RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-12 00:53:26

Thoughts of A Broken Mind

So here we go again

2006-11-02 22:38
"So here we go again, another time but it feels the same!"fan, var länge sen man skrev här nu...aja, har nog inte så mycket tror jag... har lov nu, har varit uppe i HAIF-stugan under några dar med kompisar och har haft två kompisar övernattandes en natt innan och en efter.har varit en skikul helg fylld med upplevelser av alla slag; komik, action, spänning!fan... jag borde göra reklam-affischer för filmer, inte sitta här och blogga:pmen vafasen, då måste jag engagera mig, det låter jobbigt:Paja, kanske skulle orka skriva något seriöst här... eller?jag vet inte, jag vet inte vad jag skulle skriva isf.. kanske att jag fick ett skrivar-ryck härom dagen och skrev typ två nya texter? eller... ja, det är nog det enda seriösa jag har att skriva här tror jag..aja, har iaf skrivit nåt här nu, hadet bra späcksäckar och tunnelsvinsjägare!

happs, skit, igen...-.-''

2006-08-31 22:44
happs, nu sitter jag här kvart i elva och mår väll sådär, har haft konstant magont i 2 dagar och en allmänt konstig känsla i magen. kan inte äta för det känns skit efter att jag svalt, har ont när jag sväljer och skit. nu tror ni säkert att jag bara tänker kalga över hur skit det är just nu, och det är rätt, så gillar ni inte det kan ni ge fasen i att läsa.jag känner mig just nu allmänt miserabel, vet inte varför, men är nere. inget känns riktigt bra, jag är inte riktigt säker på något alls just nu känns det som...well, som ni märker är jag inte på topp idag, men men, kanske är bättre imorn. hoppas det, jag vill kunna äta igen>.

men... typ... hej.

2006-08-26 00:15
jag är trött, väldigt trött, ocj jag har tråkigt, väldigt tråkigt. jag borde kanske sova? men jag orkar liksom inte ändå, känns så långt till sängen liksom.. jag är för lat för mitt eget bästa typ, jag orkar bara inte bry mig-.-''men liksom.. vad gör allt folk? helt dött på msn juh, folk borde vara här och underhålla mig istället tycker jag.men nej, folk gör en massa typ.. har ett socialt liv, jävligt onödigt tycker jag:Paja, nu ska jag gör nåt mindre ovettigt, hade gött.

groargh!

2006-08-22 15:29
happs... då var skolan igång på riktigt då, vi hade nästan en riktig lektion idag. var bara genomgångar och lite repetition från förra terminen nu bara typ, inte allt för mycket alltså.men hade sveriges skolångest när jag vaknade dock, hade ingen lust alls, gillar ju mina sovmornar>.

BRÖÖÖL!

2006-08-21 23:02
kan man känna sig som en älg? jag tror jag gör det nu, jag känner liksom för att bröla hela tiden... jag vill bröla på nån... det är kul att bröla.well, there goes my flum. så nu kan jag vara lite serils här igen, länge sen man skrev, men skolan börjar så jag kommer nog komma igång igen. har haft en mer eller mindre fylld sommar, har sommarjobbat i fyra veckor, lajvat, varit i stugan och bara degat lite allmänt. bäst under sommaren var nog lajvet tror jag, grymt kul. det orkar jag dock inte dra upp här, jag orkar egentligen inte skriva nåt alls, tänkte bara komma igång lite.men, nu har jag ju skrivit, bra det, då kan jag sluta nu:Phade gött späcksäckar!

total lycka och totalt helvete, hand i hand?

2006-07-28 17:21
happs, nu sitter jag här med gråten i halsen och känner mig skit. usch, jag avskyr det här, det har gått typ 4 timmar och jag saknar dig mer än jag gjorde under de 3 veckorna som nyss var, det är fan inte klokt. hur i hellvete ska jag palla 2 veckor såhär?aja, jag vet inte HUR jag ska göra det men jag vet ATT jag ska göra det iallafall, jag måste göra det. gör jag det får jag träffa dig igen, och det är det enda jag vill. aja, bara bita ihop och tacka alla grymt bra vänner man har vid sin sida.hoppas ni andra har det bättre

woooo! ebba gold och mimikry

2006-07-15 01:01
happs, då har man nyss kommit hem. har tillbringat två dagar i falun med vänner, åkte tåg in igår, totalt 6 pers, mötte en till där inne. sedan knatade vi runt lite på stan, käkade pizza på acropolis och stack och kollade ebba gold, helt okej tycker jag, men inget extremt.sedan drog jag och en kompis iväg för att sova hos honom vi mötte inne i falun där han bor, vi tillbringade ett antal timmar med att spela kort innan vi gick över till tv-spel för att sedan sova. när vi vaknade inledde vi emd att spela kort igen mellan typ 11 och 17, vi hann också äta under den tiden. sedan drog vi ut och mötte tre av dem som var med igår för att leta upp nåt café, det gick inte, så vi köpte läsk och kakor på konsum istället. sen började det vi var där för, vi drog iväg till spelningarna, musiken, det bra. Okej, de senare banden var väll bra åtminstone. först spelade ett par mindre bra band som jag inte kommer ihåg namnen på, men under kvällen ökade kvalitén, höjdpunkterna under dagen var enligt mig Headline och Mimikry, de andra var kanske bra, men inte min stil. och många var inte ens bra.sen så blev det riktigt roligt. nu var det dags att åka hem, vi åkte med min vän hem, jag och hans familj och ytteligare tre (en mer än man fick vara i bilen:O). efter ca. 2 sekunder så sjöng min vän fel och det blev kalabalik i bilen, den lade sig dock och vi började våran allsång med sånger som ingen kunde, någon kunde och då och då alla kunde. vi sjöng ebba grön, lars winnerbäck, aqua, ted gärdestad och säkert mer som jag glömt, alla lallade till och från så. kul som fan har jag haft iallafall^^hade gött späcksäckar, nu har jag viktiga saker att göra.... typ.... erhm.... jaa.... det finns säkert NÅT viktigt jag kan göra... hoppas jag....fast... orka!

jobb

2006-07-10 21:04
happs, idag jobbade man då heldag, dvs 7-16, smått drygt, jävligt enformigt, men bra betalt:Pjobbar kanske inte mer än 3 dagar denna vecka, sen är jag leeeeedig, helt ledig! sommarlov, på riktigt liksom! woah!:Ookej, ber om ursäkt... tappade kontrollen över mig själv där.har börjat skriva igen, om jag någonsin slutade alltså, och det är skönt när man kommer i en sån period och bara kan skriva det man känner, oftast i form av låttexter som aldrig blir klara.. men det är skönt ändå. aja, ska inte tråka folk med att skriva om att jag skriver, men vem vet, jag kanske lägger upp något här i framtiden?

And so it begins...

2006-07-05 16:51
3 veckor... det är lång tid, aja, jag ska ta mig igenom det, det ska jag. får fördriva tiden bäst jag kan.hmms, svårt att inte bli deppig när man tänker på det, usch, hemskt. jag hoppas bara du har det bra där=)

Oh! Well This Was An Odd Feeling

2006-07-03 20:28
so.... this is love ey?jag kan inte påstå att jag är helt säker, men det känns jävligt bra. den här dagen har bara varit.... underbar. tillbringade den med Tess, kollade på film och myste mest och ja... jag är lycklig nu bara=)

kär?

2006-06-29 13:31
ja, är jag det? jag vet inte, har aldrig haft sån koll på min känslor tyvärr...en sak vet jag dock, och det är att det känns jävligt bra när jag är med dig och att känslan sitter kvar i minst en timme efter att vi skiljts åt...jag vet en till sak också, jag kommer sakna dig som bara fan när du åker på onsdag. och medan du är borta så hinner jag åka iväg till stugan och där är jag när du kommer hem med...:/jaja, ska inte prata mer om mina "problem" nu, jag har fått ut mig det jag ville säga så...

Adam tolkar; Mognad

2006-06-19 17:13
ja, jag kan helt enkelt inte låta bli att tolka det här på mitt eget fria lilla sätt. att man ska vara mogen talas det mycket om bland ungdomar, man hör fota "fyfan vad du är omogen" i alla möjliga sammanhang, och omöjliga för den delen. ofta används de rätt, men inte sällan används det felaktigt.jag märker att det ofta används bland jämnårig och ofta av tjejerna och åt killarna, ett fakta är ju att tjejer mognar fortare än killar, men hur pass mycket fortare?jag menar, det finns knappast bara ett sätt att vara mogen på, det innebär inte bara att man kan bete sig vuxet utan en hel del mer. jag tänkte bara ta några punkter jag anser att är en del av mognad.1. Man ska kunna se saker ur en neutral och objektiv synvinkel och vara öppen för andra vägar än sin egen.alltså, om du hamnar i en debatt/argument om något ska du kunna se den andra sidan fördelar och din sidas nackdelar.2. Man ska (nästan) alltid ha en bra anledning för sin åsikt, detta går inte alltid, ibland har man åsikter och ståndpunkter utan någon egentlig grund. man ska även vara beredd att byta ståndpunkt, men ska ha (nästan) alltid ha bra anledning till det.alltså, om du tycker något ska du kunna redogöra VARFÖR du tycker som du gör, och ska kunna stå för det du tycker oavsett vem som är närvarande. men, du ska också kunna byta sida om du blir övertygad om något men kunna redogöra för varför du bytte sida.3. Man ska kunna stå för vad man gör. alltså, du ska våga göra det du vill för att du vill, oavsett vad någon annan tycker eller säger. dock ska du inte vara döv heller, utan lyssna på det andra säger och ta åt dig och vara beredd att ändra på sig. andars syn på en är ofta bra att veta.tror det var allt för nu, hade gött

jaha..

2006-06-16 21:27
nu sitter jag här med mina världsliga problem igen..har en tjej jag verkligen bryr mig om, vilket självklart är bra, problemet är att jag vet inte hur mycket, och jag har aldrgi träffat henne IRL heller. för att göra det hela ännu värre finns det en till tjej jag bryr mig om en del och som jag är lite intresserad av också, henna ahr jag dock träffat. jag är alltså där jag brukar vara, två tjejer jag är intresserad av, ingen aning om vem ajg gillar emst elelr ens hur mycket ajg gillar nån av dem....usch... jobbigt när kompisarna mår dåligt, finns nog ingt jag hatar mer, inte för att de pratar med mig, det är jag glad över, utan just att jag avskyr att se nån jag bryr mig vara ledsen. hatar att se folk gråta, jag vill att mina vänner ska vara glada, de är mitt allt. jag skulle troligen sätta många av mina vänner framför min familj faktiskt...aja, hade bra folks

woohoo!!

2006-06-15 10:37
nu slutar jag skolan om några timmar, och det gör min bror med, och han ska åka traktor. det innebär att jag ska rota fram vatten att kasta på dem! fan så kul^^ska till skolan 13.00 idag för en liten avslutning, sen är jag officiellt ledig!^^...tills på måndag. då börjar mitt sommarjobb, jag ska vika presseningar. har dock rätt najs arbetstider 07.00-11.00, inte helt fel, hinner jobba OCH vara med vänner mkt bra^^

du

2006-06-14 13:08
fasen... du vet nog inte vad du gör mig...jag ligger och tänker på dig innan jag somnar, ofta. inte tankar i rak kärlek... utan, jag bara försöker förstå VAD jag känner för dig. du betyder en hel del för mig, det hoppas jag du vet. jag vet bara inte själv hur mycket.men jag ligger ofta och tänker på dig innan jag somnar, jag undrar lite vad du gör och så. men mest försöker jag få mina känslor klara för mig själv.aja, jag bryr mig om dig, vet det=)

jahap...

2006-06-11 16:38
jahap... här sitter jag, uttråkad som bara fan och smått grinig för att folk säger att de ska göra något och inte gör det sen.ingen är hemma, jag har fan INGET att göra, det är skitvarmt ute och kompisarna gör annat. jag får fel.

typ grejs unt stuff?

2006-06-06 01:52
asså, är jag så jävla udda?började fundera igår då vi satt ett gäng hos en kompis och en tjej fick tag på en tidning och läste högt rubriken "varför ger ni killar aldrig oss kvinnor oralsex?" varpå jag frågade "varför?" och snart fick erkänna att jag inte heller tyckte att en tjej (ok, kanske min tjej då, bryr mig ju faktiskt inte om vad andra håller på med i sängen) skulle ge killen oralsex heller varpå hela rummet såg på mig som jag vore en utomjording eller en rosa älg som helt pltösligt fanns där. självklart följde frågan "varför inte?" och jag fick förklara mig efter bästa förmåga. och sa att jag aldrig skulle kunna hångla med en tjej som nyss haft min kuk i käften, det skulle kännas... mysko och fel.skulle heller aldrig kunna ha analsex med en tjej då jag själv vet att jag inte skulle vilja ha något uppkört i tarmen.aja, är la bara lite udda i det anseendet, men men, jag bryr mig inte, jag står för det.hursomhelst är jag trött nu och orkar inte skriva mer, kanske kommer mer i veckan om jag orkar.

ja jävlar

2006-06-03 22:45
fyhelvete vad jag är trött! kommer nog somna snart, känns mysko en sån här dag:Shar slitit med altanen hela dagen och kommer göra samma sak imorn, uttröttande...aja.. ska avsluta ksrivandet innan jag glömmer det och klickar ner rutan utan att ha skrivit nåt..g'natt späcksäckar

happs

2006-05-30 21:48
sitter nu här och borde plugga men orkar inte, har knappt orkat på hela dan...:/nej, istället sitter jag här och funderar på helt oväsentliga saker. som varför tjejer blir så perhört mycket sötare då de ler. småsaker helt enkelt.gör inget egentligen riktigt när jag borde plugga min komplettering imorgon, men orkar inte. pratar med lite trevliga människor istället=)aja, hoppas folk har det bra. gonatter på eder alla.

vad fan?

2006-05-29 09:48
vad fan är det mig nu egentligen? jag greppar det bara inte, har nyss gått hem från skolan och känner mig lika jävlig som igår. jag förstår fan inte, jag känner mig så jävla... patetisk, vill bara krypa upp i ett jävla hörn och gråta, och jag fattar inte varför.