RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-21 21:02:35

HästLiv

Tävling

2012-01-10 20:17

Jag är med i denna tävling :D


http://pascal.blogg.se/2012/january/tavling-1.html

 

Nu är det dags...

2012-01-09 09:29

   Att börja blogga ordentligt! Har jo typ ingen som följer (och jag förstår..). Men iallafall, nu tänker jag berätta lite om vad som har hänt under den här tiden :) Jag har ridit MYCKET :D Mest Lasso men har ridit ut två gånger på Agent med Kristin båda gångerna, Alida en gång och Stina en gång. Förrförra lördagen gick det så hilma bra när jag red Lasso! Han var jätte duktig och gick i form hela passet förutom när han drog upp huvudet :D Sen så åkte jag til sälen. Den här veckan så har det inte gått bra i ridningen. Jag har varit okoncentrerad och usch! Kanske är det för Kristin är i Gran Canaria? Hoppas det är därför för hon kommer hem snart :D Menmen nu får det räcka. Skriver mer ikväll när jag kommit hem från stallet :D Juste har fixat nu header, vad tycks? :)


Mig och Lasso <3

Dagen + Helgen

2011-12-01 20:47

Idag var man stallvärd så gjorde 27 höpåsar, krattade + hjälpte massa folk med allt möjligt. Kristin fick mocka ^^ Imorgon är det ridning så TAGGA! <3 och vi ska hoppa + så ska Cia göra hästlistorna så då kan man få Lasso och inga shettisar ska va med för vi ska hoppa över bockar och blund och sträcka ut armarna i luften. Och på Lördag är det sitslongering och på söndag stallvärdsridning :D Men nu ska man äta glass och kolla på South Park

Första inlägget :)

2011-11-29 21:57

Det är som sagt va det första inlägget så ska försöka berätta lite kort om mig själv :) Jag heter Elin och bor in Finspång, Östergötland. Lever för hästar och stallet, är i stallet måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. I stallet sköter jag en häst som heter Madibas Laso (Lasso), är stallvärd och rider 2-3 ggr i veckan. Oftast i stallet är jag med Kristin som jag är och sover med så ofta vi kan. De var lite kort om mig, mer kommer sen;))


(sorry för dålig mobilbild)


Meee och älskling på bild <33