RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-05 04:11:55

Kommentarer till Linus Jonkmans blogg

Psykologi och filosofi i en enda röra

Kommentarer till Jag är INTE introvert Linus Jonkman!!! av Jerker Mikkelsen

2019-02-10 12:26
Från Jerker Mikkelsen
Hej Linus, Själv är Jag både Introvert, HSP och Särbegåvad och har hört att det ofta går hand i hand, Vad säger du om det? Hälsningar Jerker!

Kommentarer till Jag är INTE introvert Linus Jonkman!!! av Anna Kalmering

2018-11-21 18:14
Från Anna Kalmering
För ett tag sedan kom en kollega (som jag inte är speciellt förtjust i) och tryckte en bok i min hand och sa -den här måste du läsa! Artigt tackade jag för hennes engagemang samtidigt som jag tänkte säger du det du.. ja ja vi får väl se hur det blir med det.. Samma dag hade jag turen att få sitta själv på tåget hem och eftersom jag läser mycket och dessutom lever för hundar började jag bläddra i boken.. och jag kan bara säga TACK till min kollega som tryckte på mig boken och till dig Linus som skrivit den! Jag har skrattat och gråtit om var andra för att äntligen ha förstått och fått bekräftelse på varför jag är som jag är och att det är ok. Boken är min bibel och jag kommer aldrig mer inleda någon som helst relation med en person som inte läst den.

Kommentarer till Jag är INTE introvert Linus Jonkman!!! av Jonas

2018-11-04 22:40
Från Jonas
Det här bevisar de flestas okunnighet kring begrepp inom psykologin: får väl skylla på populärpressens tester och dåliga bloggar! Jaja, vad är väl en bal på slottet. . .

Kommentarer till Vad är status? av Gustav Fredriksson

2018-09-02 16:28
Från Gustav Fredriksson
Bra skrivet! Jag studerar i nuläget sociologi och ska passande nog föra en presentation om Status och Makt nästa vecka. Temat är ”vad är status och makt?” Känner att det är en aning svårförklarat då Status är i samhället något som existerar, men som barn existerar det efter att vi blivit lärda om det. Hittade din blog/sida när jag gjorde research om status, ska fortsätta läsa dina inlägg och se om jag blir klokare ;)

Kommentarer till Din personlighet är din styrka av Anders

2018-04-17 21:24
Från Anders
Tja. Bra artikel. Hittade en skön ironisk bild som man kan ha med sig när man tänker på disc! Den lila färgen... den nya personlighetstypen.... ;) https://cdn-04.minfil.org/v299g2e1bb/3927ba42-1523992701/disc_the_fifth_color.jpg

Kommentarer till Förbluffande introverta styrkor (förklarat av katter) av Helena

2018-03-12 12:51
Från Helena
Hej! Jag är också både introvert och HSP. Detta är något jag har funderat på länge, flera flera år men som jag nu har fått bekräftat. Jag tampas med att försöka behålla min energi och självkänsla i mitt jobbsökande just nu. I 20 år har jag varit frilans och jobbat som grafisk formgivare men efter två perioder av utbrändhet har jag lagt detta på hyllan tillsvidare. Efter omskolning till coach och rekryteringsresearcher söker jag nu jobb som researcher, ett jobb som borde passa mig perfekt då jag mestadels jobbar självständigt och med sociala medier. Mitt problem är att jag nu ska ge mig in i en rätt tuff bransch igen, precis som reklambranschen var och jag är egentligen inte den tuffa innerst inne. Men jag är ingen mes heller, utan modig och tar gärna för mig på olika sätt. Hur ska jag kunna vara ärlig och berätta om mina två ”styrkor” HSP och introvertism. En arbetsgivare blir ju livrädd att anställa mig. Mitt CV är bra och jag har slipat på detta i ett par år nu men har inga direkta referenser då jag har arbetat med egen verksamhet. Jag uppfattar det som att många inte förstår vilken fantastisk ”vertktygslåda” jag kan erbjuda med mina styrkor, erfarenheter och ödmjukhet. /Helena

Kommentarer till Testa dig själv- Hur extrovert är du? av Jenny Söderman

2017-11-28 21:11
Från Jenny Söderman
Lyssnade på dig förra veckan på Arlanda. Vilken aha-upplevelse! Både för mina kollegor som ibland tycker jag är lite svår och distansierad, men främst för mig själv! En fin bekräftelse på att man kan vara på olika sätt och det är ok att vara jag. Tack!

Kommentarer till Jag är INTE introvert Linus Jonkman!!! av Ella

2017-11-16 21:59
Från Ella
Tack för att du skriver.. Just nu känner jag också mig som den ofrivilliga managern.. Jag har mycket kunskap och passar in i rollen för att ta strategiska beslut, men jag behöver sitta själv och tänka och är inte lika "snabb" med att komma fram till en lösning jmf med en mer extrovert-befinnande person.. Haha

Kommentarer till Den oväntade sanningen om hur du känner igen talang av Sladj...

2017-10-19 09:58
Från Sladjan Bogojevic
Tänkvärt, definitivt. Makes one think.