RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-21 20:24:32

iapiafia

Rubrik saknas

2010-05-30 15:19

Har hittatn grymt snygg kjol och T-shirt. Såg dom på http://www.ginatricot.se Färgerna på kjolen och T-shirten blir så snyggt. Jag känenr att jag måste dit och köpa det. Kjolen kostar bara 99kr, T-shirten kommer jag ej ihåg :) Gillar inte i vanligt fall ginatricot men nu hittade jag ju något ;D Nästa vecka ska jag till Stockholm. Åker på torsdag. Längtar jätte mycket! Stockholm är så roligt, ser fram imot att gå på Beyondretro, det är en jätte stor Secondhand afär. Har allt från jätte dyra saker men även blandat med billuga saker. Kramar från mig <3


Jo visst, i dag har jag bakat kanelbullar! Blev faktiskt väldigt lyckat. Dom blev mumsiga :)  

Banksy...

2010-05-11 20:43

Känner ni också till Banksy? Jo, han är känd för sin stencilkonst i Bristol (England) Banksy bemödar sig om att hålla sin inditet hemlig, och hans utgivna böcker är skrivna i namnet "Robin Banksy" Hans konstverk är ofta inriktat med vikt på politik, kultur och etik. Hans gatukonst, som kombinerar graffiti med en distinkt stencilteknik, har dykt upp i London och i städer runt om i världen. Hans verk har sålts för upp till 40 000 kr och omslaget han målade för Blurs Think Tank har sålts för 57 600 pund. Angelina Joliee köpte ett av Banksys verk för motsvarande 2,7 miljoner kronor.  Källa Wikipedia.


Har faktiskt själv sätt några av hans verk när jag var i England. Var jätte coola, man fattade budskapet i hans många verk.                

Utseénde...

2010-05-06 22:51

Jag har kommit på att tonåren är en svårt tid :D Så mycket händer med en. Många förändras så mycket medans andra inte alls förändras. Ibland kan jag tycka man är så hård mot sig sjäv. Man är liksom alldrig nöjd med sig själv. Man hittar alltid något som är fel, oftast tycker jag min näsa är stor och ful. Men på något sätt har jag insett att den inte är det. Jag menar hur jävla tråkigt skulle det vara om alla såg lika dana ut. Jag må ha ett ovanligt utseénde som sticker ut men det gillar jag faktist. Jag blir lite ledssen när jag hör kompisar som säger t.ex "ÅÅ, jag ser ju ut som en gris!" Jag menar det finns ju faktiskt personer med utvecklingsskador, stackars dom. Men dom klagar ju nästan alldrig. Om du någon gång får höra att du är ful bry dig inte. Alla tycker ju olika. Kramar från mig <3


Ps. Det här inlägget var fruktansvärt rörigt, och man kanske inte fattade så mycket av allt, men det jag vill komma fram till är att alla är vi vackra. Och det är bäst att vi slutar klaga snart!