RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-30 19:21:34

Jeanette

Tisdag

2010-04-27 12:32

Ja nu var det längesen jag skrev något här.

Som vanligt så har det väl hänt en del ,bla ska vi försöka sälja huset å flytta närmare stan. Jag har ändrat mina planer för studier, ska bli förskolelärare hade jag tänkt. Har sökt in så nu håller jag tummarna att jag blir antagen!

Försöker hitta en ny fodervärd till pållen pga att hon som har han nu har problem med ryggen å inte kan ha kvar honom.

Vi har ju hittat ett hus som vi skulle vilja ha men det är mycket runtikring som vi måste ta reda på innan vi bestämmer oss, måste ju även få detta hus sålt (prio 1)

Stackars Quattro har problem med levern å tappar klorna men enligt veterinären så hjälper det att byta foder så Q har fått äta Hepatic sen i november. Han tycker inte att det är nån höjdare.


Jeanette Out!


Fredag 18/9

2009-09-18 12:44

Ja nu var det ett tag sen man skrev här, men helt plötsligt så har man fått lite mera fritid. Slutat på poståkeriet och börjat plugga. Det känns skönt, äntligen så kan jag ha en normal vardag med min sambo och jag kan även ha ett socialt liv. Nackdelen är väl att man får lite sämre ekonomi... men förhoppningsvis så ska man väl klara av det. Ha nu börjat plugga på umeå universitet här i ske-å, tekniskt basår, för att läsa till kurser som jag behöver för att kunna söka in till det riktiga programmet nästa höst, Miljö och hälsoskydd. Mitt mål är att bli djurskyddsinspektör!


Har även nu i sommar varit utomlands för första gången! Mallis! det var jätte roligt å lite brun blev ja =)


En av mina kissar har försvunnit så nu är den kissen som är kvar väldigt ledsen...


Jeanette Out!

Ännu mera bilder

2009-03-10 13:12

Bilder

2009-03-10 12:24
vardagsrummet

måndag

2009-03-09 18:15

Ja nu är det måndag men jag är ju ledig idag å även i morgon =) en fördel med att jobba natt! i helgen som varit så har det varit full rulle, anton har nu flyttat in så vi har burit grejer och packat/packat upp hela helgen men nu är det någotsånär bra ordning.

Har ju lovat ida och daniel att jag ska lägga ut bilder på vovven lite nu å då, förstår att det känns tomt utan vovve, så här kommer en till bild.


Syskonen ligger och känner lugnet efter flytten =)   

Rubrik saknas

2009-03-04 12:38
lite bilder:

Torsdag

2009-02-26 15:03

Ja nu sitter jag å väntar på att anton ska sluta jobba så vi kan fara till lappis, ska bara dumpa han och vovven där sen måste jag på jobbet.

Nu har vi tapetserat om i vardagsrummet och det vart jätte fint! ska bli spännande och se slut resultatet då vi får in möblerna. i helgen så ska vi till sundsvall å hälsa på ida och daniel, även en sväng på ikea ska det bli, å vad jag längtar! ska bli kul att få komma bort ett tag. bilder på vardagsrummet kommer senare.


Jeanette Out!

Måndag

2009-02-16 11:50

Sitter nu i Antons lägehet och ser på Jay leno, finns inte så mycket att göra. Det är jätte fint väder ute men kallt!

Helgen har varit jätte bra! Fredag så gick i på bio med några kompisar och såg Seven pounds med Will Smith, den var sorglig men bra. På lördag så for jag och anton in till stan vid 10 och å frukost på Waynes sen gav vi varandra presenter (alla hjärtans dag ni vet) Kl 13 så var vi och såg det sista genrepet inför melodifestivalen, det var jätte kul! jag tror att jag tog ca 80 bilder, dom lägger jag upp senare, har dom på min dator hemma i huset. Efter det så for vi  på Kriti och åt go mat. Så med andra ord så hade vi en jätte romatiskt och trevlig lördag =)  Igår så känd vi bara lugnet.

 Tror att det var allt.


Jeanette Out!

Fortfarande Lördag

2009-01-10 11:19

Ja det dära med att sova gick inte så bra, somnade väl kring 6 tiden och vaknade vid 9 då Anton steg upp för att fara å köra skoter med grabbarna.

Men när jag låg där i mörkret så kom jag på att jag ska försöka skriva en bok! =) hör å häpna! men bara för skojs skull alltså. En skräckbok. Synd bara att jag inte har nå skrivprogram på datorn än, måste bjuda hit mina päron så att pappa kan installera nå sånt. Ne om man ska föröka ge sig på att lufta systemet så att jag får tillbaks nå värme i huset, ganska less på att höra droppandet i elementen....


Jeanette Out!

Lördag

2009-01-10 01:53

Ja nu sitter man framför datorn hemma i Lappvattnet, mina underbara pojkar ligger och sover i rummet brevid (Anton å Quattro).

Vill åxå sova men jag steg inte upp förens kl 18:30 ikväll... Jobbade ju till kl 06:30 och glömde ställa alarmet, så därför e jag rätt så pigg nu.


Eftersom ja steg upp så sent så har det inte hunnit hända så mycket, vi var å hämtade en skoter hos svärföräldrarna innan vi körde hem å sen har vi bara spelat yatzy (pensionärsvarning!) Ne om man skulle göra ett försök till att sova.


Jeanette Out!