RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-21 20:53:13

Morotsdoktorn

LLA-ARN-GTB

2008-06-25 14:01

Stressig morgon.. Bokat flyg och tåg innan jag hittade någorlunda priser. Herreguuuuud, Men iaf jag ska ner till gbg och skriva på ett kontrakt till en lägenhet jag fick i bergsjön. Den lägenheten lär ju inet vara det bästa men vad fan den kommer duga för mig tills jag får lust byta upp mig.
men 25kvm känns väl inet så där super kul och lockande..

Hmm, planerings krävs väl inte driekt för vad som ska köpas.. ryms väl en säng och sen är det fullt. HAHA! Se jag kan skämta till det fast jag är ytterst besviken..
nu ska jag springa iväg och collecta lite cash av farmodern:D
Puss

Födelsemärken och busringing

2008-06-24 12:08

Nu har jag skaffat en blogg..
alla andra har ju så kan väl vara skönt skriva av sig lite smått ?
Fattas bara att Homo nr 3 skaffar blogg nu också.

Eller hur homo 1 och 2?

Sex ad the city på bio.. Klockrent..
dock hatar jag bio egentligen, Jag blir knäpp i skallen av alla soms itter oh äter och prasslar somd et onet vore nån morgondag.. Hallå? ät lugnare och mindre högljutt.. Godisarna springer inte iväg.. SPARAAAAA!n
jag var idag till VC och kollade födelsemärken.
hmm, hade varit bra om jag förstod vad kvinnan i fråga sa åt mig, Hon snackade ngåot om att skära bort den sen började hon rita på ett papper hur ärret skulle se ut.. Skrämsel taktik?
sen tog hon in en manlig ryssläkare.. Även han började oma tt ska vi ta bort den blir det ett väldigt fult ärr.. Blaha blaha. Vad fan går dom för skola egentligen, Nää ha du ett fult födelsemärke och låt det växa mer, för tar du bort det får du bara ett fult ärr . Bättre få hudcancer än ett fult ärr.. daaa daaa!
Usch nu orkar jag inet skriva mer för idag..
Bloggen är invigd.. More co tome!
Tjingeling från Morotsdoktorn.
Morotsdoktorn(L)Araber:)