RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-15 20:47:57

moriskakan

Ändrat

2014-01-09 21:16

Hej jag vet att jag inte bloggat på typ en MÅNAD?! Och jag skäms verkligen.. Men det är ett nytt år och jag undrar om ni har ngt ny är löfte? Jag har några 1. Blogga MYCKET MERA!! 2. Göra allt i skolan och då menar jag KANSE höja mina betyg? Ja här har jag några av mina ny års löften
Hörs

Lite av de som jag köpte..

2013-12-11 16:50

Kommer bilder på lite saker jag köpte.. Resten får jag i julklapp
IPhoneskal: rosa med leopard mönster + svans (som går att ta av) och små öron 119 kr (tror ja)
Maybelline newyork fit-me kompakt-puder: färg 125 nude beige 89,95 ( 90,00) kr
Maybelline newyork fit-me anti-shine stick: färg 120 classic ivory vanille 99,00 kr
Dessa sakerna köpte jag på gekås-Ullared i Ullared

Ops..!

2013-12-11 16:37

Hej
Jag är hemskt ledsen att jag INTE BLOGGAT på ett tag har liksom varit så himla upptagen
Förra veckan : hade himla svårt med sången..
Söndagen kom vi hem från Ullared så vårt hus är fullt av saker
Haft en Konsär 2 sång övningar + två prov som jag kommer misslyckas med men nu är jag fri (när jag städat rummet) så nu blir den ett inlägg imorgon :) hinner inte jätte mycket men imorgon tar jag datorn och skriver på
XOXO Moriskakan

Kort

2013-11-29 18:29

Hej det är fredag!! På söndag första advent så spännande eller? Nu ska man vila och sova.

Tjenare

2013-11-28 17:19

Hej sorry för jag inte skrev igår men nu ska ni få höra att jag kan inte skriva påMåndagar Onsdagar Lördagar eller söndagar.
Nu undrar ni om jag är lat? Nä så e de inte utan på mån, ons har jag sång efter skolan så jag kommer hem jätte sent så ja?!.
På lör ,sön har jag helt fullt upp med läxor massa så då kan jag inte heller? iallafall ville bara säga de! Oj juste jag glömde jo övanför inlägget står datumet så ni kan ju kolla där
XOXO Moriskakan

PINK

2013-11-26 15:18

Hej bloggen!! har ändrat utseendet (stavning) till rosa som du såklart kan se   iallafall ville bara säga de 

XOXO moriskakan

Nöttskål och Iphone

2013-11-26 15:01

Hej bloggen!! tänkte på en ny sak jo man kan ju skriva datumet efter hej så det blir som en bloggdagbok:) de kör vi på  

Jag undrar om ni har en nöttskål hemma? jo en skål med nötter som man kanse har på julen   Det har iallafal min familj. Vi köpte typ nya nötter för förra helgen och den är redan halv tum så " vem e de som äter nötterna?"  

Jag var i skolan idag och tänkte visa vad jag kanse har på mig men så kom jag på JAG HAR INGEN MOBIL jo för kanse i agusti så lämnade jag in min Iphone 4 på lagning (stavning) för den kunde inte starta och den var typ 3 månader sen snart och jag bara undra vart e min mobil så min mamma åkte in och kollade den men dom hade typ inte kollat den än så på fredag ska jag veta om den går att laga äntligen   OPS: kommer en bild ut sen så kolla in de då

XOXO moriskakan

Lösnaglar

2013-11-25 15:59

Hej igen   kanse lite tidigt sen föra inlägget? iallafall i helgen ( 23-24 november) så skaffade jag mig ett par lösnaglar eller min syster fick dom men använde inte dom då man kan väl bara säga "miiiiiiiiiiiiinnnaa". iallafall jag tycker dom är jätter snygga men alla kanse inte tycker om nu lösnaglar men jag som tycker att mina fingar absolut  är inte fina som korta tycker att lösnaglarna är min kostum ( stavning) för mina naglar ja tills dom blor långa igen och jag kan måla fransk manikyr (stavning) eller någon härftig färg:) 

 Nu ska ni lära känna mig lite så ni vet lite om den personen som sitter och skriver bakom sin gamla laptop (stavning) i sitt rosa rum.

Jo jag tänkte göra en 5 saker som ni kanse inte visste om mig så nuuu kör vii (  från melodifestivalen )   

1. jag är besatt av The hunger games och Josh som spelar peeta i filmen.

2. Jag har en blogg om min hund chilli men inte skrivit på såå himla längesen.

3. Jag har en svart laptop (stavning) och en vit ipad 4.

4 Jag är 12 men blir 13 i januari (stavning) 2014.

5. Min  favo mat är sushi   

 Ja nu har jag någ ett litet långt inlägg (tycker jag) så jag får väl säga hej då<<<<3 


hejsan

2013-11-25 15:52

Hej alla människor där ute   mitt namn är moriskakan och som mål satt upp en blogg som jag ska blogga på i ett helt år!! jag vill inte va helt exakt så jag säger till kanse nyår som är om en månad    och om ni nu vill se så jag kommer klara de så kan ni ju hänga med mig och om jag nu inte bloggar så kan ni ju bara kanse säga till mig i en komentar eller något sånt (ja om jag nu kommer få några läsare). iallafall nu tror jag vi ska köra igång så bloggen får iallafall ett inlägg snart! jo juste för det snart är december så har jag pyntat bloggen med röd färg och mobba inte det är min första gång och om jag nu kommer på något annat så bytar jag bara.