RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 20:44:26

gsmsweetmj

Danmark :)

2010-07-17 19:05

Jag har precis kommit hem från Danmark.. vi åkte bara över dagen men det var riktigt kul ändå.. vi gick på ströget och kollade in ett antal affärer.. men såklart så blev min bror och min pappa väldigt sura över att vi gick i affärer så blev inte så många.. men när jag var i USA så köpte jag en Hard Rock tröja

en sån här:

https://rockshop.hardrock.com/Womens/Departments/Tops/product/HRO_Jr_Couture_Swirl_T_Blue/


och så stod det ju såklart Orlando på tröjan.. så när vi gick in på Hard Rock Café bredvid tivolit så hade dem exakt samma tröja där.. förutom att det stod Copenhagen på den.. så när jag gick fram till tröjan för att kolla så kom en som ägde affären och sa till mig: " Fin tröja" på engelska för hon trodde att jag var från USA hahah xD aja.. sånt missförstånd..

Men jag är väldigt nöjd med den.. den e mkt finare i verkligheten   

aja nu ska jag ta det lite lugnt..

Kramar

SweetMJ - Mikaela  

Rubrik saknas

2010-07-16 15:41


Bild på mig som ni kanske ser :)  

Ben och Jerry glass i stora lass xD

2010-07-16 15:21

Haha.. ja man får väl skämta till det lite..

nu på sommaren så har vi en grupp på fredagar där vi hittar på aktiviteter tillsammans.. te.x åker någonstans och fikar om det finns möjlighet..

Allafall så åkte vi till folkets park idag.. det var vääldigt varmt så vi gick dit dem sprutande fontänerna är :P alltså ja det sprutar upp vatten som ni kanske förstod så vi stod där och svalkade fötterna.. så när det blåste så fick man en liten dusch av vattnet där :p hehe riktigt skönt var det.. sen bestämde en person att åka nån karusell där.. tycker dem e rätt barnsliga där..

Efter det tog vi glass på Ben o Jerrys :D vi fick ta 2 kulor var, men det var typ som 3 skopor av varje.. så egentligen så orkade jag bara en.. jag tog baked in Alaska.. (Min favorit av dem alla) och den New York någonting :P den var faktiskt inte så god för det blev förmycket.. och min favorit var längst ner och jag orkade inte den xD


Dem hade gjort en sån bok som man kunde läsa i, och där stod att dem hade gjort en begravningsplats bakom sitt hus som dem grävde ner alla gammla glassar i xD rätt roligt faktiskt..


Min mamma och pappa e för tillfället på en begravning och vi fick tillåtelse att handla pizza men jag tyckte det blev förmycket fett så jag tänkte på att vi kunde göra Tacos :D gott gott.. älskar tacos.. bättre än pizza enligt mig :)


Ha en bra dag..

Kram

Mikaela  

smörgåstårta :)

2010-07-15 21:55

Jaa mums.. det är gott ibland.. Men jag får inte smaka :< vi höll på och gjorde den från kl 6 och gjorde det från grunden.. alltså klippa skinkan,koka äggen och ja allt man gör.. det tar ganska långt tid.. och jag blev klar nu.. 4 timmar senare.. PHU.. aja det ska vara till mamma och hennes släkt eftersom dem ska göra en minnesstund av hennes bror som gick bort nydligen bara 50 år gammal.. usch jag saknar honom mycket..

Aja.. nu ska jag spela en ludoturnering på blip.. kramis

En stressig dag

2010-07-15 17:06

Ja..

som vanligt så är det väldigt svårt att gå upp på morgonen så man känner bara att man vill ligga kvar, men fick en väldigt hemsk dröm inatt så jag kunde somna om.. om jag bara somnade om så kom drömmen igen.. läskigt..

Efter det åkte jag till jobbet.. vi skulle börja kl 10 och börja med Må Bra Kursen.. vi skulle göra fruktsallad denna gången vilket passade mig bra eftersom det betydde att vi inte skulle ut och gå så mycket som vi annars gör.. för jag hade fått väldigt ont i foten.. åter till saken så gick vi till Astrid och Aporna.. rätt roligt namn men det e en butik i Malmö som heter så.. och dem har enbart ekologiska varor.. mest vegetariskt.. men bra saker till billigt pris.. så vi köpte bananer,äpplen,päron och lite nötter och sånt till.. det fanns bland annat torkade jordgubbar som var väldigt goda och gojjibär.. det var en god sallad.. man kan knappt tro det men nyttig allafall så då slapp jag äta lunch allafall.. då sparade jag in på det..

Kursen höll på till 12 och sen skulle jag gå och handla lite till en vän o.s.v men just när jag går ut så börjar det spöregna så det var tur att jag ändå tog med mig min kofta.. så när jag hade handlat så var det nästan molnfritt igen..

En annan kurs började kl 13 som jag skulle vara med på med Drama.. förra gången vi hade drama (förra veckan) så tyckte jag det var väldigt pinsamt.. att göra dem sakerna som han sa åt oss att göra.. men nu var det lite mer lugnare som gjorde att man skulle te.x spela en liten scen.. och sen mer att göra det själva.. vi har nog världens bästa lärare innom drama.. eftersom han är själv utbildad långt innom teater.. och han får verkligen en att skratta när han visar en hur man ska göra det innan man själv ska göra det.. så det e kul :)

kursen slutade 4 men jag skulle till centrum och hämta en bok på bibblan till mamma.. men jag glömde ju såklart det viktigaste.. hon skulle ha strumpbyxor till begravningen imorgon.. hennes bror har gått bort nydligen så dem ska vara med och ta ut askan på föräldrarnas gravsten.. aja.. det var väldigt tragiskt allafall.. för han blev bara 50 år..


Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, för han handlar mat.. och lite sånt.. aja..

Ha det bra

Kram SweetMJ / Mikaela  

Sängdags :)

2010-07-14 16:15

Hej detta är mitt första inlägg :)

Men ska försöka att hinna med att blogga :)

 

Jag gjorde denna mest för att dem på gsm ska se denna :)

 

Aja..

 

Idag så hade jag en lugn dag :) 10-12 i skolan.. vi hade en tjejgrupp som är faktiskt väldigt bra.. lär sig rätt mycket allafall..

Idag pratade vi lite om hur en bra relation ska se ut.. så skulle vi utrycka det i ett ord..

ganska svårt..

När jag kom hem visste jag ju redan att mina föräldrar skulle få en ny säng.. en hissbar   jag vet inte vad dem kallas men men..

Så jag plockade undan lite och satte allt i mitt rum    så det blir nog att sova i soffan ikväll    men det var ganska jobbigt eftersom sängarna är väldigt tunga..

Just nu väntar jag på att dem kommer hem för dem skulle slänga sängarna eftersom dem hade fått leverans på dem andra idag också..

Hoppas dem kommer hem med pizza..  

Kramis Mikaela / SweetMJ