RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-15 01:50:13

jonnizfriendz

Nagellack

2015-04-08 20:58

Heeeej allihopa!!
Idag handlar min blogg om ett speciellt nagellack som jag har köpt! Det är en penna men nagellack i, man ska skaka pennan och sen rita med den på naglarna! Den är jättebra, jag har testat den många gånger! Jag hittade den på H&M i Kristianstad! Det va inte så jättedyr! Jag hade tydligen ingen bild men jag lovar att den är jättebra!!

Min nästa blogg kommer jag kanske att skriva imorgon! Den ska nog handla om min kompis! Men hur som helst. Hopps ni gillar min blogg! Kommentera och gilla gärna! Puss o kram ses senare??

Trädgården...

2015-04-06 16:16

Idag har jag gjort trädgårdsarbete hela dagen! Jag har planterat mini tomater, Charlotten lök och morötter! Sen har jag oxå hjälpt mormor att plantera blommor i alla rabatterna! Det blev faktiskt rät bra? Sen när mormor och morfar hade åkt så kom Natalie och Johan! Dom är mammas kompisar. Sen satt vi ute och fikade! Det var jättevarmt ute, det var ungefär 15-20 grader!

Min nästa blogg kommer att handla om en sak som jag har köpt!! Hoppas ni gillar min blogg. Kommentera gärna om ni vill att jag ska lägga upp en speciell ska som ni vill veta eller ha några tips! Vi ses snart igen!?

Youtube!

2015-03-29 23:30

Idag har jag och min bästis filmat en video som vi ska lägga ut på youtube imorgon! Det är verkligen spännande! Men om nån har nåt förslag som vi kan göra så snälla kommentera!

Första moppen!!

2015-03-08 00:38

Hej allihopa!!
Idag har varit en jättespännande dag! Mamma och pappa har köpt en moppe?. Även om jag inte är 15 år än så ska vi typ renovera den totalt! Jag är så spänd! Jag längtar tills den blir klar!? Hur som helst så kanske vi ändå ska sälja den, men då köper mamma och pappa en annan finare och modernare till mig!!??

Första bloggen!

2015-02-20 14:34

Hej allihopa!!
Jag heter Jonna Henriksson och är 13 år. Jag bor i Önnestad. Detta är min första blogg och jag hoppas att ni kommer att gilla den! Jag kommer att lägga ut bloggar om saker jag gör ned min familj och recept, smink & lite sånt!! Hoppas ni gillar bloggen!!