RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-09 02:22:43

My's liv och vardag.

Det var längesedan nu.

2014-05-29 09:13

Tänkte faktiskt ta tag i bloggen igen, var ju ett bra tag sedan jag uppdaterade den, mycket har hänt sen jag uppdaterade sist, har hunnit fylla 22år gammal och även förlovat mig, men inte nog om det så har jag varit på studieresa i Stockholm med en massa ställen vi åkte till där vi skulle guida varandra och lärarna, vi bodde på ett lyxigt vandrarhem som var mer som ett hotell, oja jag gillade Stockholm! :) så jävla mysigt och fint!
Nu när dagarna har sprungit iväg så är det nere på 7dagar alltså en hel vecka kvar tills jag springer ut och skriker " FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!! "

Jag lovar er att jag ska börja uppdatera bloggen ännu mer, igår var det dagis och skola som stod på schemat och efter det så var vi på utvecklingssamtal på dagis och det var bara en massa bra saker! :)

Det firade vi och även långhelgen med tacos och kall äppeldryck som verkligen supergott! Blev en del över sen igår blir till lunch också, superbra! :)

Jag älskar min egna fina lilla familj! ?

- Hur stolt kan man bli?! :D

2014-04-15 18:27

Min son är 2år och 7månader och några dagar, tiden går fort!


Samtidigt som han utvecklas som bara den trots att han trotsar och testar mycket här hemma så är han samtidigt så duktig, han hjälper till och han pratar så fruktansvärt bra för sin ålder och även så har han börjat bli allt mer blöjfri, gör sina behov på toaletten eller på pottan, snacka om man blir stolt som mamma och även som förälder!

Allting har gått undan så snabbt på bara några få månader mer med språket och även likaså med blöjfri träningen.

Det finns ingen tid här i världen jag ångrar som jag får spendera med honom, visst det kan vara tufft ibland att vara mamma men det är absolut ingenting jag ångrar, för jag älskar varje sekund vi spenderar tillsammans!

Bara att få se lyckan i hans ögon när man hämtar honom på dagis efter man har varit utan varandra i några timmar efter man har antingen varit på praktiken eller i skolan, är helt ofattbar det går inte att beskriva med ord hur lycklig man är som förälder till detta fina vackra, och underbara barn!

 

Vackra barn, du anar inte hur mycket mamma älskar dig!

Du är den som jag gör allt för och försvarar med mitt liv, finns ingen annan som betyder lika mycket för mig som du gör för du är den som betyder allt.

Du är luften jag andas och mitt syre, du är min sol på dagen som lyser upp dagen för mig och på natten så är du min måne för att lysa upp natten för mig.

Zander - mamma älskar dig mer än allt annat på denna jord och över hela mitt hjärta!

  

 Inte som man hade tänkt sig idag.

2014-04-14 09:13

Ligger här hemma med sonen i sängen och kollar på bilar med finaste Zander! Idag var det tänkt att jag skulle tillbaka till netto efter två dagars ledighet samt helgen men så blev det inte för hela natten och halva morgonen har jag spenderat inne på toaletten för jag har problem med min mage :( Det är mest troligen min magkatarr som krånglar och det är verkligen vidare!
Nä nu ska jag försöka trotsa mitt magont för en stund och ställa mig och baka scones och äta frukost med lilleman och sen samla energi för att ta tag i städningen också dessutom!
Ha en underbar dag alla, så uppdaterar jag mer sen! :)

Torsdags - en av de hemska dagarna i mitt liv!

2014-04-13 10:34

I torsdags åkte jag och Lilleman redan till mamma på eftermiddagen och åt middag här eftersom att det var en del hemska saker som hände redan på torsdagsmorgonen, fyfan! Kan fortfarande inte smälta det, gråter både inombords och utvändigt när jag tänker på det, alltså tänkt ett samtal räddade livet på människan, ett enda samtal efter hundra andra fel samtal! Att se en människa förstörd och riktigt sjuk och dålig gör riktigt ont i hjärtat, det var precis som någon skar en kniv i hjärtat på dig hela tiden, alltså mina tankar snurrar runt i huvudet än idag och då är det typ såhär: " tänk om man inte hade reagerat som man gjorde, då hade det varit försent för människans liv nu." Och få det beskedet tidigt på morgonkvisten när personen hade kommit in med ambulansen och blivit snabbt undersök att om man inte hade ringt då man ringde så hade personen inte varit i livet hos en mer.

klarade inte ens av att vara ensam för då tänkte jag på det hela tiden så hörde faktiskt med mamma och dom om man fick sova hemma hos dom den natten för orkade helt ärligt inte vara själv för var så ledsen och krossad, så vi har sovit här ute sen i torsdags kväll!


Blev ledig av praktik både i torsdags och i fredags eftersom har hänt en hel del stora saker för att få bli ledig sådär, morgonen bestod utav att mamma hade Zander medans jag åkte in till sjukhuset för att bara få vara där inne och ett stöd för en av de närmaste människorna som finns i mitt liv höll på att gå bort i torsdags om personen inte hade fått hjälp då personen skulle få det så hade personen mist livet på bara några få timmar. Helt sjukt, var där redan där inne i torsdags runda med och då slutade det med att jag började gråta när jag stack där ifrån, fyfan aldrig mer! Vill aldrig se personen så dålig igen, aldrig någonsin vill inte se någon vara så dålig.. Som tur är personen på bättringsvägar och har äntligen fått rätt vård efter många om men så fick personen rätt hjälp!

ÄNTLIGEN!!

 Vem är jag?!

2014-04-12 09:15

Mitt namn är My och bor i en håla som heter Klippan som ligger

emellan Hässleholm och Helsingborg.

Jag fyller år den 3 maj och året jag föddes var 1992, så jag blir 22 år detta året.


Jag går mitt sista år på gymnasiet, jag blev mamma den 2:e September 2011

där jag gjorde studieuppehåll medans jag skulle födda Lilleman,

så sista tiden av graviditeten så var jag höggravid på skolan.


Så min utbildning beräknas vara klar den 5 Juni nu i sommar så tar jag studenten, sedan därefter så har jag förhoppningsvis får ett jobb, läser på handels och adiminstrationsprogrammet och i de kurserna ingår även turism.


Ska börja träna 5 dagar i veckan på gymmet i en timme om dagen också där jag ska få bli chansen att bli lite mer starkare och lite mer styrka och även berarbeta saker som behövs få chansen att må bättre i kroppen.


Mina framtidsplaner längre fram att bli lastbilschaufför och sedan planera ett volontärarbete.


Det här en brud som har mycket tankar och funderingar och samt är en person som vill göra så mycket utav livet som möjligt som hatar att sitta stil och vill göra så mycket här i livet av all tid som finns.


Lever för det jag brinner för, finns inga dumma idéer finns bara dumma förhinder som kan ibland stoppa oss här i världen, men man ska alltid försöka uppnå sina mål här i livet och att aldrig ge upp.

Vid fler frågor så får ni gärna fråga mig i min gästbok

eller om det är privata frågor så är det min gmail som gäller som är: angelica.lillaan@gmail.com