RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-15 01:18:04

noraagustafsson

Fotbollsmatch och farmor!

2013-09-07 15:47

Hej! Nu är vi påväg till farmor, direkt efter matchen åkte vi hem och jag Gjorde mig iordning och nu e ja vi påväg då;) vi vann matchen med 12-0 så de va nice!! De gick bajs för mig på matchen men men... Imorgon ska jag förmodliglien in och kolla på p01 som spelar mot syrianska men en kompis från laget :) så de blir najs!!

Jag skriver hos farmor förmodliglien också;)

XOXO // Nora

Stan

2013-08-31 11:37

Hej! Nu e mamma och jag påväg te stan. Syrran skulle ha följt med men hon vart sjuk... Men jag har fått en shopping lista av henne så de går nog bra ;) jag ska köpa ett eos idag tills i vinter. Syrran skulle också ha ett ;) men de kommer väll en haul senare odag+jag ska beställa kläder nu till hösten, så de kommer nog en haul längre fram;)

Donken

2013-08-30 17:35

Hej! Nu har vi lämnat av mamma hos sin kompis , dom ska ut och äta med jobbet ;) jag fick sminka henne och fixa hennes hår så de va kul;) Just nu är vi strax vid donken och ja , vi ska ha mat;) ja, jag har typ pluggat också. Duktig jag e ;) imorgon händer inget typ , orkade inte städa rummet idag så jag gör de imorron. På söndag ska jag skippa matchen och åka på sm i cross i Finspång , de ska bli kul :)

Regn

2013-08-30 07:47

Hej , idag ska de regna hela dan så jag kör på långbyxor.. De suger . Just nu sitter jag i skolan med Klara och Lollo , vi typ lyssnar på musik och chillar , vi ska typ och köra fotboll eller nått ;)

Idag slutar jag 13.10 eftersom de e fredag. De e nice ! Men när jag kommer hem ska jag städa mitt rum... Aja , nu ska vi ut

XOXO//Nora

Småland med skolan

2013-08-29 09:03

Hej , nu sitter vi i bussen påväg till småland för att gå på Astrid Lindgrens värld. Vi kommer hem vid ungefär 18.30 ikväll :/ de ska väll bli kul :) tänte ta lite bilder också :)

XOXO// Nora

Skolan

2013-08-27 07:31

Hej!! Just nu sitter jag i skolan , jag väntar på ellen och lollo ;) min lilla fot gjorde så jag nästan inte gick til skolan men jag hasade mig upp och tog en värktablett lch mamma smörjde in foten med voltaren , så nu kör vi;) idag är den en vanlig skoldag , jag skriver mer sen

XOXO//Nora

Dagen

2013-08-26 21:42

Hej! Nu tönkte jag typ berätta om min dag , den har inte varit så händelserik men några saker har hänt ;) jag va ju i skolan som vanligt och när jag kom hem så åt jag sengjorde mig iordning och sen åkte vi på fotbollsmatch. Vi soelade mot Järna och vaNn med 4-3! Under matchen taklade en tjej mig så jag flög bakåt och sen typ va jag och en mitståndaren vid linjen och jag sköt ut den och de typ stämpla hon mig med hälen på foten så jag fick avbryta matchen... Men vi vann iallafall;) imorgon taggar vi skola !!


XOXO//Nora

[Bild]

Stubbrace

2013-08-25 07:41

Hejj , nu är pappa jag och pappas kompis påväg till stubbrace i Norrköping , pappa och hans kompis ska köra , så jag ville följa med :) stubbrace = gå upp tidigt ?
Kommer bilder idag efter stubbracet :)

XOXO//Nora

Bilden talar om hur jag känner mig...

Påväg hem

2013-08-24 16:22

JAG VILL INTE HEM!! Har haft de apmysigt med valparna !! Om 2 veckor ska vi få åka upp till uppfödaren och gå promenade med alla hundarna och vi ska bestämma vilken valp vi ska få!! Sen veckan efter så hämtar vi den!! Jag längtar jätte mycket ;) jag har hållt i alla 12 valparna och extra mycket gos med hanarna eftersom vi ska få en av dom :) Nu är de bara att tagga!!Nu ska ni få några bilder på hundarna :)

[Bild]

[Bild]

Stockholm

2013-08-24 12:35

Hej! Nu ör vi påväg till stockholm och ska kolla på valparna , de kommer ett inöägg precis efter och en massa bilder :) idag så vaknade jag sen !! Javaknade inte va larmet... Aja , imorgon är de söndag och de händer inget specielt tror jag inte :) Jag har fått en favvo låt också som heter : whitout love av Demi lovato :) den e grym!! Aja nu ska jag lyssna vidare på hennes album men några andra grymma låter i så hörs vi

XOXO//Nora

Hundvalparna

2013-08-23 22:28

Hej!! Imorgon ska vi åka och kolla på hundvalparna, vi ska va där vid 13.00 så vi måste åka 12.00 :) jag ska gå upp vid 8 imorron för jag ska stöda mitt rum och ja , skolan har ju börjat och jag har inte vänt tillbakapå dygnet. TILLBAKA till saken : imorgon ska jag även göra ett tidsinställt som komemr ut när vi är där så jag slipper tänka på de :) men de kommer ett morgon inlägg som vanligt:) ni får ett inlägg sen efter vi ätit middag om hur de va och ja EN MASSA BILDER!! Nu ska jag lägga mig och sova

XOXO// Nora

Skolan :/

2013-08-23 13:43

Hej! Idag var de jugörsta dan i skolan , vi har typ bara pratat ?, vlkimmnat dom som börjar förskoleklassen och fått veta vad vårt teama den här terminen är , de va Astrid Lindgren , vi ska typ skriva sagor baserade på hennes och lite sånt... De kan ni ju gissa vart vi ska åka? ASTRID LINDGRENS VÄRLD... De kommer väll bli kul :) de tar 2 tim och 3 min ner tror jag mi lärare sa , jag ska sitta med Edvin och på andra sidan sitter Lollo och Ellen!! De ska bli kul ! Vi åker ner dit på torsdag , de är samling vid 07.15 vid skolan lch bussen går 07.30 :) vi skulle va hemma vid typ 18.30 :) Nu har jag precis bakst chokadbollar och ska nu skypa med nåra kompisar !

XOXO//Nora

Hejjjeee

2013-08-21 10:34

Jag har typ nyss vaknat , jag vet att de är dålig uppdat nu men jag har typ inget att skriva om... Nu ska jag göra frukost eller lunch , har inte bestämmt mig ännu ;)

XOXO//Nora

Ingen bloggning igår för...

2013-08-20 11:19

Att jag var med Fanny och vi hade fullt upp hela tiden och seb hade jag fotbollsträning och sen så sov jag xD

Aja , idag e jag ensam hemma och ska inte göra nått , jag har fått mina sluttider till skolan och när taxin ska gå och så , de e nice. Juste , vår skola har varje höst termin ett teama och förra året när jag börja 5:an var de djur och då åte vi till Parken Zoo och året innan var de Alfred Nobel och då kommer jag inte ihåg vad vi gjorde ;) Iår är teamat hemligt tills vi börjar i skolan som e på fredag och då den 29/8 ska vi iväg hela skolan till nån hemlig denstination ;) vi åker från skolan 07.15 och kommer hem vid 18.30 , fett kul Nu ska jag kolla vidare pp Hawaii 5 O :)

XOXO //Nora

Halloj

2013-08-18 14:46

Hej , just nu är jag med Linnea och Ellen , vi bara pratar typ , de kommer ett bttre inlägg ikväll men nu irkar jag inte skriva för ja , jag e ju med dom ;)

Sämsta martchen vi nånson gjort...

2013-08-17 16:14

Ja! Vi förlorade med 10-1 , ingen tjej vad taggade och typ alla låg och sov i biarnaxD aja!! Nu är jah hemma och har duscat och så och mamsi gör kärleksmums, MUMS!

Fotbollsmatch!!

2013-08-17 09:37

Hej!! Nu e jag påväg till samlingen innan vi åker till fotbollsmatchen! Vi ska spela mot Värnbol kch de regnar ute... Men de ska bli kul!!

Sry för kort inlägg

XOXO//Nora

sry för dålig bloggning!!

2013-08-16 16:09

Ja , jag har ju städat och gjort om på mitt rum så de har blivit lite dålig uppdate , men de kommer ju en nu ;) jag tänlte kanske göra en room tour snart??

Ikväll är de taco fredag!! ;) De e fett nice och ikväll ska jag mysa på mitt rum i mitt lilla hörn där jag typ läser och bloggar och sånt !! Jag har typ inget att skriva för jag  har inte gjord nått specielt idag överhuvudtaget :( Men nu ska jag väll städa vidare , de e bara superlite kvar!!


XOXO// Nora

Ställa klockan va de ja ...

2013-08-16 11:21

Hej! Nu har jag vaknat...jag som skulle ställa klockan
Jag somnade med mobilen och jag hade inte ställt klockan... Aja, idag händer de inte så mycket... De regnar ute så jag har satt på mig myskläderna och ska kolla på film, alltid lika mysigt.