RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-14 00:13:51

juliatlife

Varm dag!

2012-10-25 14:37

Idag har det varit en riktigt varm dag! Skönt! Solen har lyst men i morse så var det kallt. Tog jacka, vantar och mössa. Nu behövdes det ju ingen mössa eller vantar! Fast jo, lite kallt var det ju... Idag är det torsdag sen fredag sen.... HÖSTLOV!!   Åh vad härligt det ska bli! Föresten, vad tycker du om min header? Ja, förrut hade jag ju ingen, men nu har jag! Älskar den. Hunden där? Är den inte söt. En liten labrador... Aw! Det var verkligen kul att göra en header så jag vill göra mer, mer och mer! Men jag ska försöka ha den här headern länge. Ska åka till Öland på höstlovet. Det ska bli kul, jag har ju kusiner men att slösa mitt höstlov på att vara på Öland... nja...

Hejdå :)

Hejsan!

2012-10-24 22:28

Jag har inget speciellt att blogga om. Har varit med min kompis Evelina idag. Ända från klockan 13:50 till 21:00! Men vi var ute på skolgården också i typ en timme. Vi behövde verkligen handla! Vi hade slut på juice, yoghurt och smörgåsar! Usch, vi fick ta flingor med mjölk... Men det är gott. Inte intressant att veta med jag tog havrefras och sen crunchy och Evelina tog regnbågs lops! Jag är lite trött och ska nog gå och lägga mig. Klockan är ju halv elva! Vår fröken säger att vi ska lägga oss nio... Men det går ju inte! Bloggar mer imorrn, hejdå!   

   Förut kunde jag inte lägga upp bilder. Men här är en söt bild! ;)

Sista inlägg (För idag)

2012-10-23 20:50

Lovade att blogga nu ikväll. Klockan är snart nio, men är som vanligt inte trött då   . Jaja, jag måste väl gå och lägga mig tidigt så jag kan gå upp imorgon. Men nej, det går inte! Kan inte somna klockan nio. Ligger vaken i två timmar då. Så det blir typ att jag går upp halv åtta på morrnarna. Men jag är snabb med frukost, och kläder. Borsta tänderna ska man ju göra i två minuter men det kan bli en minut ibland... Jaja, jag hinner alltid till skolan iallafall. Den ligger så nära. Idag hämtade jag och Ludwig lillebrorsan (Olle). Alltid lika tråkigt. Men när vi kom hem så hade pappa gjort pannkaka. MMMMM, alltid lika gott  . Vet inte vad jag ska göra nu... Juste läxan tills imorgon! Måste skynda mig. Så... Men jag gör det sen! Jag tror en av mina kompisar kan hjälpa mig med att skaffa header och sånt. Jag har ännu inte vant mig vid det här. Men ändå. Har haft två andra bloggar före den här!


Hejdå!

Riktig höstdag!

2012-10-23 14:34

Idag har det varit en riktig höstdag! Himlen är alldeles klarblå, gräset är saftigt och grönt, alla träden var gula och lönnarna var i organse, gul och röd! Åh, så vackert det var. Solen lyste så det värmde men det var fortfarande höstkyla. Jag ska nog ta lite varm choklad och sätta mig ute i altanen. Inget speciellt har hänt. Jag har haft slöjd idag. Han nästan klart med skålen jag gör! Jag skulle bara olja den men det han vi inte med... jag ska ha det som en godis-skål. Ville bli klar med den förra tisdagen men det blev jag inte, sen ville jag bli klar nu men han inte. Jag kommer aldrig kunna bli klar med den! Jag vill ju så gärna ha godis i den. Liksom premiär. Nästa tisdag är det ju höstlov, så jag kommer inte kunna göra klart den då heller. Mmmm, blir så arg  !

Men jag ska tänka posetivt... Vacker höstdag, vacker höstdag...

Jag ska blogga lite mer sen mot kvällen! Hejdå :)Första inlägget!

2012-10-22 17:58

Hej. Det här är första inlägget. På den här bloggen kommer jag skriva om mitt liv. Alltså villka spel jag spelar, om mig, vad som kommer hända, händer eller hänt   .

Just nu har jag inget att skriva om. Det har varit en kort helg och skolan har börjat. Men om bara 4 dagar är det ju höstlov! Jag ska till Öland och vara på 50-årskalas. Vet inte om det blir lika kul men mina kusiner är där, och det blir roligt. Fast hela lovet vill jag inte slösa bort genom att vara på Öland. Jag vill ju slappa här hemma. Mamma och pappa jobbar så det blir bara jag och min storebror, Ludwig, hemma.

Idag i skolan har vi haft gympa. Det var lite tråkigt och jobbigt.. Men nu har jag ingenting att skriva om. Jag bloggar nog imorgon. Ska göra läxor nu...