RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-22 00:24:58

motettlyckligareliv

Hur ska denna dag sluta?

2012-09-26 07:45
Gårdagen var inte rolig. Jag var så trött redan vid åtta. Var ju hemma hos mamma och berättade gråtande hur vi hade det och hur jag mådde. Hon ställer upp till 150%! Sen ringde min svärfar och frågade vad det var med min man. Jag berättade gråtande hur vi hade det och hur jobbit det var. Men det gick inte in. För sen hade min svärmor ringt till min mamma tre gånger. Och inte pratade hon om hur jag mådde utan berättade bara för mamma om hur snäll alla alltid har sagt att min man är och att jag inte tillåter att hon kommer hit och städar och tvättar! Och att jag inte vill ta lån så att huset blir helt klart! Och jag framstår som den stora stygga vargen! Det verkade inte som det gick in ett ord av det jag sa varken hos mina svärföräldrar eller hos min man!

jäkla karlar

2012-09-25 08:07
Som sagt! Han betedde sig som en barnunge i går. Undra vilken planet han kommer ifrån? Jodå jag fick allt höra en del i går. Jag la mig tidigare än honom och låtsades sova! En sak kan jag säga och jag hörde i morse att barnen mår absolut inte bra över hur deras pappa beter sig! Hörde dem nu på morgonen när de skulle till skolan. De gapade på Varandra och kallade varandra elaka saker. Mina stackars ungar! Men får man höra från sin pappa att man är dumma i huvudet och normala så är det inte konstigt!

jaha då sluta ännu en dag med bråk!

2012-09-24 21:06
Då var denna dagen snart över! Den var bra ända tills nu när gubben var uppe på de stora barnens rum som var stökiga. Nu är gubben på skitdåligt humör och har rymt ut till garaget! Orkar inte med honom! När barnen har lagt sig kommer jag få min beskärda del av det hela. Nämligen få höra att det är mitt fel och att jag inte bryr mig.

nu har jag fått nog!

2012-09-24 14:46
Ja efter 18 år och 3 barn när ett äktenskap som verkligen åkt berg och dalbana så har jag nu fått nog. Jag saknar en man som respektar mig för den jag är. En som vill visa mig kärlek och ömhet. Och en som inte kritiserar mig och letar fel! Jag älskar min man och han är en superbra pappa! Men ett leva med någon som inte har klippt navelsträngen från sina föräldrar och som dessutom är deprimerad och inte mår bra men vägrar inse det är inte lätt! För säger jag något då är det jag som är sjuk och utvecklingsstörd. Men nu har jag bestämt mig! Jag ska leva ett gladare och lyckligare liv. Med eller utan min man. Jag ska från och med i dag se till att vara på gott humör jämnt när jag är hemma. Jag ska inte ta åt mig när mannen kritiserar åt fel saker och jag ska träna! Jag vill nämligen ner 11 kg! Jag ska ge mannen en sista chans. Men detta är absolut den sista. Jag ska bli en ny gladare och smalare kvinna!