RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-02-11 18:02:09

haloo

Ett kapitel slutar oftast med glädje, men inte här...

2013-12-24 04:33

Hej, Fanny här, jag tänkte göra ett sista inlägg är på bloggen föralltid.

De har verkligen gått skit med allt.

Livet, jag o sandra, skolan.

Jag o sandra hatar varandra.

Jag kommer verkligen sakna allt vi brukade göra.

Minns dom som om de var igår.

Antar att hon inte gör de :)

Men även om vi skulle "fixa/lösa" detta så spelar de ingen roll, jag sket i henne när jag började hänga med andra, de är nåt jag inte är stolt över, skulle ha stannat vid henne, för hon var den ända jag kunde lita på, den ända "vännen" som jag då hade som var sann.

För hon flyttar.

Hon byter skola och flyttar.

Hon var faktiskt den första bästa vännen jag har haft som jag verkligen har kunnat lita på.

Hur kan saker bara hända? Och varför måste jag alltid vara den som fuckar upp allt?

 


Sandra om du ser detta, så ska du veta att allt jag har gjort ångrar jag, och jag önskar tiden kunde gå tillbaka, men den kan inte de, gjort är gjort och jag kan inte få de till nån annat.

Jag är verkligen ledsen för allt, allt jag har sagt till dig, om dig, mot dig, förlåt!


Jag och sandra ovänner

2012-12-08 23:16

Jag och sandra är ovänner nu och vi bråkar. så jag antar att hon kommer ta bort bloggen snart, jag villde inte att de skulle hända... Men nu har det hänt och jag orkar inte bli hennes vän mer. Jag är verkligen ledsen för de sandra!! Men jag verkligen saknar dig!

Heeeeeeeeej :P

2012-11-21 19:01

Hej alla läsare :) Ledsen för jag inte hann blogga igår de var en läxa som jag var tvungen att göra !!!! .... Men idag har jag varit i skolan de var väll ganska roligt idag :) Efter skolan så gick jag hem men efter en liten stund så var jag med mig BFF fanny de var jätte roligt :) Men på fredag så ska draken ner till västmanlands teater för vi är med i en teater som hetter kung markatta och i draken så är de jag , sam , fanny , nimco de är vi som är med där :) ... Men får blogga mer imorn puss och hej / Sandra !!


Du kan stå på tå , men kommer aldrig till min nivå

2012-11-19 19:38

Hej alla läsare idag har jag  blivit ovän med en kompis och de var inte så roligt !!

Men jag har allafall två BFF som kan stötta mig när jag verkligen behöver och vill de !!

Men jag har inte gjort så mycke idag typ bara varit i skolan och med mina BFF efter skolan en liten stund men jag har inte så mycke mer att skriva om får blogga mer imorn ... Puss och kram / sandra :)

Är i skolan och bloggar = Fanny

2012-11-19 10:17

Hej hej mina läsare...

Jag är i skolan nu, och vi fick låna datorn! jag antar att sandra skriver nu också... Undra vad hon skriver? Lol!!

Men jag har ganska tråkigt men eftersom dom inte vet att jag är inne på internet så de är lite bättre än de! Hej då!

är i skolan = Sandra

2012-11-19 10:19

Hej alla läsare nu är jag i skolan har jätte tråkigt men jag har inte gjort så mycke än men jag kan inte blogga mer just nu bloggar mer sen när jag kommer hem :)

Ett hus av glädje, värme och kärlek - Fanny

2012-11-11 13:00

Det verkar inte som Sandra skriver. Hon kanske inte vet vad hon ska skriva om men jag hoppas att hon kommer skriva så snart som möjligt... Jag vet inte varför rubriken är som den är. "Ett hus av glädje värme kärlek" men jag tog det som bara kom upp i huvudet. Idag va jag med sandra och vi va väl en liten stund bara... Måltiden dag ska vara som en resturant. Men kevbab talrik med pommes är kanske inte de valet jag skulle välja. Men det hade dom bestämt allafall... Jag missar hela showen här LOL! Nej men jag har ju inte något att säga så jag knäppar ´till mig lite... Jag undrar om sandra kommer skriva?! Men det får jag se till att hon gör

// Fanny ♥

dagens Citat och annat- Fanny

2012-11-11 09:21
Där hade vi dagens citat.... fast, God morgon Fanny här.... idag ska jag åka till HM och där ska vi kolla kläder till måltidens dag som vi ska ha. Femmorna ska servera så svarta byxor och vit topp eller något vit. Sen ska jag nog vara med Sandra.... Hej då och jag skriver sen
Puss Fanny*

Första inlägget - Fanny

2012-11-11 00:49

Hejsan svejsan♥
Jag är Fanny och det va jag som gjorde denna blogg så att jag och min bästa vän Sándra ska få berätta om vårat knasiga liv som bff tillsammans... Vi hänger med varandra nästan varje dag i skolan OCH på fritiden. Jag har en egen blogg som heter www.fannyn.se ! Ja eftersom jag sa att våra liv va knasiga så gjorde jag den nyss, alltså klockan "Snart 1" tiden :D. Om ni vill följa mig på facebook så har jag en engelsk sida som heter Just Like. Jag lägger upp foton och sånt. Men jag hoppas att ni kommer följa denna blogg och fråga oc kommentera!
Bye Bye See You Later!!!♥

// Fanny