RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 20:53:04

mavis

World of Warcraft: vill praktiken en ren PK-typ fighters? Kom ta en titt på

2009-11-02 03:45

 I artikeln sägs att många soldater såg hur PK, sedan tittade på dessa soldater såg videor av hur man handskas med olika yrkeskunskaper, men hela avdelningen mer fokuserad rytande raseri är en kraftfull, men det är Lianji När är ett steg snabbare än övriga avdelningar, och i PK inte åstadkomma mycket i rollen.


 Här tar en titt på min analys pekar ut den naturliga ökningen


 Först av allt att komma fram med 37 punkter läggas till vapensystem på 14 poäng följt av Institutionen för extraanställda raseri.


 1. Deflection (Parry) Detta färdigheter måste 5, detta om du vill utelämna ord då jag säger att ni fortfarande inte lever i PK-typ strid, och jag gillar många artiklar är 4:00 eller 3:00 av Parry, men om den andra parten av var du Parry en dödlig, och konsekvenserna inte jag.


 2. Stärka riva självklart att soldaterna känner honom ökas, men inte mycket nytta, men för att punktera den senare delen av Kanada.


 3. Improved Charge talang varför avgift läggs till detta på 2:00 jag skulle vilja säga att ilska är den enklaste och mest dödliga kämpar skada, 2-punkt talang i utbyte mot den 6 ilska kan leda till en Vinna eller förlora resultat.


 4. Taktisk kontroll över 5-gradig inställning i gengäld är att gå över 25 ilska, om du inte vill ha honom, då kan du bara säga att attitydförändring är lika med en idiot, soldaterna PK3 en mycket viktig gest.


 5. Stärka förtrycket av det nödvändigaste för att bekämpa tjuvar. 2:00 Man


 6. Svårt skadade när tjuven är användbar i denna kamp wow gold kaufenÅh, tjuvar i citerade orden är inte kroppen, liksom ockupationen avbryts med ett förband


 7. Praktiska Weapon Specialization vill praktiken PK soldater kommer inte att ta ett vapen som inte innebär att söka döden händer Mody


 8. Punktering kämpar alla för att uppnå dödliga motsvarande mer än 20 procent över hundratals blod


 9. Ax Expert på krig, om du är ett djur, så rekommenderar starkt att du lägger till detta, eftersom orcherna har en naturlig färdighet intensiv ax 5, Orc kamp yxan med båda händerna inte får slösas bort ett så bra lopp i (jag ngau Tau krigföring beklagar det, vill ta bort nummer från tidigare praxis kan vara motvilliga), en yxa attack på en hög, långsamt och ur detta är dödlig 1000-2000, jag måste ta tveeggad yxa spika en 60 Master, ha ha även om den bara låg på 4.0, utan av en dödlig är hänsynslös, kan soldaterna i andra raser läggas personligen tycker att vapen är nötkreatur, men det rekommenderas starkt att du tar dina händer krigare Ax PK, är det som ett vapen fighter PK.


 10. Annihilation skräp ut dödliga färdigheter


 11. PK kommer att ge honom en chans till döds mot yrkeskunskap används på


 12. Senor av 3 punkter måste vara full, låt inte fienden utöva karriär byte av de viktigaste gest att fly


 Dessa är de 37-punkt talang för att rädda 14-punkt talang skicklighet läggas till avdelningens raseri


 13. Cruel Man 5:00 dödligt ökade med 5 som helst kommer att öka med


 14. Demoraliserande Shout minst 5 poäng påverkar alla runt fiendens vrede kommer bara att öka avgifterna med 10


 15. Det finns 4 poäng för att rädda en stor talang i denna kontrovers, jag tror att prishöjningen 1:00 kärv och 3:00 eller 3:00 för att stärka blod frenesi ingen Dayong cis-delad, så jag satte 4 punkter till i bruset av striden, en kopia av PK är Användbar (vilket är fyra punkter som vi anser att endast fyra typer av tillägg Första 4:00 All-kanadensiska Battle ryta, och andra, plus 1:00 och 3:00 för att stärka sky hårda split och den tredje är 1 poäng öronbedövande och 3, del blod ursinne, är fyra ett plus förutsägbarhet i säkerhetssystemet på den föreslagna val av en person eller fyra plus-point-metoden, de fyra 8-point försvar skulle kunna vara en bra defensiv utbyte effekter)


 Nu säger PK, jag spelar krigare talang tog lång tid bara för att studera, lära andra att studera med en kanadensisk tidpunkten för en sådan uppsättning metoder, men den goda soldaten inte förlitar sig på överlevnad kompetens, utrustning säger sig självt att definitivt den första ,wow gold men fler åtgärder fortfarande behövs.


 PK Metoden är mycket enkel att se fienden på ett visst avstånd från direkta angrepp, efter det brutna revben, det behöver inte sägas, men hur gör jag tror att många soldater är inte samma sak, är mitt personliga förslag att byta till defensiv hållning direkt att avväpna, då ersättas med Berserker Stance blodig i med hårdhandskarna mot våldsam död kan vara mitt i en demoraliserande Skrik, för att hindra honom från att attackera förbättra, när vi måste uppmärksamma Paowei, försök inte att skona att bekämpa fienden huvud kollision, i synnerhet, Institutionen för soldaterna yxan med båda händerna behövs bättre drift, ax attack var långsam, och om tjuv och slog honom, och slå dig tills du klippa de närmaste 3-4 ser också förlora, och försöker klippa ut titta på går inte vänta 3 sekunder när skära i det förflutna om en sådan upprepning, inte glömmer bort Berserker Stance avlyssning inom magi kan förhindra utsläpp av befälhavaren, men också bedövade fienden, efter att titta på vad som händer med dig inte dödlig är ett stort problem, ett antal hög-dödande utrustning är nödvändig, spela så många nätverk Du kommer till slutsatsen att endast hög dödlighet PK är nyckeln till seger, måste alla samma jobb uppmärksamma den nyckelkompetens för fördelningen, gör PK några kunskaper är det första, inte använda musen till den grad av kompetens, som är alltför ett slöseri med tid, och ibland eftersom musen inte backa lite leda lite fel att misslyckas.

related articles:

http://design.szpt.edu.cn/bbs/space/?uid=542

http://www.ispeak123.com/member/index.php?uid=pauline

http://www.jiebai.com/bbs/boke.asp?paulao.index.html

http://www.easyhappy.com/bbs/boke.asp?pearl.index.html


World of Warcraft: Hunter PK Experience 1,7

2009-09-14 04:27


Artikeln lite lång, ha tålamod att läsa, inget tålamod, borde de inte se att hälften av behandlingen av Kai Ma, OK?
Hoppas stjärnorna äntligen på väg mot den stora 1,7 hopp månen och revideras efter en spännande tre dagar suttit i den österrikiska dörren duellen, ha ha, den 31/20 (Beastmaster) och 0/30/21 (överlevnad reserveldning) har uppstått, skytte 31, även om vi var tvungna att skingra efter talang som än med skillnaden mellan överlevnad och Beastmaster så mycket, och nu säger 1,7 Hunter PK erfarenhet och lite erfarenhet. Innan det första tala om min personliga situation, och utrustning är skräp, 60, eller en apa lastad, fatta mod att söka armborstet, tror jag inte den utrustning som till 60 jägare, en bar än jag ännu mer skräppost. . Race är Troll, eftersom valet Troll Hunter Troll är mest lämpad att ta BL-bit, driver en känsla av det bästa, för naturligtvis vägrade en punkt talang. Tja, den frågan är, dels att den allmänna känslan av nästa jägaren 1,7, flera av de mest positiva och mest uppenbara förändringen: explosionen hit var väsentligt högre, men mycket tydligt att explosionen ser ut 1,7 agile bättre träffsäkerhet på addition; par spelare, spelade död för att nå framgång till 100%, och så länge inte dåligt att spela döda kroppar fallit till DOT attack om det ögonblicket, den fälla kastades ut ur järnspikar sak, inte ens låtsas vara död fälla gav nästan upp 1,6 inte gör det, Aim Fire 3 sekunder Launch (tidigare ett vapen Gongsu plus 3 sekunder), och kommer inte att återställa den automatiska brand, flera är, vilket innebär att en uppsättning av explosiva utbrott av makt och möjligheter att öka, baby steg på anfaller fienden kommer automatiskt att ge upp på fällan baby attack baby kommer inte längre verkar bryta den frusna status fällan (naturligtvis om fienden först trampar på fällan, låter du ditt barn attack, eller kommer den att bryta), barnets försvar, har motståndet ökat kraftigt. Några dåliga platser: fällan tid egentligen. . Nnd Åh, är det mest upprörande en 3 sekunder borta, explosion slå om effekt på mindre än 100.
Nu till extra brand Beastmaster 31/20, ökar detta kraften hos en mycket stark punkt för barnet mot bomull plagget och läder effekt var mycket bra, kan tvång ersätta skingra och, naturligtvis, och att sprida sina egna fördelar och nackdelar med ilska ett öppet, i princip kunna vinna de flesta vanligare, men kan inte vara alltför stolta över, tyvärr mötte befälhavaren på tre ofrälse, kan samma gå förlorade, där vissa människor börjar förakta mig om det, hehe. Nu säger jag det är svårt att hantera flera Beastmaster bomull plagg. Först och främst för mörka MS, kan sägas att den andra parten inte pesten (det här läget är 10 sekunder per sekund, till synes absorberade blod av andra 100 + la sig själv, kan detaljerna vara fel, vänligen korrigeras MS, i alla fall, plus blodet mycket snabbt), har du ilska , att 100% vinna, vann och kan gå hoppa ner från byggnader, Gud MS Tja, ingen spänning. Det mest fruktansvärda, SS, gjorde många inte säga en svag förbannelse du flytta ditt barn hur det förändras används, och då. . . Kort sagt, i princip ingen lösning för närvarande. Par av FS, med bra is metod kan användas kylskåp få ett helvete i 15 sekunder, och stress på FS är ogiltig (du kan använda blixt lösning), följt av Tja, titta på de metoder jägare drift, och kan frysas leva FS vinna, och fälla kasta sida förlora, men inte sprida den direkta användningen av fällan vill förlora förlorad spelade död är mycket svårt. Österrikiska Fire lagen är BT en punkt har de inte satt oss att vinna AP och gas, ja, är vi nästan dömd att förlora, än mindre vad FS hade inte tid att göra drag, folk går till kampen mot det öppna AP, försvinna i ett nafs eld, en eld röd, och sedan blixt över en kon av Cold, har vi det nästan är dags för drygt 5 sekunder bara, och vår babypå hur man inte visa sin makt, naturligtvis har jag dålig utrustning, blod sällsynt, endast 3700, men som är utrustade med en god uppskattning av blod var också många inte mycket bar. Hantera fighters, kämpa hårt för att vinna Beastmaster, men det vilda, så har jag 100% för att vinna, kite Dafa ~. Rätt SM, knappast storsläggan för att bryta den fällan, men också Gaga, makt, och FS liknar rogue är. . . Förvånande nog kan desorption vara blå, och kan bara säga att det är för mindre seriösa, och om den vinner som kamrat Hunter SM, han var definitivt inte kärlek införas pinnar och ingen hänsyn till avgiftning, men Altered Beast är fortfarande en bra chans att vinna, spela SM, den öppna netto efter ilska dämpning av lek, med tvång förstört blodet ökar, uppmärksamma på att riva grunden, du kan på kortast möjliga tid, bli av med SM, för naturligtvis kan man inte råd att göra skulle vara avslutad. För små D, Sv. . . , Om de uppfylls hälften av blodet som ökar efter att ändra tillbaka, och att han var död, tvång, spelade död, fällor, öppen vrede och sedan siktar god tid, baby, på det hela taget, platta skott, flera, plana skott, direkt sekunder bort, ingen chans Gaga, men han tillade om momentana, ha ha. . Slösa inte tid, sprang ut över slagfältet och sedan wow goldjagar de små D isen kvinnojour, urkärnade gå tillbaka, vänta 10 sekunder, Oh, inte klandra mig skamlöst, därför är ett slöseri med tid därefter, så jag har till dig frisk ~. Integrerad sett Beastmaster fruktar mest är SS, svaga förbannelse verkligen TMD boskap, följt av den österrikiska brand utrustning, boskap B-metoden (det vill säga den typ av icke-våld efter AP Pyroblast hit 1400 + i båda).
Följ att överleva, först av allt säga att överlevnaden för 30 poäng Dessutom är jag utrustad för att bekämpa detta skräp upp och blåser ut antalet brast blod att koka gör mig bara säga att en ko också! I grund och botten, till en rad utbrott av minst en våldsam (mål, platta skott, flera, plana skott, tidskrävande 3 sekunder), spelar detta pluspoäng rekommenderas starkt att undertrycka flöde ~, för naturligtvis endast för de vanligaste och huden, ta itu med lås och ombord kommer bara vara kontraproduktiv -- förtryck. (Huvudsakligen dubbel-trap flöde meningslös om den första gången för ett litet skådespel i en fälla), överlevnadsfördel jämfört med Altered Beast är en kraftfull förmåga att kontrollera, och kortsiktiga skador på produktionen av kontrolltyp, såsom att bekämpa de mörka MS, är Beastmaster hängande men överlevnad skiljer starthänder har skingrats, fällor, och sedan 41 meter en rad brister, för chocker avstånd från kanten som användes för att bekämpa flera gånger, släpade att skingra kylning, och sedan stannade för att angripa fienden, eller i närheten av 15 nummer, skingrats, återigen en rad brister (mål 3 sekunder lanserat en viktig roll här är uttryck), sedan har fått en enorm fördel, och hur man slåss efter att titta på enskilda individer spelar en bar, kort sagt, en större chans att vinna. Samma metod för att ta itu med is, men tiden att dra fördel av 15 sekunder för att återställa fällan principen. Österrikisk lag måste hantera en stor fördel, och en stark kontroll över möjligheten att dränera den österrikiska lagstiftningen, AP, som Beastmaster Mo Fabi, och för att hantera fighters, händerna ihop den första fällan, 41 meter rad brister (den sista klicka eld förändring i chock, det Stinger) och därefter 41 varv utanför Akira 15 sekunder, återigen en uppsättning enkelt läggas nöje. Den enda rädsla är att överlevnaden SM, och Altered Beast är verkligen svårt i jämförelse med mycket större, men jag är en BL, och även till mods. Slutsatsen att det är 1,7 helt enkelt spela en jägare och en tjuv mobbning tjuv, och verkar inte övertygad, jag är nu, och tjuvar och hålla fällor är mestadels duell stod framför honom attack, då kontringar, nästan aldrig förlorat förut, förlorade flera inte för att skingra motstånd, är motståndet i fällan. Sedan denna tid har varit en duell, så det gjorde inte, och Xiao Qiang spelade vi inte diskutera.
related articles:

http://www.deluxeblog.de/blog/polyo163com

http://www.deluxeblog.de/blog/strategies_for_wow_warcraft1

http://cornelia.gratis-blog.de/

http://crystal.blogcenter.de/

Ytterligare delad (split-2,32 Varför inte försöka skada?)

2009-07-01 08:26

Bra, jag Jaca servern tjuvar Område 6, Black Storm (originalet Kiss av Dragon märken, har sälja sin) spelade jag i ca 2 år av tjuvarna, bland annat en dolk och ett halvt år är en tjuv, självförtroende kan säga att karriären för tjuvar har full förståelse, som återfinns i olika forum, det finns för många förstår inte vad vita kallas tjuvar, så att säga några ord för att uttrycka sina åsikter om tjuvar, jag grova språket, se tvätt. Delad 1: vän sade: (skador, mycket bra effekt, som kan nå en ökning av omedelbar sekunder. Men! JJC nu med alltför många spelare, de allra flesta spelarna är ganska tuff, så för förstörelse av den naturliga behov av makt, finns det inga tomma utrymmet.) Jag skulle vilja säga att detta koncept är fel. När jag upprepade experimentet,wow gold skadan är minimal inverkan på kompetens själv ville, och varför är att titta ner, uttrycka det enkelt, ju högre din kompetens dödlig, livshotande plus högre seghet för den roll du kommer att bli. Därför har mindre skador än Backstab påverkas av seghet, platta minska med mindre än seghet av effekterna av kompetens. De fördelar och den skada det är han, ut-sjunga snabbt, med hög skada, kontroll stark. Vi vet alla att kriget förstörde platta skär inte förlorat mot tjuvar. Spara med stjärnorna flygande fart, bra kontroll, skulle jag vilja fråga varför skadorna på väg att döda?
Forward 2: (skadan är att använda dolkar, för med den hårda, så utbrottet inte kan lämnas utan bör strävan att minska skadan nivå. Detta är anledningen till att många spelare väljer svärd, hammare skäl. Jag tror att många blödning impuls, steg för steg-spelare har Shadow har haft erfarenhet: en dolk tjuvar och ett svärd, hammare för att bekämpa tjuvar, dolkar tjuv, om inte tekniken är överlägsen, tjuven lätt kan vinna striderna.) Jag skulle vilja säga detta vän, eftersom kriget förstörde två vapen expertis fina, platta skära av skadan inte går förlorad till impulskapacitet blödning, om blödningen med impulsen att skära ned på nivå 55 kan sägas vara öppen. Men kriget förstörde platta skär är visserligen högre än Shadow Steg till ett stort antal tjuvar och spara som stjärnorna av tjuvar skador särskilt snabb hastighet, så att förmågan att kontrollera är inte förlorad för tjuvar Shadow Step. Stärka sprint, precision, dubbla vapen specialister striden skador tjuvar, om utbrottet, skada, eller kan kontrollera blödning med impuls, makt Shadowsteg. Inte går förlorad till skada blödning impulskapacitet kontroll Shadow Steg inte går förlorad. Den enda nackdelen är att ett antal fattiga egenskydd, inga bedrägerier kan lätt övre befälhavaren. Men dessa brister kan inte dölja skadorna fördelarna med Shadow i 2.32 version av steg-för-steg hela rum, vi väljer att skada dolk tjuv kan vara en väg ut.
Split-3: (Rogue Warrior är en professionell behärskning ,60 när ,70 är också oklart om det självklara. Samma utrustning, samma utrustning, en tjuv och en ZS drabbade att förlora 70% av alla händer makt kraftfulla vapen och en tjock platta kan inte tillåta tjuvar för att få övertaget, och avblodning impulskapacitet Shadow Steg 2 är det CD med den kompetens, undvika att köra under ZS produktion. JJC och CD Det finns inga 2 uppsättningar av tjuvar är mycket svårt att överleva. att inte tala om tjuv dolk. MING sa också, trots de inställda 2,32 efter tjuvar berett BLZ återställa impuls, men talangen är fortfarande vanliga. Shadow steg dolkar även lämplig, men utvecklingen av seghet har helt återhållsamma utvecklingen av en dolk. ) I själva verket en del sa att hans kompis har rätt, så är lönsamheten för dolk tjuvar som tjuvar Shadow steg,wow po men det finns ingen talang finns det ingen nackdel, och vi kan inte ha både med fisk och bär's paw. Shadow Steg, impulskapacitet blödningar har sina förtjänster, jag har också min kamp skada meriter, vi skador tjuvar kan bryta ut med ett stort ögonblick, stor skada på fienden skapas ett intensivt tryck. Känslig och snabb återhämtning i talang eller vitt till behandlingseffekt på 20%, vi har också starka skador spara stjärnor förmåga att sammanfatta de ovan för att illustrera det, den skada som i denna version 2.32 är fortfarande det första valet för begåvade tjuv dolkar . Den slutliga analysen eller en gammal en, inte den mest begåvade, bara de starkaste spelare. Dålig organisatoriska färdigheter språk, se tvätt.
related articles:http://www.qpdfzx.edu.sh.cn/dfblog/gg.asp/figg/index.htmlhttp://bbs.57uu.com/space/?uid=16733http://www.0911wq.com/Blog/?goxnuthttp://www.longold.com/blog/u/gooseberry/index.html

endast 61 prot BUSSIG och

2009-07-01 08:37

ok jag dont raid viktigaste är bara 61 prot BUSSIG och Druid är bara vill lvl 30 eller så. men varför wouldnt du imp ff och använda den? som ser ut som det skulle vara en ne UP stimulera till raid såvida du inte har alla mages i raid. rogues HANDGEMÄNG hunterspets meleeranged lks sällskapsdjur HANDGEMÄNG varje SÄMSKSKINN i''ve sett hittills meleeing endast en healers hittills warr HANDGEMÄNG BUSSIG HANDGEMÄNG såvida helig om en annan Druid och vilda HANDGEMÄNG präst inte HANDGEMÄNG verkar mer än hälften av raid skulle meleeing  så verkar som det skulle vara ett enormt lyft att UP sant att det brukar dyka upp för er men it' är inte allt om ditt nummer om du upp den totala räder UP mer än vad du skulle göra med notasting och haveing 12 en wrathast? verkar som en dålig kompromiss för notasting den till mig. någon som har några egentliga experiae med det i räder hittills don''t ser ut som någon giveing fast adve på vad jag ska göra just peeps tossing ut theorys eller prover för att försöka. också op kanske hitta ett sätt att få fler poäng i tallent som reduses hot mer om din nu dra hot. bara tanken. synd om stavningen i sk på det och jag dont tror i gramer: P


Ser ut som en bra startpunkt. För domare I''ve för 15.5K, 32k rustning och ungefär 37-40% Dodge unbuffed. Vi haven''tleared för långt ZA, men I''m en av de mest väl anpassade folk i mitt gille så it' inte justoietedness som gör mig säga it' inte bause mig. Jag didn''t har några frågor till tank bära eller örn. Observera att en fast BUSSIG tank gör en mycket tuff delar triviala. ZA verkligen främjar tankooperation ovan med en riktigt bra en.

för # s I''m betala en Raider

Whatsit skrev: Tack för # s. I''m betala en Raider för Bält av Natural Power whh snart ska vara klar, och I''m väntar på Badge av Tenity sjunka under 3000 guld på AH. Oe Jag få dessa två antar jag I''ll vara inställd. Vi brukar köra den med någon av våra två protadins. Mitt gille har alreadyleared det upprepade gånger och de flesta av dem är bättre än mig, men jag tror på att sätta ut mitt bästa och inte dra ner alla andra. 3000 guld? Oh man, that' hårda. Jag tillbringade 1.1K guld på gruvan. Jag don''t vet om jag would''ve köpt den om den var hög. Jagcheap wow gold tror på samma sätt som du gör. Ian''t tycker bra om mig själv som spelare om I''m gettingarried throughontent eller inte försöker mitt bästa. Det gör mig lite irked att inspt någon i en raid som usingheap 2 guld pärlor i stället för 35 guld pärlor som är mycket bättre.

Jag dödade mobs ett tag för att få mitt. Ursäkta mig medan jag känner mig bättre än ni två. Ahhh, det kändes bra. Bk för näringslivet. Bältet av Natural Power är stor, men du kan också gå in på Waistguard av Great Beast från märken. It' inte är så bra för tank men det har + träff whhan vara ganska händig. There' är också den Broh av SKICKLIGHET från märken som har + hit och expertis, whh är också användbara. It' inte alearhoe för något, bara något som jag trodde I''d nämna foronsidering. Om everyone' väl anpassade, hot maj (eller kanske inte) vara mer av en fråga som squishiness.

selebrin av Seven Seas skrev: Jag dödade mobs ett tag för att få mitt. Ursäkta mig medan jag känner mig bättre än ni två. Ahhh, det kändes bra. Bk för näringslivet. Bältet av Natural Power är stor, men du kan också gå in på Waistguard av Great Beast från märken. It' inte är så bra för tank men det har + träff whhan vara ganska händig. There' är också den Broh av SKICKLIGHET från märken som har + hit och expertis, whh är också användbara. It' inte alearhoe för något, bara något som jag trodde I''d nämna foronsidering. Om everyone' väl anpassade, hot maj (eller kanske inte) vara mer av en fråga som squishiness. Du vill känna verklig bättre än mig? I''ve hade 2 Badges av Tenity innan jag verkligen började Leveling min Druid som tank. Den första, jag tyckte det såg ut arappy fasad, jag hade ingen aning om hur en björn tank inriktad upp. Jag tyckte det såg ut som en av therappy blues Iould aldrig sälja. Så jag sålde den för 25 guld. Ja ... 25. Sond en, jag visste vad jag hade på mina händer, och fick 1.2K guld för det. Sedan jag började Leveling min Druid och blev kär i stå tank. Jag var tvungen att ha en av mina egna.