RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 10:47:48

Johanna Havsènius

JohannaHavsenius blogg på Nouw

AMHA ICAMH Summer Show 8 & 9 June 2019

2019-06-17 14:29
Från JohannaHavsenius

EBF SH Sparkling Gold

Amateur Reserve Champion Junior Mare 30/33.
Reserve Champion youth Showing a mare.
Open Champion yearling mare 30/32!!

A BIG thank you to the EBF team for making this weekend the best. See you soon!

AMHA ICAMH Extravaganza 13 & 14 April 2019

2019-06-17 14:25
Från JohannaHavsenius


Had an amazing weekend at the ICAMH show. Thank you everyone involved!

EBF SH Sparkling Gold
Amateur Champion Junior Mare
Reserve Champion Youth Showing A Mare
Open 4th Yearling Mare

EBF SH Sparkling Gold

2019-06-17 14:18
Från JohannaHavsenius

marielunds splendors supreme

2018-10-17 13:45
Från JohannaHavsenius

Born: 11/14/13

Sire: Aloha Acres Henrys Splendor

Dam: Marielunds Supreme Rebelena


Eldvallas All Eyez On Me "Billie"

2018-10-17 13:37
Från JohannaHavsenius

Filly Born: 05/12/18

Sire: Jean Dark Silver Lining

Dam: Marielunds Splendors Supreme

new in

2017-03-30 11:45
Från JohannaHavsenius

Var så längesedan jag shoppade något nytt till hästarna, men för några dagar sedan så åkte vi till Glada hästen i spiltan och köpte med oss några snygga saker hem. En av mina favorit affärer då det finns mer saker för småhästar man kan få tag i än på andra hästaffärer. Inte någon tråkig föl grimma som man kan hitta lite överallt.

Star är ju nästan inkörd, eller är inkörd och dragit vagn med sin förra ägare för några år sen om jag förstod det hela rätt. Så jag köpte ett fint vinrött seleunderlägg som kommer kommer matcha så snyggt!

Lill Supreme köpte jag en grimma åt då nästan alla mina grimmor är för stora för henne, Star har dubbelt så stort huvud än Supreme så det blev en glammig rosa grimma! Jag är egentligen inte så jätte förtjust i rosa men på en svartskäck är det ursnyggt.

en saknad vän

2017-03-29 21:56
Från JohannaHavsenius


Åååh, tittade igenom mitt bildarkiv och denna bilden kom upp på Eldvallas Love Li. En otroligt glad liten filur som spred massor med positiv energi.

long time no see

2017-03-22 21:16
Från JohannaHavsenius

Har bloggat på nouw sedan 3 år tillbaka, inte alls aktivt, hehe.

Mitt senaste inlägg var i Juni, min nya häst hade kommit, lilla Supreme som har blivit jätte duktig i hantering och inte alls lika osäker längre. Om jag ska vara helt ärlig trodde jag att vi aldrig skulle matcha men det gäller att vara envis och inte tro det värsta hela tiden.

Mitt största intresse är ju hoppning, mitt mål är ju att komma ut och tävla med dem men jag känner att jag inte känner mig redo och har så mycket annat att göra just nu. Men Supreme har blivit så mycket säkrare och smidigare över hinderna! Förut hoppade vi på lägsta och för några dagar sedan höjde vi 2 hack och det klara hon galant! Star hoppar som en galning som vanligt och vi tränar på förstärka självförtroendet så vi kan så snart som möjligt slå vårat rekord i hoppningen!



Marielunds Splendors Supreme

2016-07-14 11:08
Från JohannaHavsenius

Tjena!

Varför det inte blivit mer inlägg som jag tänkt mig är för att vårt föl somnade in i Söndags och då har jag inte orkat sätta mig vid datorn och skriva.

Men andra saker poppa upp på tisdags morgonen, nämligen att min nya Amerikanska Miniatyrhäst kom! Som jag har haft hemligt ett tag. Hon heter Marielunds Splendor Supreme, ett sto född 2013 och är färgen black pinto. (Svartskäck)

Hon är väldigt lite hanterad men det sätter inte stopp för att vi kan ha kul tillsammans och vänja och lära sig vid det som inte är farligt. Under dessa dagar har vi tränat på övergångar att gå ner jag går, glömma bort flocken ett tag som hon är väldigt tjat med och stå still på stallgången. Så kommer vi fortsätta ett tag tills hon har vant sig med det. Sen kommer vi gå över till andra saker. Det får jag se när vi kommer dit, men det är mycket som behövs läras. Så att köras in blir längre fram.

MINI PAUS

2016-07-03 23:50
Från JohannaHavsenius

Som ni har sätt så har jag tagit en mini paus från bloggen, det är för att jag är hos min moster i Uddevalla.

Jag sa att jag skulle blogga härifrån men de har regnat hela veckan och vi hade planerat några saker som att gå på smögen bryggan och gå strandpromenad. Men idag drog vi iallafall till Strömstad och gick i affärer. Hitta en såååån fin grimma som var ljus grön men fanns inte i storleken tyvärr.

Men jag köpte 2 par byxor och en jacka sen så gick vi och käka på MAX. Sen nu mot kvällen gick jag en kvällspromenad med min hund Bonnie!

Juste, det kommer något på nästa Tisdag som jag längtar till så himla mycket och det kommer bli så bra. Ni får hålla ut! ;D