RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-14 19:39:14

nolimits

Biosugen...

2012-04-17 15:45

Tisdag idag då och solen   skiner så härligt ute! Men ÄNDÅ har jag riktigt sug efter att gå på bio.

Brukar inte vara det när det är ljust och härligt ute, men nu var det så länge sedan jag var på bio. Är mysigt att kura ihop sig i biomörkret och hålla sin käresta i handen när man ser en spännande thriller eller att få sig några härliga skratt till en skön komedi.


MEN, får hålla mig till torsdag då sambon och jag sagt vi skall på bio. Min kära syster kommer hem till oss och busar & nattar Lilleman. Får se vad det blir för film bara....är inte så uppdaterad med vad som visas, men det lär nog lösa sig   


Igår efter jobbets slut blev det MASSA goooooos med min älskade lille kille.   Precis som jag hade önskat och ikväll skall vi också busa Lilleman och jag. Min sambo skall ut och fiska och avnjuta havsluften på egen hand. Behöver visserligen också sortera och rensa ut Lillemans kläder, då vi köpt en hel del nytt, som nu inte får plasts i lådorna....Får se vad som hinns med i afton. Att busa skall idag komma i första hand   

Måndag och ny vecka

2012-04-16 15:09

Då har ytterligare en helg passerat. Å det var en helg med massa systerboost för min del. Shopping, massage, tapas och partaj. En klockren må-bra-helg!   


Det var första helgen som jag var utan både min sambo och lille kille, en HEL helg - både dagar och nätter. De åkte ner till min sambos hemort och var där från fre-sön. Jag sov lite oroligt och vaknade flera gånger, undrade då varför jag var själv och varför det var så tyst. Underligt! När man väl FÅR egentid och kan få sova ut alldeles på egen hand, utan att bli väckt, så känns det ändå konstigt, hmm!?


Återföreningen igår eftermiddag var helt fantastisk!   Så helt klart, det är värt att komma ifrån varandra då och då, att få känna saknad och längtan.


Då det inte blev så mycket gos med Lilleman igår kväll, skall jag i eftermiddag när jag slutat jobbet ta igen det TUUUSEN gånger om! Längtar!   

Den 13-e

2012-04-13 07:54

Just det ja, i dag är det ju fredagen den 13-e. Man kanske skulle ta o kika på någon av de gamla klassikerna till filmer i kväll   


Skrock eller inte, men många tänker sig för en extra gång just denna dag...  

Fredag!

2012-04-13 07:43

Fredag är ändå dagen som är veckans BÄSTA dag, enligt mig. Man har arbetsveckan bakom sig och en hel ledig helg framför sig som väntar.

I går kväll hade Lilleman och jag besök och supermys av moster. Vi lekte med alla nya leksaker så det stod härliga till. När liten somnat mös syster och jag med lite vin, ost & kex. Mums!

Nu lite jobb, ikväll lugnt och skönt hemmavid med mina två pojkar.


I morgon har jag en heldag tillsammans med min syster...berättar mer om denna dag senare   

Välkommen!

2012-04-12 12:51

Första gången jag skriver i denna blogg....


....en blogg som jag tänkt skall bli som en slags "dagbok" för mig. En dagbok som skall handla om mitt liv, både det som berör mig själv och om dem och det som betyder MEST för mig i hela världen - min familj och mina vänner!


Min familj består av min älskade sambo och vår underbare lille kille som fyllde 1 år i början av april. Han är vår glimrande ögonsten, världens finaste! Givetvis tillhör också min mor, far och kära syster min familjeskara   


Som bloggens namn antyder - No limits - så tycker jag att livet inte skall ha några begränsningar. Det blir vad man gör det till. Man lever bara en gång och då skall man leva :)


Så välkommen till min sida och min resa...