RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-15 00:56:05

noraringarum

Dööör!

2015-07-02 17:52

Hej ! Förlåt för dålig uppdatering hehe :/ men iallafall idag har jag inte gjort något speciellt typ bara varit hemma och ikväll ska jag nog dra till tjen och bada:) idag har det varit sjukt varmt så jag har typ tagit vatten slangen och sprutat ner mig själv med vatten och hundarna tog jag vatten på också :) om två dagar är det min födelsedag jippi ?? men vi ska ha släckt kalas i morgon för mamma jobbar på min födelsedag :/ så idag har mamma varit och handlat lite och vi har fixat lite hemma :) kommer nog lite bilder imorgon iallafall och ett blogginlägg ska verkligen bättra mig på detta nu :) men nu är det as skönt med lov men kommer sakna min klass enormt mycket! Och nu i höst börjar jag sjuan:)! Dagen efter skolavslutningen åkte jag och min kompis Felicia till ITALIEN!! Det var sjukt kul att vara där. Vi va där i två veckor och sola och bada! Det var enormt kul vi bodde i bibione en söt liten stad :) en dag åkte vi över till Venedig och det var sjukt mycket folk där + att det var typ 30 grader varmt. Men det vi gjorde i Venedig var att vi titta i affärer och titta på gondoler. För er som inte vet vad en gondol är så är det typ en liten träbåt som åker i vattnet mellan alla hus. I Venedig är det väldigt fint men väldigt varmt vid allt folk och trånga gator! Och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar så ska jag väll dra mig mot tjen och bada lite :) imorgon kommer ett nytt inlägg och många bilder :) hej då och ha en bra kväll !

lite snabbt

2014-06-06 19:32

Hej igen hade vist borta martch och den var inte på ringvallen HEj då 

tjenaaaa

2014-06-06 18:36

Tjenaaaaa!!!!! 

Nu har jag inte skrivit på sjukt länge har inte haft den tiden till det men tror att jag har det nu. Men tänkte skriva vad jag ska göra på lovet:D det är bara 6 dagar kvar till lovet :D skit kul. Jag ska den 18 juni till ullared sen om två veckor ska jag till sportskamp då jag har huvudsporten fotboll men ska få testa på massor olika aktiviter. efter sporskamp är det min födelsedag så sen dagen efter min födelse dag ska jag till turkiett med mamma och pappa  ska bli as kul ska dit i två veckor bad,  sola och chopa ska skriva om  turkiet när jag kommer hem det ska jag också om sporskamp. Men kommer väll bli med vänner och sånt sen kommer jag kanske lägga upp en ullareds haul men ni får komentera om  jag ska det:) och så kommer jag lägga upp antingen video eller foto på vad jag fått i födelsedagspresenter. ni får också komentera om jag ska göra video på födelsedagspresenterna eller inte ni som läser ni väljer. Men nu ska jag värkligen försöka att skriva om vad jag gör om dagarna jag tycker att det är jätte kul att ha många läsare och många komentarer. Idag har jag varit med en kompis som jag antagligen ska vara med imorgon med och hennes kille ska bli skit kul än att sitta hemma och tråka men skriver imorgon om vad vi gjorde. Så ska jag spelfotbollsmatch på ringvallen på söndag kom och heja tror matchen börjar halv två eller två vet inte än men skriver imorgon vilken tid den är så får ni gjärna heja på rif :) Men vi hörs imorgon ha en bra kväll alla underbara läsare :* 

 

 

tyvvär kommer det inga bilder idag men vet inte om det kommer några imorgon får se och så får ni kommentera om ullared och min födesedag :) Jag kan också göra en video om vad jag köpte i turkiet men kommentera så gör jag vad ni tycker :)

sjuk

2014-03-21 11:36

hej hej idga har jaginte gått i skolan för jag är sjuk men har inte så mycket att blogga om idag. Till er  som läser min blogg och har det svårt i skolan så har jag tyvär inget att komma med idag men jag kommer nog ha det i morgon och då är det lördag hoppas jag blir frisk så jag kan gå ut. men skriv frågor till mig är helt ärlig till 100% svarar på varenda kommentar bara för det är fredag och jag har tråkigt     

SKOLA :(

2014-03-20 16:11

Hej  idag ska jag till stallet med en kompis:) idag har jag varit i skolan var ganska kul. Ni som skolkar och inte går i skolan för ni inte orkar eller tycker det är svårt eller jobbig gå i skolan snälla för erat eget bästa. Ni kommer inte bli något jag vill hjälpa er allt jag kan och ni kan klara det bara om ni försöker jag kan lova det se till att gå i skolan även om  ni tror att det är försent och bara skiter i det det är aldrig försent jag kan lova det. Det är er själva som ni drabbar gå i skolan tänk inte på dem som retar dig dem är bara a ventsjuka på dig. ni kan få erat dröm jobb bara ni går i skolan och kämpar. Ni kan bli sten rika och få det liv ni drömmer om. Jag vet att jag kan vara jobbig med att tjata om att ni ska gå i skolan men det är för erat eget BÄSTA!!!!!!!!   

SÅ KÄMPA NU FÖR ERAT EGET BÄSTA 

skit

2014-03-18 13:02
tjena!!!!!! idag har jag studjedag as sjönt. Har bara tagit det lungt idag och hjälpt mamma lägga spår då hon dömmer en hund idag:) nu sitter jag i soffan och lyssnar på musick. I morgonär det skola igen och as tråkigt men man får väll bara gå så tar den snart slut det är bara att kämpa på. Jag har ett råd till er alla som läser min blogg att  jag säger bara gå i skolan kämpa tills det är slut ni kommer kunna bli vad ni vill bara ni kämpar jag lovar jag vet att det kan vara tråkigt och att det är jobbigt men för erat eget bästa gå i skolan jag kan lova att man kan bli vad man vill bara man går i skolan och kämpar. ska börja och skriva till er som har det svårt och tycker det är jobbigt i skolan. :) så skriv frågor så svarar jag så fort jag kan.lovar kommentera ochså svarar jag . jag kan lova till er alla som inte gillar skolan att jag ska försöka hjälpa er här på min blogg :) skriv frågor så svarar jag hej då ha en bra dag 

Hej

2014-03-02 13:28

Hej !!
I torsdags var jag i stallet och i fredags var jag på disco och sov över hos en kompis idag ska jag på träning det ska bli kul förlåt om det blev ett kort inlägg men har inte mycket tid men ni kommer få lite bilder på molly och Rut

Förlåt

2014-02-27 16:47

Hej!
Förlåt att jag inte har skrivit på snart ett år men har inte direkt haft tiden till att skriva. Men nu ska jag börja med det hoppas inte ni är arga att jag inte har skrivit på ett tag. Det här kommer bli ett långt in lägg har så mycket att skriva om.
För ungefär tre veckor sen var jag i Norge med min kusin min moster och hennes man vi var där i fyra dagar och åkte snowboard. Min kusin Dina och jag gick på snowboards skola det var jätte kul. Vi bodde på ett jätte fint hotell som var fem stjärnit det fanns bad hus där det fanns fem olika bastu det fanns ute jakutsi och inne jakutsi det fanns en bar inne i bad huset. Det fanns en jätte fin resturang som vi åt på det var en buffé det var jätte gott det var olika maträtter varje dag.


VALPAR!!
Jag kom hem från min kompis och jag mötes av att mamma stod i dör öppningen och sa att valparna kommer. Jag rusa in och var jätte spänd på att se dem men dem var inte särskilt söta då dom såg ut som små nyfödda möss.det vart fem stycken.Men efter fem veckor vi hade haft dem så rusa dem runt så mycket att man nästan aldrig fick en lugn stund. Vi döpte dem efter gladiatorerna : zeke,plexus,elektra,amber och valkyria vi solde alla fem .Min farmor fick en när hon fyllde år hon blev häpen och jätte glad för att hon visste inte att hon skulle få en valp och nu heter hon Ella ett jätte fint namn på en jätte fin hund. Alla bor i Sverige som tur är. Efter jag hjälpt mamma med valparna så fick jag ett par skor och en spar gris med 500 i ??

KALAS!!
Jag var hos min kompis och fira hennes 12 årsdag. Hon fick massor av fina paket. Vi åt potatisgratäng med kyckling och kött. Sen sov jag med henne från lördag till söndag vi hade jätte kul på kvällen satt vi och ritade sen spela vi tv-spel det var jätte kul sen på sönagen gick jag hem och packade för vi skulle på fotbollsträning det var skit skoj !


JOBB!!
På lovet följde jag med mamma till jobbet tisdag och onsdag det var jätte kul. Hon jobbar på sj som tågvärd och kollar biljetter det var så himla kul. Så åkte vi tåget upp till Västerås där vi hade 2 timmars rast men vi hade kul vi kolla lite i butiker och satt och drack te så det va mysigt. Att va lite med mamma också ??

RIDNINGEN !!
Jag rider daim han var jätte busig och bocka och stegra men jag satt kvar och idag ska jag också rida daim hoppas att han inte är så bångstyrig idag. Men vi ska rida dressyr och det ska bli kul men jag måste åka och rida nu så puss puss ha en trevlig kvällPS: förlåt att jag inte har skrivit :)

Heeej !!!!!!!

2013-08-26 19:40

Hej allihopa idag har jag varit i skolan och vi hade as kul då och jag va först med Felicia idag sen kom min moster och min kusin och vi va lite sen åkte jag till Vilma för vi redbarbacka sen åkte jag hem och åt nu ligger jag i min säng och chillar med Molly min hund, I dag i skolan så hade vi först sv sen slöjt efter det hade vi rast sen sv och efter det lunch efter lunchen så hadevi eng och mI morgom ens bästa band är THE FOOO !!!!

imorgon kommer jag gå till skolan sen ska jag va med Felicia sen ska jag och Felicia till fotbollen men jag bäretar mer vad vi gjorde på fotbollen men nu ska jag de på fil tyvärr har jag inga bilder idag men det blir det imorgon tack för alla läste ha en bra kväll. 

kommentera så blir jag glad puss hej!!  

Hejjjjjj

2013-08-25 20:03

Hej och förlåt för jag inte har skrivit på länge men jag har fått en ny mobil och så har jag börjat skolan och så har jag varit i albåga i sörping för jag går på rid skola där ja ni får lite bilder på hästen jag red. Jag har ridit med Vilma idag en långtur och så var det as skönt ute så det var as härligt men aa så har jag varit i busfabriken med min kusin det var as kul men aa det var allt för mig hejdå jag hoppas att jag skriver imorgon jag får se hur det blir då ha en trevlig kväll alla som läser och jag blir jätte glad om ni kommenterar

Hej !

2013-07-29 21:53

Hej bloggen idag har jag varit i Norköping vid bråvalla för att lämna min cyckel till cyckelmojen för den behöver fixas men dom hade tyvär stänkt. igår va jag med Felicia på morgonen för jag hade sovit hos henne då vi va barn vakt åt hennes lilla syskon på lörda kvällen och sen på lördan så åkte jag till vilma vi red i spö regn det var endå ganska mysigt. i  lördags var det ju loppiss på morgonen och Felicia och jag sammla ihopp 2000 tsm och jag fick 1000 och hon fick 1000 för dom pengarna ska vi åka till ullared tagga det alltså men aa ha en trevlig fortsad kväll !!  

Heeej

2013-07-26 13:46

Hej och förlåt för jag inte skrev nått ingår men tänkte det men nu är jag med Felicia och vi är på väg till henne men aa ha en bra dag

HEj!!!!

2013-07-23 13:55

Hej och förlåt för jag inte har bloggat på ett tag men har haft fullt upp. Min kusin är den bästa jag vet men hon är Alaska nu och kommer hem snart. och nu sitter jag i soffan och ska träna Molly. Jag ska berätta lite vad jag gjort, jag har ridit med världens besta Vilma. Jag har sovit över med Felicia och jag har haft kalas jag har fyllt elva och jag har varit med mamma till jobbet då vi åkte till gävle och så har jag virit i ullared och där köpte jag ett nytt skal till min mobil jag köpte massor kläder till mig och rid kläder, mamma betala nästan alla kläder och jag fick en ny rid hjälm och nya ridskor och så köpte jag hundgodis en perfym och hårinpackning . på min födelsedag fick jag massor örhängen och schampo och så fick jag tre perfymer en keps och armband och så fick jag 430 kr och en tröja som det stog make mi smale :) och ett par lång scorts och en mag tröja. Nu har jag sommarlov fast det är snart slut och och jag har varit och badat och så har jag varit hos min kusin och vi var hos deras grannar och bada i en jakutsi men ni får järna kommentera vad man kan blogga om alla underbara bloggläsare.      

Hejjjj

2013-05-31 23:59
Hej bloggen ! Förlåt att jag inte har skrivit inlägg men jag har gått en dator av värdens bästa mamma och i dag har jag varit hos mina kompisar och ätit det var kul och så har jag ridit med värdens underbaraste människa idag det gick bra. Men ni får kommentera där nere vad ni tycker jag ska skruva om ;) ha en trevlig natt

Tja

2013-04-13 23:30
Hej bloggen i dag har jag varit i stallet med Vilma det gick bra vi hoppade Figge i padocken det gick bra sen hoppa Vilma upp på honom första kvarten var det rodio men sen gädde han sig och det gick skit bra i dag ska jag sova hos Vilma också men ni får ha en bra dag alla :)

Åå

2013-03-28 22:15
Hej bloggen förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men var med om värsta sirliga gräjen i dag min bästa kompis har flyttat kanske aldrig mer få se honom nått mer fy fan allså Gud vad jag tjöt fy fan

Heejjjjjjjjj

2013-03-22 22:08
Hej bloggen i dag har jag haft en jätte kul dag i skolan sen kom Felicia till mig vi hoppade ner från en jätte stor snö vall och fasnade sen gick vi in och va lite i mitt rum sen åt vi och sen tog vi lite bilder nu ligger vi i min säng och chillar

Hej ??????????????

2013-03-17 21:00
Hej alla läsare! Förlåt för att jag inte har bloggat på länge men jag har haft fult upp jag har sovit över med Felicia och Vilma fast jag sov inte med båda på samma dag. Hag har varit på fotbollsträning i dag det gick bra fast en i mitt lag sparka mig på foten och hela jävla tånsgeln vek sig men det gick bra och jag hade skor på mig men fy vad ont det djorde men men det gick ju bra sat i morgon ska jag till skolan och sen vet jag faktiskt unte men det får ni reda på i morgon. Ha en bra kväll alla och god natt ????