RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-15 01:57:04

nordbladh

En dröm.

2010-11-17 19:11

En dröm.
De flesta människor har nog en speciell dröm. Kanske att bli rik, bli framgångsrik, bota cancer eller kanske att uppfinna något. Men frågan är väl nästan alltid hur man ska uppnå den dröm man har. Man kan om man vill! Har jag hört i alla fall.


Min dröm är att kunna jobba fulltid i ett galoppstall och helst utomlands. En simpel sak enligt de flesta. Men något ibland de svåraste jag kan tänka mig.

Hästar är mitt liv. Finns inget som kan få mig att må bättre eller att le mer. Jag hade kunnat offra mitt liv för hästar. De låter alldeles säkert ofattbart för de som inte håller på med hästar. För vissa kanske det ut som vilken hobby som helst, men det är det verkligen inte. Du skapar så otroligt starka band med dessa djur. Usch, nu känns det som att folk kommer tro att jag är värsta psykot..

Åter till min dröm. Det känns som att den aldrig kommer att uppnås. Har av olika skäl byggt upp en spärr som vägrar att rubbas. Ett av skälen är när jag gick omkull för ett år sedan. Det händer alla men jag har verkligen inte släppt det än. Ju mer jag rider, nu menar jag bara galopphästar och ingen vanlig ridhäst, ju högre blir spärren. Men den vägrar att försvinna! Så fort jag slutar rida så sänks spärren igen. Hur fan ska jag göra? " Det är väl bara att rida?" Kanske, men då uppstår ett problem till. Vilket tränarstall har tid med någon som mig? Hur förklarar man för en tränar vart jag står i ridningen. "jag kan egentligen men jag har en spärr som hindrar mig."

Nej, jag får väl försöka att lösa detta på något vis. Jag vet bara inte hur och vill att någon ska fixa det åt mig. Men det är bara jag som kan. Usch!

  
 Jag & Lady Ashborne


Nä, nu blev det lite för mycket depp här.

I princip hela helgen ska tillbringas i Malmö hos Isa. På lördag ska jag en snabbis till Jägersro och fika med min fina Lotta. På söndag blir det ännu en fika I guess. Spännande! Men som sagt, de andra timmarna på dygnet befinner jag mig någonstans i Malmö med Isa. 
Äh, nog snackat från min sida.Första inlägget

2010-09-07 23:26

Jaha, ännu en gång har jag startat en blogg. Förhoppningsvis så varar denna lite längre än de två andra jag haft.
Det blir ofta att jag ligger i sängen på kvällarna och lyssnar på godnatt-musik. De kvällar då jag har svårt att somna så ligger jag och tänker på en massa olika saker och har nu bestämt mig för att istället blogga om mina tankar.


Det som cirkulerar mest i mitt huvud för tillfället är pengar och kärlek. Men är det inte det som rör sig i nästan allas huvud?
Jag undrar när jag ska träffa min näste pojkvän. För jag har aldrig haft en riktig pojkvän. Har haft en halvt seriös pojkvän i nian, men nja, kan knappast räknas.
Har börjat fundera på vad jag missar och hur fan ett förhållande är? Stackars den kille som ska börja ett förhållande med mig. Jag lär ju testa alla gränser som man redan borde ha testat. I tidigare förhållande. Som man hade när man var 14-16 år. Men nej, inte jag. Äh, det kanske går bra ändå? Fick höra en gång att det är oftast de som blivit mest sårade som lärt sig mest. Och sårad har jag blivit ett antal gånger. Säger inte att det är den andres fel. Jag har gått på samma minor flera gånger och sårat mig själv när jag egentligen inte borde.

Äh, det kommer väl så småningom av sig själv. Man ska visst sluta leta så dyker det upp. Men hur tusan ska jag kunna sluta leta?


Phu, mycket som rör sig i mitt huvud för tillfället. Ska jag lägga manken till och söka ett riktigt jobb? Eller ska jag åka till Spanien detta året och börja plugga Spanska? Svåra beslut som måste tas. Pengar behöver jag i vilket fall som helst.


Mina dagar brukar egentligen spenderas ute på Hässleberga gård där jag hjälper Gunilla Johansson med sina fullblod. Går för det mesta bra måste jag få säga. =) Men stallet har en otur som inte går att förklara just nu.
Men Mrs Lady gaga är en 2-åring i stallet, även kallad Greta. Det är ett projekt som jag är mycket stolt över. Att lilla jag lyckats bilda en så fin häst. =) Finns mycket kvar att göra med henne. Men fy vad duktig hon är.


Nej! Nog med tankar för ikväll. Dags att sova =) 


Jag och Greta myser efter att jag ridit henne.