RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-02-13 17:46:27

Blog - Kazivas Värld

Upp ur sandlådan eller låt det bli nyval

2018-11-06 20:13
Från Kaziva Sadafi
sandlåda.jpg

Hej på er alla!

Efter valet hade jag bara tänkt vänta tills dagisbarnen i Stockholm hade bildat regering innan jag skrev nästa inlägg på bloggen. Sen hade jag ett ganska rörigt arbetsschema under september-oktober så tiden glömdes bort och nu står vi här 7-8 veckor efter valet och dessa bedrövliga vuxenmobbare har fortfarande inte lyckats bilda regering.

Nu struntar man i alla löften om sjukvården, skolan, äldreomsorgen och ekonomin. Man struntar i att ta ansvar. Den enda fråga om nu spelar någon roll är att vara bäst på att inte samarbeta med Sverigedemokraterna, det är det enda löfte man verkar intresserad av att hålla.

De senaste åren har alla utom Miljöpartiet och Vänstern glatt kopierat SDs politik på punkt efter punkt allteftersom deras stöd ökade ute i landet. Sen innan valet målade man in sig i var sitt hörn med löftet om att aldrig samarbeta med SD. De måste ju ha förstått att det skulle bli så här eller är politikerna i Stockholm på riktigt så korkade? Nu fick ju dessutom SD ett betydligt sämre valresultat än de flesta trodde.

Alliansen (om den ens finns kvar längre) skulle kunna driva nästan exakt den politik de vill ha i Sverige bara de tog stöd av Jimmie, men de verkar som att främst Centern och Liberalerna i valet satsade allt på sitt SD-motstånd och att Miljöpartiet helt skulle åka ur riksdagen. De satsade och förlorade och nu sitter de i en omöjlig situation för om de skulle gå över till Stefan Löfvens rödgröna röra lär de väl inte nå 4% om fyra år.

Är det här den demokrati som vi ska lära våra barn? Vuxna människor som sitter och käbblar i vecka efter vecka. De åstadkommer inte ett skit samtidigt som de tjänar mångdubbelt mot vad vanligt folk gör? Det är sandlåda och vuxenmobbning på högsta nivå som äcklar mig.

Ute i flera kommuner går det ju hur bra som helst att samarbeta mellan vilka partier som helst men kommunpolitiker brukar väl tänkta lite mer i banorna att de faktiskt har en kommun att sköta om och väljare nära inpå att respektera. På riksnivå har man bara tappat det helt och verkar leva i en annan värld. Om det bildas någon regering utan stöd från SD ur denna soppa så kan det inte bli något annat än en urvattnad desperat kompromiss och fyra år där ingen kan driva någon riktig politik och alla väljare blir svikna. Sen om fyra år kanske några av småpartierna åker ur riksdagen helt.

Nej, klättra upp ur sandlådan eller låt det bli nyval (eller “extra val” men det låter fånigt) och blir det nyval så är det bara att hoppas folk lärt sig en läxa och inte röstar på samma dagisbarn igen. Och snälla rödgröna, stödrösta inte på Miljöpartiet så att de åker ut den här gången.

Huvudet på spiken, Jimmie!

2018-09-08 11:36
Från Kaziva Sadafi
jimmie.jpeg

Invandrare får inte jobb för de inte passar in och för att de inte är svenskar. Jimmie Åkessons uttalande under debatten i SVT blev värsta grejen och public service misslyckas ännu en gång med att vara opartiska.

Varför är sanningen alltid så svår att acceptera i början? På punkt efter punkt har övriga partier svängt i frågor om invandring och integration, från att gapa om rasism och människosyn till att erkänna problemen, skylla på varandra och försöka prata bort att man varit naiva och livrädda för uthängning i vänstermedia i flera år.

Det Jimmie sa är ju så självklart. Man är inte svensk bara för att man bor i Sverige eller för att man har svenskt medborgarskap, som för övrigt är löjligt enkelt och kravlöst att få (eller "köpa"). Vad är det med denna besatthet om att alla i hela världen ska vara svenskar? Blir blonda Anna Andersson afghan om hon flyttar till Afghanistan?

Vad är då att vara "svensk"? Det kan man så klart tycka olika om men jag anser att man ska vara född i Sverige eller bott i Sverige större delen av sitt liv för att vara "svensk". Jag ska dock nämna att jag via jobbet har träffat dem som är födda i Sverige men på grund av segregering ändå talar Svenska med så kraftig brytning att man tror att de kom till Sverige för bara ett par år sedan.

På grund av den misslyckade integrationen så passar stora grupper av invandrare inte in. De umgås inte med svenskar och de kan inte språket tillräckligt bra. De har istället försökt återskapa sitt eget land och sin egen kultur i Sverige. Det har lett till den segregation och de parallella samhällen som finns idag med hundratusentals arbetslösa invandrare och "ungdomar" som bränner bilar hela dagarna.

Det är helt och hållet Sveriges fel. I åratal har det kravlösa samhället, precis som Jimmie sa i debatten men som den mesta rapporteringen efteråt väldigt fullt har klippt bort, anpassat sig efter invandrarna och deras kultur. Att ens prata om andra alternativ har varit rasism. Det har saknats krav på att lära sig språket, saknats krav på att lära sig hur samhället här fungerar, det har saknats krav på att följa regler. Det har länge inte funnits någon piska eller någon morot, bara bidrag och gratis.

Det har mer handlat om att invandrarna ska kunna behålla sin kultur i Sverige och leva gott på bidrag hela livet och allt är bra bara vi inte blir kallade för rasister. Att fortsätta göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annorlunda resultat brukar vara definitionen på en idiot, men det är precis hur Sveriges regeringar har hanterat integrationen.

Det är bara de invandrare som själva haft motivation och drivkraft att bli någonting mer i Sverige som har tagit sig vidare. De har umgåtts med svenskar, de har lärt sig språket, lärt sig om samhället, utbildat sig och fått jobb. De passar in, kanske inte perfekt, men tillräckligt bra. Man behöver inte vara "svensk" för att passa in i samhället, man behöver bara anpassa sig till samhället, precis som alla svenskar som arbetar i andra länder själva gör.

Regeringen skryter gärna om hur arbetslösheten i Sverige har sjunkit de senaste åren och det har den, bland svenskar. Bland invandrare har den bara fortsatt att öka, kraftigt.

Idag är hälften av alla registrerade arbetslösa i Sverige invandrare och då räknas inte de som fortfarande söker asyl eller går på någon "aktivitet". Varför är det så här? Jo, självklart för att invandrarna inte är svenskar och i stor utsträckning inte passar in i samhället. De kommer från helt andra kulturer, de saknar språket och de saknar utbildning. Många, framförallt medelålders och äldre, saknar också alla förutsättningarna för att någonsin kunna ta sig in på den svenska arbetsmarknaden. Kraven på teoretisk utbildning är för hög och de ligger ett helt liv efter redan när de kommer hit.

Språket är det absolut viktigaste när du kommer till ett nytt land och det har inte fungerat i Sverige, särskilt inte under de senaste åren när SFI blivit så överbelastat att folk kommit ut godkända bara de har haft tillräcklig närvaro. Det går för fort och bara de mest motiverade och begåvade klarar av det. Det kommer nu också ut många nya invandrare på arbetsmarknaden inom framförallt vården, de har fått gå utbildning som undersköterskor och på något sätt blivit godkända. De har inte den kunskap som krävs och framförallt så har de inte språket, de kan inte kommunicera på arbetsplatsen varken med kollegor eller brukare och patienter. Det är så klart jättejobbigt för dem också men det går inte att ha det så, det kan vara rent farligt. De jobbar ofta inte så länge utan försvinner efter en tid, för de klarar inte av arbetet.

Snart kommer också alla anhöriga efter flyktingkrisen då Sverige i panik insåg att man plötsligt behövde "bygga murar". 181 000 anhöriga mellan 2018 och 2021 enligt Migrationsverket. Garanterat väldigt många både äldre och outbildade som kommer gå direkt in i bidragsberoende resten av livet. Lägg till de beräknade 122 000 nya asylsökarna som beräknas komma under samma period. För att citera Göran Persson, "Skrämmande, det går inte".

Statuskåta och idioter på valsedlarna

2018-09-02 19:39
Från Kaziva Sadafi
IMG_5386.JPG

Jag blir bara förbannad när jag ser alla invandrarnamn på olika valsedlar, framförallt i Umeå där jag vet vilka flera av personerna är och jag vet att de inte har i politiken att göra. På stan springer unga invandrare runt med information om personröstning och tar för givet att jag som invandrare är intresserad och självklart vill rösta på någon kurd eller iranier.

Det finns namn på valsedlarna med personer som snackar om allas lika värde och rättvisa när jag vet att de kommer från hedersfamiljer och allt bara handlar om status och att tjäna pengar på att göra så lite som möjligt. De bryr sig inte om Sverige eller göra någonting bättre, de bryr sig om att kunna skryta för sina landsman att de "arbetar" som politiker och är så jävla viktiga. Samtidigt som de driver företag där andra stackars invandrare arbetar för slavlöner som de får kontant i handen, eller har släkt med dubbla medborgarskap som lyfter bidrag i Sverige men i smyg bor i hemlandet (för att dra två exempel).

Det finns islamister, kriminella, horbockar och alla möjliga idioter som arbetar med eller mycket nära dessa "politiker". Bara du kan snacka tillräckligt mycket så kan du bli kommunpolitiker och är du bara invandrare så står partierna till vänster i kö för att sätta dig på sina valaffischer och ragga invandrarröster.

De söker sig framförallt till Socialdemokraterna, särskilt kurder som känner till just Socialdemokraterna sedan långt tillbaka. De känner inte till någonting om politiken i Sverige eller vad olika partier egentligen tycker i olika frågor, de följer bara efter varandra som dumma åsnor. "Socialdemokraterna är bra", "SD är rasister" - informationen ligger på den nivån. Har stött på dem som tror att Socialdemokraterna och Socialtjänsten är samma sak. Jag blir lite äcklad när jag ser bilder från deras valmötet där alla kurder sitter i långa rader och lyssnar på hur allt ska bli bättre för dem bara de personröstar på sina landsmän. De som inte lyckas komma någonstans inom Socialdemokraterna tillräckligt fort (de vill inte vänta länge på sina pengar och sin status) hoppar över till Miljöpartiet eller Vänstern.

SDs valsedlar undersöks alltid (mest av den SD-besatte David Baas) och där hittar man alltid nazister som försöker få plats i små kommuner eller någon som är dömd för brott och det blir krigsrubriker. Varför tittar man inte djupare på alla andra partiers valsedlar? Särskilt med tanke på alla smygislamister som kommit fram under de senaste åren. Varför måste man gå till Flashback eller Samnytt för att hitta kandidater i andra partier som är dömda för grova brott?

Jag behövde bara skriva av mig lite och släppa lite irritation runt det här. Kan tyvärr inte skriva ut namn då det skulle kunna leda till problem.

Tack för att du vågade vara ärlig, Jimmie!

2018-08-29 22:55
Från Kaziva Sadafi
jimmie-p3.jpg

Aldrig tidigare har väl en politiker i Sverige kallat en radiostation för "skitkanal" och ett radioprogram för någon form av "smörja", i direktsändning! Tack Jimmie för att du vågar säga vad du tycker och att du vågar säga sanningen. Du brukar annars formulera dig proffsigt och mer politiskt korrekt men den här gången gjorde du en "Donald Trump".

Hur ofta har man inte reagerat på vad programledarna på Svensk radio får sitta och häva ur sig, hur de vinklar i sina program, hur de mobbar SD och deras väljare samt hyllar allt vänstertrams och "feminism".

Nu kanske det är så att även de andra partiledarna råkar ut för satir i just Morgonpasset på P3 men SD har ju råkat ut för "satir" (läs mobbning) i var och varannat program under flera års tid. SR har ju visat att de har väldigt svårt för att vara neutrala och fällts ett antal gånger för olika programledares uttalanden om just SD. Sånt är normalt i statligt ägd media i t.ex. Ryssland eller Iran, borde inte få hända på statligt ägda kanaler i Sverige.

Att man röstar på Miljö- eller Vänsterpartiet verkar ju ha varit en förutsättning för att kunna söka jobb på både SR eller SVT. Enligt Kent Asps och Göteborgs Universitets undersökning från 2012 röstade 52% av anställda på SR på just Miljöpartiet och 80% röstade rödgrönt och det verkar inte ha förändrats sedan dess.

Du borde våga vara mer rakt på sak oftare Jimmie, prata mer som vanligt folk och mindre som en slipad politiker, jag tror verkligen att du har något att vinna där.

Frågor och svar!

2018-08-25 22:49
Från Kaziva Sadafi
IMG_6743.jpg

Godkväll allihopa!

Precis som jag lovade så kommer här lite frågor och svar, även om det har tagit två månader att få klart inlägget. Det har ju varit så otroligt bra väder i sommar för den som gillar sol (vilket jag gör) att det inte blivit någon tid vid datorn efter jobbet. Jag jobbade hela juli och en bit in på augusti men jag trodde ändå aldrig att det skulle ta så här lång tid att få klart ett inlägg.

Nu är det iallafall äntligen dags för en första frågor och svar efter mitt långa uppehåll.

Den vanligaste frågan jag har fått är självklart vart jag tagit vägen och varför jag slutat skriva på bloggen.

Jag försvann av lite olika anledningar. En stor anledning är självklart att livet helt enkelt kom emellan, jag blev gravid och fick barn. Under graviditeten mådde jag också dåligt under långa perioder och var helt förstörd. Det har tagit ett år att komma tillbaka i form. Vi flyttade också igen, från radhus till villa, som vi har renoverat så det har varit projekt på projekt hela tiden.

Men det finns fler anledningar. När jag startade bloggen så hade jag ett mycket lugnare liv, jag började läsa på Komvux och jobbade lite extra här och där. Jag och min man bodde i hyreslägenhet. Livet var enklare och jag hade så mycket mer tid över. 

Nu är tid dyrbar. Just nu så har jag lite semester men snart är det tillbaka till arbete på heltid med lillen på förskolan.  Många inlägg tar mycket tid att skriva så jag måste vara motiverad om jag ska använda den lilla tid jag har till bloggen.

Det finns inga pengar i den här typen av blogg som motiverar heller, när bloggen gick som bäst med tiotusentals läsare av inläggen så fick jag så klart ett par donationer men om jag ska tjäna pengar som andra bloggerskor så måste jag byte ämne till sånt som småtjejer köper.

En sista anledning jag kan komma på är också de problem som de ämnen jag har skrivit om på bloggen faktiskt skapar. Folk som känner till bloggen börjar se dig som farlig och kaxig, rädd att man ska avslöja deras hemligheter på bloggen (eller något). Problem när jag söker jobb, kanske extra svårt i en "röd" stad som Umeå. Några av er som mailat under tiden jag varit borta har gissat att det här är anledningen till jag försvann.

Jag har fått flera frågor runt min äldsta son och om jag har fått tillbaka honom, så här kommer en liten uppdatering.

Nej, jag har inte fått tillbaka honom, men mitt umgänge har ökat och fungerar väldigt bra. Mer än så kan jag inte gå in på just nu.

En vanlig följdfråga runt den historien är tips på hur man ska hantera socialtjänsten om de av någon anledning tar ditt barn.

När min son blev placerad för 5 år sedan efter skilsmässan och massor av bråk och trakasserier så visste jag inte hur jag skulle hantera situationen, hur jag skulle hantera socialtjänsten. Jag blev väldigt gapig. Det är nog ganska vanligt när någon tar ditt barn och i mitt fall faktiskt ljög om att han skulle komma tillbaka "efter sommaren". Hur som helst så måste man kunna kontrollera sina känslor och samarbeta.

Om man bråkar så blir det bara negativt och allt negativt skrivs ner och kommer med i alla utredningar som görs. Allt tar väldigt mycket tid med utredningar som tar månader och det kan gå långt mellan umgängen med ditt barn. Varje gång du bråkar så kan det vara som att hela processen börjar om från noll och väldigt snabbt så har det gått flera år.

I mitt fall så tog det tid innan socialtjänsten förstod vem som var problemet och varför det blev som det blev. Det berodde delvis på att jag var väldigt upprörd och därför sågs jag som hetsig och gapig men också för att min svenska på den tiden inte var tillräckligt bra för dessa sammanhang. Jag kunde inte uttrycka mig rätt. Mitt ex hade bott i Sverige mycket längre och kunde uttrycka sig, han hade därför ett överläge i början innan socialtjänsten insåg att allt var manipulation och lögner.

Så det viktiga för att inte bara förlora tid med ditt barn är svälja din ilska och samarbeta. Om du har möjlighet ta råd från en bra advokat som kan allt om hela processen.

Det jobbigaste med socialtjänsten är att de byter handläggare väldigt ofta och det är inte alls bra. Tyvärr så kan ditt ärende gå framåt eller bakåt mycket på grund av vilken handläggare du har och hur bra ni kommer överens. Ta med din advokat på viktiga möten med socialtjänsten, det kan verkligen hjälpa särskilt om relationen med handläggarna är lite dålig eller umgängesschema och annat inte fungerar som det ska.

Jag har fått många frågor runt hur det fungerar med relationer mellan kurdiska tjejer och svenska killar, så jag ska försöka skriva några tankar runt det, även om jag tidigare haft hela inlägg om det.

Jag skulle säga att de flesta kurdiska tjejer inte vågar blanda sig med svenska killar, på grund av skitsnacket bland andra kurder och kulturen. En kurdisk tjej ska träffa och gifta sig med en kurdisk man, annars sticker hon ut väldigt mycket. Det förenklar så klart mycket om tjejen inte har sin egen familj eller några släktingar i Sverige men det kan ändå skapa problem. Precis som många andra invandrargrupper så håller kurder väldigt bra koll på varandra så rykten om vem som gör vad sprids hur fort som helst och familjen i hemlandet får så klart veta det mesta. Så det beror på vart du bor, hur de lokala kurderna är och hur stor del av dem som övergett hederstramset.

En vanlig fråga jag har fått handlar om religion och så klart Islam. De flesta kurder är inte särskilt religösa, de är lika mycket muslimer som svenskar är kristna. Det finns också kristna kurder, framförallt i Irak. Problemen har oftare med kulturen och hederstramset än med religionen att göra. Araber och nordafrikaner är betydligt mer "Allahu akbar".

Jag har också fått frågor om att gå med en kurdisk tjej på ett "kurdiskt disco" eller kanske kurdisk fest är ett bättre val. Förutsatt att förhållandet är accepterat bland kurderna på festen så borde det gå hur bra som helst. Om du någonsin blir bjuden på en kurdisk fest så förstå att du kan råka äta ihjäl dig och du kommer dricka flera liter te. När det är fest så bjuder man på överdrivet mycket mat och det blir konstig dans (titta på youtube), prat och lekar långt in på natten. Det som ofta saknas och som svenskar är vana vid när det är fest är alkohol, så många svennebananer blir kanske lite obekväma bland tokiga kurder som beter sig som fyllon utan att behöva dricka.

Så där, det var svar på ett par vanliga frågor. Jag har så klart fler obesvarade frågor och jag har planer för fler inlägg så det ska inte ta två månader innan vi ses igen!

Långt uppehåll så dags för frågor och svar!

2018-06-21 23:55
Från Kaziva Sadafi
IMG_6358.PNG

Godkväll!

Hej på er allt fint folk. Det känns som om det var några år sen jag var på bloggen. Jag har ett alltför spännande liv utanför bloggen.... eller det är mest att jag jobbar en hel del nu och så klart att jag tar hand om en liten busig krabat som fyllde 1 år idag. Vi har också gjort massor med 70-tals huset vi flyttade till i november men har fortfarande massor kvar. Men allt det här är inte någon ursäkt för att inte kunna skriva på bloggen på ett halvår. Den verkliga ursäkten är nog att jag skriver långsamt och påbörjade inlägg hinner bli inaktuella och hinner aldrig postas. Sen finns det andra förklaringar som jag kanske kommer att gå in på i nästa inlägg.

Under mitt långa uppehåll har fått en hel del frågor skickade till mig och många har aldrig fått något svar. Därför så tänkte jag skriva ett eller ett par inlägg med frågor och svar, så snälla skicka in fler frågor eller skriv frågor direkt i kommentarsfältet.

Det är ju väldigt snart val nu också och det ser ut att bli hur spännande som helst. Efter valet kommer vi att ha tre stora partier i riksdagen istället för två och kanske bara sex partier totalt om KD och MP skulle åka ut. Det kan verkligen gå hur som helst med kaos efteråt så länge man håller fast vid att inte samarbeta med SD. Att alla fortfarande vägrar att samarbeta med dem men samtidigt kopierar deras politik rakt av är minst sagt patetiskt. Skönt att folk börjat se igenom det och att trovärdigheten för flip-flopp politikerna sjunker i samma takt som Jimmie stiger. Vänsterpartiet håller då fast vid sitt, så heder åt dem.

Jag är snart tillbaka med nya inlägg så glöm inte att ställa lite frågor!

 

Gott nytt år!

2017-12-31 21:22
Från Kaziva Sadafi
Gott nytt år önskar jag, Milo (6 månader) och Bamsen!

Gott nytt år önskar jag, Milo (6 månader) och Bamsen!

Hej på er alla fina läsare

År 2017 har varit ett lyckoår på alla sätt och viss för oss. Min man blev pappa till en liten son och jag blev mamma igen. Det har varit ett fantastiskt år under vilket vi sålde vårt radhus till rejält rekordpris för kvarteret precis innan priserna vände och började sjunka. Vi kunde köpa vårt drömhus, ett mysigt 70-tals hus på 200 kvadrat som vi har renoverat med helt nya ytskikt, nytt golv och ny el innan vi flyttade in. Det var verkligen fullt upp med flytt, särskilt för min man som fick göra så mycket när jag tog hand om lillen. Vi firade jul hemma hos oss med gäster och för första gången kändes det som att man bodde i ett hus där det verkligen fanns plats för gäster.

Istället för julbord lagade jag en kurdisk rätt som heter Sangasir, en rätt med kalkonköttbullar, ris kokat i kalkonbuljong med kokt kalkonkött. Sedan massor av godsaker från mellanöstern, plus glögg, chocklad och kakor. Det blev en succé trots att det saknades julskinka.

Vi har inte hunnit resa eller gjort mycket annat, det blir ju så när man får barn. Livet får stanna av ett tag och allt annat får vänta. Jag  är bara så glad att vi lyckades flytta nu och inte senare när lillen börjat på dagis och vi skulle behöva byta dagis också.

Jag känner att jag har blivit mognare och mår bra av att vara mammaledig och hemma med mitt barn. Önskar att jag kunde vara hemma längre men samtidigt så kommer det att vara skönt att börja jobba lite nu till våren.

Hoppas 2018 blir ett bra år. Det blir så klart ett spännande år med valet och det blir intressant att se om svenska folket kommer att straffa de politiker som orsakat dagens soppa av kriminella "ungdomar" som saknar fritidsgårdar, gruppvåldtäkter på öppen gata, stadsdelar i förfall med mera.

Gott nytt år på er allihopa!

Svensk medias förändring

2017-12-19 20:29
Från Kaziva Sadafi
IMG_2994.JPG

Ett av de första inläggen som jag skrev och som fick lite spridning var "Vem är rasist?". Jag var frustrerad över hur man i Sverige hela tiden försökte få det till att vita och bara vita var rasister. När jag skrev det inlägget sommaren 2015 så var det helt otänkbart att någonting liknande skulle skrivas i stora svenska tidningar som Expressen eller Aftonbladet. Hade jag inte varit invandrare själv hade jag aldrig kunnat skriva mitt inlägg utan att ha blivit halshuggen av vänsterns bidragsberoende kulturmuppar.

De senaste två åren har det hänt någonting inom media i Sverige och särskilt det senaste året eller halvåret så har artiklar som tidigare hade likställts med nazism ploppat upp som svampar i svenska tidningar. Arnstad och annat rabiat vänsterfolk har tystnat, eller kanske vanligt folk bara slutat lyssna på dem.

Bara de senaste veckorna så har både Expressen och Aftonbladet spridit rasism som borde leda till Hitlers återkomst. Expressens nya serie om rasism mellan invandrare hade varit otänkbar för två år sedan, journalister hade omedelbart fått sparken om de kommit med den idén. Det komiska med första delen i Expressens serie är att den handlar om Yaya, den svarta pappan som höll på att bli nedkastad från en bro i Malmö. Jag minns när den nyheten var på första sidan i alla tidningar, så länge medierna trodde att ett gäng vita svenska rasister sprang runt i Malmös förorter och misshandlade svarta afrikaner. Så fort det blev uppenbart att de vita svenska rasisterna var invandrare så skrevs det inte mer om den saken.

Aftonbladet har också publicerat förvånansvärt rasistiska debattartiklar, som den av Shirley som flydde från Sverige på grund av muslimers judehat. De har även låtit rasistiska experter uttala sig om forskning som bevisar det vissa av oss har hävdat i åratal.

Expressen har inte varit sämre och publicerar idag en debattartikel om att judehatande asylsökare borde utvisas omedelbart. För två år sedan var man rasist om man tyckte att stackars asylsökande barnamördare skulle utvisas, för de kunde ju råka illa ut i sitt hemland.

Äntligen har Sverige börjat få upp ögonen och slutat mörka allt negativt som kommit med invandringen och den naiva tron att alla olika grupper av invandrare är lika och älskar varandra, när verkligheten är raka motsatsen med extremt mycket hat och RIKTIG rasism. Du behövde bara besöka ett asylboende och prata med lite folk i 5 minuter för att se en rasism som vanliga svenskar bara trodde fanns bland riktiga nazister.

Nåja, även om väldigt mycket har förändrats runt vad media i Sverige skriver om så finns det en bit kvar att gå. Vi förväntas fortfarande ge polisen tips om misstänkta överfallsvåldtäkter när den enda hjälpen är censurerade signalement som "en man med jacka". 

Jag glömmer dig aldrig Bechir

2017-12-16 17:44
Från Kaziva Sadafi
bechir-rabani .jpg

Nu är det verkligen länge sedan jag skrev men om jag ska börja skriva igen någon gång så är det nu. Igår kväll blev jag helt chockad när jag läste att Bachir Rabani var död.

Jag har sedan jag började skriva på bloggen för mer än två år sedan haft regelbunden kontakt med Bachir. Han har alltid peppat mig till att skriva och följt mina inlägg.

Det senaste halvåret har vi pratat mycket om barn då vi båda blev föräldrar med bara några veckors mellanrum och för bara någon vecka sedan skrev han och tyckte att jag skulle försöka börja skriva på bloggen igen även om lillen tar upp all tid och kraft.

Jag har sovit riktigt dåligt och fick helgen förstörd på grund av det här. Bachir var så engagerad, han gjorde reportage som ingen annan gjorde och ställde frågorna ingen annan vågade ställa. Han fortsatte trots alla försök att stänga ner hans kanaler och oavsett hur många fiender han fick. Sverige har förlorat en hjälte som är omöjlig att ersätta.

Mina tankar går till hans familj och hans barn som nu får växa upp utan sin pappa. RIP Bechir Rabani, jag glömmer dig aldrig och jag lovar dig att jag ska börja skriva på bloggen igen.

Äntligen mamma igen!

2017-07-09 23:02
Från Kaziva Sadafi
Den lilla plutten växer, mamma och pappa älskar dig <3

Den lilla plutten växer, mamma och pappa älskar dig <3

Hej alla fina läsare!

Nu har det gått 18 dagar sedan min förlossning. Jag mår bra och jag hoppas alla ni också gör det. Jag har verkligen varit borta länge från bloggen nu. Min graviditet har varit jobbig och under den sista delan var både kroppen och psyket har varit helt förstört. Jag var egentligen helt isolerad hemma på dagarna tillsammans med Bamsen. Orken har verkligen inte funnits för någonting. Det är många som har hört av sig och jag ber om ursäkt för att jag inte orkat svara på några mail heller.

Nu har jag bestämt att kortfattat skriva om hur min graviditet och framförallt hur min förlossning var. Den där upplevelsen som många beskriver som magisk och många planerar i huvudet exakt hur fantastiskt allt ska vara. 

Jag hade ett planerat kejsarsnitt den 22 juni, mycket på grund av att jag har diskbråck och visste att kroppen skulle få det extra jobbigt. Hela veckan innan mådde jag så dåligt och hade så mycket sammandragningar och smärtor att jag fick komma in till förlossningen i Umeå (NUS) på måndag den 19:e. Det skulle ha varit på lördag den 17:e men det var för fullt och jag fick överleva helgen med Citodon. Jag hade bestämt mig för att försöka föda den naturliga vägen om det började hända saker innan det planerade snittet, inte för att för att folk på Internet skriver att planerade kejsarsnitt betyder att man inte älskar sitt barn, jag hade bara bestämt mig för att de den naturliga vägen en chans.

På måndag den 19 juni fick jag och min man ett rum på förlossningen och jag blev igångsatt (så kallad induktion) med oralt läkemedel (Cytotec) för att bebisen skulle få komma ut. Jag var då öppen med cirka två centimeter. Det kan ta allt från timmar till flera dagar när man får igångsättning med Cytotec.

Varannan timme fick jag läkemedel och sammandragningarna blev längre och värre men på kvällen hade jag inte öppnats mer och eftersom alla förlossningssalar var fulla så bestämde sig läkarna för att det var bättre jag fick sova, så jag fick rejält med morfin och slocknade.

På tisdag morgon fortsatte de med medicin men det blev en till plågsam och långsam dag. På kvällen var jag öppen med tre centimeter men än en gång så var alla förlossningssalar fulla så läkarna bestämde att vi skulle vänta tills på onsdag. Nu fick jag Citodon och sömnmedel då jag tyckte att morfinet natten innan hade gjort mig så fruktansvärt seg hela dagen. 

Så på onsdag morgon var det dags på riktigt. Jag blev flyttad till en förlossningssal och de punkterade hinnorna så att vattnet gick. Sedan satte de igång med värkstimulerande hormondropp. Då började det snabbt hända saker och det började göra ont på riktigt. Riktiga värkar som blev längre och länge allt eftersom barnmorskan fortsatte att öka droppet.

Runt klockan 14 blev det outhärdligt trots all lustgas och väldigt snabbt hade jag öppnats från 3-4 centimeter till 7 centimeter. Då ringde man efter narkosläkare för att sätta epiduralbedövning och det var väldigt långa minuter innan han kom. Han var en arab runt 50 år och i min förvirring och smärta kallade jag honom "du gubben".

När bedövning tog så gick det från början väldigt bra, värkarna gjorde inte riktigt ont längre. Jag fortsatte att kämpa på, timmarna gick och värkarna blev värre och värre. Det drog verkligen ut på tiden och barnmorskan och läkaren  jobbade på att försöka hjälpa den lilla gubben att komma ut. På kvällen runt klockan 20 så var jag öppen 11 centimeter, fullständigt utmattad och han kunde fortfarande inte komma ut, huvudet var stort. Efter ett sista försök och en sista undersökning så bestämde den ansvariga läkaren att det var dags för bebisen att komma ut och att det skulle bli akut kejsarsnitt. Jag fick en spruta för att livmodern skulle sluta dra ihop sig, alltså att mina värkar skulle lugna ner sig. Klockan var då runt 21.

Jag var nu extremt trött och minns knappt vad som hände, det mesta har jag fått berättat för mig. Jag vet att jag hade tur, operationsjouren var inte upptagen så det tog knappt någon timme innan jag låg på operationsbordet omgiven av 6-7 läkare och sjuksköterskor. Jag fick en spinalbedövning och klockan 22:17 kom han äntligen ut.

Det blev totalt tre dagar på BB tillsammans med det lilla miraklet och min man. BB är en märklig miljö. I media ser man ofta bilder av sminkade kändismammor som precis fått barn och alla ser ut precis som om ingenting hade hänt. I verkligheten på BB stapplar nyblivna mammor runt som uppsvällda vätskefyllda kossor med stora blöjor och papporna går runt som trötta zombier.

Så klart är vissa piggare än andra. Jag träffade bland annat en afghansk kvinna som var hur pigg som helst. Andra barnet hon hunnit föda i Sverige och hon och familjen hade inte ens fått uppehållstillstånd ännu, men hon var så klart väldigt nöjd med att föda barn här och några dagar på BB var som semester. Hela familjen var där och barnen sprang omkring överallt.

Nu har jag hunnit vara hemma i två veckor och jag började faktiskt att skriva på det här för nästan två veckor sedan, men det har varit så fullt upp och jag har varit så trött att det har varit svårt att skriva färdigt. Jag har som alla har märkt varit borta ganska länge från bloggandet och jag vet inte riktigt det kan bli regelbundet igen. All tid går till lillen och när han sover måste jag sova för att ha ork. Jag har hunnit följa med lite i Almedalen via TV på kvällarna men inte mycket mer än så. Vi får se hur det blir. Nya bilder kommer också att ta ett tag.

Både läkarna och barnmorskorna på förlossningen i Umeå är fantastiska och gör ett fantastiskt jobb. Barnmorskor har ett mycket krävande jobb och under ett förlossningsarbete så blir barnmorskan den viktigaste personen för dig, den du litar på. De förtjänar verkligen högre löner och bättre arbetstider. Det är så viktigt med mer resurser till vården för att öka bemanningen. Narkosläkare och andra specialister springer runt hela sjukhuset och deras telefon hinner ringa 10 gånger på 3 minuter för att de behövs överallt samtidigt.

Jag vill också så klart tacka min man för att han var med hela tiden och att han efteråt tagit hand om allt hemma och samtidigt arbetat på nätterna för att klara sitt jobb innan semestern. Han har lyft upp mig trots all gråt och upp och ner i humöret för tyvärr tar det flera månader för alla hormoner att bli normala igen. Jag är lyckligt lottad i det här förhållandet. Hoppas att ni har en trevlig sommar och att jag kan skriva snart igen.

Muslimer som hoppas på skadestånd

2017-04-30 22:16
Från Kaziva Sadafi
Fejk-muslimen Aye

Fejk-muslimen Aye

Det är sjukt att svensk media ständigt ger plats åt gapande muslimer som anser att de ska ha en massa speciella rättigheter och att de ska behandlas annorlunda än andra när de lever utanför de muslimska länder där de borde bo.

Jag blev förbannad när jag såg Aye Alhassanis video där hon tackar för allt stöd hon fått från alla förvirrade islam-älskande vänstermänniskor som nu aldrig mer ska flyga med SAS, för att SAS precis som hur många andra företag som helst har uniform för sina anställda och inte tillåter att du bär religösa symboler på arbetet.

Varför är det så svårt att fatta att företag har rätt att bestämma vilka kläder alla anställda ska ha på sig och varför är det alltid muslimer som har problem med detta?

Muslimer eller andra religösa som inte kan anställas för att de vägrar att ta av sig sina religösa symboler borde också förlora alla sina bidrag för samhället ska fan inte betala för att religösa fanatiker måste visa andra vilka sagor de tror på. Religion får man syssla med på fritiden, inte på arbetstid!

Så nej Aye, du är inte diskriminerad. Du är behandlad precis som alla andra som söker jobb. Du söker bara uppmärksamhet och hoppas på att få skadestånd. Du hoppas att SAS ska backa efter att vänstermedia försökt göra en islamofobgrej av ditt trams. Något som förhoppningsvis inte ska kunna hända längre efter EU-domen som en gång för alla borde ha gjort klart att arbetsgivaren har rätt att bestämma vilka kläder anställda inte får ha på sig på jobbet.

Sedan Aye, om du nu är en riktig muslim så borde du veta att smink, smycken, tajta kläder och allt annat som kan dra uppmärksamhet till sig från män är haram. Du är fejk och till för ett par år sedan bar du inte ens slöja. Du kan söka jobb inom vården istället, där är det OK med slöja. Du får däremot inte bära långa täckande ärmar eller andra ohygieniska muslimska klädesplagg, men den delen av Islams regler verkar du ju inte bry dig om.

Det handlar bara om politisk vilja

2017-04-10 20:55
Från Kaziva Sadafi

Det var ju bara en tidsfråga innan Sverige drabbades och i fredags var det tyvärr dags. Ett islamistiskt terrordåd med oskyldiga döda och skadade människor. Vi visste att dagen skulle komma och vi vet att det tyvärr kommer att hända igen, men det är precis lika tragiskt ändå. Samtidigt så blir jag bara så förbannad när jag hör att terroristen både var känd av Säpo, fick ett utvisningsbeslut i juni 2016 och var efterlyst.

Det parti som i flera år lagt förslag och debatterat om riskerna med illegala som inte utvisas fick inte vara med när Stefan Löfven och de andra nu plötsligt diskuterar precis detta. När föräldrar bråkar och skiljer sig är socialtjänsten tydlig med att man måste samarbeta så att barnet inte kommer i kläm. Dags för politikerna i Sverige att samarbeta så att inte landet kommer i kläm ännu mer. Vid det här laget borde vem som helst förstå att om politikerna inte suttit i sandlådan, skrikit rasist och kastat skit på varandra så hade man kunnat undvika allt från flyktingkaoset 2015 och alla dess följdproblem till att misstänkta terrorister och tiotusentals andra illegala invandrare springer runt utom kontroll i Sverige på grund av politisk förlamning. Det här är inte ens första gången någon med utvisningsbeslut mördar i Sverige, det var inte länge sedan IKEA-morden.

Om vänsteridioter och "feminister" inte satt stopp för REVA med sina hatprotester mot polisen så hade Rakhmat Akilov kanske fastnat i en kontroll i tunnelbanan under alla de månader som han kunde springa runt som illegal med utvisningsbeslut och senare som efterlyst illegal med utvisningsbeslut.

Att Sverige även omedelbart borde dra tillbaka uppehållstillstånd och skicka tillbaka människor som hänger med terrorister och runkar till IS-videor borde vara en självklarhet. Att Morgan Johansson hävdar att de som har uppehållstillstånd har fått det för att de har ett skyddsbehov och därför riskerar förföljelse om de skickas tillbaka är skitsnack. Det ska inte vara lagligt att vara terrorist i Sverige!

Nu kan vi ju börja med att skicka tillbaka alla som har ett utvisningsbeslut för inte ens det klarar man ju av, men tillåt mig ändå att skratta. Om man har man fått uppehållstillstånd i Sverige så har man fått det för att man har haft en tillräckligt bra historia, det är allt. Om den är sann eller inte spelar ingen roll. Människor i behov av skydd och hjälp nekas asyl i Sverige för att deras sanna historier inte är tillräckligt bra jämfört med all påhittad smörja. Om man håller på IS och har fått uppehållstillstånd så har man helt garanterat blåst naiva myndigheter och handläggare med en riktigt bra historia, kanske köpt för några tusenlappar.

Sen borde politikerna sluta snacka om allt som inte går att göra. Innan hösten 2015 kunde Sverige inte göra någonting för att minska antalet asylsökare som kom in i landet, det var en omöjlighet och skulle bryta mot alla möjliga avtal. Sedan inom loppet av några veckor så ändrade man i panik på hela migrationspolitiken och allt det omöjliga blev plötsligt verklighet. Det handlade bara om politisk vilja och det är samma sak nu.

Nu får nog Rakhmat Akilov sitt uppehållstillstånd ändå, i ett Svenskt fängelse med ett eget rum som säkert är bättre än den lägenhet han ska ha delat med ett helt fotbollslag. Eftersom han har dödat otrogna så väntar också en plats i himlen.

Moralpoliser och skvallerkärringar

2017-04-04 22:21
Från Kaziva Sadafi
Överallt i Sverige år 2030

Överallt i Sverige år 2030

God kväll kära läsare! 

Nu har jag verkligen varit borta länge och det är fler och fler som hört av sig och undrat. I juni kommer vår lilla bebis och alla förberedelser är i full gång. Vi längtar verkligen. Jag har nu tagit ut mina semesterdagar och tolkar bara lite, mest över telefon. Om ett par veckor så kommer jag att gå över på graviditets­penning eftersom jag har ett tungt arbete inom vården.

Trots att jag nu är ledig och mest är hemma med Bamsen så har jag inte varit aktiv med bloggen. Det är inte bara för att jag blir trött för minsta lilla och mycket känns jobbigt. Jag har valt att vara ganska tyst ett tag för just nu orkar jag inte med all extra press och stress som kommer från att skriva på bloggen. Jag tror på onda ögon, främst ifrån andra invandrare, det är många som snackar skit för att jag är gravid och inte gift. Tankarna går tillbaka till tiden efter min skilsmässa när jag blev filmad av invandrarkillar som kände mitt ex direkt jag var ute själv.

Även om jag tack och lov inte bor i någon invandrarförort och även om jag gjort så mycket jag kunnat för att få distans från min och annan kultur från mellanöstern så påverkas jag. Det är absolut inte bara männen som är problemet heller, många kvinnor är minst lika skyldiga till all heder och moralskit. För att själva verka duktiga arbetar kvinnor på heltid som skvallerkärringar.

Min personliga känsla går att koppla till kvällens avsnitt av Kalla Fakta som tog upp moralpoliser och problem för kvinnor i svenska förorter. Problem som SD, alternativ media och invandrare som vågat försökt lyfta fram i flera år. Vad som inte längre är rasistiskt att rapportera om har verkligen ändrats fort i Sverige. År 2015 hade kvällens avsnitt säkert beskrivits som ren rasism, precis som all rapportering kring problem orsakad av invandrad skitkultur och Islam.

Även om jag känner till alla problem som programmet tog upp så blir jag lika förbannad varje gång jag hör om kvinnoförtrycket och trakasserier i svenska förorter. Hur delar av Sverige har förvandlats till Islamistiska enklaver, där reglerna är hårdare och fler kvinnor bär slöja än i många muslimska länder.

Kom bara ihåg att problemen från invandrad kultur och Islam inte bara finns i förorterna. Pressen på kvinnor finns idag överallt i det svenska samhället, det sker bara i det dolda. Det är inte lika uppenbart och synligt som i förorten där "ungdomar" öppet står och skriker hora. Moralpoliser och skvallerkärringar finns precis överallt.

Sverige har blundat och ljugit om dessa problem i åratal, allt i mångkulturens och "antirasismens" namn. Det kommer att ta åratal att vända på trenden, om det inte är för sent. Det har varit mycket snack om "krafttag" och vad som är "oacceptabelt" från Svenska politiker idag, som vanligt den senaste tiden, mycket snack...

Pinsamt av Umeås kulturvänster

2017-02-18 21:15
Från Kaziva Sadafi

God kväll mina vänner!

Nu är det ett tag sedan jag orkade skriva. Den här graviditeten har gjort att jag är väldigt trött och orkeslös, särskilt efter jobbet. Tack och lov så är jag ledig och kan vila den här helgen.

Jag hade tänkt gå och lyssna på Jimmie och SD i Umeå i torsdags men det blev inte av. Jag lyckades inte byta bort mitt arbetspass men nu spelade det mindre roll när mötet som skulle vara öppet blev stängt och vänstern skämde ut sig och förstörde, som vanligt.

Det är vänstern som är de riktiga fascisterna i Sverige. Det är vänstern som är emot demokrati, emot yttrandefrihet, emot mötesfrihet och för våld. De kan inte acceptera att någon inte är vänster. Äckligt också av folk att ta med sina barn dit och stå och skrika tillsammans med vänsterkvinnor som såg ut som galna björnar.

Umeå är proppfullt av konstiga kultur och vänstermänniskor och pinsamt nog tror dessa att de äger alla byggnader som har med kultur att göra. Byggnader som Väven som är betald med skattepengar för att kulturarbetare som själva lever på kulturbidrag ska ha någonstans att gå på dagarna. De tror att de har ensam rätt till dessa gemensamt ägda byggnader och att man måste vara del av kulturvänstern för att få vara där. De fattar inte att alla har precis samma rätt att vara där och att de ska vara väldigt glada för att de kan få betalt för att syssla med sin "kultur" överhuvudtaget.

Jag upptäckte att folk på min personliga Facebook hyllade kulturvänsterns beteende i olika öppna grupper så jag bråkade tillbaka en hel del. Upptäckte snabbt att allt som skrevs och som inte hyllade vänsterns beteende togs bort. De tyckte själva att de hade varit väldigt duktiga.

Tack vare alla galna vänstermänniskor som först försökte stoppa SD från att få boka Väven som lokal och när det misslyckades kom dit för att förstöra så fick SD  massor av gratis reklam som vanligt. Inget annat parti får så mycket gratis reklam tack vare sina motståndare och man kan ju undra om vänsterns "professionella" demonstranter själva någonsin kommer att inse det.

Psykiskt sjuka "feminister"

2017-01-23 22:59
Från Kaziva Sadafi

Varför protesterar "feminister" i Sverige och Europa mot Donald Trump i USA? Syr ihop fittan och sätter den på huvudet eller vad fan det är ni gör, sinnessjuka idioter. Om ni ska protestera för kvinnors rättigheter utanför ert eget land varför protesterar ni inte med era blodiga tamponger och andra sjuka grejer mot regimen i Saudiarabien eller Iran? Eller mot stening av kvinnor i medeltidens Afghanistan?

Ni protesterar inte ens mot Daesh "kalifat" där hundratals eller tusentals kvinnor misshandlas och våldtas varje dag. Ni är en skam! Lyssnar man på de psykiskt störda vänsterfeministerna i Tyskland med sitt "Allahu akbar" så vill de själva leva i "kalifatet", så sjukt desperata har ni blivit.

Donald Trump är en vit man! Mot en vit man kan ni äckliga vänsterfeminister protestera. I Iran, Saudiarabien och Afghanistan styr Islam och spännande kulturer som ni inte kan protestera mot får då blir det kortslutning i era förvirrade hjärnor. Av samma anledning så protesterar ni inte mot epidemin av gruppvåldtäkter och sexuella trakasserier i Sverige. Ni protesterar inte mot att över 100 000 flickor och kvinnor i Sverige lever under importerat hedersförtryck för att det svenska samhället valt att låta kultur och religion och gå före svensk lag.

Ni protesterar inte mot någonting som orsakas av invandrare och andra religioner eller kulturer. Spännande kulturer måste istället respekteras, hyllas och importeras till Sverige i form av tiotusentals "ensamkommande" män med kuken i handen. Vilt påhejade av psykiskt sjuka vänsterfeminister och politiker så blir priset våldtagna flickor, pojkar, dementa åldringar, får och getter. Det är bara en del av priset för det nya spännande Sverige, men som Muhamed sa under våldtäkten av 12-åriga 'Ida' - "svart snopp är dyrt".

Skottlossningar i invandrartäta områden, mellan invandrare, nästan varje dag. Otryggheten har blivit så hög att kvinnor inte vågar gå ut ensamma längre. Sen stackars alla naiva svenska tjejer som hänger med spännande killar från mellanöstern för att efter lite sprit få alla hans kompisar "på köpet". Hur många gruppvåldtäkter hade undvikits om fler tjejer bara hade lite bättre omdöme?

Det är nästan en chock när man hör att en våldtäkt, mord eller mordförsök inte har med invandrare att göra idag, så tragiskt har det blivit. Invandrarbrottsligheten i Sverige skapar rubriker i hela västvärlden och den verkliga anledningen till att regeringen vägrar låta BRÅ uppdatera statistik om invandrare och brott är att den nya statistiken skulle göra att SD får över 50% i nästa val.

Vi är många som vill ha en "Donald Trump" i Sverige. Någon som vågar lösa problem, på riktigt göra någonting åt invandrad kriminalitet och inte bryr sig om att någon religion eller förvirrad hen med hår under armarna och ett fitta på huvudet känner sig kränkt.

Psykist sjuka tyska feminister som hellre vill bo i kalifatet

Psykist sjuka tyska feminister som hellre vill bo i kalifatet

Religion gör folk till idioter

2017-01-18 20:01
Från Kaziva Sadafi

Inlägget jag skrev om "muslimska kärringar" fick verkligen spridning och jag fick många nya följare, verkligen roligt. Nu har jag väntat några dagar så inlägget lugnat ner sig och tänkte kommentera lite kommentarer, meddelanden och mail.

Jag har fått massor av positiva kommentarer och mail så jag vill tacka alla som skrivit fina kommentarer och välkomnar alla nya följare.

Sen har jag så klart hört från en hel del arga och kränkta muslimer som gapar och skriker om sin religion. Enormt upprörda män med så felstavade meddelanden att jag fick be om hjälp med att tolka vad några skrivit. Jag kommer att straffas av gud om jag inte låter mig omskolas tillbaka på "rätt väg" och jag ska dö som en hora för att jag jämförde den fantastiske Muhammed med bögen Jesus. Och du araben som kallade mig rasist via messenger, är muslimer en ras?

Kommentarerna på Facebook-sidan är ändå väldigt lugna och fina, särskilt jämfört med liknande diskussioner på sidor som är på till exempel Persiska, där är det alltid bara är hat, hot och "knulla din mamma/pappa/syster/bror".

Jag har skrivit det här tidigare men jag måste skriva det igen. Jag säger det jag vill säga på bloggen och sen är det bra så. Jag får inte betalt för att sitta hela dagarna och svara på mail som är flera kilometer långa eller diskutera saker med främmande människor över telefon. Om du har det så himla trevligt med din familj och fantastiska religion så skriv om det på din egen blogg.

Så nej tack, jag vill inte "diskutera" religion via mail, messenger eller telefon. Jag är inte heller intresserad av att "se ljuset" eller "känna profeten i mitt hjärta". Jag behöver inte begränsa mitt liv med religion och besatthet av gamla sagor och påhitt. Religion gör verkligen folk till idioter.

Om du är så troende och känner dig så himla kränkt jämt åk tillbaka till ett land där du passar in. Om du ska tro på någon religion i Sverige så håll den för dig själv i ditt eget hem. Försök inte trycka din religion i ansiktet på andra, försök inte kräva några speciella rättigheter och lär dig acceptera att i den här delen av världen tror de flesta på vetenskap, inte religion.

Malmö borde vara Sveriges rikaste stad

2017-01-15 15:53
Från Kaziva Sadafi

År 2017 har börjat bra. Skjutningar var och varannan dag, man hittar döda kroppar här och där och det har redan skett ett par mord i södra Sverige. Rapporter om våldtäkter och annan skit som vi har blivit vana vid nu fortsätter.

Den senaste veckan har det igen rapporterats att polisen i Malmö inte klarar av sitt jobb och behöver massor av extra resurser. Krismöten hit och dit och debatter i TV. Under 2016 kom det fram att Malmö stad skulle behöva höja skatten med flera kronor per 100-lapp för att klara sin ekonomi.

Hur är detta möjligt när Malmö borde vara Sveriges rikaste stad? Varför har Malmö behövt flera miljarder i stöd varje år för att klara ekonomin? I åratal har Malmö varit invandrarnas favorit. Alla har velat flytta till Malmö och det är fortfarande det vanligaste jag hör när jag till exempel tolkar. Malmö är målet för Malmö är som hemma, där finns Ali, Ahmed, Muhammed och andra att umgås med. Det är Sveriges mest mångkulturella stad.

Svenskar har alltid fått höra hur invandringen "på sikt" är lönsam och många, bland annat Fredrik Reinfeldt, envisas fortfarande att det är så. När har politikerna tänkt förklara hur lång sikt det handlar om? Det kan inte vara 5, 10 eller 20 år för det har gått längre än så redan. Kommer det vara lönsamt om 50 år? 100 år? 500 år?

När får vi den ärliga förklaringen till varför invandringen fortfarande inte är lönsam och varför Malmö är Sveriges fattigaste stad istället för Sveriges rikaste stad? Det måste ju finnas tiotusentals nya läkare, ingenjörer och andra med högskoleutbildning och spetskompetens i Malmö nu, varför är det istället så fullt med kriminella gäng och socialbidragstagare?

Less på hjärntvättade muslimska kärringar

2017-01-14 21:40
Från Kaziva Sadafi

Ikväll satt jag i telefon med kärringar i släkten som ville ge mig dåligt samvete över mitt liv och vill att jag ska resa hem till Iran. För dem är religion inte personligt, för dem är religion någonting som ska tryckas i ansiktet på alla andra. De är så förtryckta och hjärntvättade. Det komiska är att deras män inte alls bryr sig lika mycket om Islam som de gör.

Man är inte muslim om man inte bär sjal, inte ber fem gånger om dagen och inte läser koranen. Jag bryter mot alla islams lagar. Jag pratar med och kramar om män, jag dricker (vatten eller vad som helst) utan att dölja munnen och glaset (det anses för sexigt att visa för en man), jag har hund... jag är ingen riktig muslim på något sätt.

Men går man emot religionen så hoppar de på dig direkt. När jag säger att jag inte tror på sagor om Muhammed och Allah från 1 500 år sedan bli de helt vansinniga.

- "Whashi, whashi" (vild), du är gravid. Aj Aj Aj.... Gud kommer att straffa dig, du kommer att få ett förlamat barn. Allahu akbar, allahu akbar!!

- Du drömde om Muhammed när du var 9 år, vad har hänt med dig?

Kanske inte så konstigt att man drömmer om Muhammed när man är 9 år när allt kärringarna pratade om på dagarna var Muhammed. Förresten så handlade drömmen om hur "Muhammed" följde efter mig när jag skulle gå på toaletten, så pedofil-varning. De tog mig faktiskt till en Imam för att tyda drömmen, han hade inget vettigt svar utan mumlade bara om ett långt liv.

Sen, vilka är det egentligen som "gud" har straffat? I muslimska länder är det mest bara kaos, krig och förtryck. Alla är sjuka och det finns ingen sjukvård. Allt är sämre än det är här! Ändå straffar "gud" enligt dem alla "kuffar" i västvärlden? De är sinnessjuka. De fattar inte att deras länder är skit på grund av religionen, det är den som är problemet och det är den som har stoppat utvecklingen.

Jag är också så jävla less på hjärntvättade kärringar från Mellanöstern som har kommit hit och dragit med sig Islam. På asylboenden straffar de kvinnor som försöker komma bort från Islam. I hela landet sitter djupt troende muslimska kärringar hemma med sina krämpor och sitt gnäll. De kan ingenting, de gör ingenting, de har inget liv och de ber om att gud ska straffa alla icke-muslimer.

För att jag är så trött på gnälliga muslimska kärringar vill jag nästan göra som min syster i Österrike och bli kristen. Jag tror hellre Jesus som blev korsfäst och ändå förlät och förespråkade icke-våld mot Muhammed, en krigsherre och pedofil.

Jag är glad att jag bor i Sverige och har rätt att göra vad jag vill och rätt att uttrycka mig. Om jag var kvar i Iran skulle jag bli vansinnig och både får piskstraff och fängelse om jag sa vad jag tyckte.

Det finns muslimska länder att bo i, varför åker ni inte dit?

Det finns muslimska länder att bo i, varför åker ni inte dit?

Sverige, en moralisk stormakt?

2017-01-02 18:38
Från Kaziva Sadafi

Nu när det är 2017 och Sverige ska sitta i FNs säkerhetsråd talar politikerna om hur Sverige ska bli en "moralisk supermakt". Alltså att man ska bli det land i världen som är bäst på att visa moral och lära andra dumma länder vad som är rätt och fel.

Det måste ha sett bättre ut för kanske 30 år sedan. Idag är det ju svenskarna som behöver lära sig vad som är rätt och fel och hur man ska bete sig, om man ser till hur Sverige har förändrats bara de senaste åren.

Hur ska Sverige vara en moralisk stormakt när "svenska" män har så dålig moral att Sverige slåss om att bli världsmästare i antalet våldtäkter?

Sverige, ett land där den grova brottsligheten och antalet mord ökar.

Där kriminella "ungdomar" har tagit över förorten och gjort bilbränder till den populäraste fritidssysslan?

Där polisen genomgår en nationell kris och under 2016 slutade klara upp brott och istället började bjuda på kaffe?

Där man har så dålig moral att man anfaller ambulans och brandkår med stenar och fyrverkerier?

Där rättssystemet gör allt för skydda brottslingar och delar ut så låga straff som möjligt?

Där det är möjligt att helt undvika straff genom att ljuga om sin ålder?

Där politikerna på högsta nivå sysslar med vuxenmobbning varje dag?

Där den feministiska regeringen blundar för importerat kvinnoförtryck för att respektera en religion?

Där vården går på knäna och skattebetalare inte får vård för att det av någon anledning saknas resurser, trots alla påstådda vinster från invandring?

Där socialtjänsten gärna tar barn men saknar resurser för att kunna hantera sina ärenden på rätt sätt?

Där pensionärer lever som fattiga och gamla inte får plats på något boende för att de har lagts ner eller byggts om för annat?

Där pengar tas från fattiga i Afrika och kvinnor och barn i flyktingläger för att desperat betala för ensamkommande och ofta välgödda män i Sverige?

Där vänsterjournalister och politiker i åratal ljugit för folket och avfärdat all kritik med rasistkortet?

Där utländsk media ligger månader eller år före svensk media med att rapportera om vad som händer i Sverige?

Där det som kallades rasistisk och fascistisk politik plötsligt kunde bli regeringspolitik och istället heta "att ta ansvar"?

Där man precis som alla andra fjäskar för diktatoriska och islamistiska regimer för att ha fina relationer?

...

Det går att fortsätta hur länge som helst (gör det gärna i kommentarerna) men hur kan Sverige idag hävda att man är en moralisk stormakt jämfört med andra länder när så mycket i Sverige är bluff och dubbelmoral?

Ska man stå i FN och förklara vad de senaste årens ökande problem i Sverige verkligen beror på eller ska man skylla på att svenska män plötsligt drabbats av en masspsykos och blivit analfabeter, börjat våldta allt som rör sig, bränna bilar, hedersmörda systrar, skrika "allahu akbar" och kasta sten och skjuta fyrverkerier på allt?

Gott Nytt År + en hemlighet

2016-12-31 12:33
Från Kaziva Sadafi
happy-new-year-2017.jpg

Hej kära blogg och bloggläsare!

Hoppas att ni alla har haft en jättetrevlig jul och ätit massor med god mat. Vi har haft det jättetrevligt med min mans familj och fick flera hårda julklappar. Nu under de senaste månaderna har jag haft väldigt lite ork för att sitta vid datorn och skriva. Det har hänt mycket både i och utanför Sverige och jag har blivit upprörd och diskuterat saker men oftast inte orkat skriva om dem. Under 2016 hände mycket i mitt liv, både bra och dåligt. Det positiva är att jag har lärt känna många fina människor via bloggen och så fort jag inte skriver något på ett tag så börjar de höra av sig om hur jag mår och hur det går med allting.

På grund av bloggen så har jag varit med om flera intervjuer och jag var i Stockholm och höll tal på 1 maj. Kazivas Värld har växt och jag känner mig inte längre lika privat längre på grund av bloggen. Jag blir igenkänd på stan och på skolan ibland.

Men nu tänker jag berätta en hemlighet som jag väntat med tills idag. Jag är gravid! Jag ska bli mamma igen! Den 23e oktober var där två streck på stickan, några dagar innan var det bara ett. Anledningen att jag väntat så länge med att berätta är allting som kan hända under den första tiden. Den första veckan var jag så chockad att jag inte ens kunde glädja mig. Sen kom illamåendet…

Det har varit en mycket jobbig tid. Jag har mått fruktansvärt illa! Mer illa än jag trodde det var möjligt att må. Det har inte varit morgonillamående, det har varit dygnet runt-illamående, hela tiden. Sen trötthet, förlamande trötthet. Jag har gråtit och kräkts, varit på kvinnokliniken flera gånger och fått dropp och sovit tack vare Lergigan Comp. Har inte kunnat arbeta och jag har varit tvungen att förlänga mina sista kurser på skolan.

Nu har illamåendet blivit bättre och kommer mest bara på morgonen och på kvällen. Nästa vecka ska jag börja arbeta igen och jag hoppas att jag kommer att klara av det och att allt kommer att gå bra. Sen är det bara att vänta på kulan som ska växa. 

Jag vill tacka alla läsare för allt stöd som ni har gett mig under 2016 och alla som har delat mina inlägg, även om det inte har varit så många inlägg de senaste månaderna.

Gott nytt år!