RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 20:21:22

hpforever

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore

2011-03-24 18:12

Albus Dumbledore


Han är nog den jag gillar mest i boken(förutom Harry, Ron & Hermione). Han är cool, snäll och smart. Jag älskar hur han nästan alltid talar lugnt, säger smarta saker, aldrig är rädd och är mycket ärlig. Han har väldigt bra egenskaper. Jag älskar typ allt med honom, haha, men allvarligt, han är asgrym ändå? Jag tycker hans minnessåll är coolt också. Där skulle man stoppat in alla roliga minnen och kolla på dom flera gånger om, för att liksom uppleva dom igen. :) 

Dumbledore skulle lätt vara min rektor ifall man kunde välja. (a) Man får ju faktiskt fantisera lite! Det är ju en fantasy-bok.

Han är också en förebild för många i den magiska världen. Vem skulle inte vilja vara så stark, smart och grym som han? Typ, ingen. Det är sorgligt att han dör i sexan. Men han har ju gett alla ledtrådar till Harry, och han träffar Harry på något vis endå i sjuan då Harry's själ som Voldemort givit honom försvinner.


Det finns mycket att skriva om denna gubbe, haha. Men ni som också läst böckerna förstår mig nog. Och ni som sett filmerna, lite.

 

Första inlägget!

2011-03-24 17:58

Hej!


Detta är ingen blogg om mig, eller min fritid eller så. Det är en blogg om en sak jag verkligen älskar. Harry Potter böckerna. Det är nog dom bästa böckerna som någonsin har skapats. En magisk värld, där allt kan hända, där allt är möjligt, där allt handlar om liv eller död. Visst är det underbart att läsa något sånt. Filmerna är också helt fantastiska. Skådespelarna spelar sjukt bra, och dom är verkligen dom som hamnar i huvudet när man läser böckerna. Det är liksom så man föreställt sig dom. Awesome. Synd att äventyret inte fortsatte efter 7an. Jag vill ha mer! Som det inte blir, men man kan aldrig sluta hoppas. Eller?


Jag ska göra inlägg om varje person framåt. Vem ska jag börja med?... Hm? Kanske Harry? Och ni behöver inte kommentera taskigt eller så. Detta är en blogg för mig och dom som har samma intresse som jag. NO HATERS. Gillar du inte HP, kan du bara klicka sidan. Eller hur? ;) Vi ses ! ♥