RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-12 00:51:47

harmiemsp

Veckans moviestar ♥

2014-01-23 14:21

Veckans moviestar är: MEXAN82! En fin liten finurlig tjej som man verkligen kan lita på ;) 


 

tadaaaa! C: visst är hon fin? VARNING: Ni söta killar där ute som är lite förälskad i Mexis, som ni ser så har han en pv xD Men visst är hon fin?? 


// Kisses From Harmie ♥

Första inlägget ♥

2014-01-22 11:36

Hej! Harmie här ^^ Kalla mig det ok? Mitt MSP namn är för långt ._. (QueenOfHarmony) Jaja, det här är min lilla MSP blogg ^^ Och om inte du visste det så är jag på den svenska msp (lol, du borde ha vetat det för längesen) Jag hade bara lust att göra en blogg för dte är jue kul ^^ I alla fall, jag spelar inte bara MSP (lål..) Alltså, jag spelar också Gosupermodel (gsm) som också är sjukt kul! :o Jaja, gud vad jag skriver lol helatiden haha..xD Så, det här är en spelblogg om gsm och moviestarplanet (orkar inte skriva förkortningarna haha xD) Och då skrev jag jättemånga parenteser...Jaja (borde sluta skriva jaja..) Okej, i alla fall, jag hoppas you're enjoying your time here, my boo :* Ge mig en chans så gör jag mitt bästa! ^^


Kisses from Harmie ♥
Jag på MSP:

 Jag på gsm:

 

Ja, om du undar så suddade jag bort summorna på hur många diamanter och gopengar jag hade för att jag är fattig och jag vill inte skämmas ._.


Haha, ja jag har Panfu också c: (NO HATE ;-;):

  

Ja, jag suddade bort min ålder och när jag är född ^^ Anonym tjej här ,)


Jamen, jag vet inte vad jag ska göra nurå :s Antar att jag bara ska be dig gå ;p hejdå :*


Kisses From Harmie ♥