RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-14 19:37:28

jonnagran

E de dags E de dags? AHh vi lägger oss på max!

2013-06-10 13:32

Jag skaffar blogg! Ja men visst! Har tänkt på det här länge och kännt at fan vad kul det vore med en blogg, jag tror det kan gynna både mig själv att få dela med mig av mitt liv som ör fyllt av träning, men även annat kul, men jag hoppas även att jag kan ge er som läser lite motivation till att uppnå vad nu ni har för mål här i livet. Läser ni min blogg hoppas jag att ni precis som jag älskar att träna och ta hand om kroppen genom ett hälsosamt liv! 


En liten kort men trevlig presentation av mig då till att börja med :) 

Jag heter Jonna, fyller 22 den här sommaren, har precis avklarat min första termin på sjukgymnastprogrammet! Ska hem till mitt värmland de sköna och jobba lite i sommar, i höst kommer det vara full fart när jag och min klasskompis Karin ska träna stenhårt och har som mål att tävla i bikini fitness, förhoppningsvis redan i slutet på november om allt går som det ska! :) Jag har även planer på att börja leda lite pass på mitt gym i höst, det vore grymt kul. Senare kommr jag nog även gå en personlig tränar utbildning, vore galet roligt att få hjälpa andra och visa dom hur fantastiskt kul det är med träning! 


Nu är det nog dags för mig att börja packa inför hemresa på onsdag, har mycket saker att packa, sen blir det ett spinningpass i eftermiddag och få svettas lite! Kram på er alla därute:) hoppas ni kan njuta lite av sommaren som jag göra nu några dagar innan jobbandet drar igång på allvar