RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-17 20:03:33

muffle

.

2013-03-24 22:08
Ja folk.... Vad har hänt sedan sist jag skrev i min blogg som jag jämt glömmer att jag har ^^

Skola skola skola skola är allt som har hänt, skulle ju vara tråkigt om jag bara skulle skriva om mitt plugg och ångest inför tentan. Men kort sammanfattning så har allt plugg lönat sig i alla fall.

I helgen när jag har varigt ledig så har jag haft tid med min kreativa sida och sytt en väska! Är jätte nöjd över den men jag ska med tiden fixa till lite småfel och sådant annat. Har redan nya planer att göra en annan modell :)

Iilla berörd!

2013-03-08 23:00
Jag har fått höra värdens hemskaste uppväxt och flykt historia om en muslimsk homosexuell man.
Att vissa religioner kan ha sådan strikta direktiv mot homosexualitet och vilka val i livet man kan göra. Det är bara hemskt och allmänt sjukt.

Och att ens föräldrar kan skicka iväg sitt barn på behandling mot sin sexuella "sjukdom" det är ofattbart att det fortfarande försiggår i värden än i dag.
Och dom oetiska behandlings metoderna dem kör med. Det var inte så länge sedan det ansågs som en mental sjukdom här i Sverige heller. 1979 togs det bort som mental sjukdomstillstånd.

Jag är vanligen inte den som bli illa berörd av en snyftning barndoms historia om hur svårt det är att växa upp som homosexuell som jag själv har vart i den fasen i mitt liv men den jag fick ta del av igår var fruktansvärd.
Det är så synd att hemskheten fortsatte även in i vuxen ålder och håller på ännu i dag.

Tänk er själva att vara tvungen att vara på flykt och inte kunna återvända hem till era vänner jobb, att inte återvända till livet som man har byggt upp.

Att få lämna allt för det är en synd att älska någon av samma kön.
Denna historia är inte slut än och jag hoppas den får ett bra slut.

Udda konst.

2013-03-04 11:43
Jag vill bara visa demonstrera att allt kan vara konst. Såg på national geographic igår kväll när jag inte kunde sova och då var det ett program om body art. Mycket spännande program om hur folk uttrycker sig själva i form av tatueringar operationer och även att göra sig socialt oanpassad i samhället för en dad genom att göra en munk i pannan. Japanen som kom på detta har gjort en massa andra underliga installationer men detta slår allt!

Det gör ont att kolla på så det tilltalar, går inte att undvika att kolla! Det är konst tycker jag!!

Har länkat så ni kan läsa hur dem gör...
http://nyheter24.se/nyheter/udda/726887-den-nya-heta-trenden-i-japan-bagel-heads

Vilken mild helg det ha var!

2013-02-25 09:13
Fredag: fest i min nya lägenhet, fest å fest men en lättare tillställning var det i alla fall. Kändes bra att folk kom över och att vi kunde sitta i vardagsrummet.

Lördag: hände inte så mycket.

Söndag: var ut och åt tako/tacko? Med Robert

Som jag skrev i början en mild helg...

Idag ska jag till frissan, fan vad jag längtar! Mitt hår nu är i ett stadie där det är för långt vissa dagar å kort andra dagar. Svårt att förklara min risiga hår situation.... Men ikväll så komma det bli perfekt!

Tbx

2013-02-19 22:18
Jag vill beklaga min dröjsmål med att blogga, men ibland så behöver man tid å tänka å vara för sig själv och inte dela ut information. Ska jag vara ärlig så har jag vart lite nere på sista tiden. Första veckan jag var nere så var det riktigt illa, inget kändes bra och jag ville bara vara för mig själv.

Men nu är jag som vanligt igen dvs inte visa så mycket av mitt mående, varför besvära andra med ens egna bekymmer som man inte vet vad dem exat beror på.
Ska börja göra som vanligt igen å gräva ner känslor. (Man mår bäst av det tror jag)

Jag längtar till nästa vecka så mycket! Johanna kommer upp på besök.
Johanna is back in town! Eller hur det stavas ^^

Ev nästa vecka så ska jag köpa en ny jacka som jag har sett på HM's hemsida. En blå rock kappa eller vad det heter! Ska bli mycket givande att skaffa sig en ny jacka med lite färg på!

Mitt vardagsrum

2013-02-06 22:46
Jag är så nöjd över min soffa så jag tror inte att jag ska sy om kuddarna i den, jag ska ha jätte många kuddar i den med färgerna blå och orange istället. Kan alltid sy om klädseln sedan när jag är less på den grå gröna färgen.

Jag har kommit in i en period med flummig musik å bohemisk inredning igen! Hade en sådan period får några år sedan då jag började umgås med ylleme, men nu har jag fått ett kraftigt åter fall!

Har köpt dessa plåt bord på rusta idag och jag är så himla nöjd över dem! Passar så bra in mot de grå gröna soffan och den blåa fåtöljen, ja dem passar in i hela rummet helt enkelt.

Jag kunde inte bara köpa hem ett av borden, skulle se så fult ut med bara ett av borden till den långa soffan.

Framtids planer är att skaffa stora kuddar och lägga ut på golvet och att skaffa stora mönstrade filtar och måla en jätte stor abstrakt tavla!

Plocke pinn

2013-01-31 23:54
Nu är min sov hörns klar ^^
Köpte hyllan idag som jag har de flesta av mina väskor i och en massa annat krafs som man har.

Köpte hyllan på fyndhörnan på Ikea för 200kr, ett jätte bra pris tycker jag för en bastant hylla. Men när vi skulle frakts hem den så gick den sönder!
Jag glömde att plocka bort hyllorna som låg fast tejpade i botten av hyllan, så när vi skulle lyfta av den från vagnen så låsande dem å for igenom bak stycket så det gick sönder! Vart ett jätte stort hål!
Men det var inte allt...... När hyllorna rasade så vart det en jävla snärt så min bärhjälp tappade greppet om hyllan så den föll ner på marken å alla bitar lossnade!
Köpte hyllan färdig monterad men när vi kom hem med den så var den isär plockad :p

Lyckades i alla fall laga den så nu står den på plats å utför sitt syfte som hylla.

Plugg

2013-01-31 10:30
Idag så blir det plugg och uppackning.
Har kommit efter jätte mycket i skolan under flytten! Tempot går så fort i skolan så man tar bara in info för stunden men 5min så är all info borta igen. Det blir bara plugg helgen å inget party å socialt liv! :(

Mysblogga i soffan

2013-01-29 23:08
Ligger å bloggar i min nya soffa i min nya lägenhet, jätte trevligt!
Jag ligger å lyssnar på allt å konstaterar att det inte är ett ända ljud när kylskåpet å frysen (frostfria Så jävla skönt!!!!!!
Nu slipper jag alla skumma människor som bodde under mig förut och så slipper jag deras onormala dygnsrytm och deras konstanta festande. Inge fel å festa men nå måtta få det va!

Nu ska alla kartonger packas upp å göras ordning å reda på allt här hemma så man kan njuta av livet igen.

Flytt

2013-01-28 23:24
Vad lång tid det tar att flytta, hinner inte med något annat!
Idag iallafall så har jag köpt mig ett stycke soffa ^^ en grön tre sitts soffa som jag har stora planer på att sy om tyget på, hade tänkt mig att sy om soffkuddarna i olika mönster å tyger.
Komma att ta före och efter kort när jag är klar. Jag komma även att ta kort på hela lägenheten då jag har fått till allt som jag vill ha det.

Har inte blogga på några dagar för jag glömde ipad hos Robert, men nu jävlar ska det skrivas framöver!

Mina nya byxor

2013-01-23 07:46
Köpte ett par jeans på myrorna, när jag var där så orkade jag inte prova dem i de små provrummen med mini skynken som dörrar. De såg lång ut i benen så jag köpte dem för 50kr.
När jag kommer hem så är de för korta! Skrek å slet av mig dem som vanligt när man provar byxor!
Man blir alltid på dåligt humör när man provar byxor!

Sedan kom jag på att jag kan prova att förlänga byxbenen med denna lösning.
Resultatet vart jätte bra tycker jag, dem ser jätte bra ut när man ta på sig dem. Med skor på så blir det klimax effekt!

Fick inga bra kort med dem på så jag gjorde så här i stället med bilden så ni får använda eran fantasi!

Min inspiration

2013-01-20 16:39
Jag har fått så mycket inspiration från denna youtube kanalen, han har så cool stil! Ni måste kolla på hans videor :)

http://m.youtube.com/#/user/Urbanicon82?desktop_uri=%2Fuser%2FUrbanicon82&gl=SE

Veckans inköp

2013-01-14 22:47
Hej! Förlåt om jag inte har skrivit på ett tag, men jag hade glömt bort att jag har en blogg ^^
Tack Johanna att du påminde mig om bloggen!

Detta inlägg så ska jag skriva om veckans inköp och hur besatt jag är av hm,s bronzing powder.

Den grå blåa tröjan är så jävla skön att ha på sig och att den är snygg, tycker om att den är delad med en annan färg och textur. När den är delad på de viset så känns den så speciell och modern.

Såg den snygga kavajen inne på hm och drog mig till den underbara färgen, den är lite för stor men det ger den en avslappnad utseende men uppkläd. Jag tycker den är snygg med en T-skirt under och mörks jeans och tungt sminkad runt ögonen.
Det hade jag idag, har inget kort på det å jag orkar inte klä på mig igen xD
Men sminket sitter kvar i alla fall.

Väska passar det mesta och jag har en period där jag köper gråa väskor? Tycker grått passar det mesta man har på sig på vintern.

Min nya besatthet av bronzing powder!!!! Jag fattar inte att jag har vart utan det så länge, använde det för några år sedan men då vart inte resultatet så lyckat alla gånger så jag lade av hela projektet med skulptera ansiktet.
Gick å köpte hm,s bara för att tests igen och jag vart så nöjd så jag har använt det ända sen dess.
Jag toppar av med lite (grårosa?) blush på kinderna, blir jätte snyggt tillsammans.

Snart!

2013-01-08 23:32
Fan vad jag längtar tills imorgon, ska shoppa som fan!!!!!!
Har längtat så länge att få shoppa nya kläder å smink. Har gjort en virtuell lista vad jag skall införskaffa och vart det ska införskaffas.

Har inte shoppa nya kläder sedan mellandagarna :(

Så exalterad så jag inte kan sova!

Slö!

2013-01-07 22:18
Ligger i soffan å glor på tv,n efter en hel dag på skolan plus en massa annat efter skolan.....

Min extremt sotiga sminkning körde jag med idag som ni kan se ^^

Den nya lägenheten!

2013-01-06 20:46
Jag längtar så mycket till att få flytta in i den nya lägenheten, till en nyrenoverad pärla med ett vardagsrum!
Ska bli så festligt att ha vardagsrum så man får plats med alla gäster å slippa sitta i köket, ska bli så jävla roligt att fixa till den som jag vill ha den.

Men det komma att bli dyrt att flytta! Nya möbler hyra släp åka med skrot till tippen köpa flyttkartonger osv, men varje kr komma det att vara värt för att få slippa den gamla lägenheten med omodern strandad och lustiga grannar!

Rum nr 2 ska vara mitt :)

Ingen soffa

2013-01-03 23:14
Var ute idag med min mor och min kära syster ute på loppis runda runt stan, de skulle kollas på en massa barn kläde och fula lampor!
Medans jag sprang runt och kollade på soffor. Måste ha en soffa till min nya lägenhet som jag skall flytta till slutet på månaden.
Men det fins bara fula 80,90-tals soffor i slitet sky material! Inget för mig iallafall. Det komma nog sluta med en soffa från Ikea.

Efter att ha sprungit runt på varje loppis så åkte vi på dollar store, och där hittade jag ingen soffa men!!! Pyramid nitar som man kan sätts på skjort kragen! 10kr för ca 12 st, det gjorde min dag!
Resultatet kan ju förbättras men jag ville bara sätta fast dem å se hur det skulle se ut :) <3

Hallå!

2013-01-03 09:23
Nu har jag äntligen tagit det stora steget att börja blogga! Igen ^^
Ska bli så roligt att bara skriva nonsens! Men i det stora hela så komma det nog mest att handla om smink och vad jag gör på dagarna i mitt liv och så klart en massa roliga ting!

Skapade denna blogg just nu inne på waynes coffee av alla ställen, men jag sitter och vänts på att min mor ska höra av sig om vi skall på erikshjälpen idag eller inte! Det är bara att vänta å se vad som sker......