RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-09 04:20:44

Miss Vasilikis blogg

En blogg om min vardag, tankar, åsikter och min värld i allmänhet. Göteborgs yrväder.

Insomnia de lux!

2018-10-03 08:41
Jösses så trött jag är! Det finns inget värre än att inte få ordentligt med sömn, när det kliar i hela kroppen av trötthet men man blir så övertrött att man inte kan sova.Där befinner jag mig. Varje dag i stort sett. Svaret på frågan varför det är så är för mig ganska enkel, nämligen att det sker för mycket runt omkring mig för tillfället och jag har otroligt svårt att slappna av. Det går runt som en circus i huvudet på mig. Blandning mellan ångest, glädje, sorg, lycka, olycka, apati, överenergisk, frustration, lugn och harmonisk, idérik, slutkörd... Ah, lite grand om hur det funkar i mitt liv och med mig för tillfället. 
 
       Suck...Lite så jag känner mig...
 
MEN! Mycket som jag ändå ser så fram emot, jag har stora planer för mig själv och min karriär. Jag tänker lägga hela min själ i detta. Ska gå på mitt första event på söndag, där börjar jag, där kommer jag att få den boosten som får min självkänsla att skjuta i höjden, där och då startar jag mitt eget, bli min egen, äntligen! 
 
 
 
Precis så är det, och jag har många år kvar att bevisa, framför allt för mig själv, att jag är stark, att jag har viljan och evisheten att lyckas! För det ska jag💪 Det ska bli så otroligt givande och roligt, längtar!
 
Ja, annars så har jag lite annat roligt som väntar, bl a min nya tattoo💜 Eller egentligen en blandning mellan dessa 2 små skönheter:
 
          Mina små unicorns!
 
Det ska bli underbart att äntligen få just den tatueringen! Har velat göra den ganska länge, men har lixom inte kommit till skott förrän nu. 
Annars är allt som vanligt nu när det börjar bli kallt ute, nämligen Kiwi och hennes älskade element😂
 
 
Ni får ha en underbar onsdag kära ni💜 Ta hand om er! 
 
Peace, Love and Rock n Roll🙏💓🤘
 
Miss V
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oktober, Hösten är här...

2018-10-02 07:41
Så var hösten här. På riktigt här. Oktober är ändå helt ok, november är inget vidare, usch! Det där gråa jobbiga, tung himmel, det känns som att himlen ska ramla ner över en. Jag tycker att det är en otroligt jobbig period, mycket känslor, minnen som har etsat sig fast sedan förra året, otroligt lyckliga minnen, underbara stunder som aldrig kommer att återupplevas eller ens komma i närheten att kunna återupplevas. En massa frågor jag inte har svar på, frågor som alltid kommer att förbli obesvarade, ett mysterium.
🖤                  🖤                  🖤
Ja, en jobbig tid väntar. Känslan av att försvinna in i dimman är ganska nära, nästan välkommet på nåt sätt. Önskar att jag hade möjligheten till kunna bo någon annanstans just under denna jobbiga period. Fly lixom? För jag menar, att byta miljö gör trots allt väldigt mycket med ens inre, för mig i alla fall. Att byta miljö för mig är balsam för själen, enklare att deala med det som är jobbigt, som snurrar i knoppen. Men det är ju tyvärr inte möjligt. Mycket som behöver klaffa. Så jag får helt enkelt ta detta, får rida ut denna storm oxå, får vara tacksam för det jag har, försöka få in min träning de dagar jag har hälsan online, träffa nya människor som ger mig energi, umgås med de underbara vänner jag har som ger mig så mycket. Se det positiva i mörkret💓som mina unicorntofflor t ex!
 
 
Igår tittade vi på barncancergalan som i år slogs ihop med humorgalan, vet inte om det varit så tidigare? Jösses som jag grät... En nära bekant var med i programmet tillsammans med sin dotter C som insjuknade i leukemi för ca 1 år sedan. Så många barn som drabbas av denna fruktansvärda diagnos, denna hemska sjukdom som tar så många liv. Jag donerar 100 kr i månaden just till barncancerfonden, är även världsförälder och donerar även till djur som räddas till ett bättre liv. Det är det lilla som räknas för mig, ATT jag gör nåt räknas för mig. Kanske har för stort hjärta? För oegoistisk? Ja, i så fall så tänker jag fortsätta med det, så länge jag vet om att jag kan hjälpa ETT barn eller ETT djur så mår jag bra. Önskar att fler människor kunde göra mer än de gör. Välja bort den där fredagsölen och lägga de pengarna på välgörenhet i stället. 
 
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, fixa frukost till Oliver för att sen väcka honom. Önskar alla en bra tisdag💓
 
Peace, Love and Rock n Roll🙏💓🤘
 
Miss V

Stormigt värre!

2018-09-26 23:35
Hej alla fina! 

Jösses som det har stormat i Göteborg, hela landet egentligen, fast det är ju alltid avsevärt mer blåsigt här på västkusten. Trodde ärligt att mitt hår skulle slitas loss och blåsa iväg. Kläderna oxå. 
Göteborg är väl alltid staden där det blåser och regnar jämt😂 Blåseborg! Eller Blöteborg. Men det är min underbara stad❣️ Hur mår ni i stormen? Snart oktober...inte långt till jul! Längtar faktiskt. Längtar till min syster kommer, till min mamma kommer, få känna och veta att dom är 20 min bort. Inte långt kvar🙏 
I förrgår fick jag riktiga cravings alltså, helt sjukt vad saltsugen jag blev och hade egentligen ingen riktig lust för chips eller nåt sånt heller. MEN...jag har ju våra underbara grekiska oliver från Skaloma här hemma. Massor! Så jag hällde upp ett gäng i en skål, sen var det bara att hugga i. 

(null)

Onsdag ja. Varje dag är en kamp mot klockan känns det som. Har sådana otroligt kämpiga dagar och samtal med både facket och jobbet som helt ärligt ignorerar mig och mina samtal samt sms. Funderar på att dra detta vidare. En fruktansvärd ångest detta bygger upp inom mig, och det är det sista jag behöver. Har eventuellt ett annat jobb på g, men tänker inte släppa den här totalt ignoranta attityden och denna orättvisa behandling mot mig. Utan anledning. Karma is a bitch. 

(null)

Träning ja! Skojar du? Jösses, gymmet är mitt andra hem💪🏻 Det blir 4-5 dagar i veckan, gör mig så gott! Steffi och jag försöker köra tillsammans om det går, bra push lixom! Så roligt, sån endorfinkick jag får efter varje pass. Lyckorus, nästan som att vara kär på nåt sätt. Tar det lugnt på helgerna, hemma med mys, vänner, kärlek och gott vin, vad mer krävs? För mig? Inte mycket mer. Funnit mitt lugn❣️ 

(null)

Mycket annat roligt som jag har inplanerat. En hel drös med en massa "roligheter" som jag knappt kan vänta på! Men mer info om det kommer i morgon😉 Nu tänker jag göra mig en mugg jordgubbsté, titta på Maria Wern, känna livet i mig  och planera resten av veckan. 

(null)
Cliffhanger...

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V. 
Måndag...

2018-09-24 22:36
Måndag igen!

Jösses vad veckorna försvinner iväg, hinner inte riktigt med! Snart oktober, Herre Gud, det var ju inte längesen jag var i Grekland? Var fasicken har veckorna tagit vägen? Men jag tänker inte klaga, det har varit otroligt bra veckor, både själsligt, kroppsligt och i vardagen. Allt faller på plats❣️ Det tackar jag min lyckliga stjärna för... 

Måndag ja, en fantastiskt bra måndag! Visst, seg som vanligt, men trots det helt amazing! Var med Oliver på bup i morse för att prata med PL om hur det har varit sen vi var där i april med medicin, sommaren, skolstarten och allt runt omkring. Han blev helt chockad över hur mycket Oliver har mognat och blivit mer "vuxen". En otrolig lyckokänsla i kroppen och sinnet och så otroligt stolt jag är över vilken fantastisk son jag har❣️ 
En bra början på veckan! 

Jag har ganska mycket personligt på gång, därav att jag inte skriver varje dag även om jag hade velat det. Är så mentalt trött på kvällarna att jag helt enkelt känner att det blir stressigt. Jag ska försöka att få till det på morgonen i stället kanske🤔 
Nä, nu tänkte jag strax attackera sängen, det är dags. Ska mysa med mina älskade kissar som redan myser med varandra❤️

(null)

Natti natt! 

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V. 

Släpp in det nya❣️

2018-09-20 21:54
Snart är detta dygn över, borta, kommer aldrig mer tillbaka. Det som har gjorts idag, det som sagts och beslutats om, kommer att för evigt vara kvar i just detta datum, veckodag och år. Jag har verkligen tagit rätt beslut idag, har sagt de rätta  orden och gjort de rätta sakerna för att kunna se min framtid blomstra. Släppt vissa tankar jag haft som har känts fel på nåt sätt. 
Känner mig fantastiskt lycklig❣️ Nu äntligen kan jag gå vidare, nu vet jag vad jag ska göra för att bli komplett i mig själv och med mig själv. 
(null)

Jag har ju inte ENBART funderat på livet och dess gåtor idag. Har även varit på gymmet och kört ett pass, klassen heter Pure Strength. Amazing💪🏻 Träning är en stor del av mitt liv. Kan inte leva utan det, mår så bra när jag har rört på mig, när jag känner hur mina muskler jobbar, svetten rinner, pulsen ökar. Ren och skär kärlek❤️ Just love it! 

(null)

Dags och sova strax! Natti på er😴 
Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V. 
God morgon torsdag!

2018-09-20 08:17
God morgon🙂
 
Vad var det jag skrev innan jag skulle lägga mig? Jo, att jag hoppades på en skönhetssömn... Yeah right! Knappt 4 timmar blev det, hoppas på att få vila en liten stund innan dagens åtaganden. Jag tänker börja denna torsdag med några bilder med tillhörande citat som jag tycker är så underbara💗 
Uppdaterar dagen lite senare, ikväll förmodligen.
 

En slapp dag...

2018-09-20 01:14
Onsdag, inte mycket som blev gjort idag. Mådde inte alls bra. En begynnande förkylning känns det som, men trotsade känslan och drog iväg med Steffi till gymmet och körde kettlebells💪🏻 Trodde ärligt att jag skulle svettas ihjäl, hur kan man    svettas så mycket? Kan ju eventuellt bero på att jag inte mådde helt hundra visserligen. Men ytterligare ett underbart pass avklarat! 

(null)

Igår, tisdag alltså, var det en sån där dag då jag verkligen hade fullt upp från morgon till kväll. Total rusningstrafik! Började med att handla hem hur mycket som helst, efter det träna, tvätta, städa, samtal med vissa instanser (frustrerande), allmänt mycket över lag helt enkelt. Men hela dagens spring avslutades med en fantastisk middag😊 Var hemma relativt tidigt, dödstrött! Tror jag somnade innan huvudet landade på kudden. 

Hittade förresten ett roligt kollage från 2015 med foton på Stephanie och mig. Jösses vad tiden springer iväg. Helt sjukt galet! Tänkte lite för mig själv när jag tittade på det, vad gjorde jag då? Hur mådde jag? Knepigt på nåt sätt, att inte riktigt minnas? Men det jag i alla fall VET är att jag fortfarande är lika "crazy". 


Nä, dags att försöka få lite sömn. Ska iväg med Steffi i morgon bitti. På eftermiddagen har jag ett viktigt möte dessutom, så jag behöver min skönhetssömn. 
Gonatt mina godingar❣️

(null)

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V. 


Måndag! En bra sådan🙏

2018-09-18 00:39
Hej alla godingar! 

En bra start på en ny vecka! Sov lite knas men det gav med sig under dagen, inte direkt så att jag var sysslolös. En massa viktiga samtal, hoppas på det bästa nu, håller tummarna! Positiv inställning😊 Energin flödar vilket kändes på gymmet, ville inte sluta, körde bara kondition idag men i morgon blir det mer intensivt. Underbar känsla! 
(null)

Oliver är förkyld igen, SJUKT jobbigt. Hoppas jag klarar mig den här gången, Steffi är oxå lite halvt förkyld, på bättringsvägen Thank God! Oliver beställde i alla fall våfflor till lunch❣️
(null)

I morgon blir det ännu fler samtal, otroligt frustrerande när det inte händer någonting. Något så simpelt så att en 3-åring hade kunnat ombesörja det. När jag ringer, lämnar meddelanden både via mobilsvar och sms flera gånger om men inga svar! Riktigt irriterande! Men men, jag ger mig aldrig! Inte när jag vet att jag har rätt i just den här frågan. Just try me... 

Hur som haver, hade så mycket tid över efter alla åtaganden att det började krypa i kroppen på mig! Men var tvungen att invänta Stephanie innan vi kunde bege oss till Sats Kompassen och köra järnet💪🏻 
(null)

Take care allihop! Snart blir det sängen och hoppas på bra sömn inatt. 

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V  Söndag!

2018-09-16 15:16
Vilken helg!! Full rulle hela helgen. Fredagen spenderades med att städa och sånt där "roligt" men som behöver ombesörjas. Sen blev det en spontan överraskningsfest för Steffi💗🍾 Hon och gänget hade planerat utgång och hade tänkt vara här hemma innan. Så, jag och tjejerna (järngänget) tog tillfället i akt och planerade in en liten surprise. Blev HUR lyckat som helst! 
(null)
Det jag ändå tyckte var höjden av gratulationer var Olivers inlägg till henne😂
(null)
Bästa ever!  
Så ja, det blev lyckat och högljutt och roligt hade dom. Jag tröttnade på det och gick ner till Rockbaren. Träffade lite kompisar, pratade om lite allt möjligt för att sen gå hem. 

Igår lördag mådde jag inte så jättebra, huvudvärk och seg, trött. Men åkte hem till Bettan och Leia, bjöds på mat och mys och en massa prat om livet, nuet, framtiden. Älskar henne så oerhört mycket, min allra bästa vän nånsin. Soulmates. En vänskap som är så oerhört stark. Tackar mina änglar för henne❤️ 
Leia matade mig med en massa frukt och grönsaker i plast😂 Fantastiskt gott!! Det blev ett glas vin till så klart. Lite törstig lixom... 
(null)
Leias tilltugg 

Idag händer det inte mycket. Väntar på svar från D om vi ska ta en promenad eller inte? HUR svårt är det att svara? Kan bli så trött på sånt. 
Hur som helst. Ta hand om er❤️
(null)

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V Sjukdomar och födelsedagsbarn🤮🍾

2018-09-13 14:26
Så var det igång med årets första höstförkylning... Hela familjen. Ingen höjdare direkt, men vad ska man göra? Det trista är ju att vi har kommit igång med träningen som nu återigen får sig ett litet bryt (och jag ett psykbryt). Jag verkligen  avskyr att vara sjuk. Bryter ner hela mig själv på nåt sätt. 

I alla fall! Idag fyller Stephanie 19 år🍾💗 19!!? Var tog åren vägen? Otroligt, surrealistiskt, men ack så verkligt. Hon har fått sitt första jobb oxå👍🏻 På Subway, så stolt jag är över henne! Ja men välkommen till vuxenlivet lilla tjejen! 

Annars mår jag fantastiskt bra, kan inte säga nåt annat. 
(null)
Stephanie 5 år❣️   Stephanie nu❣️

Så är det! Vacker som en prinsessa, pain in the a** många gånger, men hur var man själv lixom? Får ta och fira henne lite nån dag, får vänta till nästa vecka. 
Nu tänker jag hälla upp en mugg kaffe, kura ner mig i soffan med Kiwi som sällskap och Maria Wern på burken. 
(null)
Kiwi❣️

(null)

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V. 


No words...

2018-09-11 23:32
Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig egentligen🤔 
Så jag gör som jag brukar göra annars, nämligen
att bara skriva. 

Valet 2018.
 Vilket kaos! Vilken röra! Jag kan inte förstå hur ett land som SVERIGE kan göra bort sig så FANTASTISKT som det har gjort i detta val anno 2018. Bevis efter bevis har uppdagats om valfusk. Det gör mig på riktigt orolig och förbannad. 
Orolig för att det för MIG har varit ett land där jag är född och uppvuxen i gått i förskolan, fritids, grundskolan, gymnasiet, fristående kurser på högskolan, jobbat, fått barn... MITT LAND...
Sverige ett land där mina föräldrar har jobbat och betalat skatt sedan de kom hit, helt enkelt ett land som gav oss ALLA en trygghet...
...som just idag, har visat sitt rätta jag. Ett land som har svikit oss alla! För nu , just NU, sitter väldigt många och förmodligen undrar vad som hände i söndags den 9/9-2018. 
Trygghet? Ska jag skratta? För gråta tänker jag inte göra. Pinsamt. Riktigt pinsamt för ett så "framstående" land som Sverige. Detta kommer att få negativt resultat för hela Sveriges befolkning. Tyvärr. Men så kan det vara när man tror man är "smart" och försöker sopa smutsen under mattan. 
Nu skyfflades smutsen ut igen. 
And more to come🙈
(null)
Nä, i morgon blir det en bra dag! Planerat in allting som ska göras och förhoppningsvis en bra avslutning med en go fika❣️ 
Take care! 
(null)

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V Valet är över!

2018-09-10 02:30
Tänker avsluta denna natt med följande...för nåt mer behövs inte💗 

(null)

(null)

(null)

Önskar en god natt😴❤️ 

Miss V💗

Röstat!

2018-09-09 15:39
Sådär! Röstat. Svåraste valet för de flesta tror jag. Olika åsikter, personliga angrepp, fula och elaka ord, missförstånd och önödiga tjafs som i vanliga fall aldrig hade existerat. Vänner blir övänner. Tråkigt, väldigt tråkigt tycker jag.  (null)


Jag är en väldigt öppen person, en väldigt accepterande människa som inte dömer nån utefter vare sig hudfärg, matvanor, träningsform, kroppsform, ögonfärg eller politisk åsikt så länge det är ömsesidigt. Men när det går över till personangrepp, när det letas efter nåt att anmärka på och egentligen skapa nåt som i grund och botten aldrig har funnits tidigare...? Ja då blir jag orolig! Varför så arga? Varför så nedlåtande? Hur hade världen sett ut om alla hade sett likadana ut och haft samma åsikter? Fy sjutton vad tråkigt! 
Jag har ALDRIG tryckt ner någon pga dennes åsikt, hur mycket jag än har ogillat den. 
Jag behöver inte tycka om alla eller hålla med i en diskussion eller behöva umgås med nån jag inte har ett utbyte av. 
Jag erkänner mina fel och ber gladeligen om ursäkt om jag har betett mig på ett sätt där jag kan ha sårat eller trampat nån på tårna. 
Jag är inte perfekt. 
Men jag är JAG och är det någon som behöver prata med mig angående något som sticker i ögonen så är det önskvärt att detta görs. Jag kan faktiskt bli riktigt sårad, ledsen, besviken trots att många kanske har svårt att tro det om den här lilla glada duracellkaninen med ett ständigt leende på läpparna. 
Enough said🙏 

(null)

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V 


En underbar lördag💜 och några timmar till valet 2018...

2018-09-09 04:36
Vilken underbar lördag❤️ Började egentligen med att jag försov mig, missade min tvättid, började med tzatzikin samtidigt som jag pratade med Bettan och märkte att jag glömt gurka som är ett MÅSTE i tzatziki. Då hade jag 10 min tidigare varit på Hemköp införskaffat det som saknades. Förutom gurka då. För att det var ju..öh...inte viktigt😂😂 By the way, gurkan kom😊

SÅÅÅÅ BRA det blev! Lugnt å skönt hemma. Med de finaste jag har💜 Lyckad kväll verkligen! 
I morgon är det val. Kändes som 6 månader sen. Vad jag inte kan förstå är det där med att förstå att vi faktiskt har yttrandefrihet i Sverige? Vem har undgått det? Så jäkla trött på rabiata människor  som skriker sönder sig pga att de inte sympatiserar med ett specifikt parti?  Tror dom att det gynnar nån? Tror dom att det på riktigt tillför nåt BRA via sitt neandertalarbeteende? 
I morgon ska jag och min dotter rösta. Sen blir det valvakan. 
Natti natt❣️
(null)
Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻
Miss V


Fredag, snart helg och lite festligheter🍾

2018-09-07 07:15
God morgon fina! 

Jag försöker verkligen uppdatera min blogg varje dag men har faktiskt insett att jag förmodligen inte kommer att få till det🙈 Fast det positiva i detta är ju att det blir en liten resumé av två dagars äventyr och incidenter av alla dess slag. 

Igår fyllde jag år! Hade det riktigt mysigt trots brudtjafs med Steffi på morgonen. Orka hålla på lixom... Otroligt bra dag igår❣️ Möte i skolan angående Olivers upplägg i skolan med ämnen och schema. Så givande! Riktigt bra möte måste jag säga. Allt flyter på som det ska. Nämligen i RÄTT riktning. Så glad över väldigt mycket som sker i mitt lilla liv för tillfället. 

I onsdags träffade jag Bettan och lilla L, vi fastnade vid ett fält med treklöver. Jag har aldrig nånsin hittat en fyrklöver... Bettan hittade en ganska snabbt, knappt en minut senare så hittade jag min! 🍀Mycket som betyder nåt för mig, detta är definitivt ett sånt tecken. 
  (null)

På lördag blir det lite festligheter hemma med mat och dryck och underbara människor. Lugnt och stillsamt, eller ah...så stillsamt det nu kan bli med mig😂 Min mat kan ju ingen klaga på i alla fall! Ska bli riktigt roligt faktiskt! 
(null)

Ikväll har jag en date med Anna, längesen vi sågs! Goa Anna❣️ Lite galenskaper har vi allt åstadkommit... Fast bra sådana, roliga minnen! 

Hela helgen är i stort sett fullbokad. På söndag är det valdag. Har bestämt mig för vilket parti jag ska rösta på sedan länge. Detta är ett valår jag aldrig nånsin har upplevt tidigare, så mycket smutskastning, så hårda ord, kränkningar osv. Men det är ett annat inlägg, för just nu tänker jag avnjuta mitt kaffe och titta på Nyhetsmorgon.  (null)
Ta hand om er💗 Nytt inlägg kommer förhoppningsvis ikväll eller i morgon. 

(null)
Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V


Träning igång och tonåringarna samlade!

2018-09-05 00:50
Hej alla underbara! 

En sån himla bra tisdag fylld av energi och glädje och svett! Första passet på evigheter, har känt ett sånt kraftigt behov av min träning att jag nästan fick abstinens alltså. 
Gick upp tidigt, fick en massa bra gjort, fick i mig mitt morgonkaffe myste med min lejonunge Wilmer och sen mot Sats Kompassen. Mötte upp Steffi på Kungsportsplatsen emellan. 

(null) (null)

Sen var det bara att sätta igång👍🏻 VILKEN KÄNSLA! Dumt att erkänna att jag glömt bort hur jäkla skönt det är att få känna värmen sprida sig i kroppen. Hur jag börjar svettas, känna endorfinruset...nästan som när man är kär lixom😂 En helt totalt fantastisk känsla som jag har saknat och missunnat mig. Men vad säger man? Bättre sent än aldrig? Jupp! 

(null)
(null)

Tog en promenad till Haga på eftermiddagen, en fika, hem och lagade korv stroganoff, lyssnade på hur de pratar och skrattar, kivas och diskuterar...och kom på mig själv att le stort. 
MY GOD vad jag har saknat detta! Att må bra i hela mig själv, med mig själv, se hur vägen öppnar sig och blir ljusare. Detta tar jag vara på varenda sekund jag har i nuet, för hur vet jag när det vänder igen? Jag är hel❤️ En liten del som saknas ännu, men jag är hel. Nä, snart läggdags! Tidig morgon, tidig träning💪🏻 
Ha det gott friends! 

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V 


Dagarna går! Vardagen är tillbaka❣️

2018-09-03 00:29
Så var man här igen, vardagen är tillbaka, eller nästan i alla fall. Oliver börjar skolan i morgon, Stephanie är tillbaka i Göteborg och kommer hem till stan i morgon. Ny vecka med början i morgon, så mycket jag behöver ordna, jösses! Men det håller   mig upptagen åtminstone. Tror inte att jag riktigt har landat än, sen dagen jag kom hem så har alla dagar bestått av mycket intryck, känslor, glädje, sorg, lyckorus...you name it😲 Kanske stabiliserar sig lite nästa vecka. Hoppas det i alla fall. 

Har träffat mina underbara goa vänner och haft det så otroligt himla roligt!! B var här i lördags oxå, min älskade bästa vän❤️ Vad skulle jag göra utan henne? Min andra hälft! Idag hade vi en fantastisk dag ute, promenerade bort till Haga, kikade in på Regnbågsbutiken och sen tog vi en fika i solen. Så skönt väder☀️ Lilla L var oxå med så klart. 
Japp, så var det med det för denna gång. Ska boka upp mig på lite pass på Sats oxå, ska bli underbart att sätta igång med träningen igen. Motiverad till MAX! In med positiv energi, positiva människor, låta svetten lacka. 
Take care😊
(null)
Underbara söndag💗


(null)
Lördagens "godis" med B❣️


Älskade sötnos❤️❤️

(null)
Just me...

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻
Miss V Lång dag som nu äntligen är slut...

2018-08-31 00:49
En dag som känts oändligt lång. Den tog lixom aldrig slut? Helt utmattad på nåt sätt. Så nu tänker jag knyta ihop min lilla påse med allt bra som hänt idag och fylla på energiboosten👍🏻 Sen blir det sängen...så trött! 

Var och hämtade katterna idag❤️ Mina små älsklingar! Har saknat dom SÅÅÅ MYCKET! Finaste C hjälpte mig med skjuts idag igen, så himla fin och så otroligt snäll han är den mannen! Bäst! 

I morgon ska det lyssnas på musik på ett litet mysigt ställe i Göteborg med C och Bettan, ska bli riktigt kul faktiskt. Sen sover hon över så tar vi lördagen här hemma med mys, mat, musik och så klart...TJÖT🤪 Ja, alltså det är det vi har sagt i alla fall, sen vet man ju aldrig vad som händer😉 
(null)
Wilmer och Kiwi❤️❤️

Nu säger jag gonatt till er alla❣️ 

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V

Arbetsintervju...!

2018-08-30 14:25
Vaknade ÅTERIGEN med illamående🤮 ååå neeej! Inyervju kl 13, ett mycket givande och fantastiskt bra jobb som passar mig som handen i handsken. Sitter här just nu och väntar på en liten kortare intervju efter ett informationsmöte som de inledde med. Fjärilar i magen. Nervös. Det kniper lixom🤐 Men känner ändå att det kommer gå bra. En liten detalj som behöver lösas ganska snabbt dock, och den detaljen är det som kommer avgöra om jag får det eller inte. 

Cross my fingers🤞

Mellanlandning! Köpenhamn.

2018-08-29 19:27
Jaha, då var vi här, resan har faktiskt gått helt ok, det enda jag själv känner är lite segt är den långa väntan här på flygplatsen🙄 Men C kommer och hämtar oss på Landvetter så DET är ju riktigt gött!! 

Tror inte jag har ätit så här mycket på evigheter som jag har ätit idag. Känner fortfarande att jag är sugen lixom😂😂 Tröttheten tror jag. Brist på energi eller nåt... Så nu är det ca 1 timme kvar till boarding. Suck! När man bara vill hem! 

Lite av resans gång

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Peace, Love and Rock n Roll🙏❤️🤘🏻

Miss V