RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-14 19:05:50

jonnaerlandsson

Om mig

2013-10-18 22:31

Namn: Jonna Erlandsson
Född: 29 April 1993
Bor: Tyresö (Stockholm)
Civilstatus: Underbar pojkvän
Skola: Mediagymnasiet Studenten 2012
Intressen: Fotografi är mitt största intresse!
Kamera: Nikon D800
Började blogga:
 Jag började blogga år 2007 på blogg.se och sedan dess 
har det varit till och från, alltid haft samma blogg ända till min pojkvän skapade 
en bloggsida som jag då bytte till. Numera ligger min blogg på killens egna server.

Jonna är mitt namn. Jag tog studenten sommaren 2012 efter tre år på linjen media-foto. 29 april 2013 fick jag och killen nyckeln till våran alldeles egna lägenhet och blev sambos på riktigt! Min familj har två små hundar som heter Alva och Inez. Alva är min lilla bebis och är en dvärgschnauzer, Inez är en mellanpudel och en riktig mammagris. Båda kommer upp i bloggen lite då och då eftersom de flesta i min närhet blir fotade, det är något man får stå ut med om man umgås med mig. Mitt största intresse är fotografi, kameran är min andra bebis så att säga! Jag har även ett förhållande sedan 20:e Januari 2010 med min underbara pojkvän Armin. Han hjälper mig med mycket gällande bloggdesign, koder hit och dit. Själva utseendet gör jag själv här på bloggen.

 

 

Min första kärlek..

2013-10-18 22:27

Min första kärlek, svårt egentligen. Vad är första kärlek? Man har haft när man var liten och så men räknas inte. Känner inte för att skriva ut namn men kan väl berätta lite. Har haft en jag umgicks med mycket förr som jag gillade väldigt mycket ett tag, dock inget förhållande eller så och vi fortsatte umgås som vänner och jag kände inge mer för honom efter några månader kanske. Han var nog den första jag blev kär som äldre eller vad man säger.


Annars så har jag haft två förhållanden innan Armin. Första va jag inte direkt kär i om man säger så, var mer... Bara något, trodde man gillade varandra typ. Nej jag vet inte. Inte första kärlek som var speciell iallafall och vi var inte tillsammans länge. Andra var innan förra sommaren och honom gillade jag väldigt mycket och första gången jag kände den där känslan. Visste att han gillade mig mycket också, kände mig speciell och jag var glad med honom. 


Första kärlek, jadu jag vet inte. Har haft så mycket olika egentligen, när man är liten och gillar en kille, han jag gillade men som inte gillade mig tillbaka på samma sätt, han jag kände mig extra speciell med för första gången och var en spännande känsla eller han som jag för första gången kände på vad riktig kärlek är? Om det är den sistnämnda så är det med älskling nu, det är första gången jag upplever ett riktigt förhållande, att verkligen älska varandra och vara kära på ett helt annat sätt än vad jag upplevt innan.


Så ja, mitt svar på "Min första kärlek" är antingen det förra sommaren eller det jag har nu helt enkelt.

 

 

Vad är kärlek?

2013-10-18 22:25

Vad är kärlek? Oj skulle kunna sitta och skriva långa texter om det och beskriva men tänker inte göra det nu. Kärlek för mig är min familj, släkt, vänner och pojkvän. Svårare än så är det inte. Det första jag tänker på när jag hör kärlek är såklart på min älskling. Han är kärlek för mig.