RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-22 00:42:24

oliviakunzel blogg

oliviakunzel blogg på Nouw

MR. CAKE & FRICKY

2019-06-21 15:31
Från oliviakunzel

Efter att jag hörde att Mr cake hade öppnat i Göteborg va jag tvungen att dra dit Felicia i onsdags. Allt såg sååå gott ut, men är besviken på mitt val att ta chokladkakan :/ den va alldeles för mycket bara, men Felicia va nöjd med sin cheesecake iaf!

Fikan byttes mot öl på Storan innan Fricky på Liseberg. Han va grym! Fricky bjöd på extranummer efter extranummer och massor av nya låtar. Hoppas bara de släpps snart!

Som att inte onsdagen innehöll mycket nog, så åkte jag och Calle ner till Stråvalla för ett kvällsdopp klockan 23 haha. Det va faktiskt mitt första bad för sommaren, och så härligt de va!

Stranden en dag, jobb en annan

2019-06-15 15:40
Från oliviakunzel

Såhär härligt hade jag det på stranden igår, tillsammans med Frida & Lina. Vi låg och gottade oss i några timmar och försökte få lite färg. Kände att de kunde behöva grundas lite inför Grekland. Lyckades bli lite brunare i ansiktet, på armarna och bröstet iaf!
Efter strand-hänget piffade vi till oss hos Lina innan vi drog på en mysig tjejkväll!

Idag har jag istället jobbat....tur att de va lite mulet så det inte känns helt förjävligt haha. Värmen idag är ju inte sann, 27 grader.... värmen drar ju även med sig pollen...om man får klaga lite ;)
Blir kanske räkor till middag som plåster på såren, och en trip till gymmet. Varit sjuk hel veckan så har längtat!

SB-2019

2019-06-10 18:35
Från oliviakunzel

Måndag igen och en hel dag som har spenderats i soffan....helgen & summerburst tog hårt på min hals tyvärr så planen att dra till gymmet fick skrotas :/ Fast bättre det än att bli ännu mer sjuk!

Summerburst va i alla fall superkul, dock märks det att de håller på att dö ut lite.... artisterna blir sämre och sämre och det finns flera brister i evenemangsplaneringen. När man läser event blir man såklart ännu mer medveten också haha eller aa skadad. Sällskapet var dock på topp och jag har dansat tills fötterna domna. Så det var en bra start på sommaren och nu är det inte långt kvar till Grekland, längtar!

Sista hallonen

2018-08-28 09:50
Från oliviakunzel

När jag kom hem från jobbet igår hade Calle plockat de (förmodligen) sista hallonen från hallonbusken... och guuud va goda de va! Åt hur många som helst och det finns fortfarande kvar som jag kan mumsa på ikväll.

Har precis kommit fram till jobbet och det blir en vanlig arbetsdag till 18 och sen hem igen. Calle ska på bio så får roa mig själv ikväll, och tror jag ska göra de med serier haha. Är på sista säsongen av Vänner så blir antagligen några avsnitt där.

Tänkte förtidsrösta i morgon! Är ledig, vilket jag inte är den nionde så tänkte passa på. Blir även en sväng till gymmet och sen ska jag fota lite kläder som ska säljas på Shpock.

Nu måste jag snart öppna butiken, ha en bra dag! Puss

S.A.K

2018-08-25 15:30
Från oliviakunzel

Daten igår va supermysig! Det blev middag på S.A.K som jag verkligen fastnade för.
Vi festade till det med varsin förrätt, en toast Skagen för mig och en råbiffs tatar för Calle. Sen blev det fisksoppa och entrecote till huvudrätt och efter det några drinkar tills klockan var runt elva. Skulle upp och jobba idag så det var lagom sent att åka hem till Åsa.
Lillebror fyller år idag också så fick upp lite tidigare för att sjunga för honom!
Vi ska faktiskt fira honom nu ikväll med Shuffleboard och middag på Hard Rock. Så helgen är fullspäckad haha.

Fredags fika

2018-08-24 15:24
Från oliviakunzel

Sitter på tåget påväg hem från stan. Har umgåtts med bästa Felicia från 12, och den tiden spenderades mycket i butiker. Felicia ska åka utomlands imorgon (är SÅ avis) så hon hade ”några” ärenden som vi fick gjort. Blev även lite fika, eller Aa lunch, på Johan & Nyström. Kaffet var gott men tyvärr inte Chiapuddingen & frallorna, så kan inte rekommendera stället.

När jag kommer hem blir det att svira om till nått lite snyggare och ha date night med Calle, längtar!

Inför hösten

2018-08-22 09:39
Från oliviakunzel

Jag, och typ resten av befolkningen, älskar höstmodet! Sitter dagligen fastklistrad vid Pinterest och bloggar för att sluka i mig så mycket det går. Allt från kappor till smycken lägger jag till på min mentala "lilla" inköpslista. Och här kommer den: (kommer antagligen till typ 5 grejer till varje dag, men såhär ser den ut nu)

Först och främst en ny kappa, och jag har snöat in på blått. Antingen ljusare eller lite mörkare som bilden till höger. Absolut inte marinblått för jag vill kunna använda den till svarta kläder och skor.

Toppar; förutom stora stickade tröjor i olika modeller & färger så är jag fast i skjort-träsket haha. Har även börjat spana efter en kortärmad skjorta, hur snyggt?

​Dubbla halsband, jag är lite efter på denna fronten men asså det passar till allt? Vill dock hitta ett par som är i silver och väldigt enkla. 
Till sist, ge mig en spetsbody! Exakt som modellen på bilden, fast inte lika genomskinlig.

De var min drömgarderob de....behöver en relä shoppingrunda till skolstarten! ​

Taco måndag & silvrig jacka

2018-08-21 08:44
Från oliviakunzel

Hej på eeeeer!
Sitter just nu och dricker kaffe i soffan. Tänkte gå upp och träna som vanligt men har inte fått ta igen sömnen från utgången i Lördags så tänkte att en extra timme i sängen inte skulle skada. Blev lite för sent igår också eftersom att vi var och åt tacos med min familj, Calle ska hjälpa till med El-biten så de diskuterades kring detta igår. Är sååå taggad på nytt kök! Och om en månad är de klart! Får åka hem i veckan och ta lite före/under renoverings bilder för att kunna jämföra.

Nu måste jag avsluta så jag hinner dricka klart min kopp och packa ihop mig för jobbet. Puss!

Btw vad tycker ni om min nya vinterjacka? Jag ÄLSKAR den, lite annorlunda med de silvriga men man kan ha den tills man tröttnar.

Söndagsmys

2018-08-12 20:53
Från oliviakunzel

Biopopcorn är ju det GODASTE! Så självklart blev det en kartong (?) till Slender Man igår. Själva handlingen och skådespelarna va inte de bästa men man hoppade till ett antal gånger kan jag lova! Tur att jag inte spillde popcornen!

Idag har jag haft en mys-söndag. Sov länge och åt frulle med Calle innan jag åkte in till stan för att träffa tjejerna. Vi gick lite i affärer och så blev det lunch på en uteservering. Dock blåste det lite kallt idag, så islatte va inget bra val.... är inte van vid kyla efter denna sommaren, usch tänk när höste kommer. Det enda man längtar efter är höst kläderna haha.


Gårdagens pesto & favorit bikini

2018-08-09 15:43
Från oliviakunzel

Hej på er!
Idag är jag ledig och tar det bara lugnt. Igår hade jag en ledig dag fylld med ärenden så tycker jag förtjänar en ledig dag utan måsten.
Igår blev det ett gympass, nya fransar, inlägg, handla mat, städning, vaccination och matlagning.
Med dagen som kontrast där jag har kollat Vänner, solat och ätit gårdagens pesto-pasta.

Nu kollar jag runt lite på datorn efter tighta svarta kostymbyxor med högre midja och väntar på att Calle ska komma hem från jobbet. Han har lovat att köpa med sig Sushi till ikväll. Mums!

Va tycker ni om min rosa-glittriga bikini? Det är min favorit!

Shopping, lunch på stan & utgång

2018-08-05 13:20
Från oliviakunzel

God morgon på er! Eller klockan är ju faktiskt efter 12 så morgonen har redan passerat.....Tänkte berätta lite om min lördag i alla fall! Den började med frukost hemma med Calle innan vi satte oss i bilen och åkte in till stan för lite shopping. Vi parkerade vi Stora Teatern och började shoppingrundan. Det var lite folk ute igår tycker jag, vilket var skönt så man slapp trängas i butikerna.

Det blev en paus på Jos vid Domkyrkan där vi beställde varsin sallad & islatte. Det var gott men inte wow tyvärr. Får bli något annat från menyn nästa gång!
Det var behövligt med lite energi i alla fall så att vi sedan kunde fortsätta kolla i butiker.

Vid 16 tiden var vi tillbaka på parkeringen med varsin EH islatte och tog bilen hem igen. Släppte bara av Calle på vägen och sedan åkte jag hem för att fixa mig inför tjejkväll.

Cyklade bort till Ida där vi lagade Tacos och satt och snackade i flera timmar. Sen kom den underbara idéen om att dra en utgång. Och sagt och gjort haha... Detta är anledningen till min sena morgon! Vi hade superkul igår dock, så de var det värt!

Dadelbollar & kaffe

2018-08-02 22:11
Från oliviakunzel

Efter en lång dag med gym & jobb så kom jag hem till färdig middag. Så sköööönt!
Vi fick även plats med varsin kopp kaffe och någon dadelboll var. Gjorde hur många som helst i söndags och vi har festat på dem hela veckan haha. De är så goda och att de är nyttiga gör saken ännu bättre!

Kortklippt

2018-08-01 20:56
Från oliviakunzel

Heeeej!
Hann nästan med allt på min att göra lista idag. Det blev ett bra gympass med Elsa, jag sprang in på bokhandeln för att köpa bokplast som jag sedan slog in mina kursböcker i, jag handlade på Ica och påbörjade min egna recept-bok. Såklart har jag även klippt mig, blev så så så nöjd! Underbart skönt att bli av med slitna toppar och sen blev det även lite på längden. Jag känner mig, och tycker även att jag ser äldre ut med lite kortare hår.

De jag hade kvar på listan var att städa rummet hemma och rensa ut kläder som jag tänkte skicka till Sellpy. Men det får bli en annan dag. Glömde även hämta ut mitt paket på posten.....får svänga förbi efter jobbet imon. Har beställt en regnjacka för de regnar ju så mycket nu :) Hahah nej men kan tänka mig att hösten kanske ändå ser ut som vanligt, men man vet aldrig.....

Borta bra...

2018-08-01 08:16
Från oliviakunzel

Efter en långhelg med familjen till havs var vi glada att vi inte hade fått parkeringsböter och åkte hemåt i söndags.
Calle började jobba igen som vanligt på måndagen men jag hade faktiskt ännu en dag ledig, dock spenderades den dagen med gym, storhandling, matlagning & bakning.... men sånt ska man ju också få gjort.

Igår var det bara träning, & jobb och sen va den dagen över haha. Hann kolla några avsnitt av Suits i alla fall. Den serien är SÅ bra.

Nu lassar jag in yoghurt i munnen samtidigt som jag knappar fram detta. Måste snart hoppa in i bilen och åka in till gymmet där jag ska möta Elsa! Ska bli kul att köra ett pass tillsammans, det var väldigt längesedan. Efter det har jag en låååång att göra - lista som jag hoppas jag hinner med. Puss!

Blått blått & mer blått

2018-07-27 16:27
Från oliviakunzel

Ligger på soldäck med blå himmel över oss & blått hav under oss. Denna helgen börjar perfekt!

Nu; dricka vatten & bada!

Ellös, Orust

2018-07-27 08:47
Från oliviakunzel

Godmorgon!
Igår efter jobbet plockade Calle upp mig för att åka och hälsa på familjen på Orust. De låg i hannen i Ellös så vi fick åka tvärs över Orust för att komma dit, och viiiilken miljö det är!

När vi kom fram slängde vi ner våra väskor i båten och gick bort till en Pizzeria. Vi var alla superhungriga men det tog upp mot en 1 timme att få maten.... dock va pizzan väldigt god när den väl kom. Vi fick underhålla oss med vin & öl så länge haha.

Efter middagen så strosade vi bara runt längst ön, kolla bara bilderna så fint de va i solnedgången!
Det blev även lite kortspel och mys innan läggdags. Har sovit som en sten i natt!

Nu tänkte jag gå upp, klä mig och tvätta ansiktet innan frukost. Puss!

Rastlösheten äter upp mig

2018-07-20 12:08
Från oliviakunzel

Kan ni ibland känna att det kryper i kroppen, att varje muskel skriker efter aktivitet och i ert huvud så målar ni upp tusentals olika möjliga senario om hur er helt lediga dag kan utformas ? Men så blir alla möjligheter till omöjligheter då den lediga dagen ligger på en fredag då alla andra jobbar. Så nu sitter man med en extrem rastlöshet i kroppen och samtidigt som man försöker komma på nya idéer att hitta på så är det som att ena halvan av hjärnan kastar ut förslag, medan andra halvan ratar allt. Detta för att idéerna endast inkluderar mig själv.
Jag trivs i mitt egna sällskap, det är inte de, utan jag trivs bara ännu bättre runt människor. Jag får energi av att umgås med folk medan för andra så är det något uttröttande. När jag är ensam så får jag den där känslan av att det kryper i kroppen och att musklerna skriker, tills det slutar med att jag inte får gjort någonting.

Så jag tänkte göra en lista med saker jag kan ägna mig åt idag:

1. Skriva över viktiga saker i min nya kalender eftersom att den gamla tar slut i Augusti. Svängde förbi Frölunda torg igår och köpte en ny 18/19 kalender på Granit. Älskar upplägget i den kalendern. 
Samtidigt som jag gör detta måste jag få i mig lite frukost så att jag sen kan...

2. Åka till gymmet. Att träna får mig 9/10 gånger på bättre humör! 

3. Påväg hem tänkte jag åka ner till Farfar snabbt och lämna av lite papper, ​Och kanske även svänga förbi Ica och köpa en tidning.

4. Lägga mig i solen med min nyinköpta tidning, och kanske även lyssna några avsnitt av Alice & Biancas podd

5. Ha hemma-spa. Tänker mig ansiktsmask, fotbad med pedikyr & manikyr.

Nu ska jag dra igång denna dagen, jag kan ju inte sitta här och dricka kaffe hela dagen.....PUSS

Grillkväll

2018-07-14 22:08
Från oliviakunzel

Kolla va gott min kille grillade för oss! Mmm blir hungrig igen bara jag ser bilden.... även om jag åt en del haha.
Idag har vi inga som helst planer utan det blev en god middag och nu snacks & Iron man 2. Jag & Calle håller på att plöja igenom alla Marvel-filmer som är en del av Avengers ”världen”. Älskar dem!
Nu ska jag skopa upp glass och lägga mig bekvämt i soffan, puss!

10:e juli

2018-07-12 22:18
Från oliviakunzel

Bildboooomb från ED!!!
Hade väntat ett helt år med biljetterna i mitt ägo och i förrgår var det äntligen dags!
Att jag fick gå med bästa Elin & Felicia gjorde saken ännu bättre. Elins härliga syster Sofia var också med och gjorde kvällen.
Kan inte vänta tills nästa gång jag får se honom igen.

Förra veckan & väntar på Ed

2018-07-10 10:20
Från oliviakunzel

Förra veckan blev det mycket strandhäng eftersom vädret var som de var haha. Passade såklart även på att klicka hem en ny baddräkt & en ny bikini från na-kd för att tillbringa dagarna i! Det blev en silvrig (!!!) baddräkt med high-cut & snörning i ryggen som jag passade på att inviga med Calle ute på en ö, med pizza. Badrätten syns lite på ena bilden men täcker det mesta av den med jeansjackan hehe. Och bikinin lär ni se framöver.

Blev som sagt fler än en dag på stranden, hade Felicia hos mig efter vår mysdag hos Elin. Vi la oss på klipporna och gottade oss i solen och jag passade på att sno hennes solhatt, riktigt snygg!

Idag aller jag mig dock hemma, har redan varit på gymmet så tycker jag förtjänar det haha. Solen håller sig bakom molnen idag också så det är inte lika varmt.
Tänkte hålla mig i sängen med några koppar kaffe innan det blir dax för smink & åka in till stan för ED! Är så så så taggad, han är verkligen grym live så älskar att jag ska få se honom igen!

Pizza på stranden

2018-07-03 12:32
Från oliviakunzel

Igår hade vi en så mysig dag!
Fille kom ner vid 11 och då cyklade vi till Elins sommarställe för att sola & bada. De har det så lantligt & fint så det är inte sant! Med ljust golv, vita köksluckor & härlig inredning.

Vi packade ner lite lunch & la oss på klipporna vid havet. Det var lite kallare igår då det blåste en hel del, så det blev inte så mycket bad. Färg fick vi dock så det var bra haha.

Vid 16 packade vi ihop oss och cyklade tillbaka till Elin för att dricka lite kaffe på altanen. Där satt vi och pratade tills magarna började kurra och vi beställde pizza.
Den hämtade vi upp och tog med oss ner till stranden igen. Där satt vi och myste tills solen gick ner och det blev kallt på riktigt. Då cyklade jag och Fille tillbaka hem till mig och la oss. Det var skönt att slappna av i sängen efter en dag med mycket cyklande och sol.

Bästa starten på dagen & favoritlåten

2018-07-02 09:42
Från oliviakunzel

Godmorgon!
Kom hem ifrån gymmet för lite mer än en timme sedan. Kör helst mitt gympass på morgonen när det är lite folk så man bara kan köra på. Så det har blivit en vana, även fast jag inte jobbar så tar jag mig till gymmet tidigt.
Idag blev det ett magpass, men fick ta det lite lugnt då jag var lite krasslig i helgen.

Min nya favoritlåt En gång till av Familjen spelades på repeat under passet!

Nu har jag gottat ner mig i sängen en stund och tänkte bara ta det lugnt tills Fille kommer ner och vi kan cykla bort till Elins landställe för sol & bad. Puss!

Cykla & bada

2018-07-01 17:35
Från oliviakunzel

Hej på er! Jag & Calle har precis cyklat ner till havet för att få en stund i solen. Vi sov länge i morse och sen behövde kylen fyllas på så vi har inte hunnit ner tidigare. Men nu ska vi få lite färg tills det är dax för middag. De blir hamburgare så de ser jag fram emot!

En torsdag med tjejerna & utomhusbio

2018-06-30 11:46
Från oliviakunzel

I torsdags hoppade Elin & Felicia av bussen i Åsa för en heldag på stranden!
Vi packade ihop en mumsig picknick och traskade ner till Vita sand. Handdukarna bredde vi ut på klipporna och där låg vi mellan bad-pauserna & babblade på i värmen.

Fram mot eftermiddagen blev det lite mycket sol så det blev ett stopp hos mig för Islattes i skuggan innan bussen gick hem igen för tjejerna.


Jag hoppade in i duschen & fixade till mig innan Calle hämtade upp mig och vi åkte ner för att spendera kvällen i Varberg.
Vi parkerade vid vattnet och satte oss i solen på Hamnpaviljongens uteservering. Det blev beställt varsin hamburgare med öl & cider till. Detta mumsade vi i oss medan VM visades på en stor projektorduk. Dock så stannade vi inte för att se klart matchen, utan vi gick upp till Torget där vi satte oss på vår filt för att se Baywatch på den uppbyggda utomhusbion. Det var verkligen så mysigt att se bio under bar himmel!

Moodboard från stranden

2018-06-27 16:23
Från oliviakunzel

Har pågrund av strålande sol & inga tillgängliga vänner, placerat ut min filt på stranden och underhåller mig själv med att inspireras på Pinterest. Önskar att man kunde klicka hem det man såg men icke, de gäller att leta upp liknande produkter själv.... i alla fall så är det ni ser ovan mina cravings just nu!
Hittar inte liknande shorts någonstans vilket känns tungt:( letar efter en snygg baddräkt & en härlig strandhandduk. Väntar också på att en stråväska från Gina skall bli tillgänglig på deras sida igen. Och skall hem och rota fram min sidenscarf så jag kan knyta den i håret!

Säg att det är fler än mig som spenderar massa tid på Pinterest & att leta upp de perfekta plaggen & accessoarerna (?)

Midsommarhelgen

2018-06-25 09:49
Från oliviakunzel

En härlig sommar-bildbomb från midsommarafton, midsommardagen & en solig söndag.
Firade som de flesta andra midsommar i Fredags. Med hemmagjort krans lektes det lekar, åts sill och sjöngs snapsvisor. Så skönt att man kunde vara ute utan jacka största delen av kvällen & att det inte regnade!

Midsommardagen fick bli halvt vilodag på stranden och halvt städdag hemma. Det behövdes städas en runda och få bytt till nya lakan. Blev även några maskiner tvätt. När det var rent och fräscht så var det skönt att få cykla ner till stranden och slappa lite i solen innan det blev middagsdags.

Även söndagen bjöd ju på otroligt väder! Men då behövdes de inte städas så vi cyklade ner till stranden på förmiddagen istället. Vi packade med oss lunch och hade det skönt på bryggan!
När det började blåsa lite mer så cyklade vi hem med varsin glasspinne i handen.

På söndagskvällen blev det en mysig promenad mellan kohagarna i kvällssolen och sen hem för en dusch och serier. Vi har börjat kolla på Rigg 45 på Viaplay och guuud så spännande den är! Tips tips!

Så det var min helg de, hoppas ni också har haft några härliga dagar i solen! Puss

Gårdagens festligheter

2018-05-06 21:40
Från oliviakunzel

Igår hade jag en riktig kanonlördag!
Efter jobbet så tog jag bussen in till stan för att möta Elin & Felicia för middag och bio.
Vi möttes upp och gick till TUGG för att mumsa i oss supergoda hamburgare, pommes och milkshakes. Går knappt att beskriva hur mätta vi blev efter den måltiden haha.
Efter matkoman så tog vi en sväng i stan för att kolla kläder och liknande, innan vi promenerade bort till Bergakungen för att se Avengers. Den va RIKTIGT bra! Rekommenderar den starkt om ni gillar Marvels filmer & superhjältar. Och det va de, min kanonlördag, hoppas att ni också har haft en bra helg! Puss

En fredag i solen

2018-04-21 09:41
Från oliviakunzel

20 grader varmt & strålande sol, det hade man inte väntat sig en fredag i April!
Att jag lyckades vara ledig också var ju helt underbart. Så jag gick upp vid 8 för att fixa mig med en kopp kaffe innan jag åkte mot pendeltågsstationen i Kungsbacka. Ställde bilen och tog tåget till Göteborg för att träffa fina fina Elin. Det var alldeles för längesedan.

Vi satte oss på EH med varsin lunch-macka & islatte och hade det trevligt i solen. Elin är ett riktigt lyckopiller, och bra på att ta bilder är hon också! Hon får alltid till så att man ser snygg ut på bild.
Efter några timmar av prat om allt det finns att prata om, så strosade vi i lite butiker innan vi åkte åt varsitt håll. Jag åkte tillbaka till Kungsbacka & hem till Calle. Vi fick åka och handla lite inför middagen, det blev även lite vin inhandlat för att sedan öppna flaskan på altanen tills solen gick ner för långt.

Min helg

2018-04-15 19:44
Från oliviakunzel

Denna helgen har vari den roligaste på länge! Den började med att jag mötte upp Fille efter jobbet i fredags för lite middag & drinkar. Vi hade siktat in oss på Olssons Vin, men det var fler än oss som hade de stället i tankarna....så vi hamnade istället på Tacos & Tequila. Har aldrig ätit där så det var roligt att testa. Maten var god men det bästa var deras Frozen Margarita som det blev några av. Förutom att äta och dricka så pratade vi som om det inte fanns någon morgondag, vi hade en hel del att ta igen med andra ord. Det var verkligen så härligt & mysigt att ses igen!

Efter min lilla date med Fille så tog jag pendeln till Kungsbacka och sov hos Calle. Vi sov kanske till 9 på lördagsmorgonen och sedan hade vi mysmorgon med god frukost och lite serier. Svängde även ner till Kungsmässan en stund för att köpa lite nödvändigheter så som linsvätska & en ny ögonbrynspenna.

Vid 19.00 hade vi bord på Der Elephant med Filip & Emma. Så vi svirade om till snyggare kläder och tog pendeln in till stan. Älskar Calles jeansjacka & hur han matchade till en skjorta och med en tunn tröja över!
På restaurangen blev det hamburgare för mig, som var jättegod, och sedan lite drinkar innan vi drog vidare till Locatelli. Drinkarna där är sååå goda, så har ni inte varit där så rekommenderar jag att ni drar er dit!
Kvällen eskalerade efter det och vi ramlade in hemma i Kungsbacka klockan 5 i morse....men så kul vi hade! Bästa utgången på länge.

tulpaner & vita lakan

2018-04-11 13:16
Från oliviakunzel

Godmorgon!
Idag är jag ledig och som alla lediga dagar så spenderas dagen med lite sysslor. Började dock morgonen med att steka en mumsig frukostomelett & skärm-shoppa. Sedan blev det en rejäl städning av rummet, samt att bädda rent sängen. Älskar som de flesta andra när det är nybäddat & även när det är vita lakan som pryder sängen.

Nu när rummet är rent så har jag satt mig ner & målat naglarna och snart är det dax för lunch. Resten av dagen kommer det nog inte att hända så mycket, ska packa ihop mina grejer och åka till Calle när han slutar jobbet och vi lär bara ta det lite lugnt. Hoppas ni har en bra onsdag, puss!