RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-31 02:52:13

jelloshots

Hur gör man jello shots?

2014-07-17 10:00

 


Jello shot gör man genom att använda Jell-O (därför namnet Jello Shot), och finns att köpa på många matbutiker. Man kan smaksätta de med olika smaker eller varför inte använda frukter som ananas, apelsin, äpple, citron och så vidare. Det kan vara svårt att hitta Jell-O speciellt kanske om man bor utanför stan. Man kan dock passa på köpa några stycken paket när man har vägarna förbi matbutiken. Ett annat alternativ är att göra de helt själv och använda gelatin. Det tar längre tid och smaken kanske inte blir perfekt men det funkar.


Därför kan jag rekommendera att använda färdig Jell-O paket. Jag har tittat runt efter många recept på jello shots och en riktig bra som jag har hittat med bra tips är hur gör man jello shots. Här får du ett ide om hur man gör den vanliga och den kanske mest omtyckta varianten av jello shoten. Kom ihåg att de gäller att använda fantasin och testa med olika frukter och smaksättare.  Sen gäller de att kyla ner de ordentligt. Man kan kanske köpa en frysbox och lägga alla färdiga shoots in där och sen ta med sig den ut på stranden? De gjorde jag här om dan och de var riktigt underbart att kunna svalka ner sig med en jello shot. Det var riktigt underbart. Rekommenderar de starkt!


Det finns också flera sätt att servera jello shots på, till exempel kan man göra det i en spruta, i plastkoppar eller som kuber. Det mest vanliga sättet är att göra dem i plastkoppar. Ser galen ut och de blir lätt att dricka och rengöra eller bara att slänga efter man har använt dem. Inte för att det egentligen spelar någon roll på vilket sätt man väljer att göra Jello Shots, men presentationen är allt!


Jello

2014-07-16 12:30

Något som många har missat är att alkohol går att servera på många sätt. Man kan dricka de som många känner till men man kan också äta den. Jello Shots är ett utmärkt sätt att äta alkohol men på ett roligt och intressant sätt. Man kan göra de i olika färger och nyanser. Inte bara de utan de passar till olika sammanhang, de mest vanliga man tänker på är kanske fest. Man kan också ha de till exempel stranden eller när man är sugen på något sött och vill samtidigt bli lite glad.