RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-14 00:51:46

juliaswaggry

Fuck detta

2014-03-04 17:39

Hattar mobbing så fycking mycket tröt på att alla tror jag är en dör matta som man kan trampa på och sen gå vidare.. Jag orkar inte mer ni får säga vad ni vill om mig jag är inte som alla andra jag såras jävlit lätt men aa bara och ta en tablett och åka in i min värd så skiter jag i er ni får säga vad ni vill.. Tänk att leva erat liv det kan fan inte vara lätt bråka med en brud som är mera man än dig.. Du hög mig i ryggen du förlorade mig billigt när du släpet min hand!!

Tröt som fan :/

2014-03-03 13:03

Hej jag har PRAO i 2 veckor nu men jag orkade inte praoa så jag är i skolan och arbetar ist aa varför jag inte orka vet inte tror jag har en liten depprotion jag sover bara har ont över allt och mår inte bra är typ sur och iriterad hela tiden men aa förlåt för att inte bilder kom i lördags men aa dom kan komma nu om ni vill :)

Läger.. ?

2014-03-01 14:10

Tjo är på läger med konfirmationen och vi tog bussen kl 9 i moské så ska vi sova här i natt.. Det blir nog eldigt roligt för vi har haft skit roligt hit tills :) vi har ASS Goa sängar :) och skit fint med vattnet mer bilder kommer sen vi hörs :)

Seriöst fult upp nu :)

2014-01-25 17:33

Aa sorry haft fullt upp nu i några dagar men ska sköta mig !! Men aa i går så åkte jag hem direkt efter skolan och städa mitt rum sen så tog jag disken hemma och sen gick jag och mamma över till grannen och tjöta lite Och sen skullenjag träffa Elena så jag drog där ifrån till Landvetter och där träffa vi Rasmus och då åkte vi till mc mässan och kolla rund sen efter det åkte vi till studio (ungdomsgård) och chilla men aa Elena råka sätta sig på min hand så mina fingrar böjdes backot så jag och Elena fick åka hem för det kändes som jag hade brutit mina fingrar men aa sen typ när vinkom hem gick vinoch la oss sen så åkte vi ditt i dag med :)

Sämsta dagen ever ?

2014-01-23 18:52

Tjenna idag har jag typ inte gjort något förutom varit i skolan och pluggat pluggat hela skoldagen sen åkte jag hem till mamma och fika lite sen drog jag till stan och träffa Ida sen så hämtade jag min jacka aa en tjej som heter Felicia hon förstörde min andra så hon fick skaffa en ny och den fick jag i dag hehe aja jag är så jävla tröt så hejdå :)

Jag har inte så myk tid nu :/

2014-01-22 20:20

Hej tyvärr har jag inte så myk tid att blogga just nu men försöker så myk jag kan aja i går så va jag i skolan och aa plugga sen åkte jag lite tidigare ifrån skolan och aa vi åt donken sen åkte jag och Elena och Maria till en tatuerare som Elena fyllde i sin tatuering och Maria tatuerade sig en orm vi redbena men det va roligt bara att vi satt där i 5 timmar :/ aa och sen åkte jag hem jag va typ hemma halv 9 :) sen så typ deckade jag på soffan och sen skulle jag gå upp men det gick verkligen inte så jag har varit hemma hela dagen i dag har varit tvär chill :)

Måndag !!

2014-01-20 18:59

Aa idag har jag typ inte gjort så myk förutom att jag sov hos Johanna inatt och så fick jag gå upp kl 6 på morgonen och planka hela vägen till skolan lol men aa och i skolan i dag har vi bara pluggat pluggat och pluggat sen så gjorde vi pizza i skolan sen typ slutade vi skolan så drog jag hem och chilla lite sen drog jag mamma och min lille bror Leon till Willys och stor handla mat sen så skulle jag åka hem då möter jag Elena och prästen/Rasmus och elenas lillebror på term sen åkte vi upp till önneröd och lämnade hennes lillebror på judo eller vad det heter sen drog vi till studio och nu är vi här :))

Omg !!

2014-01-19 21:39

Tjo fortsättningen från i går dagen var bra vi åkte hem till Johanna och satt hemma hos henne vi hade ASS tråkigt så vi frågade Johannas mamma om en sak haha det kan jag inte skriva här XD aa och sen åkte vi till Ytterby och satt utanför en fest och väntade på några fulla kompisar.. Efter typ en halvtimme kom dom ut så gick vi till bussen då sa busschaffören vänta så vi fick vänta utanför bussen en kvart och det var svin kalt ute :/ då så började några vänner göra sönder saker på bussen hehe så busschaffören blev snee som fan och sa att vi inte fick följa med men så snackade Dennis med han och då fick vi följa med bussen alla typ ingen av 12 pers hade busskort.. Men aa vi fick följa med så vi åkte till dinken tänkte åka drive in med kundvagn men det fick vi inte för snutar stoppade oss så vi fick lämna tbx kundvagnara lol :/ hehe men vi gick in till dinken så fick vi gratis mat lol :/ sen så gick bara Johanna och Dennis och lella hem till Dennis så jag och David fick leta efter dom men vi hitade dom inte så jag och David chock till Dennis och då var dom där hehe sen så deckare alla när vi kom hem då var kl typ 2 på natten hehe och i dag så har vi typ vara sofftat :)

Sorry!!

2014-01-18 16:58

Tyvärr han jag inte bogga igår så myk för att jag glömde av helt med aa igår hade jag rolig jag kom till Kungälv och träffade lella, Johanna ,Liam och Sebbe sn drog Sebbe och Liam då träffade vi Ak, David och Dennis så va vi med dom den kvällen vi skulle sovit hos Johanna men det blev att vi sov hos Dennis .. Sen kom det några tjejer som jag och Johanna började bråka med och det va pestoler med i bråket :) men men sånt som händer i mitt liv ;) sen så drog dom tjejerna så gick vi in till Dennis igen aa för det va bråk utanför Dennis hehe men aa vi gick in så ville Dennis ha lite roligt med lella så dom bad oss gå utt 10 min men det blev att vi fick vara ute en halvtimme ..... Sen fick vi komma in då somnade alla hehe och idag så åkte jag lella och Johanna till stenogsund och hämta kläder sen ska vi till Dennis :)

Kungälv ????

2014-01-17 15:37

Ey skolan gick bra i dag och sånt och vi gjorde inte så myk utan att vi typ pluggade... Och sen åkte jag hem och då märker jag att min bror har varit bland mina kondomer så vi bråkade lite haha om några kondomer ?
Men men nu är jag på väg till kunger hade ej busskort så får planka men får hoppas att det inte kommer några kontrollanter :/ aja vi ska ha det roligt i kväll :) ??? bloggar mer senare

Fredag

2014-01-17 07:31

Godmorgon alla idag så vaknade jag vid 6:00 och då sa pappa att vi hade försovit oss så jag fick snabb sminka mig och snabb platta mitt hår sen fick vi åka till pappas jobb och där va vi i 40 min sen körde pappa mig till Partille så jag kunde ta Bussen till skolan så nu är jag på
Bussen på väg till skolan..!

Godmorgon

2014-01-16 08:52

Godmorgon nu sitter jag i skolan och typ pluggar orkar inte har no nu.... Det versta jag vet är no... Men men bara leva livet och köra på blogga mer sen

Oj sorry ingen bra början!!

2014-01-16 00:01

Haha lakk mannen ingen bra början på min blogg men aa förlåt ska sköta mig nu!!!? just nu mår jag piss men aa det löser vell sig tillslut aa och idag har jag inte gjort så mycket mer än typ varit i skolan sen åkte jag hem efter skolan då va mormor hemma hon har nämligen varit i Uppsala? sen så fika vi hemma för mormor tog med bullar hem till oss yao sen åkte jag mormor och Linus till Landvetter för att handla på Ica så handla vi lite mat och sånt sen stana Linus min bror i Landvetter och jag åkte med mormor hem så yao nu ska jag sova puss kram alla ??

Godmorgon ?

2013-12-02 08:53

Godmorgon!! Jag ska till skolan nu jag försov mig egentligen skulle jag ta 07:45 bussen till skolan men nu tar jag 08:45 bussen ..
Och i dag hade jag inte tänkt att göra så myk tänkte mer plugga nu när jag kommer till skolan sen typ efter skolan tror jag att jag ska typ hem och chilla.. Men aa vi hörs sen..

Första inlägget ????

2013-12-02 01:55

Hej detta är ju då mitt första inlägg jag ska försöka gör denna bloggen så bra som möjliga.. Men aa nu ska jag sova skit tröt men aa puss Puss ???