RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-02 20:54:29

iansomerhalder

Kommer tillbaka?

2012-11-07 23:08

Hejsan på er!


Var så sjukt längesen, jag vet!! Hoppas ni har följt den spännande säsongen av The Vampire Diaries, vilken säsongsavslutning! Och givetvis, hoppas ni har följt allt spännande som har hänt Ian :)


Som rubriken lyder så funderar jag att börja blogga här igen! Hoppas det blir nån gång den här helgen eller nåt.. Tack till er som fortfarande har följt bloggen trots att jag inte har bloggat! 


 

....

2012-03-26 18:41

Hej!


Update 7 maj:

Oj, vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag tog en lite längre paus som ni kanske märkte och jag tror tyvärr inte att jag kommer fortsätta på ett tag. Så, bloggen kommer vara nere men inte för alltid. Jag kommer låta bloggen stå kvar och allt annat så ni kan alltid komma och kolla nåt eller ja, nåt sånt. Jag kan inte lova nånting om när jag kommer tillbaka men jag hoppas snart... Tack till er läsare för alla era underbara kommentarer och frågor, ni äger! Ha det super! 


Om du vill läsa nåt nytt om Ian så klicka på länkarna:


http://thevampirediariescanada.com/


http://ian-somerhalder-online.com/

http://www.vampire-diaries.net

http://vampirediariesonline.com/


Och så kan ni självklart följa Ian på Twitter:

https://twitter.com/#!/iansomerhalder   

Dagens bild

2012-03-19 10:00

Vill bara tacka er alla för era frågor som ni har ställt och tveka inte att ställa fler! :)


Får stå som dagens bild. Hahhahaha kan ju säga att det stämmer på mig xD   

Sju sätt Ian bevisar att grönt är sexigt

2012-03-18 12:30

Här kommer en lista över 7 sätt Ian bevisar att grönt(miljön och djuren) är sexigt.


1. Ian använder Twitter för att uppmärksamma om djuren till sina 1,8 miljoner följare. Han spred ordet om Storbritanniens sista cirkus elefant, Anne. Han tog Louisana Department of Wildlife för att påpeka om en tiger som skulle bli instängd i en bur vid en vägkants attraktion. Han bad också hans fans att skriva upp sig på en namninsamling för Lennox, en Belfast terapi hund som myndigheterna tog från en familj.


2. Vissa kändisar åker till St. Barts för att koppla av men Ian åker till Covington, Louisana ellerr närmare bestämt St. Tammany Humane Society. Förutom att jobba med djuren där så försöker han få så många som möjligt att rikta sina ögon till dom. I november 2010 så var Ian värd för ett event som kallades Unleashed! Bash on the Bayou för att samla in pengar till välgörenheten.


3. Ian var med i Larry King Live: Disaster in the Gulf Telethon efter Deep Horizon oljekatastrof i Mexikanska golfen. Ian åkte till Louisana och hjälpte till att göra rent vattnet och djuren. Det är trots allt där han växte upp.

När han besökte dom drabbade delarna så gjorde han offentliga sammanträdande för St. Tammany Humane Society och New Orleans' Audubon Nature Institute som båda var involverade för att rädda djuren som hade drabbats av oljeutsläppet.


4. Ian sover inte ut eller shoppar på sin lediga dag, han går på event som t.ex Washington Energy Summit i Washington D.C Där träffar han medlemmar från dom två kammrarna i kongressen(USA) och diskuterar betydelserna för alternativ energi (dvs energi som inte kommer från naturresurser eller skadar miljön) och teknologi.

Han gick med energi bolaget Go Green Mobile Power, som levererar alternativt-drivna mobila generatorer till Hollywood. Eller som Ian förklarar, dom jobbar för att skapa och använda miljö vänlig energi teknologi ör att utnyttja sol, vind och biomassa drivmedel för att skapa ren energi för att minska utsläppen av koldioxid globalt.


5. Ian har uppmärksammat Kanadas regerings tillåtelse att slakta sälar för päls, likaså att döda delfiner och valar på Faroe öarna men upptäckandet av att 100 slädhundar i British Columbia, Kanada hade blivit dödade fick Ian att ingripa. Han startade en namninsamling, om viktiga förändringar för att skydda British Columbias djur från såna här grymheter. Mer än 60,000 skrev under vilket drog uppmärksamheten till Sled Dog Task Force. 

Sled Dog Task Force framkallade Ians förslag för ökade sanktionsbestämmelser, nya krav för inspektion av kommersiell verksamhet och införandet av standarder för att värna i en slutrapport.

Dom här förslagna lagförändringar presenterades för regeringen vilket godkänndes senare som en lag. British Columbia har den strängaste anti-grymhets lagar i Kanada.


6. Ian älskar havet!

Innan The Vampire Diaries drog igång så fick Ian äran att leda Planet Green's program Blue August som gick på Discovery Channel. Den handlade om havet och livet i havet. Ian reste också till Trinidad med Planet Green teamet och där fick han chansen att se havslädersköldpaddor, en art han har börjat kämpa för. Han förvandlade även en strand för djuren att bygga bo.


7. Ian skapade Ian Somerhalder Foundation i december 2010. Deras uppdrag är att stärker, lär och samarbetar med människor och projekt som påverkar vår planet och våra varelser på ett positivt sätt. Dom fokuserar även på naturmiljö och biodiversitet, ren energi och djur med speciella projekter inom återplantering av skogar, biodiversitet, utrotning och artspecifika steriliseringsmetoder för husdjur. 

Deras mål är att få alla att bli involverade, skapa teams med passionerade volontärer, och insamling. Han talade ju även för kongressen i USA.


   


Källa, Källa

Ians intervju med zap2it.com

2012-03-17 21:24

Spoiler för er som kollar TVD i svensk takt!!!!Carina MacKenzie från zap2it.com pratade med Ian på Paleyfest förra lördagen om Sage, Damon & Elena och om Damon som ställer upp som en storebror för Stefan. Ian säger också att vi kommer gråta under säsongsfinalen av The Vampire Diaries. OMG.


 


Källa, Källa 

Ian och Joseph!

2012-03-17 12:15

Ian twittrade denna bild häromdan på honom och Joseph när dom spelade in scener!


Haha så söta!!  

TVD 3.16 "1912"

2012-03-16 21:05

FLASHBACKS!!!!! Jag älskar flashbacks och denna gång fick vi se en flashback från 1912. Då fick vi se en seriemördare röja runt i Mystic Falls och historien verkar repetera sig igen i dagens tid. Meredith försökte "mörda" Alaric men Alaric överlevde (tack vare vampyrblod) och vi fick se Alaric i en fängelse cell för att Meredith anklagade Alaric för att mördat några från grundarrådet dom senaste veckorna. 


Stefan lider av att inte ha druckit blod men lägger det åt sidan och samarbetar med Damon för att hitta vem som är seriemördaren i Mystic Falls.

I en annan flashback får vi se Damon och Stefan återförenas på en släktings begravning efter 50 år från varandra. Det är också 1912 som Damon och Stefan träffar en annan vampyr, Sage. 

Elena får reda på att Alaric blev gripen fyra gånger när han var 21 år och Isobel hade lämnat in två ansökan om besöksförbud när dom gick på college. Elena och Matt bryter sig in hos Meredith för att på nåt sätt hitta nåt som kan rädda Alaric. Men Meredith hittar dom. Matt fick ändå mig sig Samantha Gilberts dagbok från 1912.

Sage säger till Damon att kvinnor inte ska utnyttjas för deras blod. Sage utmanar Damon att förföra (och döda) Samantha Gilbert. Damons nya syn på att dricka blod får honom att vilja komma närmare Stefan som hade slutat dricka blod från människor. Men Stefan tappar kontrollen och sliter av huvudet av en kvinna som tillhörde grundarfamiljen. Det är 1912 som Stefan blev en "ripper".


Alaric släpps från fängelset efter att ett bevis som visade sig vara falskt. Damon övertalar Stefan (återigen) att dricka människoblod och just som det händer så hittar Elena och Matt Stefan. Vi får även se att Elena erkänner att hon är kär i Damon.

När Alaric väl är hemma så kommer Meredith. Hon vill förklara varför hon sköt honom och slängde in honom i fängelset. Meredith tror att Alaric håller på att bli galen för att han har lurat döden några gånger på grund av ringen han har. Vi får se att 100 år tidigare så var det exakt samma sak som hände Samantha Gilbert. När Damon drack hennes blod så överlevde hon tack vare ringen. Men efter att ha lurat döden så blev hon galen och mördade grundarmedlemmarna i Mystic Falls.


På slutet får vi se ett chockerande händelse då det visar sig att Alaric är trots allt Mystic Falls seriemördare....


Bilder på Damon:

             Citat av Damon:

     

Mystic Nights del 17:1

2012-03-16 15:00

Har inte lagt ut Mystic Nights på jag vet inte hur länge men här kommer den första delen av del 17!! ;D


Läs dom tidigare delarna: http://iansomerhalder.bloggplatsen.se/kategori/122961-mystic-nights/
Damien satt ivrigt och väntade tills Jessica skulle dyka upp. Hon ville träffa Damien och luncha. Damien hade ”det var hon som fråga om vi ska luncha”-tanken hela natten. Damien kollade på sin klocka och det verkade som Jessica var lite sen. Han satt och klappade lite med händerna på knäna. Han tittade runt omkring och såg att det var mycket folk, många hade väl lunchpaus från jobbet. Till slut fick Damien syn på Jessica (hon står verkligen ut för Damien). Hon såg väldigt stressad ut när hon kom in. Hon småsprang fram till bordet där Damien sprang.

-”Hejhej! Förlåt att jag är sen, jag fastnade på jobbet”, sa Jessica och satte sig ner. ”Har du beställt nån mat?”.

-”Eh..nej. Jag väntade på dig”, sa Damien självklart med sitt charmiga leende. Jessica log tillbaka.

-”Rose, kan du ta en beställning?”.

En väldigt ung tjej, kanske 19 år eller nåt sånt, kom och tog emot beställningen. Damien hade egentligen ingen lust att äta men han beställde ändå, självklart. Han beställde en fetaostsallad medans Jessica beställde en kycklingsallad.

Det vart en liten pinsam tystnad. Damien visste inte vad han skulle säga.

-”Så, jag ber om ursäkt igen för att jag kom sent. Grejen var att en ett par barn hade skadats sig när dom var på nån utflykt så jag var tvungen att stanna kvar”, sa Jessica.

-”Det är lugnt, Jessica”.

-”Ehm..du, Damien? Jag tänkte på en sak”, sa Jessica.

-”Ja, vadå för nåt?”.

-”Jag jobbar till sju idag så jag tänkte..alltså, jag vill verkligen lära känna dig. Jag känner att jag måste öppna mig mer och liksom...komma ur mitt skal. Känns som jag har fastnat under skalet”.

-”Men du känner ju typ alla här på resturangen eller caféet, vad det nu är”.

-”Jo, men jag menar..typ, lära känna nytt folk. Tro det eller ej men jag känner faktiskt inte så många här i McKinney”.

-”Vem skulle inte vilja vara vän med en vacker kvinna som du?”, sa Damien med det där charmiga leendet.

Jessica vart lite generad.

-”Du är bara så charmig, jag älskar charmiga killar. Kanske en av anledningarna jag vill lära käna dig”.

-”Du sa nånting om att du jobbade till sju”.

-”Ja, visst ja”.

Precis när Jessica sa det så kom Rose med maten.

-”En kycklingsallad till dig ms. Miller”. Rose la ner en tallrik med kycklingsallad till Jessica.

-”Snälla Rose, hur många gånger måste jag säga att du ska kalla mig Jessica?”, sa Jessica.

-”Jag ber om ursäkt. Och här är en fetaostsallad till dig mr...”. Rose kollade fundersamt på Damien.

-”Blackwell. Men kalla mig Damien”.

-”Okej, trevligt att träffas”. Rose gick därifrån, såg väldigt stressad ut.

-”Vad jag tänkte börja säga var, jag jobbar till sju och jag tänkte kanske..att du kunde hämta mig när jag slutar så..kunde vi ses igen”. Jessica smålog lite och rodnade lite.

-”Jag tar inte illa upp om du säger nej, jag vet att vi inte känner varandra så jätte väl”, sa Jessica med ett skratt.

-”Nej nej, inte alls. Man måste börja nånstans, eller hur?”, sa Damien och blinkade. Jessica skrattade lite och åt sin sallad. Damien började också äta sin sallad.

-”Jag kommer ihåg att du sa att du flyttade från Seattle. Vad gjorde du där innan du kom hit?”, frågade Jessica.

-”Jag..eh..”. Damien blev nervös för han visste inte vad han skulle säga. Ja, han hade varit i Seattle men han bodde inte där.

-”Jag jobbade där som bilmekaniker”. Sa jag verkligen bilmekaniker?, tänkte Damien.

-”Jaha, intressant!”, sa Jessica och forsatte att äta sin sallad.

Jessica hade ätit upp sin sallad likaså Damien.

-”Damien, jag måste tillbaka till jobbet men vi ses ikväll eller?”.

-”Javisst, ikväll. Klockan sju, inte sant?”.

-”Yes, vi ses”. Jessica började gå och vände sig sedan till Damien och hade det där leendet som fick Damien att smälta.


*


Damien kom precis tillbaka till stugan och såg att Athan inte var hemma men Ruby var det.

-”Damien?”.

-”Ja”.

Ruby reste sig upp och lutade sig mot dörrkarmen.

-”Var har du varit?”.

-”Jag...var på stan”.

Ruby tittade lite fundersamt på Damien. Hon stod och tittade så på honom ett tag. Hon visste att Damien ljög.

-”Okej Ruby. Du gör mig bara irriterad när du gör så där. Jag träffade en tjej”.

-”Aha!! Jag visste det”.

Damien skulle precis gå till köket men Ruby stoppade honom.

-”Dricker du hennes blod eller har du druckit det?”.

-Nej, Ruby!”.

-”Du vet att jag måste kolla det med dig. Damien, du måste vara försiktig. Jag tycker inte om det här. Du kan tappa kontrollen vilket minut som helst!”.

-”Jag lovar, det kommer inte hända. Jag kan kontrollera mig själv när jag vill”.

Damien gick förbi henne och gick till köket. Han öppnade kylskåpet för att se att det inte var en enda blodpåse kvar. Han stängde kylskåpsdörren och suckade. Ruby kunde vara irriterande ibland.

-”Damien, du kommer bara göra det värre. Speciellt för dig. Jag vill att du ska umgås med henne men avsluta det innan det går för långt. Om det går för långt.. Ja, du vet vad som kan hända”.

Damien orkade inte så och lyssna på Ruby så han gick till vardagsrummet och satte på teven. Han satt där och kollade tv ett tag tills det var dags att åka och hämta Jessica. Han åkte tidigare för han ville ta några blodpåsar.

När han väl kom dit så gick han in och smög sig in på ett smidigt sätt och gick ner för trappan där han hade träffat Jessica för första gången. Han kom till rummet där alla blodpåsar fanns och låste upp dörren med ett kort. Han kom in och rummet var kallt. Han hade inte druckit på ett tag och så fort han såg blodpåsarna så ville han bara ta en och bara dricka, dricka, dricka. Och det är precis det han gjorde....


Fortsättning på delen följer......


John Varvatos Stuart House Benefit

2012-03-15 22:15

Ian var på den 9:e årliga John Varvatos Stuart House Benefit den 11 mars. Med sig hade han Nina Dobrev. 


         


     

Ian med den kände rockaren Alice Cooper.


Källa, Källa

TV Guide Magazine Photo Booth: Paleyfest 2012

2012-03-15 22:00

TV Guide Magazine hade en "photo booth" på Paleyfest och här är Ians bild.
Källa, Källa  

IS Foundation armband

2012-03-14 22:34

Fick en fråga om Nina Dobrevs IS Foundation armband som hon har haft på sig.


Jag hittade en sida där man kan beställa den i från: http://canvaswarriors.co.uk/ISF_Converse.htmlOm man beställer den och betalar med euro så kostar det ungefär 580 kr + frakt. 15% går dock till IS Foundation.

   Men det finns även ett billigare armand. Den kostar, om du betalar i euro, ungefär 100 kr + frakt. Även där går 15% till IS Foundation.

   


Det finns massa andra grejer också som du kan köpa t.ex t-shirt, tjocktröja, väska, iPhone skal osv.

http://www.cafepress.com/isfoundation

Paleyfest 2012

2012-03-11 15:58

Här kommer videos på TVD-panelen. Det finns lite spoilers så ni vet, varje fall för dom som följer svensk takt men jag tycker ni ändå ni måste se det här!! 


Hahahahah, jag har aldrig skrattat så här mycket åt gänget, dom är bara så roliga!!!  
 
Källa: http://ninadobrevstuff.com/

Ian Somerhalder Foundation

2012-03-11 13:22

Fick en fråga om vad Ian Somerhalder Foundation är som jag tänkte besvara.


Ian Somerhalder Foundation är en organisation/insamling/välgörenhet som är grundat av Ian Somerhalder, den 8 december 2010. Deras arbete är framför allt att rädda vår planet, alltså göra det miljövänligare och att stoppa djurplågeri. Ian Somerhalder Foundation riktar sig även mycket mot ungdomar. Man kan också donera till Ian Somerhalder Founation.


Kika in hemsidan: http://www.isfoundation.com/ 


 
Länkbyte!

2012-03-10 18:25

Om ni är intresserade av The Vampire Diaries, The Twilight Saga och The Hunger Games så borde ni definitivt kika in den här bloggen!


Tjejen som bloggar där heter Steffi, jätte trevlig tjej! Så kika in hennes blogg:


http://steffisfantasy.bloggplatsen.se/


Steffi, du får även en länk i menyn! :)  

Svar på frågor

2012-03-11 13:15

Fick några frågor från en när det var frågestund :) tack för dina frågor!


1.Är Ian och Nina Dobrev tillsammans, dejtar dom bara eller är det bara ett rykte?

Många fans säger att dom är tillsammans eftersom dom går på jättemånga event tillsammans och det går massa rykten att dom har kyssts hit och dit, alltså att det är mycket kemi mellan dom. Jag själv tror att dom är tillsammans men jag kan inte säga det helt säker. Dom är väldigt tillbakadragna från median när det gäller deras privatliv men jag tror dom dejtar men jag är inte sååååå säker på att dom är tillsammans.


2.Är du team Damon eller team Stefan?

Jag är team Damon och har alltid varit det!


3.team Delena (Damon och Elena) eller team Stelena (Stefan och Elena)

Jag tycker verkligen att Stefan och Elena passar perfekt tillsammans, dom är så gjorda för varandra. Men jag dras mer till Damon och Elena för dom har en relation som man verkligen vill se, varje fall jag då.


4.Varför gillar du just Ian? Och när började du gilla honom?

Jag började gilla Ian när jag såg honom i The Vampire Diaries. Jag hade sett honom i Lost men jag vart ju helt förälskad i TVD. Jag ser Ian som en inspiration, framför allt hans passion för att rädda vår planet och djuren. Jag blir alltid så glad när jag ser honom på olika bilder och videos men jag gillar ju alla andra i TVD, dom gör ju mig också glada. Men Ian är nån jag definitivt drar mig mer till. Och plus poäng för att han är så otroligt snygg!


5.Hur mycket gillar du The Vampire Diaries från 0 - 100?

101 ;) 


Tveka inte att ställa din fråga om det är nåt jag inte har skrivit om eller så. Ställ din fråga eller dina frågor så besvarar jag jättegärna! 

Stillbilder på Damon från "The Murder of One"

2012-03-10 18:15

Stillbilder på Damon från avsnitt 18, "The Murder of One".


   Källa  

Ian Somerhalder

2012-03-10 12:43

Jag fick några frågor om Ian som modell, Ian och Nina och om hans favoritmat. 


Vi kan börja med Ians favorit mat:

Ians favoritmat är lax eller vilken fisk som helst.


Här är bilder på Ian som modell, innan TVD då:

         Jag har faktiskt inget svar på det mest romantiska Ian och Nina har gjort tyvärr, dom är väldigt hemlighetsfulla och drar sig tillbaka när det gäller deras privatliv men baserat på det som har skrivits i media och så..:

Det är när Ian och Nina var i Paris och det ryktas om att dom hade en romantisk måltid, maj 2011:

 Tack för frågorna, ställ gärna dina frågor till mig så ska jag svara på dom så gott jag kan!  


Ian är nominerad för en Shorty Award

2012-03-07 17:59

Shorty Awards hedrar det bästa sociala median, känner igen folk och organisationer som producerar "real-time short form" allt från Twitter, Facebook, Tumblr, Youtube, Foursquare osv. Shorty Awards har alla möjliga kategorier men det Ian är nominerad i är "Celebrity" och "Green". 


Rösterna har kommit från allmänheten bland annat från Twitter. Man har kunnat twittra den som man ville rösta på. Vinnare kommer nu väljas av "Real-Time Academy" som består av journalister och ledare i teknologi och företag. Det finns en till speciell grej som heter "Shorty Vox Populi" som hedrar personen eller organisationen som får mest nomineringar i kategorin. 


Vinnarna kommer presenteras den 26 mars 2012. Även The Vampire Diaries är nominerad i kategorin "TV Show".


 


Källa 

Ian i Glamour Magazine!

2012-03-03 18:00

Ian är med i Glamour Magazine, april numret!


Så här säger Ian om hur man kan vinna en kvinnas hjärta:

"If you are respectful and nice and charming to a woman, it’s a better approach. And I don’t know what women want. No one knows what women want!”


       Källa