RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-19 12:14:11

maso

Hålla sig sval i värmen

2018-08-07 16:12

Det finns verkligen olika sätt att hålla sig torr i värmen. Det är inte lätt när det är så varmt. Undrar egentligen hur mycket man svettas per dag...


A/C är så klart ett måste. Jag hörde att nästan alla anläggningar och fläktar nu är slut i sverige.


Duscha ofta, men inte för kallt. Duschar man kallt så skriker tydligen kroppen efter värme och det blir bara värre när man kommer ut ur den kalla duschen. Detsamma har jag hört ska hända om man dricker för kallt. När jag bodde i London så kommer jag ihåg att alla som jobbade utomhus på sommaren när det var som varmast helst av allt ville dricka varmt te.


Svettas man väldigt mycket så finns det även speciella kläder man kan tänka på att klä på sig. Bambu är ett riktigt härligt material på sommaren, det känns nästan som om det kyler lite mot kroppen. Modal Micro Fiber är ett annat material. Jag har nyligen testat en T-shirt från Drywear som är superhärlig på sommaren. Denna funkar även att ha under en vanlig blus eller skjorta om man lider av armsvett, oavsett vilken tid på året det är. Superbra!


Ligga vid stranden är kanske det val som flest väljer. Och det som är skönast.


Själv har jag spenderat 3 veckor på att måla om huset. Inte att rekommendera i värmen.   Rubrik saknas

2018-08-07 16:10

Reggad på Commo.se

Tips om du ska starta enskild firma

2018-08-06 13:35

Att starta enskild firma måste jag säga är bland det svåraste, men också det mest givande jag någonsin har gjort. Det finns säkert många som håller med mig. Hur gör man då för att starta en firma när man inte har så mycket pengar att lägga in direkt i företaget?


Att starta enskild firma är inte dyrt i sig. Man behöver inte tänka på att spara ihop pengar som direkt måste sättas in i företaget som aktiekapital, vilket är ett måste när man till exempel startar ett AB. 


Väljer du sedan att starta en firma som inte behöver några nya maskiner eller lokaler så är du ganska snart på grön kvist. Måste du däremot köpa in dyra saker innan uppstart så kan du så klart behöva låna lite pengar.


Något annat som är bra att fundera på innan man startar företag är om man har tiden att lägga ner som krävs, i alla fall i uppstarten. Det tar enormt mycket av ens tid att starta ett företag och om man räknar med att ligga på soffan och rulla tummarna medan pengarna rullar in, så ska man snabbt tänka om. 


Men det är så otroligt givande att vara egen företagare. Det kanske inte passar för alla, men om man har en bra affärsidé så ska man absolut ta chansen. Reggad på Commo.se