RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-02 19:32:33

morethannothing

God Morgon!

2012-10-25 07:18
God morgon världen!
Sovit gott?
Iallafall jag när jag hade somnat så sova jag som en stock;)
Igår på kvällen hade vi typ 3 världskriget, alla typ skrek på alla, jag blev väldigt trött på det så tänkte gå till mormor. Men neh, jag fick inte gå så pappa tog tag i min arm och fössade mig mot mitt rum.
Så jag hade inget super trevlig kväll!

Idag i skolan ska vi hålla på att jobba i grupper(2-3personer) om ett land, vi fick Tjeckien. Våran lärare pratar alltid om att vi inte ska stressa sen ger hon en hel uppgift om ett land under en dag och ska redovisa den redan imorgon! Jag tycker det är ganska dumt visst vi har en hel dag på oss men man kommer stressa mycket och allt kommer inte bli direkt "odäntlilgt" och "utmärkt" det kommer ju blir mer "helt okej" så jag tror faktiskt våran lärare kommer klaga imorgon på oss att vi inte hade "utmärkt" utan "okej". Blir trött bara jag tänker på det.
Det värsta är att jag kom med ganska lata personer(inte vill jobba så mycket) och det irriterar jag mig på! Jag vill ha typ ett C eller B i SO så jag vill få en bra prestation.

Nu måste jag göra mig i ordning för skolan! Ses bloggen!
Puss&Kram!

Snabbis

2012-10-24 21:16
Fel av mig, visst 17 sidovisningar men bara 4 personer som har kollat på den så egentligen inget att skryta om. Men kul iallafall att ni kollar den!:)
Om ni är gulliga kan ni på instagram, Facebook era bloggar säga till folk att följa bloggen hade betydt mycket!(ni behöver inte så lagga inte ut över detta) om ni vill kan ni också kommentera era bloggar så kan jag kolla dem om kanske skriva lite om dem på min blogg:)
Puss&Kram!

FN dagen!

2012-10-24 21:02
Idag var det ju FN dagen i skolan höll vi på att prata om barnens rättigheter, lärde mig en ny sak att barn har rättigheter till att ha fritid.
Och en sak jag måste klaga på är att i vissa länder får inte tjejer går i skolan, jag ska försöka komma på en rimlig lösning till detta problem som jag kan förslå till någon för jag stör mig på detta in i helvete mycket! Jag fattar inte hur folk tänker när dem tycker/säger att killar få gå i skolan men inte tjejer! Någon som vet hur dem tänker då kommentera!

Aja bort från dem tunga sakerna, har haft bloggen i tio minuter och redan 17 sidovisningar, jag är nöjd med det! Tack alla! Fortsätt kolla bloggen!
Puss&Kram!

Första inlägget

2012-10-24 20:49
Hejsan!
Tänkte väll att jag förklara lite om vad bloggen kommer handla om osv.
Jag kommer blogga anonymt bilder och sånt kommer det vara men bara inte på mitt ansiktet och sånt, jag känner då kan jag säga lite mer om mina tankar. Jag kan säga att jag är tjej och 00:a vi får se lite senare om jag kanske säger mer om mig!

Kommentera gärna om ni vill ha typ dagens outfit eller något liknande, jag vill INTE ha några elaka kommentarer det orkar jag inte med! Och vill INTE ha några kommentarer "din blogg suger!" Och sånt, jag tvingar er inte att kolla eller att gilla min blogg.