RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-03 17:43:27

lulajan

Flyttstädat på Tegelbruket

2018-09-03 20:50

Så var dom badhusbor på riktigt. Nu är hela lägenheten på tegelbruket städat och redo för en totalrenovering. Få se hur många timmars slit de var förgäves och hur mycket byggfirman kommer grisa ner medans de renoverar. När man "bilar" inne i en lägenhet blir de nog väldigt dammigt. Nåväl. Jenny och Gustav är nöjda och vi som hjälpt till är mer än nöjda. Nu har jag hjälpt till en hel del i denna flytt så nu är de typ 8-8 mellan Jenny och mig. Jag har idag putsat fönster, rensat uteplatsen och skurat golv. Nu ska jag sjunka ner i soffan och längta till jag får krypa i säng. Kram på er.

Mysdag hos MORMOR <3

2018-09-02 20:47

Idag tog jag mig ett avbrott från Jenny och Gustavs flytt. För idag har jag fått ledigt. Haha. Dock hade jag väldigt gärna varit med och hjälpt till idag också. Men vet att andra är där och flyttar de sista och hjälper dom inför en städdag imorgon. Men då ska jag hjälpa till. ? Idag är jag istället påväg till Uppsala för att möta upp syrran och mamma. Vi ska till Alunda och hälsa på mormor ? Fixat mat åt barnen, fått besök av Jenny och barnen. Fått alla ungar i dusch och säng. Ronnie har varit i Stockholm hela dagen och hämtat hem en provisorisk trapp till övervåningen. Sen ska han fixa ihop en egen. Händig karl. Nu Netflix och så fort alla ungar ligger i sina sängar så ska jag med hoppa i säng.

Agerat flyttfirma och bebismyst.

2018-09-01 21:09

Hejdå sommaren, hejdå Augusti. Hej höst, Hej September. Vackra fina hösten och alla dess färger och L?ons årstid är här... nästan. Numera är November en mer höstmånad än vintermånad. De tycker då jag iallafall. Idag är de iallafall första september och vi har hela dagen idag hjälpt Jenny, Gustav och barnen att flytta från Ö till A. Vi har hållit igång mellan 10:00 och 19:00. Gissa om man är slut. MEN jag har återhämtat krafter genom att gosa bebis. Så mysigt!

JobbTorsdag 12-21:15

2018-08-02 22:15

Förutom jobb idag 12:00-21:15 har jag inte hunnit med så mycket annat. Jag vakna av väckarklockan vid halv 8, och var då som nu jättetrött så jag låg och drog mig fram till klockan 8. Då gick jag upp och sen la jag nog nog igen för att sedan flyga upp ur sängen och inse att jag behövde åka 10:11 eftersom 10:41 inte går och jag skulle börja 12. Jag åt frukost (läs brunch), köttet som vi grillade igår och min franska potatissallad. Mums. Sen väckte jag Ronnie och gick till tåget. I stan vid 10:50 tog jag mig en extra promenad genom stan och spelade Pokemon Go. Sen har jag sprungit, yrar, blivit rädd, upprepat mej, svettats, roat tanter och farbröder samt delat mediciner. De va inte bara ikväll jag var ensam utan också klockan 14 och 16. Skandal egentligen. Nu lämnar jag Uppsala för att åka hem och sova ett par timmar. Hoppas ni andra har haft en fin torsdag för de kan jag ändå säga att jag har haft. Kram och sov så gott. Godnatt.

Rulltrapp. 10 timmar senare..

Dom funkar fortfarande inte efter söndagens regnväder. I Uppsala mättes 84 millimeters nederbörd.

Vacker kväll i Uppsala

Sensorbyte

2018-08-01 21:23

Första gången på ett och ett halvt år så släpper sensorn redan samma dag jag sätter en ny. Så klibbigt (trots att jag var då nyduschad), svettig och vidrigt är de ute. Dock har jag satt ett par sensorer i sommar men ingen har strulat såhär..

Välkommen Augusti <3

2018-08-01 21:19

Sommarens regnväder kan man nog räkna på en hand. Vad jag kan minnas har de regnat fem gånger sedan i slutet av april. Dom sista tre av dom fem kom i söndags, måndags och igår. Regnbrist och höga ovanligt varma temperaturer har gett oss förbud mot att grilla. De på grund av den stora brandrisken (och påtok för många stora bränder) gick länsstyrelsen ut med grillförbud även i vanlig grill utöver hela landet för ett par veckor sedan. De har varit grillförbud ute i naturen i måååånga veckor nu och den nyheten har väl ingen missat. Kaos, rädsla, förtvivlan och en stor eloge till alla frivilliga och arbetande brandmän. Men nu efter de 53-55 millimeter vi fick i söndags (Uppsala 84 millimeter) så avbröt länsstyrelsen grillförbudet hemma på egen tomt iallafall i Uppsala län. Men de är fortfarande förbud att elda i de fria. Igår avbröts förbudet och idag var vi nog först med ut att grilla. De var så gott. Tänkte grilla igår men då blev de bad istället. Värt att vänta på. Synd att de färska majskolvarna från Lidl var typ jästa. Allt de andra var så gott och till kvällens grillning hade jag gjort en fransk potatissallad. Mumsigt. Nu ligger jag i soffan och är mätt och belåten. Man kan väl inte bli annat än mätt efter all den goda maten. Vi var extremt försiktiga ändå ska ni veta och vi pratade med grabbarna i förväg innan så de inte skulle bli förvånade. Nu blir de Netflix- The Fall och sedan försöka sova i värmen. Godnatt