RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-21 20:11:38

mormia

Rubrik saknas

2011-03-29 11:31

  

PUSS

    massa mys med pappa i soffan :)

bad

2011-03-22 13:20

man måste ju bada innan man skakl träffa dotktorn

       sköljer av efter badet

hoppgungan

2011-03-19 19:08

ja i dag har vi tagit fram hoppgungan det va tydligten kul i alla fall.

men oj så trött han blev det va väl så spenande så all energi tog slut.

han somnade men en gång efter han hoppat / gungat klart.

   


sen så har vi gjort om i hallen eller svärfar har gjort om i hallen så nu är den mer efektiv i allt med förvaring och tvätten


sen skulle jag eller jag försökte filam plutten när han sjöng med pappsen men det gick inte för när kammeran kom fram så vart den tydligen så intresant att han kom av sig i sången. (Blev helt tyst)

men en anna gång kanske.     

pratat med prellen i dag :)

2011-03-18 14:56

ja i dag ringde prästen tillbax till mej. så nu är det bokat och klart in för dopet. käns toppen skall bli spenande att döpa douglas. och så får jag /vi tillfället att visa upp unevärsums mäst välskapta barn för nära och kära.


nu har jag klivit upp 2 mårnar i rag och mjölkat. så himla nice. jag har sagt det förut och jag sägger det igen JAG ÄLSKAR KOR! dom e så mysiga. i morse när jag satte mej på trappan i gropen en kort sekund så fick jag en rejäl tvätt av min mössa den va vist skitig tyckte ko 618. men nu e den mäst täkt ev enselage och kraft foder.

sen fick jag en mys stund med Mini-P oxå det är diva i lagården (katten). hon e fin hon. skall se om jag hitter någon bild på henne .

  hon bodet ett litet tag i bur inne hos hyrsvärden efter hon blivit kastrerad. ville ju inte riskera någon infektion eller så. men hon av nöjd med en varm skön mysig krypp in massa mat o massa mys.


nu skalla jag förbereda maten för kvällen svärmor och svärfar kommer göra oss sälskap i kväll :)

PS: de kommer snö nu.... tror ni det kommer bli rubriker som

Snö kaus i tåg trafiken!

ELLER

Halkan kom som en chok!

Jobb dag

2011-03-17 12:51
Haha ja ska sitera en bekant - jag är bäst på att jobba.Klockan 04.30 gick jag upp knaprade lite frukost sen gick jag ut till mina underbara kor. Så himla skönt att få känna att jag faktist ännu har kläm på de hela. Jag älskar kor så änkelt är det. Men oj så skönt det var när Christian och Douglas kom ut till mej vid 8 tiden och hjälpte mej med fodringe . Då fick jag äntligten se mina älsklingar igen. Kändes så mycket längre en vad det va. Nu luggen jag och Douglas i sängen. Och myser. Han är så fin. Vi älskar alla i dag .

nu i dag

2011-03-16 16:31

först en hög utlovade TJUR bilden ...

  

så här tuff ser man ut när man skall charma en kviga 

     så stilig kille... de ni de e en riktig snygging....
så va våran my här o myste lite .

     nu luktar de skit här... det är inte jag gissa vem... men det är jag som tarvara på det. det är ett av alla privilegium man får som mamma ;) ja blir glad av bajs.. alla mammor fatarnog. så ha de bra... 

där rann det över.

2011-03-15 17:52

Idag fick min kära man ta hand om mej. tur att han e så  bäst som han är.

helt plötsligt fick de inte plats mer det va en lite skit sag som vi pratade om  inget viktigt alls men de va liksopm de som gjorde att  det blev för mycket. ni vet när man kan reta sig på små sakar i vardagen som igentligen inte har någon som häslt betydelse. sådana saker soim man tycker e de skiter ja i att bli sur över . men en dag så finns det för mycket undanstoppade små saker att inte bli sur över o då kan de runna över. de va de som hände mej i dag. jag va ledsen arg och helt ifrån mej. det är så jobbigt när alla kännslor lisom krockar i kroppen på väg till o från järnan o hjärtat. de blev så pass att ja fick lite inre panik över mej själv och de är inte så vanligt för mej så ja blir rädd bara över det. fatta kaset när man får panik på paniken som man sen blir rädd för. men de lyckades min christian hjälpa mej att få rätsida på tack för att du finns och att du lysnar och hjälper till i mitt kaos.trot eller ej så är ja ingen subber människa jag är helt vanlig dödlig. och jag är inte rädd för att be om hjälp eller be om råd.

alla kan vi göra mistag. de vore ju konstigt annars. o alla kan vi mpå dåligt till o från men snälla lova dej själv att våga fråga om hjälp stöd och råd i livet. det är det bästa du kan lova dej själv tror jag.


men nu e ja bara helt slut i stället en rijäl ur laddning va de min sann..


ne nog med kloka ord för idag nu skall jag börja med maten tills min man kommer in från jobbet.PS: tjuren kom hem idag så stor våran lille kile har blivit. de kommer nog en bild på han i morgon me lite tur. 


2cm på 2 veckor

2011-03-14 20:45
I dag va vi de vi säga jag min son och sonens mormor de vi säga min mor vid BVC.Trevligt med sälskap sen gick vi en sväng på byn. (Slite) Sen tog mor min de vi säga Douglas mormor våran bil med Douglas i de vi säga min son med sig i bilen och åkte. Till kråsvägen de vi säga mitt barndoms hemm där min mor de vi säga Douglas mormor bor.Jag o miilton gick hem ditt ja miilton e ju miilton ;)

3år och 8veckor

2011-03-13 22:02
Ja så e de i dag firade vi 3 år tillsammans o de gjorde vi storartat. Vi fikade med biffen o Hilda sen snyltade vi till oss kvällsmat hemma i slite. Hehe skönt o gå på restaurang utan att betala liksom. O så blev sonen 8 veckor i dag oxå stor kille.Nu väntar vi på att plutten skall vakna så han kan somna för natten sen. O de kanske låter konstigt men alla småbarnsföräldrar kanske förstår.Klart slut i morgon skall vi till BVC .

ny dag nya uppdrag

2011-03-12 11:07

  

myser med pappa i soffan på farmors jobb.  

Farfars bakgrundsbild på datorn på jobbet


  

Min och douglas hand.


  

Fin klädd och firande mammas 25års dag


  

En bild bara....

.

2011-03-12 11:04

Nu sätter vi .

 

O börjar på ny rad

grön gegga i öronen ....

2011-03-11 15:08

  


I DAG har vi åkte in till stan och träffade farfar på hans jobb (lassaretet) sen gick han med oss upp till öran avdelningen där vi träffade damen som pretade in massa grön grgga i Douglas öron. men det gick bra så nu finns det bra av jutingar på han öron så om 2 veckor skall vi in igen och få hörapparaten som nu är beställd. :) känns bra att alllt går så fort.


på vägen in till stan ringede jag min vän Hanna som för övrigt ÄGER ett hus. ja e bara ölite avis faktist inte mycket alls  :/ de va trevligt att prata lite med henne. sen ringde ja FRU jana mårtensson. så vi åkte ditt o sa hej efter vi varit på sjukhuset. de va lika trevligt som vanligt.

 '

när vi kom hem så fick plutten ligga naken ett tag de e skönt tror ja det ser ut så i alla fall. sen kom de kiss.... de va skönt. sen blöja på och kläder med. nu sover han i vagner. de e en trygg platts de..

¨

nu vill miile ha en puss .

ha de bäst flodhäst.

trött dag.

2011-03-10 14:42

i dag har vi tagit de soft. my o siri va här ett tag o myste lite med både mej och douglas. sen en snabbsväng ut i lagården. douglas sov i vagnen ja tror de e bra att få både frisk luft och lite ko luft.sen kom christina in och vi åt lite lunch. ja la mej och slummrade en sväng medans far och son spelade tvspel. nu sover plutten o ja vaknade just. skall fixa lite till så det är mer årdning en oårdning här hemma. tycker faktiskt attt ja börjar bli duktig på att hålla de hyfsat fixat här hemma.

 

SNÖ, SLASK, REGN. naj hu fi tusan  

christians födelse dag.

2011-03-09 21:58

  

i dag fyller christian 24år och de har firats...

vi började dagen med en kopp kaffi i sängen och mys med miilton medans douglas prövde på att ligga i sin egen säng själv en stund.

sen åt vi frukost tillsammans med svärmor som varit här hos oss ett par dagar nu.

och så fortskrider dagen vi gör de som kommer oss för de vi säga christian spelade lite tvspel medans jag och svärmor pysladew runt lite här hemma. sen va vi på gymmet oxå.

i kväll har min mor o far varit här och ättit maed med oss och sven o marie. sen komm även danne och erika över och fikade lite med oss alla. sen åkte alla på en gång och helt plötsligt känndes huset väldigt stort o tyst. emn gud så skönt. nu skall vi bara va ett tag. i bland känns det som om vi inte behöver prata emd varandra. utan vi förstår varnadra en då o de e nice. så nu skalll vi vara tysta och bara va ett tag. i alla falll fram tills i morgon då MY och SIRI kommer o myser emd mej o douglas medans pappa christian jobbar. men ajg skall försöka att kanske gå en liten sväng med siri ut till djuren o klappalite kor. e hon min guddotter så e hon.


ne nu kommer det lite bilder från våran lilla resa i sverige föraveckan.


:)  

Dom tuffa och coola musikerna.

            Jonatan


        

     john och Douglas

                                   Stefan och Douglas


Douglas fick inga merkbara men efter att ha varit i sin farbrors närhet ett par dygn. ;)


7/3

2011-03-07 23:13

Ja så va denna dagen över. Under bara svärmor är här o hälsar på några dagr.Så i natt när vi kom hem med båten så tog hon Douglas så vi fick sova ut ordentligt . Så Himla skönt. TACK! Sen gick vi ut i lagården vid 7 på morgonen och hjälpte till att fodra och sen värka klövarna. Svärmor har hjälpt till med det mästa här hemma i dag. Sen har vi skruvat ihop IKEA möblerna ja köpt 2 säng bord och ett skåp som vi skall ha i badrummet. De blev så bra. Ja e så sugen på att inreda här hemma men de kostar o de e drygt när man inte riktigt kan lägga pengarna på de. Nu skall ja sova natti natt på er alla.

klar med karolinska

2011-03-03 16:33

  hur söt får man låv att vara när farbror stefan fotar en.


vi har varit på karolinska sjukhuset i dag och gjort nytt hörseltest på Douglas.

han skötte sig exemplariskt. duktig kille.

men resultatet blev precis som det förra. så nu kommer vi få en kallelse in till visby lasaret och pröa ut en hörapparat.

men hälder att han får en nu och vänjer sig med det en att han skall få en när han är 3-4 år kanske då e det nog svårare och lära sig att komma överens med en mojäng i örat.


men mitt barn e de bästa barnet i världen.


i morogn skall vi åka mot E-tuna och träffa familjen havergård. :)

i sthlm

2011-03-02 14:58

  o betalbar bild. fantasiskt under bar son det där.


sitter hemma hos stefan (christians bror) ((christian min festman)) i sthlm.

vi väntar på att tiden skall gå så legehetsägarna kommer hem och vi får lite mer sälskap. douglas sover christian spelar tv-spel och jag sitter här o softar lite.


har fått en ny kampanj på buzzador som jag anmält mej till. den handlar om katt mat. de e nice skall bjuda våra katter på lite mat om jag kommer med i den kanpanjen. så lyxigt för dom. ja men dom får mat varje dag alltså. det är inte någon engångshändelse att dom får mat inte. ni skulle bara se våran lilla tös mini-P hon kan kanstan att äta hon. ligger på gränsen att bli tjock nu jo.


kan få komma en kanpanj på hund mat snart oxå. skulle vara speänande att ge något annat till miille lill kille på prov.


hur som tycker jag att du. JA JUST DU ! skall gå in på buzzador.se och se om det kan vara något för dej. de e kul. glöm inte att säga att det avr jag som tipsade dej bara. jag hatter sattto där inne.


sitiat :puss & hårdrock


6+2

2011-03-01 14:12

I dag har vi varit på BVC allt såg bra ut 6,5cm läng och 5,790kg:)


ikväll åker vi till viklau och sen vidare med båtern i morgon mot sthlm. skall till karolinska igen med Douglas på ännu en hörselundersökning.

Hoppas vid min gud att det är sista gången.

allt för att han skall ha det bästa så klart.

så skall vi passa på att träffa farbror stefan när vi ändå är i stor stan.

på fredag åker vi vidare i landet mot eskelstuna där vi skall tillbringa helgen med oskar och fia och deras lille son. skall bli så mysigt.

jag gillar fia , de har ja gjort sedan ja träffade henne första gången så himla underbar människa det där.


ne om man skulle ta och passa på atty packa innan plutten vaknar igen. ;)


tjillevippen på er alla

  lilla trötta budda


första gången i sängen :)

2011-02-28 14:51

  

Hela sängen full av mjukisdjur mobiler och annat intresant att ligga o se på innan man sammnar. men sova ela 40 min i sin egna sänge i dag för första gången. men vi skynder långsamt. så efter 40 min i sängen vaknade Douglas och ville inte ligga där själv längre så jag la honom i vagnen i köket med mej medans ja lagade mat och då somnade han om och sov yterliga 2 timmar. men han hller på att vakna nu och då lär han ju vara tok hungrig. och har är lika mat arg som sin mor vil jag lova. hur fasiken har min mor ståt ut me det humöret i alla år. tur att det går över så fort vi får mat.


sen skall jag baka kladkaka in för kvällens möte. LRF ungdom skall ha styrelsemöte i mitt vardagsrum. spenande spenande som vi ko frälsta brukar uttrycka oss.


nu kommer det en hög bilder från denna dag

på sonen så klart