RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-20 15:22:32

livetsompiffopuff

skoltrött och barnkex

2013-04-23 22:34

Förlåt för dålig uppdatering. Det har varit så mycket i skolan så jag har varken haft tid eller ork att skriva nått.   

Ett tag där fick jag ett riktigt sykbrytt,  Jag slängde böckerna i vägen och ville hoppa av skolan.

Jag har två prov den här veckan, skriva en uppsats til nästa vecka + att näsat vecka har jag NP i engelska. Och klarar jag inte ALLA delar på engelska blir inte jag godkänd, åhh vad det är jobbig :/

Jag är så himmla skoltrött, men nu är det bara30 dagar kvar (tror jag) och sen är det sommmarlov!

  

idag när jag gick in på hemköpfick jag syn på Tomoch jerry kexen, åhh vad dom väcker minen. Dom fanns alltid på kakfatet när man var mindre. Och jag kännde att jag bara var tvungen att köpa dom. Dom är lika goa då som nu. mmmumms   


snart är sommaren här, och jag har äntligen lyckats få ett sommarjobb   Jag ska jobba på en soptipp dom sista veckorna av lovet. Kommer få måla conteinrar gröna och sortera elektronik. Kanske inte det roligaste man kan ha, men det ger mycket pengar.  XD


Hade gott igellkott // PIFF

hur man får hela ryska folket att hata en...

2013-03-25 21:35

1. Man blir ledare i landet.

2. Man förbjuder vodka.

3. Man tar bort alla vindruveplantarge och börjar odla majs ist

4. Man är hatad av alla i landet.


detta fick jag lära mig på ryskan idag ^^ det var tydligen en rysk ledare som hade gjort det där.


jag är så himmla glad. Jag fick D+ på NP engelska, seaking. Åhh vad detta värkligen gjorde min dag ^^ jag som har gått och oroat mig, men nu är det bara de svåra delarna kvar   Usch, usch


//PIFF

ps. kakao och vatten är inte så gott som det ser ut att vara...

AHHAHHHHH!!!!!

2013-03-24 11:13

Varför kan dom inte ha samma regler för puff, mig och vår lillasyster?

Idag ska hon få en mobil, en superbra, ny mobil. Och hon är bara elva. Puff och jag fick inte en telefon fören vi skulle börja högstadiet och då fick vi en tegelsten. Hon komemr få en bara för att hon och en till i klassen inte har någon mobil. puff och jag fick inte ens en mobil när vi var ensamma i våra klasser om att inte ha en. Mamma ville inte ens ge oss en när vi fylde 13, men Pappa gav oss en ändå. vad skulle vi med en telefon till?? Vad ska hon med en superbra mobil till??


HOn får dessutoim vara uppe till nio, halv tio på vardagar, och dessutom ligga och lyssna/läsa en stund. När vi var i hennes ålder, 11, fick vi välja att antigen läsa/lyssna till klockan 8 eller vara uppe till 8.
när man frågar varför hon ska få en telefon/ får vara uppe så länge svara dom bara "det är andra tider nu". wtf det är ingen ursäkt för att inte ha samma regler som för Mig och puff!

Vi var tvungna att läsa en bok på engelska innan vi fick åka till London första gången, men det behövde inte Mickis. Hon fick åka när hon började skolan, hon kunde inte ens läsa en bok på svenska när hon fick åka första gången.  Nu är hon lika gammala som vi var första gången vi fick åka, och hon har varit där nästan lika många gånger som vi har varit där.


och när vi åkte på språkresa så fick hon åka till Paris, Disneyland Paris. Anledningen till att hon fick åka, var att det skulle bli oretvist att vi fick åka på "semester" och inte hon. Men hon får ju okså åka på språkresa när hon gr ut nian om hon skötter sig. Allting skulle ju blivit rättvist tll slut...


AAHHHHHHHHHH!!! jag blir bara så himmla arg på dem. Jag lovar att när jag får ungar, kommer jag försöka att ha samma regler för alla.


// PIFF
Rubrik saknas

2013-03-16 10:14

Förlåt att jag varit dålig på att blogga på senaste tiden

Har haft så mycket annat i huvudet. Prov, prov, och killproblem.

"L" och jag har bråkat så mycket på senare tid, och nu sista gången vi bråkade tror jag att jag sa något som gjorde att han tog det som om vi gjort slut. Elle jag vet inte riktigt. Sedan det bråket har jag inte lyckats få tag på honom. det är som om han aldrig vill sse/ prata med mig mer   Allt jag vill få reda på just nu är om det är slut mellan oss, men är ganska svårt att få reda på det då han inte svarar.


Dessutom gillar jag norsken så himla mycket. han finns liksom alltid där om man behöver honom. OCh det är jag glad för. Utan honom skulle jag nog hamna i en av mina depp perioder...


// PIFF

hur kan man glömma bort sin egen tvillingsyster? :O

2013-03-09 21:57

idag var det tredje gången på en månad som puff glömde bort mig.

första gången var i början av februari, hon hade lovat att vi skulle gå på beatuful creatur (stavning). Men några dagar innan den började gå fick jag reda på att hon skulle gå på den med sin kille, och att jag skulle få följa med. dom sa att dom skulle gå antingen på fredan eller lördagen. Men dom hörde inte av sig, utan glömde bort att jag skulle med.


Andra gången var föra veckan nån gång. jag hade igentligen lovat min kompis att hjälpa henne med matten, men sen så lyckades puff på något sätt övertala mig att vi skulle göra något, men när jag väl kom till stan så hade hon redan åkt hem och glömt bort att vi skulle hitta på något.


Och tradje gången var idag. Puff hade lovat att jag skulle få följa med henne, sebastian och sebastians sysater på röjar Ralf, men självklart hör dom inte ens av sig till mig och säger att det var idag vi skulle gå.


Jag är bara så himmla less på henne. Hur kan man glömma bort siin egen tvilling syster?   


//PIFF

Ryska, I'm loving it

2013-03-06 20:35

Mitt favorit ämne måste nog vara Ryska. Läraren är underbar, lektionerna är roliga och ryska gruppen super snälla.

Man kan vara på dåligt humör hella dagen, men efter att man har haft rysak går man därifrån med ett leende.   

Jag älskar det värkligen, spelar ingen roll att man börjar 17.15 och slutar 18.45 det är helt klart bästa lektionerna varje vecka.

Min rysak lärare gav oss en hel skön läxa till nästa vecka, vi ska rita en gubbe/ gumma med jätte färglada kläder på och sedan skriva vilka klädder figuren har och vilken färg dom har. Inte offta man får så lätta och roliga läxor.   


Idag så skulle vi beskriva personer, om dom var snälla, intressanta med med. Och när jag skulle prata kom jag bara ihåg några ord, men viste inte vad de betyde. Så såhär var min beskrivning av olika människor: ett barn är dåligt, flera barn är jobbiga, killar är tråkiga och tjejer är kloka.  Det ända som stämmer är att tjejer är kloka   


//PIFF


ps. vill någon köpa newbody? måste sälga 30 paket då min klass är så dum att dom bara tänker sälja engång för att få ihop alla pengar till studenten...

äntligen! här kommer dom

2013-02-26 19:59

hej Hej!

Här kommer äntligen bilderna från Gran Canaria! ja, jag vet att det avr länge sen som jag lovade läga upp dom. Men bättre sent än aldrig   


 

mina två fina systrar   

       

PUFF!! :D

 
PUFF igen
 

huset längst bort bode vi i

 

Vårat hotel

 

huset vi bode i var run och i hade inget tak i mitten av huset

   

MIckis   

     

Kamelridning    

     

och lilla jag ^^


//Piff

trevlig dag med mormor och puff

2013-02-20 16:06

Hej!
Idag har Puff och jag varit i enköpnng med mormor ooch haft det trevligt.

Vi tog bussen i morse och sen hämtade mormor upp oss på stationen. Vi åkte till Nightmare outlet och där hittade jag direkt en jacka som som jag värkligen tyckte om. Dessutom passar den ass bra ihop med mina rosa överdragsbyxor som jag fick igår. Jag kommer se så bra ut nästa gång jag åker skidor eller leker i snön.   


Sen åkte vi och åt på en thairestauran, men tuvär kunde jag inte äta särskilt  mycket då det var jordnötter i nästan alla rätter.   och därefter strosade vi  runt på stan och sen gick vi och fikade på ett jätte gulligt kaffé. Derass hallonpaj måste ha varit en av de apsolut godaste pajer jag ätit!   


 


//PIFF

alla hjärtans dagpresent

2013-02-15 15:03

Det här låg på min säng när jag kom hem igår     


 

fick den här av mamma + två skrapploter

 

och det här kortet hade min lilla syster gjort till mig ^^

// PIFF

min dröm kille?

2013-02-13 21:10

jag har nu hittat min dröm kille ^^
Han är bara så himmla gullig och om han älskar någon så gör han vad som helst för den pesonen.

Jag frågade honom vad han skulle vilja få i Alla hjärtans dags present, och han svarade att allt han ville ha var att få kolla in i sin älskades ögon och somna med henne i sina armar.   


Är han inte jätte gullig?? ^^


Ja, jag vet att jag redan har en kille. Men jag har faktiskt övervägt att bli ihop med honom innan jag träffade "L". Men det finns bara ett problem, han bor i norge. Óch jag vill värkligen inte ha något avståndsförhållande...


//PIFF

sötta ungar på bussen

2013-02-12 15:03

Några ungar på bussen:

unge 1: vad är egentligen killit?

unge 2: datorer är killit

unge 3: kärlek är killit, killarna bestämmer ju om man ska vara kära i varandra

unge 4 : det här är killit *kittlar unge 1*
 

hahah så sötta!   

//PIFF


skosnören och alla hjärtans dag

2013-02-11 15:49

hej hopp!
Det var ett tag sen som jag senast bloggat   förlåt för det!

Ibland känner jag mig som en liten snorunge. När jag gick från bussen idag gick det en tjej, kanske tio år, framför mig och hennes skosnörren var uppknutna. Jag hade en sådan lust att trampa på dom och se om hon skulle ramla.   Fick värkligen annstränga mig ett litet tag för att inte göra det.


Är det någon som har bra Alla hjärtans Dags tips? Måste ju ge något till "L" men vet inte vad. Vill hällst inte ge choklad eller något sånt, det är ju typ det man alltid ger..

Funderar på att kanske baka något, men vad i sånna fall? några förslag?

// PIFF


puss, puss

2013-02-03 16:26

Jag har inget emot att dela rum med Puff, men när Sebastian är här vill jag bara springa iväg.

Allt det där pussande får mig att må dåligt.

Det är inte kul att sitta i samma rum som med folk som bokstavligt talat äter upp varandra. Jag tycker att dom skulle kunna behärrska sig lite, men det gör dom inte. detspelar ingen roll hur mycket jag än säger åt dom. Dom slutar ju inte.

pussar är myssigt, men blir det förmycket så urghh...

//PIFF

bron till terabithia

2013-01-31 18:11

IGår såg jag på bron till terabithia. TRor faktiskt atta det är en av mina favorit filmer. ^^ Det spelar ingen roll hur många gånger jag ser på den, den är lika bra och fin varje gång. Jag tror nästan att jag gråtter mer och mer för varje gång jag ser den.

Filmen handlar om en kille, Jess, han har aldrig haft någon kompis. han är mobbad i skolan och hanns familj bryr sig inte jätte mycket om honom. Han får ärva grejer av sina stora systar och så. Men sen så flyttar det in en ny tjej i huset brevid och de blir jättebar klompisar och hittar på ett eget fantasy land där de kan göra vad de vill.


Om ni är sugna på en barn film/snyfft film någon dag så kan jag rekomendera filmen .


// PIFF

usch vad jag känner mig elak!

2013-01-21 13:17

Usch vad jag känner mig elak.

Ända sedan skolan började efter jullovet har jag varit så himmla stressad och överreagerat på allt. Så igår kväll när jag var hos "L" var jag så himmla deppig och blev jätte iriterad såfort "L" gjorde något. Varför vet jag inte, han ville ju bara få mig glad.

Imrose när jag vaknade så såg jag hade fåt ett sms från honom där de typ stod: förlåt att jag inte har varit någon bra pojvän, att han skulle bättra sig och att han inte skulle klara sig utan mig för att jag viktigare än allt i hela världen.   

USch vad jag känner mig elak som fått honom att tro att han är en dålig kille när han inte är det.

Jag måste hitta på något att ge honom för att jag har varit så elak mot honom, men det kan bli svårt då jag varken får köpa eller bjuda honom på saker.  


// PIFF


guldfiskminne eller vad?

2013-01-18 17:43

ibland funderar jag faktiskt på om jag är en guldfisk, eller iaf om jag är släkt med en.

Imorse skulle jag ta med mig dop pressenten som mitt syskonbarn ska få på söndag. Jag bär ner den och ställer den vid mina skor för att INTE glömma den. Men vad gör jag jo, jag glömmer den.

Blev tvungen att åka hem till mamma efter skolan för att hämta den. när jag kommer dit äter jag lite fika och går sedan till bussen. När jag kommer fram till busshålplatsen kommer jag på att jag glömt pressenten hemma, igen. Jhah då var det bar att springa hem för att hämta den.

//PIFFbiosugen, men ingen att gå med :(

2013-01-18 17:24

hej!
Jag är så himmla sugen att gå på bio idg, men alla jaag frågar är redan upptagna eller så kan dom inte ta sig in till stan, snyfft  

"L" och jag skulle egentligen ha gått på de fem legenderna idag, men sen kom han på att han hade lovat att han och hans pappa skulle göra något idag... jaha vi får gå någon annan gång.

Jag vill värkligen gå på bio, men jag vill inte gå på bio ensam. Åhh vad det är jobbig...


//PIFF

vad är det för fel på mig??

2013-01-15 17:40

På senare tid har jag varit både sjukt hungrig och sjukt trött.

Jag kan somna redan typ kl 6-7 på kvällen och sova till kanske 10-11 på dagen. Desutom är jag hungrig hela tiden. det spelar ingen roll hur mycket jag äter jag blir inte mätt.


I lördags åt jag upp all matt hemma hoss "L".

Detta var vad jag åt till middag den kvällen: All matt hans mamma hade lagat ( ockej, kanske inte all mat, han och hans mamma fick en varsin portion), sen all lasangn som var kvar sen fredagen och till sist 2-3 pankakor. Lika så igår når Puff och jag var på resturang/ caffe. först bestälde jag en lasagn och sen åt jag även upp det som blev kvar från Puffs kladdkaka hon betälde. Och jag var fortfarande hungrig.

Vad är det för fel på mig egentligen???   


//PIFF


behöver en ny sport/aktivitet

2013-01-14 11:40

halli hallå!

jag är så himmla sugen på att börja på någon ny sport/ något annan aktivitet att hålla på med på med istället för innebandy. Jag har hållt på med det i snart tio år (tror jag   ) och nu känner jag att jag har börjat tappat intresset för det.

Jag har funderat på pooldans, ej den varianten då strippnin ingår ;)  vad tror ni om det?? men skulle bli jätte glad om jag kunde få fler förslag på saker jag kan hålla på med.


Sporter jag har hållt på med tidiare: Innebandy, fotboll, pingis, friidrott, badminton och beachvolleball.


//PIFF