RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 03:13:56

livetsomzara

Hjärtat levererar !

2013-06-26 21:19

Yeah ! Idag fick jag min födelsedags present av hjärtat ! En iPad med tillhörande dockningsstation !! Födelsedagen är i oktober... Men festen kör vi nästa lördag den 6 :) vi ska fira 125 år i Huaröd (jag 25, mamma och pappa 50) med ett öppet hus !

Idag var det jobb på schemat, vi kör även jobb imorgon och på fredag. Lördag blir det en fullspäckad dag... Vi ska träffa en uppfödare (men info kommer annan dag), fest på eftermiddagen för att fira en släkting sedan på kvällen kör vi trolldalen! Som sagt späckad dag... Söndagen sen innebär tävling, för engångsskull inte så tidigt :D Simrishamn är stället som gäller ! Spännande med tanke på att sist vann Willy hoppen med Wilda tätt efter sig på en andra plats och Wilda tog även andra plats i agilityn. Detta innebär höra förväntningar på prinsen, eftersom han är den enda som ska tävla (det är bara en klass 1)!

Innan allt detta kör vi sommar träning på klubben imorgon och Räsertassarnas träning på fredag :)

Underbara helg du är välkommen ?

Träning ger färdighet ..?

2013-06-25 15:46

Ja vist gör de det... Frågan är bara när jag är nöjd!
Har tränat hundarna lite nu på eftermiddagen ... Var inte särskilt peppar då vi tränade sist blev Willy väldigt deppad... Vilket jag märkt av även hemma i vardagen. Mitt upplägg under träning och tävling (om jag får välja) är att alltid köra Wilda först. Detta för att hon är min säkerhet och vi kan verkligen förstå och läsa av varandra. Kör jag henne först vet jag var jag behöver vara extra uppmärksam med Willy. Så sagt och gjort körde jag Wilda först. Vlket gick bra, allt flöt på bra. Vi körde på Max 5 cm höga hinder, dock ett på 30, och de på 30 vägrade hon... Vilket jag blir väldigt orolig över ! Det är så tråkigt att se att eventuellt inte hennes kropp inte klarar detta men att hennes vilja och glädje aldrig har varit större. ...
För att snabbt gå över till något mycket roligare, går vi raskt över till Willy. Han fick lite av glädjen tillbaka under detta snabba och effektiva träningspass. Jag blev inte sur en enda gång :D jag har väldigt dåligt tålamod ... Willy vill bestämma samma gäller mig, detta skär sig på planen och vi blir arga på varandra. Idag samspelade vi, vilket är ovanligt... Jag glädjas verkligen när vi samspelar för vi gör inte det alla gånger. Willy har så mycket energi som värkens han eller jag kan kontroller till vår fördel... än. Det är det vi jobbar mycket på i vår träning tillsammans. Just nu jobbar vi på glädjen och hindersökerheten som ett led i vårt samarbetet.
Älskade hundar.

Idag har jag varit ledig, så i förmiddags var vi hos min mormor i Brösarp. Senare ikväll blir det troligtvis lite träning (om regnet håller sig här i från )

?

Bättring !!

2013-06-20 22:07

Är nog rätta ordet .. Ja ska ska alla fall försöka blir bättre på att skriva här inne.
Det har hänt mycket sen sist.. Inte minst att vi nu är tillbaka på post ort Degeberga. Rättare sagt så bor vi nu verkligen på landet, i skogen :) vi trivs super bra och hundarna storm trivs!

Agility går bra. Wilda är verkligen på topp då hon i sina två sista lopp tog hem segern. Willy jobbar jag mycket med då vi inte riktigt jobbar som ett team.. Känslan sitter ibland och ibland inte. Hans sista lopp tog han dock hem andra platsen, tätt efter syrran :)
På återseende !

höstens alla tecken !

2012-10-02 14:15
Hösten är verkligen här!
Detta märks på månta vis, inte minst att tävlings säsongen börjar ta slut...! Lördagens tävling i Skurup gick kanon. Vi gjorde debut i toppklass 2 och gick in och tog andra platsen ! Jag hade länge funderat på om vi, jag och Wilda va redo ... Hon visa precis det jag trodde , hon är bäst och fixar klass 2 :)

Ikväll är det avslutning på vår prova-på-agility kursen :( lite trist att dess fem veckor gått så fort! Det blir en mindre hoppbana i klass ett still för kurserna.. Och mina ((förhoppningsvis)) goda kladdkakor ;) detta blir kanon !

Imorgon Ullared !

dagen i dag

2012-09-19 15:17
En dag som många andra.. Boken.soffan.pennan Miljödidaktik är det som gäller idag, stundtals rätt intressant, den får en att ta ställning till sina aktiva val i vardagen ... Vem behöver inte reflektera lite ibland???

Ringde ett samtal i förmiddags som bara gjorde mig så glad. Ett samtal som fick mig förstå vad livet kan innebära !

Ikväll blir det en runda till Johans syster, hennes man och deras fina Vidar! Mys en vardag ät väl aldrig fel :)