RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-10 03:50:47

memoirsofquinn

Sooova!

2013-09-18 07:42

Idag vakna jag nog på fel sida. Vaknade klockan 6.30 av att det är för tyst hemma jag går upp och inser att mamma inte gått upp än, så fick vecka henne och sen äta frukost fort så jag kunde åka med henne så jag slapp att cykla i detta regn benägba vädret.

Nu har hösten verkligen börjat ordentligt! Och höst modet har verkligen dragit igång på riktigt, eller det har den nog gjort länge nu, dock känns den mer passande nu. Så på med höst mysiga kläder nör ni ska ut, och tänd levnde ljus hemma och mys med en bra film! Det ska jag göra iallafall, har min obepice som ligger och väntar på mig hemna.

Tankar, tankar och mer tankar...

2013-09-08 18:08

Hej hopp allihoppa!


Idag tänke jag skriva av mig lite, och önska att man bara kunde önska så slog saker och ting in utan att behöva arbeta hårt för saker och ting, specielt detta jag gått och tänkt på fram och tillbaka fram och tillbaka.. jag blir nog sn

 

art tokig.


Men ska iaf berätta för den första i morgon eller i dag på facebook.. vet inte hur jag ska göra, är lite små pirrig men vet att hon kommer nog ta det bra :D haha. Sen ska jag ta nästa steg och ta tag i detta för engång av alla och göra det! Berättar inte änn vad det är tyvärr ;), ni får vänta ett tag till för att veta.

Är för övrigt irriterad då jag har pratat med en kille i snart en halv månad och från ingen stans slutar han svara på mina medelanden och skit..


Annars så har min dag vart extremt lång och tråkig, inte mycket har hänt förutom att jag hjälpa min mamma med att förberädda inför min lillebrors fördelsedag på fredag och vi ska ha kräftskiva samtidigt med brännboll.  

Ny här! :D

2013-09-03 09:33

Som att detta är mitt första blogg inlägg tänkte jag berätta lite om mig själv och lite mer utförlig om vad jag kommer skriva om och sådär :).


kallas för Quinn, smeknamnet fick jag av mina vänner då hon tycker att jag time to time är väldigt likt skurken Harley Quinn från Batman serien och spelen. Sen så älskar jag själv klart karaktären också ;).


Jag bor utanför Stockholm med min familj, jag pluggar till Barnskötare i en halvdistans kurs, det menas med att jag går i skolan en dag i veckan och kan jobba rästen av dagarna.  Då jobbar jag som vikarie på ett dagis, så dom ringer när jag ska jobba om någon är sjuck eller ledig etc.


Jag ser mig som en androgyn kille alltså så klär jag mig femenint och maskulint, dock blir det mer och mer femenint xP men jag gillart! Och jag ser mig inte som transexuell eller drag, jag är mig :) jag är Quinn! Så kommer skriva mycket om det och mitt liv som androgyn. Kommer även andvända denna blogg som typ av dagbok så kommer skriva om vad som hänt under dagen/arna.


Kommer även skriva om kläder, smink, hår och annat jag är intresserad av :) Har ni frågor eller tips om vad jag kan skriva om så skriv en liten komentar så ska jag svarar jag :).