RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-30 19:03:59

jeanettefriman

Skinny love!

2010-10-21 21:57

Tillbaka till detta igen!

Eller ja jag ska försöka vara lite med aktiv här. Jag var ju helt på det i början, men sen kommer det alltid andra saker som är roligare att göra än att skriva, men då kan man skriva om de allt roliga senare ^^. men ja!


Sitter och tänker lite på de som hänt på sista tiden. Och de mesta har varit helt underbart :) känns som jag lever i en dröm ibland, för allt är verkligen så perfekt med dig! <3

Men sen var de ju något annat som inte var så skoj. men de är ju kanske så att jag får skylla mig själv? Vad vet jag?


Och sen, i onsdags beställde vi studentmössor och massor av annat, :) och det var fruktansvärt kul, längtar så. Men jag tror att fler än jag då började tänka lite på alla dessa 3 år vi gått tillsammans snart, och börjat tänka på hur de kommer bli när vi inte träffas varje dag längre, och kanske inte ens har någon kontakt mer? Jag tänkte väldigt mycket på det i alla fall, och jag känner redan nu att jag gärna gått 3 underbara år till tillsammans med min älskade klass TOMTEN! <3

Jag vill ta studenten, men jag vill samtidigt inte lämna min klass.  Men de är något vi måste. ;/

Men ja, vi får ta vara på den tiden vi har tillsammans kvar nu istället, och göra något riktigt roligt. :)

Nu blir de sängen och försöka sova, eftersom min jävla hosta vägrar att försvinna.

/ Puss N

Feeeedag!

2010-10-15 10:17

Ja de är fredag idag ;D Och de gillas verkligen!

Har inte varit så aktiv här, haha har liksom inte haft tid till det.

Har haft massor av andra underbara och roliga saker att göra :)!

Nu sitter jag i skolan, och gör inte mycket vettigt, men de mesta är redan färdigt så, eller? Ja kanske.

Ska snart iväg på möte halv 11, men har vi en lektion kvar, sen blir de hem och städa och lite sånt, sen kommer Affe till mig och sen ska vi bara ta de lugnt ikväll :) Mysigt!

Kanske blir jobb ikväll, om de behövdes, vet inte om ja orkar egentligen men de får ja göra om de behöver mig!


Nu måste ja nog typ packa ner min dator och sen gå, får skriva mer senare eller på söndag och sammanfatta min underbara helg :)

/ Puss N

Helt okej helg!

2010-10-04 00:23

Ja, denna helgen har varit heeeelt okej :)

varit med massa underbara människor och har haft sjukt roligt. 

Blev dock rätt full igår, och i fredags också, men de är ju helg, de hör till då ;)

Imorgon börjar en hel vecka med APU, och jag ska vara på Lindens, eftersom jag inte hittat något annat ännu, så blir jag där tills ja har något annat. 

De bästa är att jag börjar inte förens halv 11, och de är gott ^^

Nu blir de lägga sig i sängen och läsa lite, sen soova, för de behövs efter en sån här helg ^^

/ Puss N

En låååång promenad!

2010-09-30 21:34

Denna dagen har varit helt okej, började med religion i skolan, dock lite tråkigt, sen samhälle, och de var ju också ganska tråkigt, men sen blev det studentmöte, och vi pratade lite om de sista veckorna i skolan, och så klart om studentdagen :D Yeeeah! Snart är de vår tur.

Sen drog jag hem till Louise en runda, och vi hade bestämt oss för att gå en lång runda, så vi mötte Anna och gick en väldigt väldigt lång runda, men de känns bra, nu är jag hemma och ska hoppa in och duscha, sen lägga mig ner och läsa lite :).

Imorgon är de fredag, och de kommer bli en bra dag! :) Helt klart!

Sovmorgon också, inte illa alls ^^

/ Puss N

Rubrik saknas

2010-09-29 21:37

Middagen blev supergod, och det var väldigt trevligt!
Jag och Louise gick ner till stan och träffade Affe och hans bror en runda vid torstens och satt där och pratade lite, sen kom Anna panna också, :D sen gick vi en runda till hundarna, blev dock inte mycket bilder, några få på hundarna, men inte så bra när solen går ner så tidigt nu ju :/, bläää!


Nu tänkte jag att ja ska duscha, sen ska jag lägga mig i min säng och läsa och försvinna in i en helt annan värld! Helt fantastiskt! :)

/ Puss N

God Middag!

2010-09-29 16:55

Ja, idag blir de god middag som jag ska bjuda på Louise :) Mysigt! Sen blir det en lång runda vi ska gå och kanske fota lite också :) ännu mer mys.

Denna dagen i skolan kändes lite meningslös faktiskt, inte mycket gjort, men ja..

Nu måste jag göra maten, jag skriver och lägger antagligen upp bilder senare :)

/ Puss N

......

2010-09-28 23:46

Tyvärr finns de vissa människor som verkligen inte tänker så mycket på vad de gör och säger, ja säger verkligen inte att jag är felfri, för de är jag verkligen inte. Men jag försöker i alla fall tänka lite på vad jag säger, men vissa gör ju inte det. och återigen, fick ja höra en hel del som jag var idag, cp, idiot, störd, efterbliven osvosv. Ganska kul att en annan människa som verkar ha samma problem som mig, sitter och säger så? förstår inte riktigt det?
Men ja, jag tänker faktiskt inte lägga ner mer energi på det, tänker inte ens tänka på det mer. Finns så mycket mer annat som är värdefullt istället.


Nu för att försöka att inte vara så arg så kollar jag lite resor till England igen, för de hade jag behövt! funderar på att åka dit snart igen, hittar billiga resor dessutom, toppen! kanske boka nästa vecka!

/ Puss N

yeah!

2010-09-28 16:51

Heeeeeeeeeej!

Typ jag är väldigt trött idag, sov ju hos Louise inatt och vi kom hem runt halv 10 igårkväll för vi hade varit i helsingborg större delen av hela dagen. Sen somnade vi inte förens väldigt sent. ^^ Så, försov oss lite till skolan idag, men vi kom dit i alla fall, och enligt mig är de det viktigaste :D

Nu är jag hemma, har rensat lite från datorn och tänkte ja skulle börja städa lite.

Ovanligt? Nej, ja måste städa ofta, för så fort ja städat så gör ja de stökigt igen. ^^ Mamma jobbar över, så är ensam hemma.

Till helgen blir de nog till att träffa Johan min sötnos, och JAG LÄNGTAR verkligen! ;) Ska bli mysigt. Länge sen sist nu ju.


Nu måååååååste ja börja städa. :)

Skriver mer sen.

/ Puss N

Söndag

2010-09-26 22:31

Jaha, då är de skola imorgon igen, men en kort idag och de är skönt.  : )

Nyss hemkommen från bio :) Mycket bra film!

Denna natten var ett rent helvete, finns inga ord så ja kan förklara det. Det känns konstigt och skit, vad hände liksom? :s

Ja vet inte ens själv, men de får mig att må dåligt, och de äckliga Smärtorna försvinner aldrig. de gör så jävla ont. ;/
Nu får jag försöka lägga mig ner och börja läsa Fallen Ängel, hoppas den är bra och kan låta mig komma på andra tankar ett tag

GodNatt.

/ Puss N

ARG!

2010-09-23 22:34

Nej nu är jag fan arg! Riktigt arg!

Allt kan bara ta sig någonstans!!!

ÅT helvete med ALLT!

?

2010-09-23 15:51

Nu är jag hemma. Slutade typ vid 11 tiden idag, eller ja egentligen kvart i 3, men vi fick jobba med vårt projekt hemma istället. Så jag och Louise gick till polisen för att läsa genom våra förhör. Sen drog vi hem till henne en runda och har tittar på massor av roliga videoklipp osv. Nu är jag hemma igen, och måste börja städa lite innan mammsen kommer hem.

Och har extremt ont i min mun nu, känns lite sådär. Får ta något som stillar det.

Skriver mer sen!

/ Puss N

Religion

2010-09-23 08:40

Godmorgon! (:

Sitter just nu och lyssnar på Nettan (Vår lärare) när hon pratar om budismen. Ganska intressant. Men just idag känner jag inte riktigt mig pepp på något alls, ja ville bara ligga kvar i sängen och sova vidare. Men nej!


I eftermiddag blir de samhälle, inte så himla roligt de, men de är något som måste göras.

Idag blir de nog bara en hemmadag också, måste städa och fixa lite på mitt rum, ser inte allt för trevligt ut nu när jag bara legat ner och inte orkat göra något alls. Sen blir de nog ut och gå en timme senare ikväll, för att koppla av ett tag!

Nu måste jag nog vara med här på lektionen istället, annars kommer jag nog få skäll snart ^^
/ Puss N

Ny blogg

2010-09-22 19:37

Jaha ja. Nu har jag skapat blogg igen, precis som alla andra känns det som. ^^
Jag vet inte riktigt varför, men de kändes bra att kunna öppna upp sig för allmänheten ibland, och en blogg är ett bra sätt att göra de på, tycker jag!

                                                                          

Jag har haft de lite jobbigt på sista tiden, de är nästan inget som går som jag vill eller tänkt mig, jag känner mig väldigt onödig ibland. Jag sitter och lyssnar på musik som bara påminner mig om dig hela tiden, det går liksom inte att sluta tänka på dig och de vi hade. Det blev inte heller något bra slut, men de var för jag inte ville de skulle ta slut heller. Men jag antar att de inte var menat att vi skulle vara tillsammans då kanske?

Jag vet inte alls. Men på tal om något annat, jag opererade mig igår, och skulle egentligen gått till skolan idag, för att de var skolfoto sista året. Men jag vaknade med feber och jag ser verkligen förjävlig ut i huvudet. Vågar knappt visa mig ute, då är det illa. Men imorgon måste ja gå dit, jag har redan missat en hel del och de är ingen bra start. nåväl, nu blir de en dusch, sen sitta och skriva ner en del tankar!

 / Puss N