byter bloggportal

2018-07-20 17:17
Från Carrok

Nu byter jag bloggportal!


Så för er som följt mig och vill fortsätta så är det bara att gå in på carrok.se så kommer ni till mig där jag fortsätter skriva. Men på nouw är jag klar nu så hoppas vi ses på mitt nya place ;)

Ingen bra start på dagen eller?

2018-07-20 11:10
Från Carrok

Tog en tidig morgon promenad, vi gick till Ica maxi som ligger 2,8 km här ifrån ungefär. När vi kommer fram så ser jag att jag glömt mina kort hemma. Så ja det var ju bara att gå hem igen och så gjorde vi ett nytt försök. Matteus var otroligt duktig som cyklade fram och tillbaka för att sedan cykla fram och tillbaka igen! Små killarna fick åka vagn och sov en stund.

hatar verkligen mitt huvud ibland jag är så otroligt glömsk av mig. kan ha med många faktorer att göra egentligen men. Ska försöka hålla mina kort i plånboken där dem ska vara. För den hade jag nämligen tagit med mig men lagt korten på en bänk här hemma.

Aja en lång promenad blev det i alla fall och vi kom precis hem igen så från kl 7:30-11:00 var vi ute och gick. Sedan handla på det också.

Godmorgon på er!

2018-07-20 07:01
Från Carrok

Nu ser det ut att vända för Ozzy med sömnen andra natten han sover hela natten! Ska väl inte säga för mycket än. Men skönt är det i alla fall och man känner själv att man sakta men säkert börjar få tillbaka den gamla energin man en gång hade.. Matteus hade kommit in och lagt sig i min säng någon gång inatt och Zandor kom in imorse när Ozzy hade vaknat vid 5. Fortfarande upp tidigt på mornarna. men får man sova på natten så gör det ju inget.

barnen har fått frukost och ska väl själv äta lite snart. Idag ska vi försöka gå ut och gå till mataffären som ligget en bit bort. Ska väl försöka komma ut så fort som möjligt innan det blir sådär fruktansvärt varmt tänkte jag. Matteus brukar cykla och då går det mycket snabbare att gå fram och tillbaka. Annars kan det ta upp till 2 timmar när det egentligen tar 40-50 minuter.

Du har aldrig städat klart när du har barn..

2018-07-19 20:42
Från Carrok

Idag har jag fixat med en massa. Vikt tvätt monterat ner kaninburen, plockat undan leksaker, dammsugit och torkat golven. Det tar tid och otroligt jobbigt när det är såhär varmt. När jag äntligen dammsugit färdigt hällde Ozzy ut en massa toalett pellets på golvet! Alltså sånt man har i kattlådor,djurburar och så vidare.

Så bara att fortsätta dammsuga. När jag kom in i vardagsrummet så ja då låg alla soffkuddar på golvet igen och bara att plocka upp dem igen. När jag kom in i deras rum på kvällen såg det ut som ett bombnedslag rent ut sagt så bara att plocka upp och fixa till deras sängar som var en stor oreda.

Så är det när man har barn man blir aldrig klar med att städa. Brukar städa när jag är barnfri men har börjat minska lite på det då jag hellre vill göra något än att bara städa. Men imorgon blir det att tvätta om det finns tvättid vill säga. Sedan får jag se hur mycket jag behöver städa. gjorde en del idag som sagt. Men ny tvätt kommer som ska vikas och så börjar det om igen nästan varje dag.

Dags att sova hörni! sov så gott :)


Lite bilder på killarna

2018-07-19 10:29
Från Carrok

Blev lite glass ute nu på förmiddagen. Idag är det tack och lov molnigt. Inte sådär jätte varmt som det var igår. Så kanske man vågar sig ut på en promenad. Man har ju liksom inte velat ut i värmen riktigt. Så får se hur och vad vi gör :)

Glassbilen

2018-07-19 06:40
Från Carrok

Igår köpte vi glass från glassbilen. Var bara Zandor som följde med ut eftersom Ozzy höll på att somna och Matteus somnade i soffan någon timme innan den kom. Alltså Zandor var helt fascinerad över bilen. Han verkligen kolla på den och hon som körde den. Så köpte vi glass och han fick en "guldpeng" av hon som jobbade som han kan få en glass för nästa gång den kommer. Han gick runt med den där pengen och hade den i handen tills han somnade. Tänk att en sån liten sak är så stort för ett litet barn. Han pratade om glassbilen nästan hela tiden resten av kvällen och såklart fick han ju glass när vi kom in.

Vlogg- Rhodos del 2

2018-07-18 11:46
Från Carrok

Var ju ett tag sen vi var på Rhodos men bättre sent. än aldrig eller hur? Så här kommer andra delen. Tyvärr filmade jag inte så jätte mycket där men fick ihop lite i alla fall.

Godmorgon varma dag

2018-07-18 07:54
Från Carrok

varmt idag igen! Så vad ska man hitta på idag?

Idag vaknade vi 7 här! och Ozzy sov hela natten, lite oroliga gnäll några gånger men då somnade han om väldigt fort utan att äta så det är bra. Vet inte om vi ska försöka komma ut på en promenad nu på morgonen innan den hemska värmen drar på. Men samtidigt hinner man inte gå så långt för då har det hunnit bli varmt när man ska gå tillbaka. Så får se vad vi gör. Igår tog vi upp poolen igen och även jag hoppade i den med ungarna för att svalka av mig lite och sedan tyckte ungarna det var kul att jag satt i den också. Vi har en mindre och en större pool så tog fram den större igår så jag skulle få plats. Tur att man är kort ibland.

Nä nu blir det frukost här!

När djur dör och man har barn

2018-07-17 17:05
Från Carrok

Det är jätte jobbigt när ens djur dör och man blir jätte ledsen. Men det jobbigaste är nog ändå när man har djur och barn. Att berätta för sina barn vad som hänt. Ozzy och Zandor förstår inte riktigt. Men Matteus blev jätte ledsen. Det är klart också eftersom Honey har funnit sen han föddes och man blir själv så otroligt ledsen över att se sitt barn bli så ledsen över det. Jag visste inte om jag skulle vänta med att berätta men samtidigt känns det jobbigt att dra ut på det. Så efter vi ätit middag nu så berättade jag det för Matteus.

:(