RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-15 01:24:28

Nora's värld

wow

2013-11-14 23:45

Jag satt och surfade runt på nätet och hamnade på en sida där var en musikgrupp och kollade in dom på spotify och de var ett riktigt bra  band, vill ni lyssna på de så kan ni bara söka på me the tiger och bara njuta tycker jag för de gör jag och bebisen gillar den också kan jag tala om hehe


känns skönt att hitta ny musik och där inte allt handlar om kärlek utan politik och förändringar. Jag känner igen mig så väl i deras musik!


Deras hemsida:

http://methetiger.com/Nu ska jag och bebis (pojkvännen min alltså som jag kallar bebis :P) se på film och mysa ;) 


Rubrik saknas

2013-09-29 10:38

Jag vet att de har blivit ett långt uppehåll men har haft lite annat för mig..  Som jag inte tänker att ta upp här just nu.. Jag har nyligen blivit aktiv på facebook igen >_< Men jag har inte funderingar kring min gastric bypass som jag var tvungen att få svar på så jag gick med i en av dom grupperna se om jag får något svar på dom. Men någon av min läsare kanske vet svaren frågorna och funderingar är;


Är det någon som vet om man någon som inte klarar att gå ner sin övervikt trots en operation?


Finns någon som vet om man kan töja ut magsäcken igen av man äter?

 

Om man tycker sig äta för mycket kan man gå tillbaka och äta 2 dl igen. vissa dagar Jag äter som en normalviktig människa och de känns som de är alledels för mig men samtidigt blir jag mätt på de men jag går ändå upp i vikt och i mått...


Tacksam för svar! :)


Nä nu ska jag väcka Tobbe så vi kan umgås lite innan han ska till jobbet :D

Trött på allt!

2013-07-05 15:28

Jag blir så trött på vissa människor som inte kan förstå att alla inte äter, motionerar/tränar som dom gör. ja jag pratar om folk som faktskt har gjort en GBP och vet hur svårt det kan vara att gå ner i vikt till och med när man gjort en operation, de är som om de skulle blivit en annan människa bara för att de har gjort en operationen. Min åsikt är att har man ett matmissbruk eller ett sockerberoende innan en Gastric bypass så kommer den inte försvinna bara för att man gör en operation och vill man få bort de så får man kämpa mer än alla andra. Jag måste till exempel kämpa lite extra och en bekant till mig hon har de väldigt svårt att gå ner eftersom hon inte känner någon mättnadskänslor eller hungerkänslor fast att hon motionerar så går hon inte ner i allafall och dietisten hon pratar med  säger att de olika på olika människor och hon får ingen hjälp med hur hon ska göra för att gå ner. :(  vilket är jävligt sorgligt.

 

Jag är glad att jag har tagit bort min facebook för där finns de grupper för sådana som gjort en viktoperation har jag sett på Tobias facebook för hade jag varit med där så hade jag bråkat med många tror jag.

 

 

Over and out!

Fru :D

2013-06-13 21:30

Då är man gift och jag har aldrig varit såhär lycklig och jag vet nu att jag har gjort rätt som gifte mig med världens bästa fast att jag inte alltid har känt så som ni ser här i bloggen men jag vet att han älskar mig för den jag är och jag älskar honom!


Älskar dig för alltid  !

jag vill inte!

2013-04-06 16:42

Jag vill inte vara med mer min vän, jag ser vad du gör jag hör dina ord jag vill inte va med mer nej, ta mig härifrån ge mig värme och ljus låt inte kylan bestå jag vill inte va med mer.
Jag ser vad du gör jag hör dina ord, jag vill inte va med mer min vän, min vän.


Läs Hela: http://svenskalyrics.se/ken-ring-robert-pettersson-instangd/#ixzz2Ph7VQSwb

 

 

Precis så känner jag just nu ! :(

Är de något fel på mig? :(

2013-04-06 13:55

Var till stan idag för att handla & se om jag hittade något snyggt att ha på mig nu när våren börjar komma men hittade inget tyvärr :( men när jag väntade på bussen hem så gick jag in på en affär som säljer barnkläder, barnvagnar och gick kände lite på barnvagnarna bara för att för köpa någon vagn och bli gravid kommer jag aldrig bli iaf så länge jag är tsm med Mr X & de vill jag vara hela livet men samtidigt vill jag ha barn innan jag blir för gammal.


Känns som jag skulle vilja göra slut bara för att jag ska få bli gravid å få vara mamma på riktigt men samtidigt känns de fel att göra slut bara för de.

Kanske ska förklara att Mr X hatar bebisar därav att jag inte kan få någon men samtidigt så har barn så de känns som de är mig de är fel på och att han skyller på att hatar barn/bebisar bara för att slippa att jag tjatar fast ja jag vet inte kan vara mitt dåliga självförtroende som spökar också .


Ska försöka att prata med honom och säga hur jag känner men har gjort de många gånger förut men har inte lyckas få honom att förstå hur jag känner. Han skyller bara på massor av saker bland annat min viktnedgång och min utbildning. De är kanske enklast att skita i de och göra slut kanske för då slipper jag tänka på de och gå vidare i livet.


Just nu skulle jag vilja ha en bästa vän som jag skulle kunna prata med allt om men nu har jag inte de så eller jo för de är Mr X så jag får prata med mig själv helt enkelt :( Vilket inte är de lättaste ska säga! Snart dör tfn och jag är inte hemma än så de är bäst jag slutar skriva nu så den inte dör innan jag är hemma.


Skriver av mig mer sen tror jag...

tttttrrrråååååkkkkiiigggtttt KOMMENTERA!!1

2013-03-05 23:30

Det är tråkigt att folk läser bloggen kommenterar dom? nä de gör ni inte, de är inget kul att skriva när ni bara läser men inte kommenterar så bli bättre !!! 


få se om jag fortsätter blogga ...

sssuuuucccckkkk

2013-03-15 20:30

Vikten rör sig typ inget fast att jag motionerar och äter som jag ska.. jag får nog ringa till dietisten och kolla vad som är fel...

bloggtorka deluex

2013-01-04 20:45

Det har varit tyst här men de för att vikten inte rör sig så mycket så känns lite tråkigt att skriva något då men ännu igång ska jag försöka bli bättre... ;)

GOD JUL!

2012-12-24 20:00

Befinner mig utomlands med familjen där jag ska fira jul och nyår! hoppas ni får en bra  jul och nyår! förlåt om jag inte skrivit  så mycket på sista tiden men jag har inte haft tid, har haft så jobbigt som hänt privat ska försöka bli bättre LOVAR! ;)

uppehåll

2012-05-31 20:00

nu blir de uppehåll pga sommar, kommer inte va hemma .

orkar inte

2012-03-30 19:45

Jag orkar inte blogga just nu så de kommer bli lite bloggpaus här ett tag men håll koll på bloggen iaf för man vet aldrig när jag orkar blogga igen ;)

- 30 KG

2012-08-08 20:30

Åh nu har jag tappat 30 kg och vad de känns annorlunda att vara -30 kg minadre än för bara några månader sen..  Ibland skulle jag vilja att  de skulle gå fortare att gå ner i vikt men de kan vara bra för då hinner både huvud och kropp med ... men ska komma igång med min träning mer nu när jag orkar göra mer än innan... 

-20 KG

2012-04-12 20:00

ÄNTLIGEN KLARADE JAG -20 KG :D

 ÅH SÅ SKÖNT DE KÄNNS ATT 20 KG ÄR BORTA MEN MER SKA DE BLI!!! :D:D:D

home sweet home

2012-02-08 12:30

Nu så är jag äntligen hemma igen efter operationen, de känns skönt att vara hemma och få sova i sin egen säng :D


. Mår bra men är trött och sen mitt i allt igår fick jag mensvärk och mens så nu vet jag hur det känns att vara nyopererad och ha mens det är inget jag skulle önska inte ens min fiende. Vet inte vad jag ska skriva mer just nu undrar ni något är det bara att fråga;) 

 

orkar inte skriva mer just nu men skriver så snart jag kan igen

 

tjng!

not so long left!

2012-02-01 19:00

inte så långt kvar nu om bara några dagar befinner jag mig på andra sidan och de känns riktigt skönt att veta att jag kommer att klara att gå ner i vikt med hjälp av denna operation.. Nu ska jag ta och äta en av mina soppor och längta ! :D

hm

2012-09-09 13:38

i natt eller mer i morse så drömde jag en dröm som jag drömmer rätt så ofta nu för tiden men inte samma men innehållet är samma . Det handlar om min sambo, I natt/morse så handlade drömmen först att jag var på en båt och tittade på någn musikföreställning och efter ett tag så gick jag därifrån och någon kändis som tydligen kände mig kramade mig bakifrån och sen så gick vi tillsammans och vi kom till ett tivoli och därifrån gick vi till någon stad och helt plötsligt ser jag Mr X som står en bit bort och pratar med en väldigt kort tjej och jag börjar springa till honom bara för att jag blev så lycklig över att se honom men han fortsätter in i en mataffär och jag springer efter, jag snubblar men rester mig upp igen , då ringer jag till honom och han svarar men när han hör att de är jag så lägger han på så jag  springer in i affären där han är och precis när jag kommer fram till honom så håller han på att pussa den andra tjejen och jag springer fram och puttar bort honom och undra vad han gör och sen drar jag upp tjejen mot väggen och frågar vad hon håller på med och jag har för mig att jag slår henne för att få svar och sen vaknar jag.


Jag vet att det bara var en dröm men tänk om den är sann ? jag mår väldigt dåligt idag och gråter nästan hela tiden bara för denna dumma dröm ochMr X vet om att jag drömt en jobbig dröm i natt och vill inte jag ska prata om den till honom men han är den enda som jag kan prata med om allt men denna dröm om den nu skulle vara sann skulle jag inte vilja prata med honom om. Vem ska jag prata med när saker som handlar om honom som jag inte kan prata med honom med om? varför kan inte jag också ha vänner som jag kan prata med om allt med?    

 

Var hittar jag min bästa vän?

Tänk vad ett samtal kan leda till...

2012-08-08 13:52

igår när jag och Mr X skulle gå och lägga oss så kunde jag inte dölja min tårar längre. Jag hade försökt att döja för hoonom hela dagen men då gick det inte jag låg och grät och grät och till slut frågade han mig om alla dom sakerna jag hade funderat på ( se inlägget nedan),


bland annat om jag fortfarande vile gifta mig och adoptera barn fortfarande och då vågade jag säga att det ville jag inte och att jag ville känna att jag trivs här hemma först innan det blir något bröllop. För jag trivs verkligen inte här hemma tycker de är skbbigt och fult allt här hemma och vi har saker överallt som jag inte förstår varför vi har överhuvudtaget! Så vi bestämde att först och främst göra fint här hemma både inne & ute och sen får vi se hur jag känner inför bröllop och adoptera (som jag vill men inte kan eftersom han är för gammal för att adoptera tyvärr *snyft*:(( )


Nu mår jag mycket bättre efter att pratat om allt jag känner och hur jag har mått nu är jag mycket gladare!

Vad ska man göra?

2012-08-07 13:23

Jag har varit tsm med min pojkvän sen 2004 alltså ungefär 8 år och vi har varit förlovade  i 7 år och bott tillsammans i 6 år. Nästa år tänkte vi att vi skulle gifta oss. Jag var med på det från början men nu när det har gått nästan har gått ett sen jag friade till honom så käner jag inte vill längre inte alls faktiskt. Jag vet inte ens om jag har haft känslor för honom från början heller utan har blvit ihop med honom bara att jag skulle bli tsm med någon.


Hur vet man att man är kär i någon?

Hur vet man att man har känslor för någon?

Hur vet man att den personen är den som man vill leva med resten av livet?


Är tacksam om det finns någon där ute som kan hjälpa med dessa frågor för jag vet varken ut eller in längre ..


En annan sak är att han reser mycket i sitt arbete och jag har fått en känsla av att han är otrogen mot mig men jag vet inte vad de är som gör att han är det men jag har en känsla av det. Jag har frågat honom och han nekar bara och ibland blir han arg på bara för att jag tror det.

Han har vänner som är det mot sina älsklingar så jag har haft i tanken att han kanske också är det. Han har varit det en gång vet jag och då har han sagt att han aldrig mer skulle tänka sig vara det men ska jag verkligen tro på det?


 Han har sagt att han aldrig skulle kunna tänka sig at ha sex med någon som han inte är tillsammans med min härom dagen fick jag vet att han har haft sex med folk han inte har varit tillsammans med och jag vet inte  hur jag reagera. min första tanke var tänk om han är tillsammans med mig bara för att det är bekvämt och sen ar han sex med andra tjejer för med mig vill han inte ha sex med :(  


Jag ska  bara vara till lags och vara hemma och städa, tvätta och maten ska vara klar han kommer och gör jag inte skaer som han tycker jag ska göra, blir han bara arg på mig och skriker åt mig att jag inte gör någoting här hemma utan att det han som gör allt men då kanske jag har gjort saker men inte gjort det  som han vill ha det.


Ska jag vara kvar hos honom?

Ska jag göra slut?

Ska jag leva ensam?

Ska jag leva ihop med honom och hoppas att de är bara en svaka i mitt liv ?


Jag hoppas att ni har orkat läsa hela inlägget och kan hjälpa mig för som jag skrev förut så vet jag inte vad jag vill längre:(