RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 12:24:57

lindis75

trött nervös men ändå nöjd

2013-01-06 22:56
Idag har det varit fullt upp. Vi har varit till min mans mormor och gratulerat henne på 87 års dagen. Det var trevligt att träffa släkten. Det blev smörgåstårta och kaffe mycket gott. Var ganska trött när vi kom hem. Har slappat framför tvn och inte gjort mycket alls.
Nervös...jo jag är nervös för imorgon ska jag gå iväg och träna helt själv. Då kanske en del undrar ja vad är det med det då. Jo då ska jag tala om för er som undrar att jag tycker sånt är mycket jobbigt. Jag har nästan ångest,jag tror inte att jag ska fixa det. Tycker att människor runt mig tittar konstigt " titta på den där tjejen vad konstig hon ser ut, vad fet hon är" jag är sån som oroar mig mycket i onödan innan jag vänjer mig vid något.
Ja ja men jag måste ta mig dit nu när jag skaffat kort. Det är ju för mitt eget bästa och välmående som jag gör detta. Jag måste lära mig att strunta i vad andra säger och tycker.
Ha en god natt på er nu.

träna

2013-01-05 00:09
Nu har jag kommit igång med min träning. Jag har skaffat gymkort på friskis. Jag ska försöka komma iväg 3 ggr i veckan. Nu ska jag må bättre. Jag känner att 2013 blir ett bra år.

samvete

2012-09-13 12:52
Vad jobbigt det är att ha dåligt samvete pga att man inte kan ge sina barn det dem behöver. Emil kom till mig och frågade mig lite försynt om han skulle kunna få ett par byxor eftersom inte han har mer än 3par varav ett par håller på att gå sönder. Det enda jag kunde svara var du är den första som ska få kläder när vi får pengar. Usch det skär i mitt hjärta. Jag förstår att när man är 14 år vill man vara som alla andra. Julia vill ha något nytt till sitt skolfoto men tyvärr fick jag säga inte denna gång gumman. Jag vet ju själv att jag ville ha något nytt till skolfotot.
Det gnager i mig jag vill bara att vi ska ha 2 inkomster och klara oss , jag ber inte om något överflöd.

tröööööött

2012-09-10 09:48
Usch vad jag är trött. Jag har jobbat hela helgen och det är nog därför som jag är helt slut. Jag får snart besök av min brorson som ska ta en fika med mig. Ha en bra dag

fredagsmyyyys....

2012-09-07 14:22
Idag är det fredag och jag är ledig, så skönt. Jag jobbar lördag och söndag. Det blir väl fredagsmys ikväll och någon god mat.
Just nu har jag tvättstugan skönt att
få rent innan helgen.
Ha en skön fredag.

besök av min bästa Diana

2012-09-06 15:49
Idag var jag till sonens skola på utvecklingssamtal det gick jättebra. Han fick sätta upp mål som han ska försöka uppnå den här terminen. Hans lärare var nöjd över han och tyckte
han var med bra på lektionerna. Sånt värmer mitt hjärta.
Sen åkte jag hem och en kompis till mig kom över och vi fikade och pratade en hel massa. Hon och jag har gått gymnasiet tillsammans så vi har kännt varandra i 21 år. Oj jag tror jag börjar bli gammal...hm fast jag känner mig inte gammal och det är viktigast eller?
Nu ska jag och min dotter till hennes badmintonträning snart. Sen blir det mys med familjen.

Kramen från damen

jobb och träning

2012-09-03 19:56
I dag var jag uppe riktigt tidigt pga. Jobb såklart. Annars hade jag nog legat ett tag till,morgontrött som jag är. När jag kon hem gick jag och mannen och tränade. Det var skönt efter det uppehåll jag gjort för att jag varit lite förkyld. Det gick iallafall ganska så bra. Nu blir det att slappa framför tvn med familjen. Kramen från damen

pengar

2012-08-28 23:10
Den som säger att pengar inte är viktigt den personen ljuger kraftigt. Just nu lever vi i en ekonomisk kaos. Min son vill klippa sig, han behöver ha gympaskor mm. Men vi kan inte ge honom det för då får vi strunta i mat på bordet. Jag känner mig urusel och vill kunna ge mina barn det dem behöver. Detta är Sverige idag och JA det finns fattiga människor i vårat fina land Sverige. Jag vet inte hur detta kommer sluta. Vi har för mycket pengar för att få hjälp av soss och för lite för att klaraoss i vardagen. Jag får ca 15700 kr min man får inget för tillfället. Hyra, el, telefonräkning ,amortering och mat inga pengar kvar.
Usch vilket liv.

balkonghäng

2012-08-25 21:52
Jag har jobbat från 10-20 idag. När jagkom hem satte jag och mannen osspå balkongen och tände ljus och öppnade en varsin kall öl . Det är livet. Tack och hej från lilla mig.

badmintonträning

2012-08-23 17:23
Just nu sitter jag och tittar på min dotter som har träning. Vad glad jag är att både Emil och Julia har sporter som dem går i. Barn mår bra av att röra på sig...fast det är ju bra för alla.
Många barn sitter ju framför sina datorer eller tvspel och inte att glömma mycket stillasittande i skolan också. Så lite fysisk aktivitet skadar inte.
Kramen på er!

Regn...

2012-08-22 20:34
Den här sommaren måste ju det vara rekord i regn. Sååå tråkigt. Idag hade jag velat träna i gymet. Men det fanns ingen tid så det fick bli en långpromenad istället. Jag mår så bra av att träna både fysiskt och psykiskt. Det är så skönt. Jag har tappat 5 kg vilket också är ett plus :). Ha det gött.

En skön helg är slut

2012-08-19 23:27
Då var den här helgen över. Det har varit en lugn helg med en hel del träning. Jag och sonen tränade tillsammans igår och det var ett riktigt bra träningspass. Ikväll var även min dotter med och sprang på bandet. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen nyduschad och ska slå igen mina blå och bege mig till drömmarnas värld. Imorgon börjar skolan för mina barn och allt blir som vanligt igen , skönt med rutiner igen. Jag ska upp tidigt imorgon och iväg och jobba. Så sov så gott.

ont i magen

2012-08-14 21:38
När ska vårat liv bli ett lugnt liv utan oro. Jag har fått eksem i mina händer och börjar få ont imin mage igen. Allt pga. att jag får oroa mig för hur pengarna ska räcka så vi ska ha mat på bordet fram tills på måndag då barnbidraget kommer. Då kan jag pusta ut en stund igen. Usch för att ha det så här.

Tränat med sonen

2012-08-13 16:30
I dag har jag och Emil kört ett pass i gymet. Först gick och sprang på bandet i en halvtimme sen körde jag styrka i en halvtimme. Sonen min är bra på att peppa mig så träningen gick kanon. Nästa pass är på torsdag. Imorgon tänkte jag ut och gå innan jobbet. Skönt att jag äntligen har kommit igång.

En jobbhelg till enda

2012-08-13 00:03
Nu är jag helt slut. I dag har jag jobbat 11 timmar. Jag känner mig helt mör. Helgen har flytit på rätt bra. Jag har jobbat ihop med två jättebra tjejer bägge två är vikarier. Jätteduktiga och ambitiösa.
Vi tittade på finalen i handbollen i från os i London. Sverige kom ,2:a silver är ju helt ok.
Nu ska jag sluta mina blå och ge mig av till drömmarnas land. Natti natti

Datorbråk

2012-08-09 16:13
Jag undrar varför det alltid ska vara tjafs om användning av dator.
Jag pratade med en mamma på bussen hon var helt förtvivlad. Hennes son slår henne när hon säger åt honom att gå bort från datorn. Han får hemska utbrott. Hon vet inte vad hon ska ta sig till.
Vad hände? det fanns en generation som inte ville komma in om kvällarna som föräldrarna fick dra in, i bland till och med muta för att få in. Det var inte så längesen. Nu gapar gårdarna ofta tomma fast det finns barnfamiljer som bor där. Någon enstaka pojke eller flicka kan jag se ibland som är ute och leker.
Nu får man nästan muta barnen för att dem ska gå ut istället. Frågor som:
- vad ska vi göra ute?
Eller...
- vi har ingenting att göra, det är så tråkigt.

Vart tog fantasin vägen? Finns den kvar eller är den på väg att dö ut. Jag vet att många föräldrar försöker få sina barn att göra kreativa saker och gör sitt yttersta för att dem ska få en bra uppväxt. Det är inte lätt att vara
förälder idag.