RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-04 17:48:42

memonic

Ny vecka

2008-10-06 00:01

Detta blir antagligen första veckan i MITT LIV ....

JAAAAAAAAAAAA!!! Det blir det för alla *suck* =)

Men det här blir den första veckan på mycket mycket länge i mitt liv som singel / fri /skild / ogift...
Jag tror det i alla fall. Jag tror att pappret från Tingsrätten kommer den här veckan. Pappret som slutgiltigt klargör att NU är skilsmässan klar....

Med en så vidrig man i bagaget är jag bara glad över att bli fri.


Visst är det jobbigt - inget snack om det ... men att fortsätta leva med ett svin vore mycket mycket värre.

Borde kanske inte kalla honom "svin" - för vad har grisar gjort för ont?

Kanelbullar

2008-10-05 23:45

Igår (lördag) var det kanelbullens dag...MEN jag hann inte med att baka bullar då.

Det fick bli idag istället.

Hade tänkt baka tillsammans med barnen - men PS2:an var roligare än bakning visade det sig. =)
Det gick dock bra att ta en paus i spelandet för att ÄTA bullar när de var klara.... Ja, ja bara alla är nöjda och glada så....

Hembakta kanelbullar och ett glas kall mjölk - barndomen känns i hela kroppen =) Men nu är det JAG som är mamma ...

Min mamma fick några bullar också föresten =)


Låt mig...

2008-08-26 00:48

tänker för mycket för mitt eget bästa. =(


Jag som inte skulle tänka bakåt ... tänker inte framåt alls just nu!
Hur tar jag mig vidare? Hur kan jag förlåt sveket och lögnerna?

Varför tänker jag hela tiden?

Låt mig slippa drömma - Låt mig slippa vakna - Låt mig slippa känna - Låt mig slippa gråta!

Inte intressant att läsa - inte intressant att skriva ... Bara ord för den som läser - Bara känslor för mig som skriver!


Har något ett tips att ge? Hur tar jag mig vidare?

Skriv jätte-gärna ett inlägg ...

BF

2008-08-21 23:58

Ska ha en BarnFri helg ... hemskt!

Sa just till min bror att än så länge är jag inte kapabel att tycka att det är skönt och är inte kapabel till att roa mig själv. Det enda jag kan se fram emot är att jag ska fixa här hemma och städa och pynta så att det är fint här när barnen kommer hem igen på tisdag efter skolan.


Har hur mycket som helst att fixa här hemma - har inte kommit i ordning alls sedan maken flyttade ut i början på juli...

Han flyttade till en nystädad lägenhet och lämnade den här lägenheten både med saker som han hämtade först flera veckor senare - och hur ostädat som helst. Han tog bara sina saker på plats och lämnade damm och skräp till mig att ta hand om.


Kanske är jag lite avig nu - men jag tycker faktiskt inte att det hade varit orimligt att han gjort i ordning lite efter sig eftersom han inte har gjort i ordning tidigare när han gick hemma under perioden 2003 - 2007 arbetslös.


NÄ, nu börjar jag gå in på det gamla igen - jag hade ju bestämt mig för att bara blicka framåt ... lämna det gamla bakom mig, men det är inte alltid så lätt.

Kalle Anka

2008-08-21 23:40

Läste en Kalle Anka pocket ... där Kalle Anka säger till Alexander Lukas


"Det är bättre att vara nedslagen och ha ett oslagbart förstånd, än att vara en lycklig åsna"


Tyckte att det var så bra - så jag ville dela med mig av det.


HT2008

2008-08-18 00:34

Idag börjar barnen skolan igen efter sommarlovet!

Höstterminen 2008 ...

De är nöjda med sitt sommarlov, vilket känns otroligt skönt.

Det hade ju lätt kunnat bli det värsta sommarlovet de upplevt eftersom det är deras första sommarlov med separerade föräldrar....men faktum är att jag tror att det här istället har blivit det bästa sommarlovet! =)


Jag har varit ledig med dem i sammanlagt 4 veckor ...först 3 veckor och sedan jobbade jag en vecka och nu förra veckan hade jag 1 vecka. Deras far har haft dem i 2 sammanhängande veckor och  3 strö tillfällen-vilket de inte verkar ha haft något emot. Visst saknar de sin far - men det har inte gått någon nöd på dem.

De tror att han varit för upptagen med arbete för att kunna ha dem - men jag VET en annan sanning. Men den är för mig att VETA och för dem att förhoppningsvis slippa få reda på.

Vokaltal

2008-08-17 03:52

http://www.ditthoroskop.nu/se/vokaltal.htm 

Siffran Fem:
Frihet att göra vad du själv vill brukar vara något av det viktigaste för dig med vokaltal 5. Du söker dig till yrken där du får utvecklas hela tiden och där du inte har en krävande chef som du tycker plågar dig med enformiga uppgifter. Arbetsplaster där idérikedom är något som belönas passar dig perfekt. Du vill komma på och uppfinna saker, att sedan omsätta idéerna i praktiken är du oftast för otålig för, det får någon annan göra. Om ditt arbete också innebär många resor, då trivs du som fisken i vattnet eftersom ett av dina stora intressen är att få se nya platser och träffa nya människor. Din upptäckariver kan medföra att du har svårt att stadga dig, både när det gäller partner och arbete.

Nya systemet

2008-08-17 03:49

http://www.ditthoroskop.nu/se/nya_systemet.htm 

Siffran Nio:
Du är en riktig ledartyp som är full av energi. För att undvika onödiga missöden som lätt kan uppstå i brådskan bör du se över din planering två gånger innan du börjar med något. Du tar hand om alla och ser till att de har det bra. Ofta engagerar du dig så mycket i andra människor att du glömmer dig själv. Du måste bejaka dina egna behov av hjälp och kärlek för att kunna orka vidare.

Du kan lätt känna dig oälskad. Det kan bero på att du tycker att du tidigare blivit övergiven av en närstående. Det kan även orsakas av att du känner att du inte får något tillbaka av dem som du hjälper.

I ett förhållande har du en tendens att vara lite för energisk i början. Detta kan tyvärr skrämma bort din käraste/käresta. Tänk på att det tar lite tid att lära känna en ny människa.

Nior regeras av Mars, färgerna som passar dig bäst är olika röda toner.

Kabbalist-systemet

2008-08-17 03:44

http://www.ditthoroskop.nu/se/kabbalist_systemet.htm

Siffran Fem:
I din närvaro har man aldrig tråkigt. Du är utåtriktad, livlig, rolig och mycket nöjeslysten. Du gillar spänning och avskyr rutinmässiga och monotona saker. Blir det tråkigt i en relation eller på arbetet livar du gärna upp stämningen.

Kanske borde du lugna ner dig lite ibland för att inte verka alltför okontrollerad. Det måste ju faktiskt vara trist ibland för att man ska kunna känna att något är roligt. Du är rädd för att bli lurad och det beror nog på att du har lite problem med självförtroendet. Det kan ju också orsakas av att de omkring dig är så vana vid ditt skämtsamma sätt och tror att du alltid är beredd på skojigheter. Visa att du kan vara seriös.

Du faller för personer som är lika nöjeslystna som du och som har glimten i ögat. I ett förhållande kan du känna dig lite rädd för att bli lämnad eftersom ditt dåliga självförtroende lyser igenom även här.

Femmor regeras av Merkurius och dina färger är ljusa, t. ex ljusgrått och ljusblått.

Livstal - Livsväg

2008-08-17 03:40

http://cgi.ditthoroskop.nu/se/Program/livstal.cgi

Livsväg 6, den ansvarsfulla bohemen:
Sexor trivs allra bäst i vackra miljöer där det råder harmoni. Det egna hemmet har en stor betydelse för dem, där tillbringar de mycket tid. En dålig egenskap kan vara att de lägger sig i vad andra gör alltför mycket.

Som sexa är du troligen kreativ och har en förkärlek till konst. Du är duktig på att skapa balans omkring dig, vilket är till hjälp när du samarbetar med andra människor. Att vara den som har stort ansvar har du ingenting emot, och detta tillsammans med att du är så välbalanserad skulle göra dig till en bra lärare. Dessutom har du en röst som tilltalar de flesta. Du är även lojal och avskyr orättvisor. De vänner du har behåller du troligtvis hela livet. För dem ställer du gärna upp om de behöver goda råd.

Du kan vara väldigt moraliserande och ha synpunkter på sådant som du egentligen inte har med att göra. Detta är något som andra kan irritera sig på. Även en viss tendens till oro över småsaker kan vara negativt.

Spå Dig Gratis

2008-08-17 03:32

Jag gick in på http://www.hexis.se/spadom.htm


Fick kortet: Tornet

Det stod:

Här kommer förändringarna vare sig man vill eller inte, dom är helt enkelt nödvändiga och kan komma plötsligt och vara omskakande. Här behöver man ta sig ur bojorna man skapade sig i kortet djävulen och bryta ner murarna omkring sig. Detta kan betyda att man förlorar sig fasta grund och stabilitet och ett tag och man svävar i det fria, detta kan kännas lite läskigt men det är en inre frigörelseprocess som är nödvändig för att vi skall kunna börja om på nytt och vara mer noggrann i fortsättningen. Detta kan tyda på att man flyttar, byter jobb, reser. Kanske man gör slut i en relation som inte var bra. Man kanske inser varför man hade ett beroende och kan släppa det nu.

Tittar framåt

2008-08-17 03:23

Ska från och med nu titta framåt!

Jag har inget att skämmas för - och han som borde skämmas kommer aldrig att göra det.

Ingen idé att spilla mer tid.


Har precis spenderat ett dygn med min bästa väninna och vi har skrattat och pratat allvar - och det har givit mig nytt perspektiv på livet.

Jag vill leva NU och bara helt enkelt försöka glömma DÅ!