RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-12 00:44:08

minlillafamilj

Fan va kass jag e...

2009-01-15 14:27

Hur kommer man ihåg att skriva ett litet inlägg varje dag??? Fattar inte hur andra gör.. jag glömmer så lätt bort saker. Kan de vara amningsdemensen som ligger kvar fortfarande???


Well well... flyttade min lilla häst igår. Känns så skönt att ha henne på de nya stället. Dels för att de finns bra möjligheter att få igång henne på riktigt o dels för att Julia kommer älska att vara där då dottern som bor där e 9 år o sket tuff med hästarna så hon lär nog få Julia att slappna av lite på hästryggen!=)


Jösses, de va inte mycket man hann skriva innan lilleman blev tokig, får ta han nu!!


Kram kram

Marwin e sjuk=(

2008-12-26 20:44

Finns de något värre än att som mamma känna sig helt maktlös? Min lille Marwin e sjuk, igår kväll hade han 39,4 graders feber en halvtimma efter alvedonen och en jädrans hosta o en toksnorig näsa...o ikväll e de likadant. För en stund sedan så spydde han upp all maten o en massa slem...första tanken "skönt, nu komde förbannade slemmet upp!" andra tanken "Fan, va maktlös man e!" Badade av han o bytte kläder o nu e han ju förståss mindre hostig men ändå inte bra.

Min lille gosse e ändå en riktig klippa. SÅ sjuk men ändå glad! Han e alltid glad, gud va jag älskar honom!


Ursch, imorgon är tanken att jag ska ut med Johanna, Sandra o Mikaela. "The gang!" Johanna o Sandra bor i stockholm numera så de e MYCKET sällan man ser dem. Ska inte påstå att jag ser Miccis nåt vidare mycket men mindre sällan. Iaf, hur kul e de o lämna pojken nu när han e sjuk då? Han har de ju minst lika bra hemma med sin pappa men de känns inte rätt. Men sen vet jag ju att detta tillfället inte kommer dyka upp på ett bra tag igen så de känns för bedrövligt att göra dem besvikna o ställa in... ÅÅÅÅHHHHH hatar att ha beslutsångest....får sova på saken o ser hur Marwin mår imorgon...


PUSS

GOD JUL ALLIHOPA!!

2008-12-24 20:40

Ja julen den firades för andra dagen hemma hos min mor med Marwin, Micke, syster yster o hennes Erik, min lillebror o givetvis min mor=)!

Jätte trevligt verkligen, de e så sällan vi alla är samlade. Skit tråkigt att Julia inte va med, hon va hos sin pappa o kommer inte hem förräns dagen före nyårsafton! Sååååå jävla tomt utan mitt lilla troll!


Vi spelade julklappsspelet...hahahahaha...de gick bra ett tag men i sista minuten förlorade man allt utom en FICKLAMPA (otroligt bra att ha här i skogen, o så har man ju supit bort alla andra man en gång haft) och en ute termometer, Micke kan ha den i verkstaden=)

För min systers Erik gick de mer än bra=) BIG SLAM helt enkelt!!


Well well, julafton va toppen, de e la därför man gör om de år efter år=)


KRAM

Bakfull=(

2008-12-21 18:19

Eller nä igentligen inte, mer trööööttt.

Var ute med min syster o Micke igår, jätte kul! Man uppskattar verkligen dem få gångerna man kommer hemifrån o kan vara själva utan barnen fast hela tiden finns dem där i bakhuvudet och det finns inget man hellre vill än att vara hemma o mysa med dem.

När vi kom hem så drog vi båda en lättnadens suck "love my home!"...


Julia o Astor sov hos mamma o Marwin o Alva sov hos svärisarna. Delade dem lika så att säga=)...men lilla Julia blev sjuk imorse. 39:e graders feber o jätte dålig=(...så nu kurerar vi henne i soffan framför film..hon har inte varit sjuk på ca.2 år...kanske haft någon liten opåverkbar förkylning men inget mer så man e inte van vid detta! Hoppas hon blir frisk till Julafton nu bara!!!!


Hm....ja jag vet inte mer vad jag ska skriva riktigt idag...ska ner o ta en dusch nu tänkte jag!=)


Puss o Kram


En sak till som gör mig rent pisst off...

2008-12-19 21:21

Skulle haft julfest för våra vänner imorgon. 2 månader innan skickade vi ut inbjudningar. Tror ni alla har svarat?? Noop, tror ni de kommer nån av dem som sagt att dem ska komma NOOP.. min trogna syster,mina trogne broder, hans 2 vänner men näää ingen annan. O vet ni vad, jag skiter i vad dem, som IDAG, tackat nej har för anledning för jag e trött på att bli besviken, att planera o greja o sen bli besviken! De e ju ingen ide för det e inte första gången de blir så här..de e 7:e jävla gången!!!


Jag tänker inte städa mitt hus, stressa, lämna bort barnen o planera för att de KANSKE kommer nån..nä, så nu ska jag ALDRIG mer planera en fest lr nåt mer. Hade tänkt bjuda hem några till nyår för barnens skull men jag skiter i de med o åker till mamma istället!


Så imorgon drar jag o Micke ut i Göteborg istället o den som vill får haka på men jag bryr mig inte...inte alls!!


Så e de med de!!

BRILLMUPPEN SARA!!!

2008-12-19 21:16

Jaha, då vart man brillmupp då...har varit hos synsam idag och kollat synen som jag borde ha kollat upp för länge sedan.

Jag är översynt och har brytningsfel..vänsterögat är katastrof..hahaha...

Optikern menade på att de e inte konstigt att jag e trött med de felet, för jag överanstränger mig tydligen extremt för att kunna se. Men jag har resonerat att "jag har ju inte ont i huvudet så så dåligt kan jag ju inte se iaf.!=)" Men där hade jag fel minsann, ja så då fick jag välja glasögon...


Hittade faktiskt ett par snygga som tom. Micke gillade, o d e ju ändå han som ska titta på mig o fortsätta attraheras av mig så de e ju givetvis viktigast att han gillar dem..hihihi..kanske man kan vara uppe längre nu då utan att bli totalt ras så fort barnen e i säng...


Så ja jo, vi blev ju 3138:- fattigare men de får la va min julklapp i år då.. att bli Ornungas nya brillmup...hehehehe

E jag blind lr?

2008-12-18 11:34

Ska till synsam imorgon o göra en synundersökning som jag så länge pratat om.. undrar hur dåligt jag igentligen ser? Jag menar, jag ser ju liksom men ser jag rätt? Sambon påstår ju att jag inte ser ett skit o de kanske e så...


Jag har alltid haft jätte bra syn o kunnar se de mesta på flera meters avstånd men nu ser jag inte ens regplåten på bilen utanför huset...skumt hur de kan bli så.

Kanske beror de på synen att jag blir så mentalt trött på dagarna, och yrseln som kommer när jag kommer in i butiker tex. hm...kan de va så lättlöst? Men jag vill ju inte ha glasögon, då måste jag ju ha linser o de kostar la skit mycket gör de inte de? well well...får väl va värt de då.


Funderar på att börja lite smått med vardagslydnade på lilla Alva idag=) har la tjuvstartat lite men utan belöning. Ska ta o skära till små små korvbitar..hehe...hon e ju inte så stor! Just nu sover både hon o lilleman även Astor ligger i sin säng=) luuugnet före stormen då kan man säga!

Rakt på sak

2008-12-17 11:46

Jag älskar mitt liv och mina barn mer än livet. Min största rädsla är att förlora dem. Kan inte leva med tanken kan inte slå den ifrån mig...hjärtat dunkar x-tra slag och paniken går ner i lungorna och stryper åt.

Jag tror jag dööööör...vill inte dö, vill inte bli gammal...vill inte fylla år mer, vill inte åldras!

Vad skulle jag göra utan mina barn vad skulle dem göra utan mig?


Jag tror jag är sjuk, att jag lever min sista dag på denna jord. Den tanken gör mig irriterad och utamattad, den gör mig ledsen och totalt livrädd. Måste se till att njuta av mina barn... måste se till att dem mår bra...


Så ser en typisk dag ut i mitt huvud..en ständig oro. Vissa dagar är bättre andra sämre. Vissa dagar ingen oro, andra dagar enbart oro... hur orkar andra med att bara vara lyckliga? Hur orkar dem sprudla av energi?

Jag vill oxå, jag vill släppa denna ständiga oro o bara fånga dagen! Ibland lyckas jag ibland inte...


Min dotter, en prinsessa 6 år, så fin!

Min son, en prins 8 månader, så söt!

Jag är välsignad med de underbaraste man kan få!! Är jag värd dem? Har jag förtjänat dem? Ja de har jag banne mig gjort. Min underbara underbara lilla familj!